Пожарът в Сакар се разраства, доближава военно поделение

Обявиха частично бедствено положение в землището на Полски градец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами качайте се на колата и бягайте.

гори до поделението а те седят и чакат дали ще изгорщт и ли ще завали дъжд.... пропадналяци!

войниците що не гасят ... и от пожар в гората ли не могат да опазят поделението си ...

Кога ще спрете износа на дървесина? Кога? От цяла Европа само България и Финландия изнасят! Всички други държави я забраниха за износ! Лудост е да се изнася непреработена дървесина! Толкова ли много гори имаме? Може би и ние кати Финландия имаме 80% от територията гори???? Престъпници!

..."В късния следобед на място пристигнаха управителят на рудник "Трояново-север" Стойко Башалов, ръководителят на отдел "Сигурност" в дружеството Любчо Василев и булдозеристът Георги Богданов."... И какво като са пристигнали?! Единствен булдозериста има смисъл да е там и ще свърши полезна работа. Тия другите двама паляци са отишли единствено да се пречат и да се снимат там! Пиар мишоци!

войскарите да си събират партенките и да се изнасят , ама да не бързат много , да не се изморяват

Преди 1.2 млрд долара за бъдещи лъскави изтребители, не можахме ли да дадем 200 млн за противопожарни хеликоптери при 6 месечна доставка?. С огъня всяко лято се мъчим .

КА 226 ( КБ КАМОВ) Е МНОГОЦЕЛЕВИ ЛЕК ХЕЛИКОПТЕР СЪС СМЕНЯЕМА МОДУЛНА ТОВАРНА КАБИНА - МОЖЕ ДА СМЕНИШ МОДУЛА ЗА 30 МИНУТИ ... И СТАВА ЛИНЕЙКА , ВОЕНЕН, ТОВАРЕН ИЛИ ПОЖАРЕН ХЕЛИКОПТЕР .... ИНДИЯ ПОРЪЧА 500 ПАРЧЕТА

Продажниците още са в парламента.Нали угодиха на американците,България огън да я гори

Излагате се !! Как още няма коментари, че Путин е виновен или Митрофанова ?!! Към троловете - заработете си центовете !!! Не са ли ви спуснали опорка ?? Ето, аз ви я пускам - руснаците са виновни :)) ;)

успоредно се разраст и износа на дървен материал от същите региони към турция

Това поделение не е ли затворено отдавна?Какво пазят тогава ,че има толкова техника там?

КАКВО ПАЗЯТ ВОЕННОТО ПОДЕЛЕНИЕ ЛИ АЛУУУУ ВЕРНО ЛИ БЕ БАСИ МАМАТА.Тия женички в поделението за разплод ли са ?баси мамата навремето войската се включваше с нейна техника за гасене на пожари,с батове,булдозери войската беше на първа линия заедно с гражданска защита.А ония черните олигофрени в базите кво ми държат защо не са там .ЛЕЛЕ НЕ Е ИСТИНА ..................

си нормално мнението по темата, какво Аууууу-каш и пъшкаш тук? Педал ли си или просто страхлив пръдльо??? Бахти защитниците на родината са се сбрали тук.. Да охкат!!!

Аз съм се клел в НРБ а не в робовладелска България и съм гасил пожари и съм теглил дървета с батове затова ми е чудно такива като теб за разплод ли са или да държат пишката на Байдън ,аз съм си отслъжил мойто и аукам и се учудвам че няма нито военна техника нито войска ,ако ми предложат и сега отивам за сметка на теб шебек защото знам как се гаси пожари ,а не като теб да не знаеш как се марширува и кое ти е лево

То няма никой там бе ,глупчо,само стари сгради

Нека да изгори военното поделение. Дай боже!

Спрете башибозука дет пали кат за последно щот няма да има дърва за догодина!

и да има, нема да са ти по джоба. ако ти трябват иди си набери малко въглени. дървата са за износ. ти там работа нямаш.

Втора година под ред местните фелдфебели -земеделската кооперация в Полски Градец пали бадемовата гора с цел да я разоре,а държавата се прави на маруля. Мощна кооперация свързана с Доган и държавна сигурност.

А руснаците безвъзмездно ви пращаха преди самолет да гасите пожарите ... помни те ли??? Що не се обадите на американците сега да ви пратят самолет да гасите вашта мама американофили гнусни??? Дано поделението да е американско и да ги изгори до основи, барабар с всичките еничари и майцепродавци отишли като ибрици там!

Това Сакара като Сахара ли е ? Много диво място. Живеят ли хора там ?

В САКАР ИМА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ПОНЕ 9000 ГОДИНИ ... ОБАЧЕ И ТАМ ЧОВЕКА Е ОПОСКАЛ МИНЕРАЛНИТЕ РЕСУРСИ ЗА ТОЛКОВА ВРЕМЕ ... И В МОМЕНТА САКАР ИЗГЛЕЖДА КАТО БЪДЕЩЕТО НА КАЛИФОРНИЯ:))

от НАТОто да пратят няколко пожарни изтребителя. Може също да пратим и една бойна група митничари с двойно предназначение + подкрепление от БАБХ от близкото ГКПП. И без друго май имат доста свободно време.. поне нещо да свършат.

АКО ИЗГОРИ СВИЛЕНГРАД И ДЪРВЕНАТА МАФИЯ В НЕГО ... ДЕТО СНАВДЯВА С ДЪРВА ЗА ДЪРВЕНИ ВЪГЛИЩА СКАРИТЕ В ОДРИН И ИСТАНБУЛ ... НЯМА ДА ИМА ПОЖАРИ ... КОЛКО УДОБНО ... ГОРЯТ ШИРОКОЛИСТНИ ГОРИ ОТ КОИТО СТАВАТ НАЙ-ХУБАВИТЕ ДЪРВЕНИ ВЪГЛИЩА ЗА БАРБЕКЮ ... НАПАЛМ , НАПАЛМ ЗА СВИЛЕНГРАД

Не всички са схемаджии там

Чертожници