Коментари - Камарата на лордовете удря спирачка на Брекзит | Днес.dir.bg

Камарата на лордовете удря спирачка на Брекзит

Камарата на лордовете в британския парламент одобри поправка в законопроекта за Брекзит, която ще забави началото на преговорите с Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Камарата на лордовете удря спирачка на Брекзит | Днес.dir.bg

Коментари

Вече загубиха доверието на инвеститорите или по-добре казано перачите на пари. Лондон е една голяма пералня за пари, което не е лошо, но с ти я простотии има нема Брекзит ще избегат и перачите. А ако не е е в ЕС прането на пари в Лондон става безсмислено.

Инкилизите няма да плащат членски внос в ЕС,но прикарват с нас и Румъния ,че ,,уж,,ще ни изгонят за да могат да смучат както досега ЕС.Кой ще им работи черната работа,всеки случай не и тия чернилки които ги има в изобилие,,индийци,араби.Да допълня,а колко лекари ,инжинери умни българи са ни взели защото нашите грабители не обичат да плащат

развод ни дай и повече не ни лъжи.

Абе те ще излязат от ЕС, но ще договорят такива правила, които им дават повече права, отколкото, ако са членки!

Знаете ли кога Великобритания ще излезе от ЕС? Никога! :) Само се чудят как да отлагат и да отлагат. Усетиха се, че не са много умни, това е истината.

Накрая на кралицата да не и писне и да ги изгони от гората . . .

loyola

Ами хората са хитри и протакват...

Как да вземат пример,а как ще трупат богатства без да крадът.Забелязватв ли ,че се правят проекти от които може половината да се открадне/Мост но няма река,водно огледало,Гьола Белене,саниране,Цанков камък,не правят реформи в образованието,здравопазване, Мвр,Администрация,Съд ,а сама наливат пари.,а и те са прави нали Комунягите ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА И ЗА СЛЕДВАЩИТЕ НИЩО НЕ ОСТАНА,А НАРОДА ,,КУЧЕТА ГО ЯЛИ,,САМО СА ЕЛЕКТОРАТ КОИТО НЯМА НИКАКЪВ ИЗБОР.

Това се знаеше от самото начало, никакъв "брекзит" няма да има. Можехте да ни спестите театрото, гъзоглавите...

Откъде накъде някакъв изкомплексиран селянин наречен Найджъл Фаражд ще се подиграва със целия свят?Лицемерието на тия селяни няма почивен ден.

Ние гонехме ли ги англичаните от нашите села идваха и живееха при нас?Сега какво тях нещо ги сърби ите искат ние да нямаме никакви права при тях???Удивително безобразие от тяхна страна.

Поредното доказателство, че референдумите са единствено оръжие в ръцете на популистите и то трябва да им бъде отнето. Единствено представителната демокрация е истинската демокрация. Не може на всеки който му хрумне да задава въпроси на обществото, че и да ги представя за гласуване. Кой стои зад него? Каква компетентност има той по тези въпроси? В случая с англичаните Джонсън и Фарадж бяха злонамерени, а при нас Трифонов е некомпетентен. Затова и с референдумите трябва да се приключи

Опитай се да ги обясниш това на Слави Учиндолския, защото той не вдява от разум. Макар, че и за такива има лечение. Примерно, подлагаме на референдум искането Славито да си даде парите на нас. Той каза, че ще направи това, което каже народа.

Не само референдумите ! И изборите да забранят! От къде на къде един селянин ще може да реши дали Слънцето от Банкя да е министър председател или някой друг оял се балкански субект?! Да си се връткат в парламента едни и същи мутри до живот. Я колко си ни е добре с нашата демокрация ! Виж клетите швейцарци с техните референдуми живи да ги ожалиш.

