Преизчисляване на пенсиите в 2 стъпки са обсъждали "Има такъв народ" и "Изправи се БГ! Ние идваме!"

Имаме съвпадение в икономическата и финансовата част на програмите, заяви Мая Манолова след среща с хората на Слави Трифонов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха! Скрийте се бе изтърсаци на човешкия род

Евнусите-Чалгари и Мая Трипера ще лъзнат пенсионерите дори без наклон тия говна не са дошли да дават а да КРАДНАТ

И най-важното от програмата на майчето - да могат всички да си купуват поршета без ДДС като махнем данък уикенд. Що да влизат пари в държавата…

А консултации със Съюза на пенсионерите кога?

Sixteen

Типично за тази да харчи чужди пари!

Имам 42 год. трудов стаж и ако минималната "пенсия" на НЕРАБОТИЛИТЕ стане 369 лв, тогава искам моята пенсия да нарасне пропорционално на "пенсията" на неработилите. Стига с тия несправедливости!

Това не е преизчисление а увуличение

Абсолютно правилно.

На снимката: Красавицата и звярът! Приказка!

Извратеняци

Грешка. Исках да напиша неправилно, толкова ме ядосаха. Тия правят ли разлика между пенсия и социална помощ!?

Майчето иска да дава и хилядарки за раждане на първо, второ, трето и т.н. дете! А познайте кои майки ще ги вземат?!

Преизчисляване на пенсиите в 2 стъпки са обсъждали "Има такъв народ" и "Изправи се БГ! Ние идваме!" Имаме съвпадение в икономическата и финансовата част на програмите, заяви Мая Манолова след среща с хората на Слави Трифонов - и накрая пенсионерите ще го духат !!! Щом чакат от чалгари подаяния !!!

Е няма такива смешници, от къде ще вземат пари за увеличаване на пенсии. Хаха и аз утре ще направя заплатите на работниците 3000 лв. То пати няма ама аз ще ги направя и аз по 5000 ще взимам и панамера ще си купя. Е така звучи.

Данчо ли си, Тошко ли си... Аре събирай си палатковия лагер и хайде

Тоше пич що не вземеш малко да се подстрижеш и да облечеш една риза с вратовръзка това не ти е джунглата на шоуто вземи пример от Мая кофа фон дьо тен и всичко друго:)))))))), лошо е да лъжете пенсионерите ще ви го върнат те друга работа си нямат

Какво има да се обсъжда за тез пенсии. Пенсията ти е 65% от заплатата. Мин заплата 650 - Мин пенсия 422 Макс заплата/осигуряване сега - макс пенсия - 1950 лв. За всяка година назад ти се вади положението спрямо Мин и макс заплата и си готов.

Да се повишат на 369лв. :D:D:D А какво да кажем че маслото, брашното, олиото, шампоана, памперсите са по- евтини във всички европейски страни и Швейцария? А всички знаете заплатите и пенсиите им нали? Манолке, кога направиш минималната прнсия 800 евро , като в Австрия тогава няма да бъдеш лъжлива измамница, целяща само да си осигури своя добра заплата и пенсия.

Мая прекръсти партията си на "Ние идваме". Ако не се разберат и парламентът пак се разпусне, партията и ще се казва "Ние си отиваме"!

В БГ на власт пак ще са комунистите. Досега комунистите направиха здравеопазването солидарно - осигурения плаща за неосигурения /разбирай неработилия/, а не застрахователно като например в САЩ. И досега комунистите увеличаваха "пенсиите" на неработилите. Като не е работил да получава социална помощ според възможностите на държавата, а СПРАВЕДЛИВАТА ПЕНСИЯ да е гарантирана от държавата.

Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

PEYTSCH

Слабоумие? До 1.1.2023 прага на бедността може да е 400 лева и тогава 369 лева ще са пак под тоя праг ! Поучете се от ГЕРБ !

И за това ли беше този зор? Една година протести, злоба и лъжи. Да увеличите минималната пенсия с 20 лева.

Заслужава си да изчакаме седмица, за да дойде това правителство

Пенсията ми е 580 лв. и продължавам да работя.Тежко ми е и ще сменям с по-лека работа.А колко познати чакат пенсия с 15 години стаж и не внасят осигуровки.Затова тежестта на трудовия стаж трябва да е водещ.

