Цацаров: Скоро Христо Бисеров ще бъде изправен пред съда

Бившият зам.-председател на Народното събрание и на ДПС Христо Бисеров ще бъде изправен пред съда по обвинението за пране на пари, съобщи Сотир Цацаров.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Скоро Христо Бисеров ще бъде изправен пред съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

gruh gruh gruh .... skoro, eventualno, vuzmojnost e ... tupa svinq

Цацаратурник,по-тихо приказвай тези неща,че току-виж и Сивия сте го изпуснали:)))!!! И кога по-точно ще бъде изправен пред съда-преди или след като се покрие??? Смешнико,мутирал на шкембе,вярваш ли сериозно в това,което дрънкаш???

Цацаров: Скоро Христо Бисеров ще бъде изправен пред съда както и А.Станишев, Б.Борисов и Цв.Василев.

Промените в закона не означава че трябва да се оттегли обвинителния акт изцяло,а да се промени квалификацията по друг член от НК,защото доказателствата срещу Цветанов са безпорни,какво се прави на спазващ закона,сякаш не е имало подслушвания и злоупотреби и накрая ни лук ял!

Ама вие много бързате.Нека Бисеров си покрие далаверите пък тогава ще го подхванем.Има да ни дава още.Не се е издължил.

Този шопар вярва ли си? Само приказки, приказки. Само като погледнеш очите и гушата, нищо от казаното няма да стане. Тази гуша я направи през неговото царуване...., ще му се още и още, и още, докато не стане слон.

Крайно време е да почнат да вкарват дупетати и министри в затвора! А тоя тулуп кога ще отслабне?

....ТУЙ ПОЛИТИЦИТЕ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ-ПОЛЪТ ЩЕ СИ СМЕНЯТ......ВИЙ ЗА ЕДИН ЗАКОН ......

Скоро на някой съдия,ще му се увеличат бурканите с пачки със сигурност!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бисеров се е подковал и ще ги направи смешни - няма смисъл ....

Подковал с е прангите

Е хайде де ,до кога да те чакаме цацка .

Ако го намерят ... палячовци

Който и да следва от управляващите да го съдят - винаги се намират вратички в законите за тях да излялат невинни накрая. Някой от тях през тези 25г да е осъден и влязал в затвор - кажете, ако има? Съд, управляващи и мафия са взаимно свързани, нищо, че понякога ужким са в конфликти.

След Хасан Бисеров,следва Долен Продажников!...

А кво стана с експертизата за подслушвателните устройства на колите на данс и нерегламентираното им ползване,докато излезе забравихме за какво иде реч. И там имаше скоро и ще.

АКО Прокуратурата си е свършила КАЧЕСТВЕННО работата ТРЯБВА да "изплуват" далаверите още от времето на СДС/Хр. Бисеров беше сивия им кардинал/ , а за обръчите от фирми на ДПС -- там е блато !! Представяте ли си ако ОТКРАДНАТИТЕ пари Прокуратурата УСПЕЕ да ги върне в бюджета???? Много е хубаво за да се осъществи !!?

"Скоро Христо Бисеров ще бъде изправен пред съда" - за да бъде оправдан.

Искам да ви изпея една своя песен - "....А дано,......."! Надявам се, че я харесвате и още не сте я забравили. Благодаря ви от името на авторския колектив. Мерси!

Ще бъде изправен пред съда,за да бъде оневинен официално нали?

Племе заслужаваш си съдбата и лидерите. ТИ си същото като тях - крадливо, егоистично, лъжливо и лицемерно. От лидерите ти нищо не става защото от теб индивида нищо не става. ТИ си крадец, егоист, мислиш единствено и само какво да откраднеш, каква схема да завъртиш с кражби. Защо очакваш че лидерите ти ще са различни. Ти си виновен! И ще сои понесеш последиците!

