Интересни имена от листите на ГЕРБ, БСП, ДПС, РБ

Много нови имена и изненади има в кандидат-депутатските листи на ГЕРБ и БСП.

Обратно в новината

Коментари - Интересни имена от листите на ГЕРБ, БСП, ДПС, РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бяха приели исканията предложени от Слави Трифонов кандидатите за депутати да получат по един лев от гласоподавател,то тогава много от тези тарикати нямаше да се кандидатират.А този некадърник Евгени Михайлов беше и си остана канарче.И преди и сега пее на службите и е направил толкова мръсно на много хора,че никога няма да го приемат в рая,а освен това е син на комунист и както обикновено се случва такива хора най бързо се ориентираха и преминаха на другия бряг.

Имаме нов реформатор.....всеядния йончев да ви е честит разбивача.....неразчитайте на мен

Ама мнооооого интересни имена. Трябваше обаче малко повече крадци, продажници, чужди подлоги, пед_расти, евроислямисти, добре платени противници на българите, Русия и православието, мултикултуралисти, педофили и содомити, изповядващи европейските и ислямски ценности(каквото и да значи това) и прочие свестни хора. Тези дето ни се предлагат са добри, хубави люде, милеещи за България, даже и насън, ала ни трябват и още такива дето ги изброих. Иначе не можем да се оправим.

ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ГЕРБ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕФЕРЕНЦИЯТА ПРИ ГЛАСУВАНЕТО ЗА ДА ОТСТРАНИТЕ ФАЛШИВИТЕ ХОРА НА БОРИСОВ

Вън от България

Как не ви е срам?

Не разбрах кои са новите имена...

Оставете ги ГЕРБ и БСП вижте ДПС Делян Пеевски води 2 листи това е човека който не е стъпил на нито едно заседание в Парламента го готвят пак за депутат ако имаше сега мажоритарен вот нямаше да го бъде на сега с ония с брадите е вътре защото ще събере необходимия брой гласове за пропоционален вот да ни е честито

депутат ще бъде който тиквата каже ,членовете на герб не могат да избират те са идиоти и не ги разбират тия работи, смешна партия нещо както по времето на сталин само дето тиквата не ги праща в сибир,но и това може да стане.

ЛАЙНАРИТЕ НА ГЕРБ ПАК ВОДАЧИ НА ЛИСТИ, ОСТАНАЛИТЕ САМО СТАРИ КУРВИ!!!

ГЛУПАК!

Вербоват популярни личности.Ано, Мильо от Пд беше още жив, щеше да е водач на листа!

"Технологията" на тези избори е същата както и преди. Според социологическите проучвания се знае поне приблизително колко ще спечели определена партия. Приблизително се знае и по райони. Избирателните листи се ПОДРЕЖДАТ според това до колко кандидата е лоялен на партията си. Всеки гледа да се "докопа" до по-предна позиция. Естествено е, партийните водачи да са първи в листите. Така влизането им в сбирщината наречена "Парламент" е гарантирано. За да влезе и последния от листата е необходимо дадената партия да спечели на близо 100% в района, нещо практически невъзможно. Така последния в листата е получил само един малък подарък - потупване по рамото от висшестоящите партиици. Преди време от моя район беше вкаран в парламента индивид който яко псуваше комунистите и така попадна по-напред в списъка /листата/. А индивида беше без образование, но НАХАЛЕН и ПРОСТ! Естествено издигналата го партия после се разлюспи... Склонен съм да гласувам за партия /коалиция/ които обещаят, че парламента ще се събере за да приеме нов избирателен закон и след това да се разпусне и да има нови избори, в кратки срокове до 2-3 месеца. Новият избирателен закон е редно да отрази резултата от референдума. Така след това ще се проведат избори по нов избирателен закон, с мажоритарно избиране на нар.представители. Хайде да видим сега кой /партия или коалиция/ е готов на подобна стъпка? Кои иска да се изпълни народната воля?

Тоя защо не е в затвора ?

Липсва ми една колоритна личност в лицето на Антон Тодоров.Това е човекът,който написа книгата"Шайка-Бойко,Росен,Цецо и другите".Този човек ще бъде в листите на герб.Да се смее ли човек или да плаче!?

Да, така се прави - всеки дръзнал да се противопоставя трябва да бъде привлечен и приспан.

Като Яне Педеругата - съветник на Бойко.

Пореден опит да се следват грабителски,антинародни политики, а да се използва народът.Не бих гласувала за нито една от тези номинации или партия. За мен днес най-родолюбивата формация е " Възраждане" и те ще получат нашата подкрепа.