ти пък кои си че да решаваш кои има капацитет и кои не? и как така ще ограничаваш права - то това си е чиста диктатура тогава. прочел 2-3 книги повече и вече се помислил за много знаещ - чак права ще отнема и ограничава. аре у лево

ННАЙ УМНИ СА НОРВЕЖЦИТЕ ОТ ТЯХ БЪЛГАРИЯ ДА ВЗЕМЕ ПРИМЕР. НОРВЕГИЯ СЪЩО Е. БИЛА МНОГО БЕДНА,ЗАТОВА СИ Е НАУЧИЛ А УРОКА. УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА БЗЕМАТ НАЙ ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ДА НЕ СЕ ВЛИЯЯТ ОТ ВЪНШНИ СИЛИ, БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ ИНТЕЛИГЕНТНАТА НАЦИЯ .БЪЛГАРИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПО БЪРЗО УМА СИ НЯМА ВРЕМЕ.

Глобалистите ще направят всичко възможно за да задържат Британия колкото се може повече в оковите си!

JMM®

А лумпенизираните путинофили като теб, ще продължават да теглят света към отминалите времена на Европа на границите, Европа на преградите, ограниченията, споровете и напреженията и все по осезаемия мирис на барут във въздуха във взаимоотношенията между отделните държави.

Те англичаните ще се усетят как с се минали, но ще е късно. Англия ще стане добра само за пенсионерите и за поданиците на социални помощи. Кадърните вече се разбягват из Европа. Бизнесите си изнасят централите - никой не иска достъпът до централата му да е с виза! Така след време и за пенсионерите, и за социално слабите ще стане тегаво. Те тогава ще трябва да се прави референдумът наново. Забравих да кажа, че Шотландия само чака излизането на Великобритания от ЕС, за да задвижи отново референдум за излизане от Кралството. Понеже на предишния референдум единственият аргумент за оставане беше, че напускайки Кралството, ще излзе от ЕС. Сега вече такъв аргумент няма. Интересни времена. Времена, в които народите могат да понаучат онова, което са пропуснали през няколко десетилетия охолен живот. А уроците сами си ги подготвя лумпенажът.

Ще протакат гадините, защото за тях е супер изгодно това положение. Ако затъне ЕС - измъкват се бързо, ако върви добре - влачат до безкрай.

става дума за задръжка с 2 седмици само. И става дума за една поправка към закона за Брекзит с която, хората от България и други ЕС страни, да могат да останат в Англия след Брекзита.

Само че..... един от най-големите ако не и най-големият аргумент заради който британците гласува за Брекзит бяха Европейците на острова. Найджъл Фараж и Сие налъгаха народа че ще се спре прилива на Европейци а тези които вече са там ще са с ограничени права. Пази Боже сляпо да прогледа.

Баба ви кралица ще умре докато се мотате.Кой кой ще ви подпише хартията.

а ти що си мислиш, че още е жива

Ако Пеевски продаде на англичаните от Бритиш америкън тобако Булгартабак, това може да се превърне в лост за въздействие срещу народа ни. А напуснат ли ЕС те няма да закъснеят да го саботират. Нищо не може да спре и замаже гафа на английския народ, който обвини други, а не управниците си за бедността си.

всъщност са две банки. името е под наем. вие сте само талаш.

Рижавите да излизат по-бързо от ЕС, че са голяма тежест. Да взимат и малаците с тях.

бравоо! наи-сетне малко сдрав расум! лордовете са там, защото магалите не могат да се оправляват! да живее крализата и аристокразята! англичаните в балгаря да си сабират крушите

"УДРЯ" спирачка, да се чете: "ЛЕЕКО ОТНЕМА ГАЗТА" Що за абсурдно заглавие? урдря спирачка оазначава рязко спира! А те хората искат след излизането (явно го приемат за факт) да бъдат гарантирани права. Ще бъдат! и брекзит ще го бъде. Лон'лив да куин!

Лордове, мордове. Естествено, че искат да спрат волята на народа! Но не са познали, време е на една силна революционна сила, която да помете днешните силни!

Е па Лорда си е Лорд!

В случая, решението на референдума няма значение. То е напълно погрешно и камерата на лордовете с право отхвърля законопроекта. Ако утре 51% гласуват за въвеждане на робството, то какво ще кажете- демокрация е дайде да го въведем след като е гласувано на референдум. Просто интелигенцията чрез горната камера се мъчи да поправи кашата забъркана от сбиртока необразовани англичани които бяха измамени с популистки лъжи да гласуват за Брекзит. Пряка демокрация може да има само когато гласуващите се образовани и информирани. Гласовете на малограмотници в 21 век нямат стойност.

