Пребиха българин - таксиметров шофьор в Англия (видео)

35-годишният Андрей Андреев е взел двама пътници, които са го удряли с бутилка по главата

Обратно в новината

Коментари - Пребиха българин - таксиметров шофьор в Англия (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съжалявам много за момчето дано бързо се възстанови но тук в Англия много българи са подложени на дискриминация уж закони но за англичаните тук по вечери са помазани обиждани особедно хората работещи по фабрики

Какъв късмет за нас,че издребняла Британия ни освободи от присъствието си. Старицата има да изплаща много дългове, които е насъбрала през вековете

Ще го бият я. Като не е застанал на колене и не гие помолил да ги повози безплатно.

Още пребити да има

В Англия имало и бели....!?!?

Британските ромове и афроевропейци са му скъсали ританките от любов !

Андрей Андреев. Типично име на ромски циганин

Има ли значение какъв е човека?

Въобще не се изненадвам,преди седмица спирам на светофар с 2 ленти,аз съм в лявата до мен дясната лента е за завой на дясно и право,мойта е само на право.След 50 метра дясната лента свършва и който е от дясно трябва да се преустрой в ляво. В последният момент един дъртак видял недовидял,че лентата му свършва скача на газ педала да ме изпреварва и се удари в калника и предната ми дясна гума на тира!Опита се да ме изкара виновен боклука с цялата си наглост,но ако се стигне до бой и видя ,че силите ни са неравностойни има и други начини за самозащита...и накрая кой кого!

Типично име на ромски циганин

Айде стига простотии, не можа ли да измислиш по оригинална изцепка.

Много си умен, акъла ти сече, като лопата в лайна.

Прибирай се сега, преди да са ти окачили топките ма ушите

Напълно възможно. Живея във Великобритания......били са дрогирани пътниците. Това са рисковете на професията. Ако не е бой е ругатня по отношение на чужденците. Прибирам се в къщи догодина. ..........................................

кат' говори ингилизки на трънски диалект ....

Хората са го помолили учтиво да намали, той ги е изпсувал на български и е пуснал помпичката. После им е разправял на развален английски как всъщност е много богат бизнесмен и кара само за удоволствие. На онези им е писнало и са помолили да спре, той им е казал, че му дължат 210 паунда за 3 километра и те са му направили главата мека.

БСП= боклук

Стига тъпизми, коментирайте само по статията !

Доживотни присъди за говедата мръсни! Скапаната UK скоро ще се разпадне. Добре че напусна ЕС !!!

Сигурно се е опитал да им открадне портофелите.

Няа са плашиш колега ! Яла тука ку устаниш без работа - ши делиме смени на копърката - Ем ги лъжем , Ем бакшиш пада , а от летището само ингилизи ши дебним - ако са черни кожите им ши съдираме !

И за какво ти е тая черна кожа?

Англичаните са много куха нация. Добре че напуснаха ЕС.

Куха ама бая пара вкарваха в бюджета на ЕС.

7 млрд. на година. Но и получаваха доста.

около 140 милиарда на година при средно бюджет за страната кън 25 трилиона.

Прост ти си кух как куха нация е владяла света векове наред.Де и българите да бяха толкова кухи.

я вина имам ли,бах я в гадната копърка...Сталин затова ги е маризил,но не се е справил :)Все някакъв номер е извъртял на мангала и приятеля му.Келемето си е помислило че се ебава с български провинциалисти.Навремето един капут за 700 метра в София ми поиска 160лв.Като лапна едно нещо точно на червен светофар,изхвърча от колата,придвижих се с колибата му до адреса си и я заебах, пълен ташак са ,плашеше ме с колеги,но като му изтръгнах трубката избледня и леко позеленя с позиви на повръщане,метала в гърлото предполагам води до такива реакции.Капута беше обърнал и апарата си наопаки.Всеки тарикат е на сантиметър от хурката ,не се знае кой ще му я нажули

Още един преуспял емигрант!

И какво излиза сега, ако не е професор или шеф на Бритиш телеком, значи е кофти материал? Всички нормални хора, дето движат света, разбирай всякакви професии, са лош материал? Човека е отишал да си търси прехраната! Ти какво точно правиш?

Той какво точно прави ? Чепка вълна и злобее.

Освен ако личните ти доходи са ти чувствително над 200000 лв годишно, не се подигравай на таксиджия в Лондон.

И като се събуди какво се случи? Рядко чистият им месечен доход надхвърля 2 хиляди паунда на месец, като в повечето месеци е между 1200 и 1300 паунда. Не ставайте смешни като се изхвърляте със заплати. Не е нужно да живееш там за да знаеш, има много сайтове, в които можеш да провериш тази информация.