За привържениците на мажоритарния вот по Референдума, как ще стане един и същи човек да води две листи в избирателни райони, нещо не се връзва, какво значи това и сега, та нали точно ГЕРБ подкрепя и искаше да се въведе точно така както е зададен в Референдума. Аман от лъже политици. Парламента и сега ще бъде пълен с артисти , певци, спортисти . Всеки парламент трябва да бъде от ЮРИСТИ, ИКОНОМИСТИ, а за нуждите на комисиите могат да привличат сътрудници , за здравна комися видни лекари, за културата също. Няма такава държава, чака ни нещо страшно и връщане назад в миналото със сигурност.

Защо бе? Нима икономистите и юристите ги имаш за по-добри от останалите? НЕЕЕ! Аз предпочитам певците. Казват, че който пее зло не мисли. А икономистите и юристите само за пари мислят. Като добавим и как си получават дипломите... Ами в Италия имаше една Чочолина /или Чичолина/, незнам как и се пише името, но май беше в парламента им. Ами жената доста "работа" е свършила, знае проблемите на конкретния вид бизнес...:)))

А Делянчо Добрев пак с "парла пиу пиано" ли ще агитира?... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Явно масончето се е взело много насериозно...!!! :::))) Дааа...!!!

Я си виж трафиканта Кирил Добрев бе цървул червен......))))))):::))))) .Дааа.........!!!!!! Повръщам от такива като теб и Благовест Кирилов

Кратуна-червена е КапоДеТутиКапото ти БОКо-РАПОНе...!!! ГРОБ за ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб"...!!! ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ за Мутромилиционерогерберастите...!!! Дааа...!!! И по-здрави на "заличителя" от дира...!!! :::))) Ха, ха, ха...

Всичките са крадци от висока класа,но олимписки шампиони в тая дисциплина са ГЕРБ !

Герберите в следващия Парламент ще правят голямо Шоу , а кой ще къса билетите !

фиона

Време е за народен съд

Няма достатъчно дървета около "жълтите павета"...!!! Дааа...!!!

"щурмуват" дрън-дрън. Това да не е Шипка да я щурмуват. Налазват НС като хлебарки.

Идат като Тигри /бистришки Бягат с автобуси /от народната любов

Цветан Василиев нарече Бойко Борисов крадеца на КТБ с Прасчо ! Какво стана , Борисов кандидат за Депутат , трябва да е кандидат за СЦЗ ! Няма ли честни Съдии и Съд ?

За кого да гласуваш ?????

за Костадинов-Пасков " Възраждане"

и аз да кажа нямам нищо против кадърните журналисти,артисти,спортисти и разни исти,но къде са ви инженерите,математици ,химици физици тоест хората с мозъци не с емоции лелее тази държава няма да тръгне скоро

Как къде са?... Ами отдавна повечето използваха Терминал 2 - не искат да са роби на мутромилиционерогербераските "бизнесмени"...!!! Дааа...!!!

Spirit

Мисля си и от РБ след като приютиха бившия сикаджия Светльо Витков и Румен Йончев кога ще приберат и Бареков.

Spirit

С лансирането на предни позиции лица като Владислав Горанов и Московски ГЕРП ще вземат максимум 40-50 мандата. Очевидно Боце се готви да управлява с хора на Пеевски в трите партии/ГЕРБ, РБ и ДПС/ и подкрепата на така наречените "патриоти", ама на най..вотът на избирателите силно ще го изненада. РБ изобщо няма да влязат в парламента, а ДПС и патриотите/визирам Каракачанов и Сидеров/ ще се врътнат към БСП.

водач на две листи! За по-сигурно демек! Два апартамента допълнително на тъщата му са осигурени, така да се каже...! Ако системата беше мажоритарна, можеше изобщо да не е депутат..!Защото дори и герберите нямаше да гласуват за него!

Листата в Разград се води от Десислава Атанасова, в Русе - от Пламен Нунев. - чисти кат сълзица тез двамцата))))

Десито е официалният лайномет на ГЕРБ...

харно думаш още от зад автогарата на дулово мяташе здраво

В листата на ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" са само имената на бъдещите "булки" на БайСтаври...!!! :::))) Дааа...!!! :::)))

Нищо ново под слънцето.Като вица за бърдака не се сменя персонала а креватите.Нищо добро не ни чака който и да дойде на власт.Има да се връщат милиарди които тежат на гърба на народеца ни.Едни ги откраднаха други ще ги връщат.Държавата стана като фирма за бързи кредити.

