17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прав е Помпео. Ако руснаците доброволно предадат националните и природните си богатства и доброволно станат роби, като българите, ще бъдат "уважавани".

Тръмп заяви преди срещата, че отношенията между САЩ и Русия са изпортени поради ,,безразсъдството и глупостта на САЩ". Виновен е Обама. Никой не може да отрече това.

Президентите на САЩ Доналд Тръмп и на Русия Владимир Путин ще се срещнат в президентския дворец във финландската столица Хелзинки, където през 1990 г. разговаряха техните предшественици Джордж Х. У. Буш и Михаил Горбачов. А после СССР се разпадна. Значи следва разпад на руската кочина.

Украинската кочина вече се разпадна.

И от русия ли зависи да спрете да си местите военните бази към границите и? Как би реагирала Америка Ако Русия си направи военна база в Куба или Венецуела или Мексико? А... чакай това вече го играхте и аха да стане 3-а световна.....

Истината е, че и двамата "изпуснахте" Иран. И така ще е и с други страни занапред- по-добре свиквайте отсега.

Ми, Помпео, то думата, която си използвал е "отношения". А отношенията са "двупосочна улица" и както и при хората изискват компромиси и от двете страни. Ако отивате на срещата за да диктувате, да се налагате то просто прахосвате парите на данъкоплатците. Безсмислено е и няма да ви се получи. Правехте го по времето на Елцин и видяхте какво последва. Дано сте си научили урока, ама надали.

Ей, много им липсва на тези задокеански говеда още един такъв подлец като този който е поднесъл на руският цар документ за продажбата на Аляска- тъй между другите документи. Де да намереха един такъв та да поднесе документ за продажбата на Крим на американците- е те тогава щяхме да видим дали американците искат Крим да принадлежи на Украйна. А Помпео е един мошеник- некадърник плюс злоба е най- добрата комбинация за да станеш съветник в кравария.

Да ти имам антуража , Тръмп ;) "Помпео добави, че Вашингтон "ще продължи да държи Русия за отговорна за вредоносната й дейност"" Нали си президент, бе ! На глобалната империя ! Кой ти слага воденични камъни на шията ?! Що си толкова безпомощен ? Освен това превръщането на САЩ в обект, въпреки надменността и пуеченето не е добър знак ;) Всичко зависи от Другия (вярно с подтекст - ще приеме ли капиталацията или не. За съжаление на едно друго ниво всичко това е театър )

Ето и мигновения отговор от Тръмп ;) "Donald J. Trump ‏ Потвърден профил @realDonaldTrump 36 минПреди 36 минути Още Our relationship with Russia has NEVER been worse thanks to many years of U.S. foolishness and stupidity and now, the Rigged Witch Hunt!

Преведено на човешки език, това означава само едно - Русия да сваля гащите и задокеанският "партньор" да ги "такова" както си иска. А това, очевидно, няма как да стане! Времената на Горбачов и Елцин минаха преди доста време и ако някой си мисли, че може да изнуди Путин по същия начин, както работеха първите двама, е прекален оптимист - мечтател...

печеният помпей е хванал байото на къса каишка, че голфарят достатъчно глупости надрънка и натуитва тия дни...

Пенсионерите масово ровят по контейнерите за боклук, за да намерят някое парче хляб.Мини-фильм.Деградация!!! https://www.youtube.com/watch?v=b6LGPczWhfs Двата малки гнома, които управляват в кремъл окрадаха тотално държавата, която е една от държавите с най-големите запаси на полезни изкопаеми в света.

За България ли пишеш ?

Гномове са майка ти и баща ти дето са те създали. Не ти стига акъла да видиш и прецениш какво става в България, а си седнал да дращиш за друга държава. Като си имат полезни изкопаеми техни са си, тебе какво те бърка това- аман от ,,загрижени,, дебили. Едни такива навремето тръгнаха да оправят света с една епруветка пълна с прах за пране.