Номерата на българските бакшиши не минават навън, там таксиджийте не са разбойници, а слуги.

Внимавай някакви такива да не ти чуят акцента, че ще видиш какви номера ще ти врътнат...

Мисля, че е време да обявим война на Англия. Нещо не ми е симпатично населението на тоя остров.

ама тук от форума ли!? ...готовоо! хехе хе

Къде се разбърза? Чакай да си дообера салатата и една глътка ми остана.

Що бе пакитата не са ли от твойте ?

Това не може да е истина! Англичаните са кротки хорица, а черните англичани са кротки като малки овчици. Не пият, не взимат наркотици, вежливи са, просто прелест! Ако в Интернет сте видели нещо друго, то е поставено от Путин, който мрази английската демокрация, защото завижда на Б Джонсън заради прическата му.

Черните англичани са като черните(мургави) българи.... Черните във всички страни имат значение

WLM - WHITE LIFE MATTERS! Къде са масовите протести срещу чернилската безмозъчна измет?!

Не знаеш английски и по-добре не пиши за да не се излагаш.

И какво като е сбъркал две - три букви. Не го разбра ли ? Трудно ти е да го прочетеш ли? Аман от селтаци с претенции

Е, как може "професионален" шофьор (каквито са TIR-аджиите, всички камионджии,рейсаджиите,бусаджиите,"бакшишите") в днешно време,особено през нощта... да ходи без скрито оръжие...макар и "незаконно"... било то автоматичен нож,бата (бухалка), или патлак...(газов,или"преправен" на боен)???!!!... Нямам думи...що за наивност,глупост и самоувереност???!

Priteganieto na orugie v UK e prestuplenie, koeeto se nakazva ot zakona.

Орлин Данев

до Ot UK (нерегистриран) Във всяка държава притежаването на оръжие (незаконно) се наказва от закона... Е,и? Голем праз...Просто трябва да си "перде" и да не ти пука...Предполага се, че няма да вадиш оръжието и да го размахваш за щяло и нещяло...само в крайно наложителна ситуация А,по-добре ли е да те пребият?

абе човека може да е бил наивен бе - той немисли зло карацси таксито и смята че и другите немислят .....до днес. па ти ше го караш бухалка бокс и там кви щуротии още да носи

Орлин Данев

до дада (нерегистриран) Бокс в никой случай не трябва да носиш...Твърде е вероятно да си счупиш собствените пръсти, а може и цялата ръка... Но...другите "средства" са наложителни в днешно време...:)

Айде бе сериозно , цялата ръка ? хахахах

Трябва да се помисли за расовата чистота!

Поживейте малко в Англия, за да разберете, че в България е по-добре!

Бях на екскурзия в Лондон. Отвратен съм. Бих посетил отвоно повечето от останалите 10-12 държави, в които съм ходил, но тези -не.

Отиди в Париж. После Лондон ще ти хареса.

Принципно освен пакита и негра имах предвид кухнята, хотелите, задръстванията, местните, и какво ли не. Иначе за сигурността и престъпните чернилки явно си прав. Хвана ме натясно. След няколко разговора с приятели тази дистинация ми отпадна засега. Лошото е, че вече почти никъде но можеш да отидеш със семейството си и да разгледаш архитектурни паметници без разни ......... да ти създадат проблеми/атентанти.

Аз Брюкесл бих препоръчал ;)

Хора, стига с тази Англия, там е лошо. Бият ни! Вървете в рая на путин. Казват, че там в расссии е като в приказка. По цял ден ядеш и пиеш с нашите братя и накрая ти дават два чувала с рубли. Проста да падладееш!?!

Тъпо баце, тъпо ... Проблемите на Англия и проблмите на Русия са различни неща , но ти си пиши де

Нали и аз това казвам. Врассии нет праблема, сказал путину. Там все харашон. А в таз проклета Англия само за проблеми слушам. Логичното е всичкото българин да отиде в руския рай. Освен това там са все наши хора, славяни или както там им викаха.

Не шмати не казаваш това , това , че в Русия е кочина , не прави кочината , която настана в Англия по-малка

Чудя се, като плащат на троловете да се вихрят по форумите, защо не ги подбират малко тези хора ами все наемат някакви тъпанари на които име казано само да споменават Русия, независимо дали има връзка със статията или не. Всъщност, това говори зле за интелектуалното ниво на работодателя.

ако и за това дето го написа ти платят, значи е на бройка, а не за смисъл. Евтин си брато. Сега да знаеш, че в София вали - дай още един тъп политически ангажиран коментар /пиши си го в бройката за плащането/.

Абе откъде ви вземат такива, които опитвайки се да пишат на руски, правят по 3-4 грешки в едно изречение. Да оставим смисъла настрана, това е от областта на психиатрията...