Ехааа браво за коментара Представи си мажоритарния вот в Бг Алисия Десислава Азис Милко Кавала+ няколкодесетки местни бабаити в парламента.Майко мила Пряката демокрация изисква политическа култура и що годе нялаква интелигентност у избирателите Иначе катастрофа Англетата се оплетоха като патета в кълчиша и сеха се чудят как да се измъкнат от кашата

Именно, същото важи и за референдума на Славчо дето подлъга народа

Славчо може да е подлъгал (зависи от гледната точка), но в Англия лъгаха много яко. Те имаха цялата си кампания върху лъжливи цифри, за което после си признаха. Ще дойде време, в което политическите лъжи ще се преследват и осъждат. Днес хората все още не знаят колко много губят от политическа лъжа. Ако имат интелект да узнаят какви пари им се губят дневно и годишно от приемането на фактическите лъжи, биха се ужасили. Все си мислех, че в днешния век хората са по-умни - имат достъп до образование, свободата е достатъчна, за да можеш да учиш всичко, което решиш. Оказва се, че хората не са готови като вид да се усъвършенстват. Мнозинството е на животинско ниво - търси как да се наяде повече. Буквално. Въпреки че това не е проблем за почти никого. Вместо да осмисля ценности и да учи как се рпавят нещата добре. От древна Гърция насам имаме златни знания за ценностите, изпитани във векове с ккави ли не изпитания. И работят. Лумпенажът обаче не иска да учи, руши, омирисва и яде, яде, яде... като цел на живота. Човешката раса е в криза. Кризата на ленността и глупостта. Кризата на ценностите.

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Келти,скъсани,хитри...ще избегнете визите като американците за Европа.Но много скоро ще се редите на една опашка с пакистанци,либийци,суринамци и занзибарци по летищата в ЕС.:)))

КамАрата на лордовете

по-голями расисти от тези тaпи англичани не бях виждала,навсякаде ни третират като 3 категоря хора..

Коментари - Камарата на лордовете удря спирачка на Брекзит | Днес.dir.bg

Камарата на лордовете удря спирачка на Брекзит

Камарата на лордовете в британския парламент одобри поправка в законопроекта за Брекзит, която ще забави началото на преговорите с Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Камарата на лордовете удря спирачка на Брекзит | Днес.dir.bg

Коментари

Вече загубиха доверието на инвеститорите или по-добре казано перачите на пари. Лондон е една голяма пералня за пари, което не е лошо, но с ти я простотии има нема Брекзит ще избегат и перачите. А ако не е е в ЕС прането на пари в Лондон става безсмислено.

Инкилизите няма да плащат членски внос в ЕС,но прикарват с нас и Румъния ,че ,,уж,,ще ни изгонят за да могат да смучат както досега ЕС.Кой ще им работи черната работа,всеки случай не и тия чернилки които ги има в изобилие,,индийци,араби.Да допълня,а колко лекари ,инжинери умни българи са ни взели защото нашите грабители не обичат да плащат

развод ни дай и повече не ни лъжи.

Абе те ще излязат от ЕС, но ще договорят такива правила, които им дават повече права, отколкото, ако са членки!

Знаете ли кога Великобритания ще излезе от ЕС? Никога! :) Само се чудят как да отлагат и да отлагат. Усетиха се, че не са много умни, това е истината.

Накрая на кралицата да не и писне и да ги изгони от гората . . .

loyola

Ами хората са хитри и протакват...

Как да вземат пример,а как ще трупат богатства без да крадът.Забелязватв ли ,че се правят проекти от които може половината да се открадне/Мост но няма река,водно огледало,Гьола Белене,саниране,Цанков камък,не правят реформи в образованието,здравопазване, Мвр,Администрация,Съд ,а сама наливат пари.,а и те са прави нали Комунягите ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА И ЗА СЛЕДВАЩИТЕ НИЩО НЕ ОСТАНА,А НАРОДА ,,КУЧЕТА ГО ЯЛИ,,САМО СА ЕЛЕКТОРАТ КОИТО НЯМА НИКАКЪВ ИЗБОР.

