Порошенко наблюдава изпитания на турски бойни дронове в Украйна (снимки)

Ето че бойните "птичета" най-после кацнаха в Украйна", каза той пред личния състав на военната част

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да беше се обадил на Путин и са го пита за подробности. Ама явно, Марципана толкова го интересуват. Важното е да се фотне до нещо, купено от Капалъ чарши!

Бай Реджеп продал на Украйна. Купил от Русия... алъж вериш да става. Жал ми е за украинците, но те се опитаха да продадат Черно море и Украйна на НАТО и САЩ за обещания и дрънкулки, вместо да се обединят с Русия и Европа, на пук на чичи Доналд. Европа е заложник на САЩ. Крайно време е да се отърси от американските интереси и да погледне към Русия, но това за американците е най- големия кошмар. Време е да се събудят евро политиците.

Купил от Русия ама друг път!! Те щото руснаците не ползват технологии от Израел. Израел им продава старите си дронове, руснаците ги копират и после си мислят че имат нещо иновационно!!

Става реч за СС30 ракетите. - алъж вериш да става.

Аналлизирането и фактите не ти се удават мой човек....Украина се опитвала да продава Черно море на НАТО и САЩ...да се обединява с Русия и Европа макар,че Европа е заложник на САЩ... ти сигорно си от ,,Възраждане”?

Възраждане?? това някакво движение политическо ли е? Аз съм без партиен и имам собс. мнение по въпроса. Не изпълнявам полит. решения - каквото вожда каже.

Ердоган продава оръжия на тези фашисти, които след това избиват мюсюлмани! Атентатора в Нова Зеландия е придобил военните си умения воювайки в редовете на фашистките батальони на Азов!

КОй те излъга?? По скоро е бил на страната на руските терористи.

де ми остана Щерев..... време е да си пие хапчетата....

Запада създава новия Хитлер!

Путин ли?? Той сам се създаде.

Дрон не качва на трон!

Ако някой турчин бутне кодовете на мужиците и...каквито мощни предаватели имат...!?

руснаците си създадоха най-големия враг до вратата си и това ще им изяде главата но така става когато начело на държавата е едно комплексирано и малоумно ченге

,,Панцирите,, ги чакат в ...Донбас.

Дори Хитлер не успя да скара славяните, но тези путеноиди и джуджето-гном можаха. Кремъл постоянно увеличава броя на враговете си! Измамниците-фашисти , укрепили се в Кремъл, успяха да скарат двата клона на едни и същи хора в продължение на десетилетия, не само в Украйна , а вече и Беларус.

Укрите не са славяни!

Българите имаме по-общо с украинците отколкото с руснаците които са 80% с дръпнати очи бе. Малоумник. Я кажи от къде идва Аспарух бе? Къде е царувал баща му? Русо-туркофилите хабер си нямате от историята на България. Значи украинците не са славяни, а дръпнатите очички (руснаците) са славяни???? така ли?

чеченците са най-славянските славяни..после са чукчите и бурятите.

Подмокрил си се вече и за Беларус нещо?

Тъпите ватенки без двигателите - производство на Украйна не могат да си довършат коритата в заводите. Ето тук е обяснено: Нет украинских дизелей - нет российских кораблей. Кривожопье ватоцефалы… https://www.youtube.com/watch?v=VUgPk-VPxSM

Този лузър - путин се оказа най-слабия политик със шизофрения. Малките гноми винаги са страдали от комплекс за малоценност. Сега, заради агресията срещу Крим Донецк, Луганск... американските атомни ракети ще бъдат разположени в северна Украйна, на 300-400 км от мАсква, а също и в Балтииските републоки, Полша и Грузия.

Не е като Дядя Боря - не носи на водка!?

А моята ,,ракета,, къде я разполагаш?

Запазва за себе си. ...в задния бункер..

където ти я слагат алкашите

Само до преди някакви си 27г това беше нация, която изстрелваше в космоса едни от най-надеждните космически кораби, строени някога от човечеството. А сега се радва на детски играчки от Турция. При това разполагайки с най-успешния авиационен завод в СССР. Но пък виж да вкарва в затвора националните си герои, както направиха с Надiя Савченко, не са забравили. Шекера - освободи момичето!

Слава на Украйна и на непобедимата украинска армия. 5 г Путин праща войски и руска техника срещу Украйна и не може да ги победи!!!

...ха ха ха, братчед..?

В света на сънищата ти може и да е така. Но в реалността нещата са други - 5 г. Порошенко праща войски срещу ДНР и ЛНР, а все още не ги е превзел.

Дано му помогнат дроновете,, ама трудна работа, русия от дронове се не плаши!!! Към настоящия момент а и в бъдеще.

САЩ започват да харесват Турция.

Порошенко , просто си играе с огъня , иска да види , колко бързо може да влязат в Киев днешните руски войски .

Цирка ще е голям на 31 март!!!!! Абе шоколаденият какви дронове сънуваш а????? Тези които щете охраняват когато избягаш????? Или си МИСЛИШ ЧЕ СИ ВЕЧЕН ПРЕЗИДЕНТ?????

ПОБЕДИ РАЗУМА!!!!!!!!!

Държава, която произвеждаше ракети, камиони, самолети, танкове... днес купува за армията си джипки трета употреба, дрончета от Турция и противотанкови гранатомети от САЩ.

не плачи на чужди гробища ватенко защото ще ти се наложи скоро да се криеш под кревата...…...както са могли да правят всичко в Украйна пак ще могат защото това зависи от хората там а не от партийния работник но вие зомбитата как да го проумеете

Гледа ги Порошенко турските дронове... ще дойде време и ние ще ги гледаме в нашето небе..

и те бързо да бъдат предадени на военните части на фронта в Донбас. ФРОНТА! Всичко за ФРОНТА! ха-ха-хаххх! Хохлоблядите трябва да са напълно изтрещели да го изберат тоя за втори мандат...

Ха. Русия продава оръжия на Турция. Турция продава оръжия на Украйна срещу Русия. После некой да доде и да ми каже че не ставало на въпрос за пари :-) Дето викаше Николъс Кейдж в филма "Търговец на Смърт"....дори и да ме застрелят с оръжията които им продавам, нямам нищо напротив ако цената е добра :-)

" Украинският президентъ ..." Вече дира мина на старославянски.

мале тех хохли мноооо зле бре по големи селинджъри от бугаропитеците:)

мале , каква обида от устата на един чобан

Ти па щот си много убав!

Отново и отново възхвала, изпитания и демонстрации на изделия и продукти на супер мощната световна военна индустрия за масови разрушения на съграденото от човеците. И за масово поразяване и убийства на човеците, които са ги създали. До кога, о Боже, човеците не могат да се оттласнат от злокобните си привички да се убиват взаимно?

Порошенко какъв ни е ? То между другото в момента ми казват и прасето на него!

вас това , червените тролове не ви засяга.....на вас , на сърце ви е Путин и благоденствието на руският народ.

То май само на вас третополовите Ви се привижа Путин, комунисти и всекви измишльотини