Потоп заля Русе, блокира движението в час пик (снимки, видео)

Проливният дъжд превърна улиците на крайдунавския град в пълноводни реки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след като гласуваха за Слави, русенци заслужават повече атракции. Не видях кмета да реже лентата за състезанието с лодки. иначе го използваме за мотописта .Билбордове на всички кметове , които превърнаха с обещанията си Русе в блато.

Това не е кану,а КАЯК.Малоумни журналисри

2018 г. ВиК Русе МОДЕРНИЗИРА водопроводната мрежа с проект за 110 МЛН. ЛВ. 2016 г. Лиляна Павлова: Държавата тегли 32 МЛН. ЛВ. ЗАЕМ за укрепване на стената на язовир "Студена" и рехабилитация на водопроводната мрежа в Перник. ... Работа! Работа! Работа! ПОТОП! СУША! ПОТОП! УБИЙСТВЕНИ резултати...

А ПенчУ - селфито какво направи за година и половина ???

PEYTSCH

Ама нали гласувахте за БСП и имате кмет Милков...?

До всички тролей!!! пускаме нова опорка: Радев, мръсника! освен дето с праща дрона да бута срутищата, сега и молебен за порои и бури правят! канализацията запушват със злените чорапи, потниците и фуражките искат да ни окалят!!!

"ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ" на Тиквоча и слугинажа му.

Тези проблеми са отдавна. Какво направиха господата от кметската управа ?? Голяма част от булевардите се нуждаят от основен ремонт. Ще попаднем ли най-сетне на свестен кмет ??! Как пък всички аматьори все в нашия град се падат.

А къде е правителството? Къде е радев? Какво направиха за да предотвратят това бедствие?

След мен... И потоп !

ПОТОПЪТ Е ПО ВРЕМЕТО НА МУТРИ ВЪТРЕ, УЗУНОВ, ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ОТПАДЪЦИ!! ХАХА

Където са минали само потопи.

От няколко месеца не ни управлява ГЕРБ! няма оправдание за НЕКАДЪРНОСТТА на сегашните.

23 литра дъжд прави потоп?! В Австралия редовно си вали по 200. Ама няма занемарени дъждо-събиратели

24 Л/КВ.М ЗА 2 ЧАСА!! НЕ СЕ НАДЯВАМ, ЧЕ МОЖЕШ ДА СМЯТАШ, МАЛОУМНИКО!

Русе търси гондолиери

Споко! ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО! Ще осигурим още работни места. Ще има още много езера и гьолове в големите български градове. Обещаваме! От Мутри вън, Демократична Бългрия и Отровно трио.

и добра новина.Всичките мишки избягаха от мазетата да не се издавят

Та у Русе нормални нема.

Не природата е за съдене, а българските политици, които са събрани от кол и въже само боклуци и недоносени изтърсаци.

Русенци са пичове, нищо им няма.

Господ гледа от горе и прави предупреждение. Потопът е близо и комунистите няма къде да се скрият .

По националната телевизия 78 поискаха оставка на Борисов.

Работа, работа, работа.... Нали тъй беше?

Ма той русенския кмет бил избран от бесепарите. И за това ли ви е виновен някой от ГЕРБ?

Ама за какъв потоп говорите, за какъв хел ? Най нормален пролетно-летен дъжд. То че има няколко ключови места в Русе които се наводняват и при ръмене е ясно, но нали точно по времето на Герб се изхарчиха безумни десетки милиони за да се оправят тия проблеми. Е, парите изхарчени, проблема останал, отговорност не носи никой. 12 години Герб, 12 години кражби и никаква работа.

1. Във Враца преди няколко дни бяха 27л ЗА ЧАС - наводнения ... май нямаше. 2. Джурналистите ако не знаят- да попитат/ все някой ще им каже какво е кану ,и какво е каяк/. Хайде със здраве ,че трябва да изливам мазата !

В Русе никой не казва мазе или изба, там е маза :))

Някой е паркирал ТИР в канализацията и не е могла да поеме голямото количество вода.

Пак ли Боко ви е виновен, паляци!??! Сега го няма и не може да го обвините за гаврата от природата. Пробвайте с КаунЬ Гадев... Швестер-преЦдента е виновен

Всъщност ДА. Точно по времето на Боку бяха усвоени едни 32 милиона за ремонт точно на този участък. Видими резултати! 32 милиона ги няма !

Аз не съм видял по време на ремонта да са оправяли канализацията - само се подмениха бордюрите и се преасфалтира!

То по времето на Бойко Крим мина под друг флаг, ама не чухме и за това да е виновен Бойко, защото не е в Крим, както и Бойко не е кмет на Русе.

Наистина ли си толкова зле … ?! Няма го от месец. Проблемите са от години. Очакваш за месец да се изтрие години бездействие и некадърност на бившия кмет, та дори и сегашния. Градкста управа е яко зле. Всичко се разпада, улици, подлези, мръсотия повсеместна. Града от години се превърна в “от селски тип”. Сега и гьол си имаме.

Сефте хаха

Сещам се многомилионния ремонт на бул Липник, който се направи с цел да няма повече наводнения там. Днес приличаше на езеро.....

Е ми, като не се почиства ежегодно уличната канализация така става! Само при бай Тошо се правеше това упражнение!

РПСто чистеше шахтите и миеше улиците. Новия кмет избра друга фирма, за по-малко пари и се чисти, колкото да се отбие номера. Зимата, ако падне голям сняг ще видите каква трагедия ще бъде и там.

Жалко, че го няма Боко да го обвинят него за лошата инфраструктура. Между другото кмета на Русе е от БСП

Трочло, ремонта на наводнените места беше направен по времето на Боко, и срещу доста милиончета, които потънаха ясно къде

Хахахаха БатБойко ще ви тормози дълго, дълго време. Хахахаха

Бойко ли е кмет на Русе? Или вашият сегашен кмет? Кой носи отговорността за ремонтите? Кмета за какво е? За украса на града ли?