Това се знаеше от самото начало, никакъв "брекзит" няма да има. Можехте да ни спестите театрото, гъзоглавите...

Откъде накъде някакъв изкомплексиран селянин наречен Найджъл Фаражд ще се подиграва със целия свят?Лицемерието на тия селяни няма почивен ден.

Ние гонехме ли ги англичаните от нашите села идваха и живееха при нас?Сега какво тях нещо ги сърби ите искат ние да нямаме никакви права при тях???Удивително безобразие от тяхна страна.

Поредното доказателство, че референдумите са единствено оръжие в ръцете на популистите и то трябва да им бъде отнето. Единствено представителната демокрация е истинската демокрация. Не може на всеки който му хрумне да задава въпроси на обществото, че и да ги представя за гласуване. Кой стои зад него? Каква компетентност има той по тези въпроси? В случая с англичаните Джонсън и Фарадж бяха злонамерени, а при нас Трифонов е некомпетентен. Затова и с референдумите трябва да се приключи

Опитай се да ги обясниш това на Слави Учиндолския, защото той не вдява от разум. Макар, че и за такива има лечение. Примерно, подлагаме на референдум искането Славито да си даде парите на нас. Той каза, че ще направи това, което каже народа.

Не само референдумите ! И изборите да забранят! От къде на къде един селянин ще може да реши дали Слънцето от Банкя да е министър председател или някой друг оял се балкански субект?! Да си се връткат в парламента едни и същи мутри до живот. Я колко си ни е добре с нашата демокрация ! Виж клетите швейцарци с техните референдуми живи да ги ожалиш.

ти пък кои си че да решаваш кои има капацитет и кои не? и как така ще ограничаваш права - то това си е чиста диктатура тогава. прочел 2-3 книги повече и вече се помислил за много знаещ - чак права ще отнема и ограничава. аре у лево

ННАЙ УМНИ СА НОРВЕЖЦИТЕ ОТ ТЯХ БЪЛГАРИЯ ДА ВЗЕМЕ ПРИМЕР. НОРВЕГИЯ СЪЩО Е. БИЛА МНОГО БЕДНА,ЗАТОВА СИ Е НАУЧИЛ А УРОКА. УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА БЗЕМАТ НАЙ ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ДА НЕ СЕ ВЛИЯЯТ ОТ ВЪНШНИ СИЛИ, БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ ИНТЕЛИГЕНТНАТА НАЦИЯ .БЪЛГАРИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПО БЪРЗО УМА СИ НЯМА ВРЕМЕ.

Глобалистите ще направят всичко възможно за да задържат Британия колкото се може повече в оковите си!

JMM®

А лумпенизираните путинофили като теб, ще продължават да теглят света към отминалите времена на Европа на границите, Европа на преградите, ограниченията, споровете и напреженията и все по осезаемия мирис на барут във въздуха във взаимоотношенията между отделните държави.

Те англичаните ще се усетят как с се минали, но ще е късно. Англия ще стане добра само за пенсионерите и за поданиците на социални помощи. Кадърните вече се разбягват из Европа. Бизнесите си изнасят централите - никой не иска достъпът до централата му да е с виза! Така след време и за пенсионерите, и за социално слабите ще стане тегаво. Те тогава ще трябва да се прави референдумът наново. Забравих да кажа, че Шотландия само чака излизането на Великобритания от ЕС, за да задвижи отново референдум за излизане от Кралството. Понеже на предишния референдум единственият аргумент за оставане беше, че напускайки Кралството, ще излзе от ЕС. Сега вече такъв аргумент няма. Интересни времена. Времена, в които народите могат да понаучат онова, което са пропуснали през няколко десетилетия охолен живот. А уроците сами си ги подготвя лумпенажът.

Ще протакат гадините, защото за тях е супер изгодно това положение. Ако затъне ЕС - измъкват се бързо, ако върви добре - влачат до безкрай.

става дума за задръжка с 2 седмици само. И става дума за една поправка към закона за Брекзит с която, хората от България и други ЕС страни, да могат да останат в Англия след Брекзита.

