Преизчисляване на пенсиите в 2 стъпки са обсъждали "Има такъв народ" и "Изправи се БГ! Ние идваме!"

Имаме съвпадение в икономическата и финансовата част на програмите, заяви Мая Манолова след среща с хората на Слави Трифонов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я как се е нахилил комсомолеца блед, ако слушкаш другата седмица ще ти дадем да се ръкуваш и с Корнелия...

Любувате ли се на снимката?- паметна е, на всеки билборд трябва да я сложат, да показва на българина- кого избра да го управлява! Прост народ, ами ще си избере, простаци!!

Това ми е любимата снимка за всички времена... Много искам да се оженят двамата...

И тия цървули ще ни управляват.

Какво стана с обещанието партийната субсидия да бъде по лев на гласБ Или това беше само докато ви изберат?

"Нашето настояване е минималната пенсия да стане 369 лева, да стигне прага на бедност, и да бъдат повишени всички останали пенсии или на ..." Нахъсала се Мая, сто реформи да направи за отрицателно време. И от големият й списък на задачи, решава че първото най-важно нещо е да се направи е ""преизчисление"" на пенсиите!? Е да де ама не на всички, а само на минималната и то само с малко. Малко увеличение! Те така и пратриотите "преизчислиха" минималната пенсия малко преди края на мандата си макар да го наричаха просто увеличение, а не преизчисление. Но според Мая това мижаво увеличение е на равностойно на преизчисление!? И въпреки че говори за всички пенсии има решение само за минималната, докато за другите пенсии е "да се направи там по един от трите начина". Е кой трябва да го реши и направи това последното? След като се е заела с пълната задача може и това да реши вместо да го слага на страни!? Накрая от цялата работа Мая ще се тупа по гърдите като че постигнала невъзможното и най-накрая има "преизмисление на пенсиите", но естествено ще бъде само за минималната с тия големи 369 лева докато за другите нещата ще се влачат и влачат до без край или до едно 50 лева отгоре. И за това ли ще е целият зор???

ИТН ИЛИ 7/8 няма променят пенсиите . От девет кладенеца вода ще донесат и пак няма да има промяна . Те имат други задачи .

Нормално ли е жена родена 1946 г., работила над 40 години за държавата да получава пенсия близка до минималната? Има години, в които коефициентът е бил твърде несправедлив за работилите цял живот. Това май беше по времето на царя или тройната коалиция. Там преизчислявайте, а не да вдигате всички пенсии с еднакъв процент. Стартът на пенсията е бил несправедлив. Трябва са се определи минимален праг са стаж от 35 години и нагоре!!!! А не тези които са работили 15-20 години да вземат толкова колкото работилите 35-40 години!!! Тук търсете несправедливостта.

Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

Слави е обещал, Млади и красиви, а не дърти и грозни!

Даже облечени и в тон, бе! Горчиво! Горчиво!

Всичко е предварително обмислено и решено. Сценарият отдавна е написан от кукловодите на хвърчилото и се изпълнява безупречно. А той включва: съставяне на служебно правителство, което да смени всички хора на важни постове в държавата и да тормози и плаши членовете на ГЕРБ; манипулиране на резултатите от изборите с машинно гласуване; съставяне на правителство на ИТН с подкрепата на ДБ, ИБНИ, БСП и ДПС, ръководено задкулисно от хвърчилото, което да продължи чистките и да всява страх у хората; приемане на закони, подкрепени от същите партии, които да затвърдят червените олигарси, и да ги освободят от следствието и прокуратурата; овладяване на съдебната система; преизбиране на президента и т.н. Сега Мая и Тошко се договарят как да разпределят порциите. Порции с пари от заеми. Малки порции ще дадат на пенсионерите за залъгване, а големите ще отидат у „нашите“ фирми. Те ще теглят заеми от ББВР, гарантирани от държавата, и които никога няма да изплатят, т.е. ще изплащаме ние.

Идиоти!За това ли беше големия зор на тези с изплезения Слави,да върнат другарката Галева и комунистите на власт!Само обещания и лъжи !Как може да сме толкова заблудени ,където е минал комунистически крак е потоп,и пясък в Сахара може да не остане!Бог да пази България, да стане малка Швейцария!

Са карикатури! Кой дебил може да гласува за тях?! Ума ми не го побира…

А ББ е прекрасен...

