Затворник, избягал през 2014 година, задържан в Португалия

Един от двамата затворници, които избягаха от Софийския затвор, но преди 4 години, е задържан в Португалия, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Затворник, избягал през 2014 година, задържан в Португалия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този не беше ли доктор Лектър от " Мълчанието на агнетата " !?

Този избягал затворник се е изплезил на дебилите, които са го "пазили" докато бяга, същите който реваха преди месец за по високи заплати...

Само който не иска не бяга от затвора. Надзирателите и охраната са за декорация и козметика, "един го хванал за дрехата", Боже защо има толкова много идиоти у нас?

Използват случая, по стар комунистически обичай и нов, демократически, за да си забършат леко осраните задници:)))!!!

Всички бягат от Бочко. разграден двор.

Имали са информация, че ще бяга, след това е настанен работник кухня, за да се здобие с нож и са му осигурили пистолет, за по сигурно бягство!

Имали данни за готвеното бягство, ама не могли да го предотвратят. Алоо, герберастите, абе вие има те капка мозък в празните си кратуни? За Цецо Кухото и Боко Тъпото е ясно, че са празноглави, ама цялата герберастка кочина ли е безмозъчна?

Ония ги хванали, тия не могат да ги докарат, мижи да те лажем!

значи няма страшно, до 5 год. ще хванат и новите бегълци..

Кой избягал, кой убит, сега или тогава, пък кой го хванали или още не са го хванали... Гватемалецът убит ли е, прибран или избягал и повторно заловен, или само има информцаия? Пълна скръб... като прибавим и правописните грешки - по-некадърно и объркано написана статия скоро не бях чел.

Ама пък как хубаво им се е изплезил... ;-)))

"двама служители на затвора бяха уволнени, а 11 наказани"... с такова правосъдие какво да очакваш?! Имаше един виц навремето, дето бай Тошо повишил заплащането за затворниците, вместо за студентите, щото "ние студенти няма да ставаме". То такава е цялата работа в милата ни родина...

Няма такива малоумници.

pompai

Ей ,за да компенсирате гафа веднага задържаха друг избягал ,който са го знаели къде е отдавна.