Гледам, гледам и не мога да открия красавицата...

В България, пенсиите са ниски защото е сбъркана формулата за изчисляване. Във всичките нормални държави пенсията се изчислява при срок за получаване от 18-22 години. Но в БГ този срок е 28-32 години!!! Простата сметка, ако доживееш до пенсия след 65г. то за да излезеш на плюс, трябва да живееш до 97годишна възраст. Така политиците ограбват пенсионния фонд и пенсионерите.

Минималната пенсия трябва да стане колкото две средни заплати. :Д

"Нашето настояване е минималната пенсия да стане 369 лева, да стигне прага на бедност, и да бъдат повишени всички останали пенсии..." Браво, Майче, КОПИРА служ. кабинет!

И тези с над 40г.ще вземат колкото и тези дето нямат заслуги.Комуноуродите действат подмолно

Ако сте чули/чели предложената актуализация на Бюджен 2021 от служ. правителство, щяхте да знаете, че прагът на бедност през 2022 г. ще бъде 413 лв. Съответно, и мин. пенсия ще бъде толкова.

снимка: симбиоза между шебек и паважен парцал

Приказният Водопад Мая е само един популист и нищо повече. " Популизмът е съвкупност от идейно-политически течения от радикален характер, които си поставят за цел да се ръководят от "волята на народа" и да се осъществяват преки контакти с народните маси. Примитивна политическа тактика, която има за цел да заблуждава и манипулира народните маси чрез щедро раздаване на обикновено неосъществими обещания и др.; демагогско флиртуване с тълпата. "

Значи неработилия да получава колкото двама работещи.

.. и да бъдат повишени всички останали пенсии или на база осигурителен доход от някоя от последните години, или с повишаване на коефициента на всяка година осигурителен стаж, посочи Манолова." Да е ясно че Манолова предлага първият вариант, при който един милион пенсионери остават без увеличение, служебното правителство предлага втория вариант, при който всички пенсии ще се увеличат и бързат да го внесат в парламента, защото не са съгласни с Манолова, синдикатите и работодателите също са за втори вариант, а ИТН искат това увеличение да е от догодина Манолова никъде не споменава, че при нейния вариант ще има ощетени хора Манолова също предлага на увредените майки да се дава между 2 до 10 хиляди лева

Колко жалко, че на клетата Галевишка повлекана й е отдавна изсъхнала марулата ... Но тоя напет шебек Гошко следва да си изпляка 1-2 злобарки, да посбере мат`рял (ако пусне), да има за генофонда на нацията ...

На Манолова костюма е десет минимални пенсии, а чантите дванайсет пенсии, и забрави да съобщи че нейния вариант ще ощети един милион пенсионери, които няма да вземат и стотинка увеличение

Брилянтно описание на действията на тази доста неприятна жена.

От началото на прехода пенсионерите гласуват неадекватно. Могат да се сърдят единствено на себе си.

Тарикатите през 90-те години, а и след това, се хвалеха, че нищо не дават на държавата и всичко си слагат в джобчето. Обясняваха, че държавата ще фалира, че няма да доживеят до пенсия, че си заделят за старини и бяха много доволни. Сега същите тия тарикати реват, че държавата ги е окрала и им дава малки пенсии. И сега осигуряващите се са длъжни да ги хранят.

Крадци, върнете парите на нашите майки и бащи!

Къде видяхте красавицата?

утре в три , и така докато забравят накъде да тръгнали ... ха ха ха , ликуйте пеЦионери !

Сега в две лъжи, утре в три ...

Лика прилика сте си! Що не се зъмнете?

Харчете, харчете, кой ще плаща масрафа , да му мислят други. Нали така противни, мазни, самозабравили се олигофрени! Радев, радвай се, разведчик!

ИТТН ИБах Тоз Тъп Народ Мдаа

Бойко, какво общо има тук Радев?

Гласуваш за Демократична България и ИТН , а получаваш БСП, ДПС и Мая Галева! Както и адвоката на Черепа г-н Хаджигенчо!

Няма ли, късогледчо?