Кой да го заведе на бръснар?!

Ей тз финансови експерти ... глей са как се променя прага за регистрация по ДДС. Като с машинното гласуване ще сме номер едно идиоти по всички показатели.

Много харесвам протестъри наведени,Ванче обади се ,не мога да забравя ноща в градината зад блока.

Много е добре, че мислят за пенсиите, в България пенсионерите са най-бедните от цял Бл. Полуостров, дори в братска Македония са по-добре! Дано продължат в тази насока, защото видяхме последните години какви приоритети се следваха, а възрастните хора бяха оставени на кучетата.

Скоро пенсии няма да има за никой. Казах! После няма да има и доктори - може да докарате от Афганистан, ама не са прости и бягат на Запад.

Ние знаем кой ни даваше по 50 лева отгоре!

Отвратителна снимка.. само като им видя мазните усмивки и ми се повръща.. ще видим дали и техните избиратели ще са толкова весели след няколко месеца.. като се напълнят болниците и почнат да врат като мухи от короната..

Абсолютна отврат, в мен предизвиква също гадене - ей това е на мутрата алтернативата. Това ние сме невероятен народ - първо намериш идиот да му дадеш власт, после задължително намираш или по-голям идиот или еквивалент. После като не можеш повече да го траеш - връщаш предишния.

, синове на комунистчета, внучета на комунистчета и ченгета от градове, села и паланки - обединявайте, прегръщайте се усмихнати и " ВИЕ Идвайте" отново, и отново...

Какво ли е да се ръкуваш с най големия парцал в държавата - Мая Галева Костинбродска Ванко 1 Черепова Пеевска?!?

Каква снимка,борците срещу статуквото от ИТН се ръкуват със самото статукво - черепчетата на Галевата.Черепите идват,,ако не се събуди народа сега ни чака национална катастрофа!

Изключително противна снимка - изтъкана от фалш и нескопосано позьорство. Отивам да повърна...

Увеличението на пенсиите на база трудов стаж е между 30 и 70 лв . НЕ Е ПРЕИЗЧИСЛЕНИЕ, това е подигравка . Не лъжете хората! Интересно защо си въобразяват, че тая територия е населена само от идиоти, които нито мислят, нито знаят да смятат. Мая, Тошо, днешните пенсионери са само с няколко години по-възрастни от вас, което означава, че са грамотни и в състояние да ви разобличат. Ако продължавате да разговаряте така с народа, считайте че сте настъпили мотиката. Има само едно преизчисление на пенсиите - то е на база осигурителен доход. Вдигането на коефициента за прослужено време също е задължително.

Откъде ги намирате тия карикатури?!

Защо не се предприемат мерки да се вдигне оная работа на пенсионерите , защо се омаловажава този факт жизнено важен за демографския растеж на нацията. То е ясно, че на младите не може да се разчита повече , а пенсионерите от мъжки пол могата да се изплзват по-пълноценно в името на нацията! А са се хванали за няколко лева раздавани като милостиня?!

Честно тия,ако не ги знаех кои са,щях да си помисля,че са току що получили дипломите си за основно образование от помощните училища за бавно развиващи се !

Тази нагла дебелана Капон от къде пък изпълзя. Нали я помним къде беше. Ама че отврат.

Две зелки виждам на снимката.

Тази е 1.50 и е една глава по-висока от чието на снимката. Пита се, чичката колко е висок? 1.32?

Колкото една маймуна.

Няма ли кой да го подстриже този овчеглавия?!

Селинджър куррназз

Дираджии, не съм длъжен да знам как се казват на английски велосипедите или светофарите, никой не е длъжен. Моля, сменете си тези съобщения с български.

Пенсиите у нас трябва да са около 70% от ТЕКУЩИТЕ заплати.В последната година има доста силна инфлация, която също трябва да се отчита.Не виждам никъде премахване на такса мощност от закона за енергетиката ? Не виждам мерки срещу лошите практики на ЧСИ ? Също е наложително да се прекъсне нарастването на пенсионната възраст. Някои идеи звучат не лошо, но да видим изпълнението.

ЗАБАВЛЯВАМ СЕ .СЕЛЯНИНА С КОЛЕЛОТО И МАЯ МУТРЕСАТА ДА КАСНАТ ПАРЧЕНЦЕ ОТ БАНИЦАТА БЪЛГАРИЯ, ЗАБАВЯВАТ НИ НЕ ОРСЕСНИ НЕ ОГЛАДЕНИ, НЕ УГЛЕДНИ ПОДИВЕЛИ ...

