Затворник, избягал през 2014 година, задържан в Португалия

Един от двамата затворници, които избягаха от Софийския затвор, но преди 4 години, е задържан в Португалия, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей ,за да компенсирате гафа веднага задържаха друг избягал ,който са го знаели къде е отдавна.

Няма такива малоумници.

"двама служители на затвора бяха уволнени, а 11 наказани"... с такова правосъдие какво да очакваш?! Имаше един виц навремето, дето бай Тошо повишил заплащането за затворниците, вместо за студентите, щото "ние студенти няма да ставаме". То такава е цялата работа в милата ни родина...

Ама пък как хубаво им се е изплезил... ;-)))

Кой избягал, кой убит, сега или тогава, пък кой го хванали или още не са го хванали... Гватемалецът убит ли е, прибран или избягал и повторно заловен, или само има информцаия? Пълна скръб... като прибавим и правописните грешки - по-некадърно и объркано написана статия скоро не бях чел.

значи няма страшно, до 5 год. ще хванат и новите бегълци..

Ония ги хванали, тия не могат да ги докарат, мижи да те лажем!

Имали данни за готвеното бягство, ама не могли да го предотвратят. Алоо, герберастите, абе вие има те капка мозък в празните си кратуни? За Цецо Кухото и Боко Тъпото е ясно, че са празноглави, ама цялата герберастка кочина ли е безмозъчна?

Имали са информация, че ще бяга, след това е настанен работник кухня, за да се здобие с нож и са му осигурили пистолет, за по сигурно бягство!

Всички бягат от Бочко. разграден двор.

Използват случая, по стар комунистически обичай и нов, демократически, за да си забършат леко осраните задници:)))!!!

Само който не иска не бяга от затвора. Надзирателите и охраната са за декорация и козметика, "един го хванал за дрехата", Боже защо има толкова много идиоти у нас?

Този избягал затворник се е изплезил на дебилите, които са го "пазили" докато бяга, същите който реваха преди месец за по високи заплати...

Този не беше ли доктор Лектър от " Мълчанието на агнетата " !?