Народът не иска "шлемове и генерали", по-точно, не иска тъпанари!

О, напротив! Точно това иска - и изборите за Президент, и изборите за Парламент го потвърждават. Дай ни генерали, Големи шлемове и мечти някой да дойде и да ни оправи, като ни даде наготово всичко.

че и за Боко затова гласуват вече 10 пъти...?Защото е генерал, де!?

нещо май ни вземат съвсем за мезе. Калин Вельов - водач на листа ?!?!? Нищо против него - прекрасен топанджия, но ... да си гледа топаните и да не се занимава с политика!

Музиканти, актриси и актьори.. Голяма веселба ще е следващият Парламент...

Направо да сменят надписа "Обединението прави силата" с "ЦИРК БЪЛГАРИЯ".

Мда, цирк.. при това ще има и доста животни - предимно хиени, магарета и плъхове. Но пък дресурата им ще е на невиждано ниво - ще могат да гласуват по сигнал! И гвоздеят на програмата - някои от тях говорят!

като при Царо...

все още не е разбрал, че Радев спечели не защото е генерал, а защото конкурент му беше Цецка!

Явно тактиката им е успешна-вече 10 години печелят изборите за ужас на БСП то- свикнало само то да е във властта.

Гербаджиите един нормален за цяр не сложиха в листата , все боклуци и крадци !

Стани Депутат 2017

Всички Българи на курс в Румъния - как да се държим с политическата измет.

Плазмодия екс Прецедент отхвърли 120 местния парламент. Дано летеца го върне отново че 240 боклука са множко за тая държавица

ПОПРАВКА В КОНСТИТУЦИЯТА НЕ СТАВА С РЕФЕРЕНДУМ, ТЪПАКО!

Става, става , с квалифицирано мнозинство, със 175 депутати става!Само че коя маймуна си чупи сама клона , на който седи?!

Аз щях да св кандидатирам като независим депутат от София, но не ми достигнаха около2 хиляди гласа. Но какво да се прави. Решил съм да се кандидатирам за Президент, но това ще стане след около 4 години и няколко месеца.

Няма смисъл от партии, сложете един компютър и няколко човека. Няма смисъл от едно и също толкова години без 1 крачка напред. Които се докопа до кокала и започва да краде като замаян, доколкото може. За какво са ви по 60 - 180 милиона на човек? Колко къщи ще си купиш, колко коли ще имаш? защо не мислите с горните си глави? Народа се пали, скача под релсите оня успял да открадне 260 милиона и се вози в мерцедес които народа му е купил.

Няма да гласувам за Гробокопачите на България , ПП ГЕРБ ! Който гласува за Гробарите иска бавна но сигурна смърт ! Два мандата кражби и лъжи !

От Светльо Витков до Румен Йончев.. бившия партньор на Бареков.

Гледам кандидат листите и си мисля: ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Ги наредиш всичките си стената и ак47

недвусмислено показва че всички партии нямат истински добре познати, уважавани, одобрявани и приемливи от и за всички избиратели кадри!

Също така показва, че 240 маймуни на един клон са много.

танчето дончева поразяващата уста каза- жална му майка на НС ,когато се напълни с циркаджии,артисти,певци,мажоретки и мм бабаити .Те ли ще създават законите? От Любен Корнезов насам ,на бсп няма кой да им напише грамотна жалба до Конституциония съд!В герб е също ,а при Фанариотите има само един Явор Нотев,всичко друго е за контейнера!

,,известната актриса и певица Нона Йотова "----- НИТО Е ИЗВЕСТНА НИТО Е ПЕВИЦА НИТО АРТИСТКА ЩОТО Е ГОЛА ВОДА КАЛ ПО ГЪРБО И ТУК ТАМ ПИЧУРКИ

Известна е с това, че живее с Богомил Бонев...

Защо в Германия, никой не иска да става политик,а там има от какво да се краде?

Да ме извинят ГЕРБ, ама БСП наистина са направила някаква промяна. Гербаджиите са си пак същите!

"...известната актриса и певица Нона Йотова..." ?!?!?! С КОЙ ФИЛМ, ПИЕСА ИЛИ ПЕСЕН Е ИЗВЕСТНА? ТАЗИ НЕ ПЕЕ, САМО ВИЕ ФАЛШИВО.. ИЗВЕСТНА Е САМО С КРАЖБИТЕ НА МЪЖА СИ ПОКРАЙ ИЗВЕСТНИЯ СВИНАР-СОЦИАЛИСТ, ИЗПЕЧЕН МОШЕНИК ГЕОРГИ ГЕРГОВ.