Погледнете ги тези на снимката...тези ще управляват държавата...Боже,Боже!!!! Голяма мъка има по нашата земя!

Мъка, не мъка, ще почувстваш маймунския зимъска.

И от къде пари за пенсиите?

Ако Бойко наистина краде по 8 милиарда на година от бюджета, аз не виждам причина защо вдигането на пенсии, което ще струва 3 милиарда на година ще е проблем.

Само че това за краденето на 8 милиарда си е празна приказка. Още повече пък всяка година. Вие това милиардите за нищо ги нямате! Как се прехвърлят подобни суми и къде стоят!

а глей ся , кажи ми аргументирано празноглавецо как се крадат ...Осем Хиляди Милиона ? Ако си вещ в геометрията , ако сметнеш обема на парите и вместимостта на един Тир , колоната от колко тира ще е дълга пълни с пачки от по сто лева .

Тошко дали ше бодне чушлето?

Ако се изкъпе може и да стане

Откъде пари, бе, популисти гнусни..

Е как от къде? От чекмеджето

Мутрите на Мая ще оправят държавата!

Браво Бойко, любим наш вожд! Всички те обичаме! Преизчисляването те обича!

Гласуваш за Демократична България и ИТН , а получаваш БСП, ДПС и Мая Галева! Както и адвоката на Черепа г-н Хаджигенчо!

Гласуваш за ГЕРБ и получаваш простотиите на Севда казани от Бойко.

ИТТН ИБах Тоз Тъп Народ Мдаа

Харчете, харчете, кой ще плаща масрафа , да му мислят други. Нали така противни, мазни, самозабравили се олигофрени! Радев, радвай се, разведчик!

Бойко, какво общо има тук Радев?

Няма ли, късогледчо?

Обясни, ако имаш нещо в главата.

Лика прилика сте си! Що не се зъмнете?

утре в три , и така докато забравят накъде да тръгнали ... ха ха ха , ликуйте пеЦионери !

Сега в две лъжи, утре в три ...

Крадци, върнете парите на нашите майки и бащи!

Тарикатите през 90-те години, а и след това, се хвалеха, че нищо не дават на държавата и всичко си слагат в джобчето. Обясняваха, че държавата ще фалира, че няма да доживеят до пенсия, че си заделят за старини и бяха много доволни. Сега същите тия тарикати реват, че държавата ги е окрала и им дава малки пенсии. И сега осигуряващите се са длъжни да ги хранят.

На Манолова костюма е десет минимални пенсии, а чантите дванайсет пенсии, и забрави да съобщи че нейния вариант ще ощети един милион пенсионери, които няма да вземат и стотинка увеличение

От началото на прехода пенсионерите гласуват неадекватно. Могат да се сърдят единствено на себе си.

Колко жалко, че на клетата Галевишка повлекана й е отдавна изсъхнала марулата ... Но тоя напет шебек Гошко следва да си изпляка 1-2 злобарки, да посбере мат`рял (ако пусне), да има за генофонда на нацията ...

.. и да бъдат повишени всички останали пенсии или на база осигурителен доход от някоя от последните години, или с повишаване на коефициента на всяка година осигурителен стаж, посочи Манолова." Да е ясно че Манолова предлага първият вариант, при който един милион пенсионери остават без увеличение, служебното правителство предлага втория вариант, при който всички пенсии ще се увеличат и бързат да го внесат в парламента, защото не са съгласни с Манолова, синдикатите и работодателите също са за втори вариант, а ИТН искат това увеличение да е от догодина Манолова никъде не споменава, че при нейния вариант ще има ощетени хора Манолова също предлага на увредените майки да се дава между 2 до 10 хиляди лева

Приказният Водопад Мая е само един популист и нищо повече. " Популизмът е съвкупност от идейно-политически течения от радикален характер, които си поставят за цел да се ръководят от "волята на народа" и да се осъществяват преки контакти с народните маси. Примитивна политическа тактика, която има за цел да заблуждава и манипулира народните маси чрез щедро раздаване на обикновено неосъществими обещания и др.; демагогско флиртуване с тълпата. "

Брилянтно описание на действията на тази доста неприятна жена.