Скоро Христо Бисеров ще бъде изправен пред съда, с небивала съсредоточеност и яснота ни съобщава говорещият с очилцатаглавен прокурор! Та се замисляме да не би още утре да се задейства прокурорската машина и току цъфнало делото срещу този по-първи демократ и виден главен секретар на СДС, и още по-първи еничар?! Все ми се ще да попитам, но чрез някоя от услужливите медии, разбира се, в коя европейска държава има главен прокурор, който да е говорител на Главна прокуратура. Разговарял съм с десетки прокурори на всяко ниво, вкл. и от Главна прокуратура бивши и настоящи, с магистрати на регионално и национално ниво, с бивши и не толкова бивши шефове на Следствието, със столични адвокати и юристи, разговарял съм с чужденци имащи отношение към правосъдието, с кого ли не, но никой не каза, че гл. прокурор трябва да разяснява, да пояснява, да говори перманентно, при това с удоволствие, като по поръчка?! А сега съм навит да се обзаложа на кашон шотландска ракия с главния прокурор, че Христо Бисеров няма да бъде осъден! И внимателно с огромните усилия, че току виж някой е получил херния от голямото напъване! Ние трябва да си пазим прокурорите най-вече по-първите, а и по-първите магистрати, разбира се?! И ако говорещият с очилцата поиска някакви преки или косвени допълнителни доказателства, да бъде така добър да се обърне към г-н Едвин Сугарев, който ще му предостави достатъчно материали като доказателства за Христо Бисеров, още от времето, когато този виден демократ бе господар на Централата на СДС на Раковска, запомнен по същото това време и като господина с лъскавото куфарче. То бе неотдавна, та ние помним! А иначе, говорещият с очилцата да не бърза толкова с досъдебното производство и с внасяне на обвинителен акт в съда, че току някой се разсърдил, а това е против някои правила и интереси. Има и достатъчно време.

И аз не съм фен на Цветанов, но той е тук и застана пред съда, а Галеви ги няма, Цветан Василев - също, Брендо -също, убийците на Стоян Балтов - също, Бисеров тук ли е?! Замислете се преди да се изказвате!

не усещаш ли, че този ни цака с топла бира и недопържена цаца. Как да хапе ръката, която го храни, в случая и назначи, напрегни се малко и си спомни кой го назначи. Много лююбопитно, къде изчезнаха критиците му, дето искаха да го разкъсат, май вече ще искат да го целунат. Помичрщина!!!

А проверихте ли, да ли Христо Бисеров е в България, или е духнал някъде и делата ще се водят без него, по стар български съдийски обичай?!

Преди време германците ни подариха диск с информация за банкови сметки собственост на българи в швейцарски банки.Нещо лошо ли се случи на този диск,докато някои хора станаха депутати?

Питат го!А Цацаров "отговаря", задавайки въпроси !

И как ще бъде осъден???? С видео връзка от някой екзотичен остров ли???

Аз не съм фен на Цв.Цв., но още когато прокуратурата повдигна обвинения за подслушване беше ясно, че така наречените "цоцомобили" нямат софтуер за подслушване, аз тогава се питах защо Цацата му повдигна обвинение за подслушване, да беше нещо реално разбирам, ама за мен не е ясно с кой акъл повдигна обвинение за нещо, което неминуемо ще падне в съда?

Шменти капели.По нашенски.....право седи криво съди.

Има нещо извратено в българската прокуратура ведно с главния прокурор! От обвинител се е превърнала в търговец на индулугенции опрощаваща всички минали грехове- разбира се срещу съответното заплащане- под една или друга форма. Онзи скулптор, който представи държавата като клозет явно е поукрасил малко действителността- тя е много по-бруталана!

И тоя си пази хлебеца и бъдещото си място в Конституционния съд та за това прави същото като предшественика си Б. Велчев!

Видях че чакаш Швейцария ... да ти даде нещо. Ама се сетих и че преди 4 години, германците дадоха лично на шефа на НАП диск с имена на собственици на сметки в швейцарски банки ... милионери, които не са декларирали колко и от къде са им парите, нито пък са платили данъци. К'во стана с тоя диск? Скрихте ли го или го дадохте на фирма за събиране на вземанията (изнудване)??!

Случили сме на политици и магистрати!- нито един осъден, нито един в затвора. Банки "гърмят" с милиарди- виновни - няма, политици, съдии, прокурори получават подкупи с милиони- виновни-няма...позната история- както винаги бедният ще го д...ха!

те вече го оставиха да избяга от България, забрави ли ?! сега ще го осъдят, за да ни замажат очите, после ще го оправдаят, за да може пак да се върне в България :))

Думам ти дъще, сещай се снахо. ;) Бисеров трябва да е глупак, за да не разбере какво трябва да прави след такова изказване. Ако вече не го е направил де. ;)

Rнтересно къде е самият Бисеров? Сигурно приятелчетата му от ДАНС отдавна са му показали къде може да го скрият, за да не може да бъде намерен.

