Нов пожар засегна хора и къщи

Пожар на фронт от около 4 км възникна между селата Вълча поляна и Голям Дервент, край Ямбол. Две къщи изгоряха, има леко пострадал човек.

Обратно в новината

Коментари - Нов пожар засегна хора и къщи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тракторист, при неправилно боравене с машината е запалил пожара" - каза кметът ---------------------------------- Тоя тракторист, да не го е палил в буквалния смисъл тоя трактор? Да не е трактор, с реактивен двигател? Та да хвърля огън... Сега да му трупнат, да плати разходите по гасенето, па да го видя тоя тракторист... Ама всичко в България е безнаказано - затова горим, избиват ни, крадат ни. Пробват ни на опън и на напън - докога ще издържим

Един пожарникар запали армията и сега за разлика от албанците,можем да вдигнем само един вертолет.Мръсните продажни министри мислят само за комисиони

Вече от доста години в този район действа пироман и никой няма смелостта да каже истината и да вземе мерки. Навсякъде има овчари и се палят стърнища но само в този район на практика през ден има пожари. Направете нещо .

Махала Вълча поляна не съществува ! Има село Вълча поляна, което е на километри от с. Лесово ! Проверявайте се какво пишете или откъде преписвате.

В тази държава всеки си пали огън където и когато поиска. Това не се наказва от никого, защото сме с тъпоплеменни мозъци, а претендираме за европейци.

Къмпингарите ги глобиха, защото можеше да запалят морето. По горите не знам да са глобили някого.

Те Рила подпалиха и не чух да са наказали някого, ти... Къмпингарите са лесни - ловят ги, докато спинкат. Ама за тия трябват знаещи и можещи полицаи. А нашите са си дебели и с кухи кратуни.