Само че..... един от най-големите ако не и най-големият аргумент заради който британците гласува за Брекзит бяха Европейците на острова. Найджъл Фараж и Сие налъгаха народа че ще се спре прилива на Европейци а тези които вече са там ще са с ограничени права. Пази Боже сляпо да прогледа.

Баба ви кралица ще умре докато се мотате.Кой кой ще ви подпише хартията.

а ти що си мислиш, че още е жива

Ако Пеевски продаде на англичаните от Бритиш америкън тобако Булгартабак, това може да се превърне в лост за въздействие срещу народа ни. А напуснат ли ЕС те няма да закъснеят да го саботират. Нищо не може да спре и замаже гафа на английския народ, който обвини други, а не управниците си за бедността си.

всъщност са две банки. името е под наем. вие сте само талаш.

Рижавите да излизат по-бързо от ЕС, че са голяма тежест. Да взимат и малаците с тях.

бравоо! наи-сетне малко сдрав расум! лордовете са там, защото магалите не могат да се оправляват! да живее крализата и аристокразята! англичаните в балгаря да си сабират крушите

"УДРЯ" спирачка, да се чете: "ЛЕЕКО ОТНЕМА ГАЗТА" Що за абсурдно заглавие? урдря спирачка оазначава рязко спира! А те хората искат след излизането (явно го приемат за факт) да бъдат гарантирани права. Ще бъдат! и брекзит ще го бъде. Лон'лив да куин!

Лордове, мордове. Естествено, че искат да спрат волята на народа! Но не са познали, време е на една силна революционна сила, която да помете днешните силни!

Е па Лорда си е Лорд!

В случая, решението на референдума няма значение. То е напълно погрешно и камерата на лордовете с право отхвърля законопроекта. Ако утре 51% гласуват за въвеждане на робството, то какво ще кажете- демокрация е дайде да го въведем след като е гласувано на референдум. Просто интелигенцията чрез горната камера се мъчи да поправи кашата забъркана от сбиртока необразовани англичани които бяха измамени с популистки лъжи да гласуват за Брекзит. Пряка демокрация може да има само когато гласуващите се образовани и информирани. Гласовете на малограмотници в 21 век нямат стойност.

Ехааа браво за коментара Представи си мажоритарния вот в Бг Алисия Десислава Азис Милко Кавала+ няколкодесетки местни бабаити в парламента.Майко мила Пряката демокрация изисква политическа култура и що годе нялаква интелигентност у избирателите Иначе катастрофа Англетата се оплетоха като патета в кълчиша и сеха се чудят как да се измъкнат от кашата

Именно, същото важи и за референдума на Славчо дето подлъга народа

Славчо може да е подлъгал (зависи от гледната точка), но в Англия лъгаха много яко. Те имаха цялата си кампания върху лъжливи цифри, за което после си признаха. Ще дойде време, в което политическите лъжи ще се преследват и осъждат. Днес хората все още не знаят колко много губят от политическа лъжа. Ако имат интелект да узнаят какви пари им се губят дневно и годишно от приемането на фактическите лъжи, биха се ужасили. Все си мислех, че в днешния век хората са по-умни - имат достъп до образование, свободата е достатъчна, за да можеш да учиш всичко, което решиш. Оказва се, че хората не са готови като вид да се усъвършенстват. Мнозинството е на животинско ниво - търси как да се наяде повече. Буквално. Въпреки че това не е проблем за почти никого. Вместо да осмисля ценности и да учи как се рпавят нещата добре. От древна Гърция насам имаме златни знания за ценностите, изпитани във векове с ккави ли не изпитания. И работят. Лумпенажът обаче не иска да учи, руши, омирисва и яде, яде, яде... като цел на живота. Човешката раса е в криза. Кризата на ленността и глупостта. Кризата на ценностите.

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Келти,скъсани,хитри...ще избегнете визите като американците за Европа.Но много скоро ще се редите на една опашка с пакистанци,либийци,суринамци и занзибарци по летищата в ЕС.:)))

КамАрата на лордовете

по-голями расисти от тези тaпи англичани не бях виждала,навсякаде ни третират като 3 категоря хора..