17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе "правосъдния "що не пита за Кирчо а сее хванал за хоя на Гешо

Schilo

Каскетът може да е всякакъв, но посегна на част от бандитите на високо ниво. Божков чист ли е? Баневи? Сори, ама ги разбута! Да, грешката му е, че не подгони и Тиквата, ама има време и за него.

ти пусна от пандиза маринела арабаджиева за да стане кандидат депутат, и за бобоков непиташ, миню се лекува нейде в странство, черепа си има две партии в парламента, ма за бившия кмет на пловдив си се загрижил?!

Демерджиев "всичко точно ли е с парите"? Ще дочакаш отговор от Гешев, ама тогава не знам как ще изглежда тъпата ти кратуна.

А за резила 2019 наречен Европейска столица на културата? Няма ли да го подведат под отговорност Тотката?!

Защо след като КС призна, че високопоставени хора в държавата не са спазили основния закон, срещу тях не се повдига обвинение. Хайде, стига с двойния аршин.

Главният прокурор Гешев е недосегаем. Но не може да бъде ангажиран политически към майката-хранилкаи ГЕРБ и ще бъде сменен. След това ще сподели съдбата на Борисов. Цацаров е третия

За Р.Р, Б.Р. и И.Д. ли говориш?

ами точно това е проблема в държавата....Че прокуратурата се превърна от държавен орган в лична организация на Борисовите и Пеевските ново аристократи...Дето се казва, с нашите пари работят з частните им интереси...Те същите не видяха вина в министъра на транспорта,забележете, , качил и убил невръстния си син с идиотското,че не е виновен,щото нямал книжка за шейна...няма да видят и никъде,когато се забъркат Борисови хора,...ето за това те са вредни в този си състав...И не е само Гешев..Там е котило, събирано по този признак

Прав си, друго си е Румен Гечев, Румен Оф, и другите герои от прехода събрани в молчето. А дано, ама ….

Заглавие на статия от пресата. Годината е 2016 преди близо 6 год.: Бойко Борисов пътува за Пловдив, подарява бенгалски тигър на Зоопарка! Въпроси към жителите на Пловдив: 1. Колко вида животни видяхте във вашият Зоопарк построен от Гербоидите и екс-кмета Тотев ? 2. Хареса ли ви тигърът който ви подари Буци от Банкя ?

То да беше само имагинерния зоопарк.., имаме прекрасни машини за продажба на билети на всяка спирка.. тотално неизползваеми и просто изоставени, но бюджета на този проект е астрономически! После всички се чудим що сме толкова бедни, ами просто сме обрани. Има и един друг образ тук, Титюков.. който изведнъж реши че голям проблем били изложбите на изкуство в Пловдив, много пари били стрували, хахаха.. много се надявам да ги тикнат в затвора, но едва ли, те с това се занимават 24/7 просто, а ние сме публика.

dotan

Не само стоящи като паметници, но вече и изпотрошени... Да не говорим за информацията по спирките, кога ще дойде автобуса - информацията е съгласно разписанието, а не кога наистина ще дойде автобуса (по данни от GPS или другo локализиране)... и това направено за милиони... А за зоопарка Тотев си е опекал работата, ако някой изгърми ще е бушон на ниско ниво, а шефа ще е ни лук ял ни лук мирисъл...

Дираджии тъпи напишете за земетресението до София!

И за записите от днес напишете. Кой е Б. Р., Д. Г., Белия, и така-нататък.