Г-н Цацаров не ви вярвам нито една думичка от казаното ! Бисеров никога няма да бъде осъден , къде е видяно богат и известен да лежи в затвора , пример братя Галеви ! Съдебната система в България е гнили ябълки ,моркови и сливи смръдливи !

Цецо е за пример и показ,как се вкарват депутати във затвора,те един Максом Ставински пияница и убиец,не можаха да осъдят и вкарат във затвора,камоли този Бисеров

го осъдят и след това на втора инстанция прокуратурата сама ще се откаже от иска си.

А след като осъдите Хр. Бисеров, после ще го оправдаете ли както Цветан Цветанов?

Съдебните органи осъждат престъпността на изолация като не допускат нейното изобличаване и по този начин я лишават от възможност да бъде наказана. Един кардинален подход в защита на независимостта си! Да, тя няма нищо общо с престъпността, защото дори и не иска да се запознае с нея! Вероятно идеята за тази изолация от системата е идеята, че след като никой не и обръща внимание, тя ще се омаломощи и неизбежно ще се саморазруши! Ето ти повод за позитивизъм!

е още един светъл лъч по пътя на утвърждаването на демокрацията като висша форма на справедливост! По цял свят най-богатите банки наемат най-добрите касоразбивачи и фалшификатори на банкноти, с цел защита на собствените си активи. Автомобилната индустрия ползва услугите на най-добрите автоджамбази, с цел защита от кражби на нейната продукция. Та защо по този пример съветник да не е един от най-вещите участници в корупционното движение в България?!

С тази бг праворадаваща съдебна с-ма сме идеална почва за ненаказуеми далавери,икономически престъпници-та същите сътворяваха вратички в законите,именно за крадливите си деяния( в т.ч Бисеровия патент).При толкова много и явни престъпления,как е невъзможно да има наказания за Бисеров,например?? нима?! докога?

Магистрат това звучи гордо! Независимо дали е съдия, прокурор или адвокат!

В България е синоним на: далавери, подкупи, корупция, дебелоочие, безпринципност, подлост, наглост....Българският език е богат на думи характеризиращи длъжността "магистрат".

Абе тюфлек спри да лаеш а действай. Дано в този мрачен януарски ден дебелия ти задник е пред компютъра и четеш мненията на хората които те угояват. Негодник.

Като говориш така сладко за закони и правосъдие г-не, та неволно се сещам за казуса "Ало Ваньо". Тиквето казва, че такъв разговор се е състоял, а прокуратурата закрива случая, защото това било измислено...Хайде сега де! Прокурори ли сте или защитници!?-или зависи кой е на власт, кой плаща и каква е вашата далавера!?

А Цв. Цв.?

Пускате димки в посока ЕС, но онези не се хващат на цървулските ви номера! Фактът си е факт- осъдени политици и мафиоти(от големите)-НЯМА! И как да стане-те ни управляват и раздават правосъдие!

Бисеров - добре. Я стане, я не стане. Но какво стана с КТБ - къде е Цветан Василев. Кои 100 магистрата имат БЕЗЛИМИТНИ кредитни карти? Да не сте и вие от тях. Какво стана с 4.5 милиарда източени лева - в чии джобове потънаха? И понеже аз си пиша - какво стана с Вальо Топлото - трябваше отдавна да лежи на топло, но уви - ние си плащаме кражбите, а вие дебелеете!!!

Аз предпочитам да го "легнете", а не да го изправите. Имам въпрос към Цацаров - кога изпратихте запитването до ШВейцария преди 2-3 месеца не беше изпратено, всички медии го съобщиха. И втори въпрос - разследвате ли Йордан Цонев - още от времето когато когато бяха депутати от Бургас, но играеха бизнескомбина с Ахмед Доган в ущърб на СДС, се знае, че сенчестия им бизнес е общ?

Като сме отворили думата за "сенчест бизнес"... Може ли да вмъкнем в темата и въпроса за миналото на Тиквето!?- или там всичко е чисто? С това минало в "бели" държави не би могъл да стане и метач на държавна служба- камо ли политик!

Спомняте ли си как си ядеше сополите Христо Бисеров във Народното Събрание,като се сетя ужас:)

Да не забравяме кой те назначи на тази служба и кой управлява днес, нали !? Ще осъдиш Цецо-ухото когато цъфнат налъмите! Пък и желание за това нямаш-нито пък интерес! "Законите, законите....". Законите в България Цаца са като" врата у полето"- може да накарате някой нещастник да мине оттам- за "б огопомазаните има магистрала- покрай вратата...