Пребиха възрастен мъж в дома му и го ограбиха

Крадците нахлули в къщата на дядото в Белащица вечерта на 31 декември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Счупен прешлен, травма на главата и някакво си ребро! Ми то почти одраскване! Виж, оня с говорните дефекти, той много важен с тъпите бижута на жена му... Това вече е опасно за живота!

Ние на кмета ли да вярваме или на дядото?

Докато полицаите не се страхуват от народа така ще е. И то от белите хора с българско самостзнание. Ще се пречупят с пребити полицейски деца и родители :-) ай мазал тов и машалла на продажните мутри на властта. А мужиците сами ще се кротнат.

Стига трили , бе орки !!!! Не пускайте коментари , Истината не може да скриете ! Смрадливия Илекторат - към екарисажа !!!!

Новите евроатлантически ценности. ЧЕСТИТО

Може би е жена, напоследък все си го търсят

Измет, ще отговаря пред бог.

Сега Бога се нарича Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Каракачанов и т.н. цялата измет, та вероятноста да отговаря пред Бога е много малка.

Ще търсите нарождната милиция и Държавната сигурност на Тодор Живков 100 г. напред, но няма да ги намерите. Затова сега цигани и бандити ще ви бият и убиват, ще ви дрогират, ще изнасилват децата ви. Защото народът ни допусна всичко да се изпродаде срещу рушвети от едно корумпирано малцинство. Допусна създаването на банди като СИК и ВИС чиито представители взеха властта и продължават рекета с други форми

А бе няма ли здрави българи да се организират за местни отряди по селата???

Кои българи ? След като тези които бяха в казарма и могат да го направят са вече възрастни, а младите безказармени клавиатурници, ако им дадат пушка ще си я заврат отзад.

Ако не са младите клавиатурници тия дето са били в казармата ще видят пенсии ,ама през крив макарон.

Ето в това се превърна България - една кочина, в която хората дори не могат да живеят спокойно, благодарение на прозападната, уж демократична, но либерастко-идиотска ориентация.

60% от страната е вече пустиня. Няма държава в умерения пояс с 4 сезона и здравословен климат която е превърната в пустош ,благодарение на 30 годишната западна окупация

Поредната жертва на политическото безхаберие в БГ. А нищоправенето от страна на властимащите е потресаващо ГОЛЕЕЕЕМО!!! Дано следващият е роднина на висш политик..., че да видим...

Прогнозата за времето.

Мдааааа, Революцията се приближи с още един ден....

Гадни изродчета! Бесило за такива!

Поредният пребит възрастен човек от мургавите избиратели на Борисов и Цветанов . Тая паплач разбира само от действия , като паленето на палата на цар Киро , нападението над махалата в Орландовци и Гърмен , тогава са кротки и никой не напада незащитени хора .

на ПОДЕМА, РАЗЦВЕТА И ОПТИМИЗМА, тази новина е абсолютен фейк..старецът лъже!

Тъй като тази "новина" е вече ежедневна, моля, само сменяйте името на населеното място. Ние знаем, че всеки ден има жертва -обикновено възрастни хора, а и се сещаме кой е извършителя. А също знаем, че на никой не му пука -Бог високо, Царя също е много далеко, много високо, пък и е мноооого зает.

Решението е олово, и то в главата, Рибата от главата се вмирисва.

Мдаа...Това е светлото бъдеще на Bulgaristan

Тая кметица за нищо не става. Пълно е с боклуци извън селото от строителни отпадъци, няма никакъв контрол, камо ли полиция или някаква охрана.

Бойковите ци...ни не спят

Моля,моля.Те са мои.

За мен бонусите, за дядото малусите

Как да са регистрирани кражби? За да искаш да отидеш в полицията да "регистрират" кражбата, трябва да вярваш, че няма да си останат само с регистрирането и. Никой вече не вярва, че полицията има желанието и възможностоте да се справи с кражбите по домовете и с убийствата на безпомощни възтастни българи!

Няма да е само регистрирането. Ще те викат да пишеш какво е откраднато, ще искат фактури за него, та и от къде пари да го купиш ще питат.

Не закачайте електората!!!