ГДБОП засече измамниците, искали глоби за гледане на порно

Организирана престъпна група от бившите съветски републики стои зад измамата, с която от името на МВР се събират „глоби” за гледане на порно.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП засече измамниците, искали глоби за гледане на порно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това с нигерийския, пардон, американския генерал ме утрепа...

Следите водят отново към Путин. Очаквам скоро да намерят личната му карта под някой балкон в Карнобат, примерно, след извършена тел.измама в "демократична" България.

Да, Путин е - кой друг ?! Много лош чичко ! А краварските чичковци - едни добри.. С едни мили очи.. Душички - кат фърлят бомби по цял свят - плачат ! И фърлят още повече от мъка ! Спете спокойно - те скоро ще дойдат и ще ви приспят - будни не сте им нужни !

Аз

Профилът на жертвите е същия като на ония, дето си хвърлят последните 35 стинки през балкона - ИДИОТИ. Тези измами трябва да се извадят от НК - това не са престъления. Никой не е виновен на идиота, че е идиот.

Ко речи?? Кое не е известно бе, схемата? От години я има, ГДБОП "специалисте" ... Първо беше само на английски език и уж от ФБР, после излязоха локални версии... Големи специалисти, задника си не могат да намерят с GPS .... Много отдавна западните служби знаят за извършителя, гражданин на Кралството, пребиваващ в Нигерия мисля беше, откъдето отказват да го предадат. Нормално, за 2016 беше направил над 300 милиона долара, може да си плаща. Открили били, че са от бившите съветски републики.... Що не обединихте направо Путин, какво се мъчите....

Явно. Кой друг?

Всичките схеми за измама от СССР идва само от Украина. Хохлите не работят като хора .

Кои са тези Републики? Да не са Украйна , Грузия, Лива, Латвия и Естония?

Авторът не знае отговора на въпроса ти.