Става дума за нападение по расистки подбуди. В момента в който пътниците са установили диалекта в говора му, са започнали да го заплашват. Андрей е натиснал паник бутона и е започнал да ги моли, но и това не е помогнало! Това го казва самият пострадал.

Трябва да се бяга от Англия. Там положението става все по-зле.

Всичките ви понятия за яко сбъркани, нито знаете какво е расистки подбуди, нито диалект.

добра новина за КОЙ , впредвид хипотетичната вероятността човека да се върне в кочината...

Човекът е оставил къщата и семейството, за да слугува на англичаните...

Еми никой не го е закарал там насила. Можеше да отиде в любимата ни рассия и да пее песни и играе танци с барантушките.

Не може, руснаците не дават трудови визи на ниско квалифициран персонал ако не е от бившите им републики.

после стана "1ш7"? Постарай се де. Това са абсурдни итъпотии и за тях не трябва да ви плащат

Не на англичаните слугува, а на индийците и арабите.

Борбата е била между надут източноевропейски селянин срещу африкански полудиви аборигени. Резултата е едно на нула за Африка.

Се сбил с други двама гастърбайтери, но важното е да се отбележи, че единият е бил черен, останалото няма значение. Ето така се манипулира общественото мнение и се насажда омраза. За мен престъпленията нямат цвят, пол, вероизповедание или раса. Престъпника си е престъпник без значение дали е бял, черен или оранжев.

Престъплението няма раса , но има раси , които правят повече престъпления явно

Още един пример на профилиране. Те на милиони им източиха пенсионните спестявания в щатите и тези хора трябва да работят до 100 години за да могат да се пенсионират - но няма проблем, нали е бял. Единият имаше остров където изнасилваше непълнолетни и политици от световен ранг, както и бизнесмени му бяха чести гости - но няма проблем, нали е бял. Е, самоубиха го в килията, защото за доста бели световни личности щяха да излязат пикантни истории с цел да си спаси кожата...

Айде пак прочети какво съм написал .. и не ми пиши за единични случаи, И за разлика от черните , ние белите не защитаваме престъпници защото са с нашият цвят на кожата . Виж статистиката в САЩ колко престъпления особено свързани с насилие правят черните и колко порцента от населението са ;)

Ей така без нищо са почнали да го удрят, нали. Ганювците обичат да се репчат, после като изядат боя - ох, олеле, как стана така, че ме биха!

Не е без нищо. Причината е била лошият му английски. От този момент нататък за тях той е човек второ качество.

И за какво има да се репчи пред клиента един таксиметров шофьор,който разчита /евентуално/ да получи и нещо отгоре след курса? Работил съм я тази работа още през 1974-5 година и със сигурност знам ,че НЕ СТЕ ПРАВ!!!

Със сигурност нашият келеш се е направил на мъж, обаче е попаднал на по големи мъже от него. Да му е за урок. Булгар булгар не е най якия в света.

Със сигурност има запис и на разговора....от дашкамерата....ще ги хванат още повече имат и телефона от който е поръчано таксито...

къв ти е критерия за "якост" чугуна е много твърд и корав, но се чупи крехко и отведнъж стомана е еластична и гъвкава, издържа на вибрации дървото е адски гъвкаво, докато е влажно, но изсъхне ли - става като чугуна. та зависи ква ти я мера-та за якост ... през ква призма я гледаш тая якост... та не се знаеш "слабия" дали е слаб, и "силният" дали е силен... )

Ти, чете ли статията? Или съчиненя по картинка правиш?

Тоше до Африка на екскурзия да ходиш и да разказваш /тава, за което не те е най-много срам/. Българофоб!

Възможно ли е нашия качествен бял таксиджиия да ги подхванал тия с някой супремасистки расистки булшит и да си е изял боя !? ха-ха! Абе разправям че бой ще яде расиста Страхил Божикравов и не ми вярва. ...

Представям си каква кекава антифа си , с тия полюции дето ги пишеш

Що бе тая сценка не си ли я предствяш . Начи взлизат пияни англичаните в таксито на нашия бели , черни (няма значение то се видя от протестите). И взема нашия да им обяснява за сюпримасито на Ганьо . Баси сюпримасито ама хайде! И ония му набиват табаните и продължават за следващия бар .... ха-ха-ха!

Ами аз да не съм видиотен антифа малоумник като теб та да си представям такива неща ? Като ти чета либерастките полюции , вече почвам да си мисля, че мечатат на живота ти е да миеш краката на Илхан Омар П.С. В Англия некви биготи от Уест Хям почнаха да обясняват на чернилките и антифато някои неща за сюпримасито ..по трудният начин ;)

Аз ви казах трудни времена идват за расистите и бой ще ядете. Като гледам расистката тълпа в тоя форм на 95% е шанса да имаме кретеноид расист в лицето на българския таксметраджия. Мда, вервам направо я провиждам тая сценка. ха честито!

И кой ще ни набие бе сулю соев хахаха казах ти в Англия почнахте да го ядете "расисткия " хахах айде заминавай да миеш нехърски крака и да целуваш портрета на Бърни

Как кой ще въ набие! не се ли вижда? Всеки който ви фане като маче у дерек ...

Чека са ти разни баби по селата и некъв пич дето отишъл да кара такси за бели супермасисти ли ги имаш хахахах човече спри я соята , наситина ! :)

Започнали са да го удрят провокирани от акцента му. Копелета. Най големите вандали.

Той е спрял и ги е помолил да слязат....,после е натиснал паник бутона....и се е направил на мъж ....

... А гледам ,че сам е отишъл и до спешното.....още една грешка.....трябвало е на 999 веднага.... Важното е че се е отървал жив !

малко ве ... стига си зяпал у тая камера ... бил той "свободен", ама цял ден зяпал у камера да следи "робите" ...ха ха ха...

Е какво се учудвате Лондон примерно е в дестки пъти по -оспасен дори от родния Перник

Лондон е на 100 мили от Норич, където се случва случката...

Писах "примерно"

Перник е един от най-спокойните градове или поне няма младежи който ритат възрастни жени в таза от нищото.

Щото не си пил с "валяците" до стадиона ;)

ха-ха-ха! Няма да повярваш сложил съм ти плюс. Верно е.

"ЧЕРНИЯТ ЖИВОТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ" ,НЕ И ЗА МЕН!

Преди да отида в Канада не познавах черни, както повечето българи и бях по-склонен да им съчувствам, заради насаденото чувство колко са страдали по време на робство и т.н. НО, когато имах неудоволствието да общувам с тях всеки ден в мултикултурната Кандада мнението ми за тях се промени за винаги- за мен те са на ниво мангуси, та и по-зле. Не мога да ги понасям. От статията горе мнението ми само се потвърждава отново!

Случката става в 1.10 през нощта....добре че е успял да излезе от колата. Това го е спасило може би....

Страхувал се за работата си, не за живота.Ми карай с окървавена глава тогава.

Подценил е ситуацията колегата....по това време на денонощието, се действа на сигурно - не бива да се правиш на мъжкар......

на сапун дрогираните орки

olОткога арабите влязоха в числото на бялата раса

То там всеки втори е дрогиран или пиян.Такува са пиданиците на кеалуцата.Ние сме и пи- умни от тях и по- красиви.Жалко, че нямаме техните заплати, но явно 30 години някой няма интерес към тази насока

От кой си по умен ти, бе Ганьооооо ха ха...

Принципно от голяма част от папалчта там

е че що пък като мъ виждаш че съм глупав, си мислиш и че съм прос?

Сигурно е имало причина за този бой.Не може просто да извикаш такси и изведнъж да му се нахвърлят.

В какъв смисъл не може? Тук заклаха един посред нощ преди година-две.Мислиш си,че в град като Лондон има по-малко отрепки ли?

След като чуват чуждия акцент, започват да се занасят с него и го удрят няколко пъти в главата. Причината е, че англичаните са арогантни и мислят другите за по малко достойни. А те самите са абсолютни пияни свине.

Какви англичани, единият е негър, а другият като нищо по-бяла арабелка. Иначе за самите англичани си прав, големи л*йна са.

Само заминалата година във Великобритания е имало над 2500 случая на нападения над линейките на бърза помощ и то по официална статистика.

Това в Западна Европа е невъзможно! Там има евроценности.

Това ще да е европейска ценност- да се бият като в Америка.Така че спестете си ходенето до Америка. До сега не съм видял добре възпитани западняци- просто защото всичко им е позволено, а родителите им нямат време да ги възпитават- бачкат за да си купят всичко което и съседът им има- да не останат назад.

отдавна никой не купува това "дето го има съседа" ... е то за тва доде короната, а скоро и коремният тиф....

Глупости говориш, западняците са в пъти по възпитани от българаците смешни.

сладък и пухкав, плешив малкопишковец - това, че от България не си излизал е ясно, само поне не пиши "българаците".

Чий го дири там. Ставаш гастербайтер, поемаш си рисковете

този въпрос го постави на Бойко Борисов и горанов- те морят хората, а иначе си спят с парите и златото до главата.

да кажеш, че боко тиквата яде златото за "вечна младост" ...

А ти като си в България си застрахован от пияници, побойници и цигани. Ние нямаме такива случаи, нали тъпак такъв. Пак жертвата виновна. Нещастник.