не бе, ПИЧ, понеже всичкото русофил все за едните полезни изкопаеми се държите и да се чуди човек защо като ви питат как тъй матушката ви е толкова богата на природни ресурси е толкова бедна на всичко останало??? В няколко арабски страни дето освен пясък, петрол и камили друго нямат всеки редови чаршафосан гражданин го носят на ръце 5-6 индийци, пакистанци или някакви подобни.

Аз, като представител на БГ елита знам - когато руснаците си свалят гащите - и всичко е ОК! Да препишат Крим директно на САЩ, да си дадът Сибир на концесия, да сложат английския племенник на кралицата за руския цар. И така ще са в прекрасни отношения с Помпео и с другите изроди.

Тази нация е зомбирана. Тя няма бъдеще. До къде са стигнали повредените им мозъци: Същността на предложението ми е проста -заяви председател на парламентарната комисия по правата на жените, децата и семействата, доктор на юридическите науки Елена Мизулина -Всеки гражданин на Русия ще бъде в състояние да получи по пощата в генетичния материал на руския президент, за да забременее от него и има бебе, "Тези майки ще получат от държавата специална надбавка » И след като бебето се роди, то ще трябва да плащат, за да бъдат повдигнати в институции, като Суворов училища, които той е бил предаден на родината и лично на президента на Руската федерация. "Децата, родени от руския президент, в бъдеще ще съставят военно-политическия елит на държавата" - казва Мизулина. Според заместник-председателя на Държавната Дума тази мярка ще допринесе за подобряване на демографското положение и за образованието на населението в духа на патриотизма,

Малко приличаш на птичи свят, пардон - пъстър свят или инфо .

Да ви се подложи на имперските домогвания? Да се самоунищожи за кеф на хазарите? ВОЙНА И ДА ВИДИМ КОЙ КОГО!

Настоящая биография Путина. Это вас шокирует. КГБ. https://www.youtube.com/watch?v=Mjmn-BxkYFk

Аха...Истинската! Определено. Навални ли я е написал? Или Виктор Суворов?

Моминското име на майката на Путин е еврейското - Шеломова (според официалната биография на президента в Cremlin .ru) Шеломова е еврейско име. И путин е еврейн, двоен агент и на КГБ и на МОСАД. За това той така мрази всичко руско и колко мандата вече се мъчи да съсипе ватната държава.

Аууу, какво прозрение!

Нещо да ти пречи това?- важното е коя държава е твоята родина и защитаваш нейните интереси- за се га Путин защитава интересите на Россия.

Тръмп се кокошини, но всъщност е жалък. САЩ не заслужават такъв президент. Но Хилъри бе по-лошият избор.

Тръмп комуникира с Путин на неговия език, който жужето разбира от времето на соца и КГБ. Елементарно - остава само на глупака Путьо да се пусне мухата за надпреварата във въоръжаването. И всичко ще бъде като със СССР ...денги КАПУТ, колапс, фалит, туто ла финито на червените нацисти.

Надежди говежди! Руснаците си създадоха това, което им трябва, изпревариха янките с години напред, сега дорли си намаляват бюджета. Хахахаха. Просто не им трябва повече.

Тъпчо, това вече е проблем на САЩ. Във въоръжението Русия е 10 години напред. Сега САЩ догонват и мухата е в главата на Тръмп

След 7 февруари Путин е в тежък нокдаун и вероятно вече му се клатят краката. Пътин е пътник. А с него се сгромолясва и Руската империя! Путин е просто КГБ-ченге и дълбоко комплексиран ватник, което го прави лесно предсказуем за американците. Огромната територия на Раша главозамайва нейните азиатски сатрапи, изпадащи в делириум от имперския си шовинизъм, смятащи обаче, че още живеят с представи от 19 или 20 век! Алчните и тъпи руски олигарси се отнасят със собствения си народ като с животни, какво да говорим за поробените от тях чужди народи! Затова българският народ никога не е бил освобождаван от Русия, а само окупиран, мачкан и изцеждан като лимон от "братската любов". Защо казвам, че Путин е прост? - Защото за тия над 10 години, откак е във властта, не трябваше да дуе мускули пред света със старо желязо, а да създаде една конкурентна икономика, в която руснаците да искат да живеят и да не им пука от никакви санкции на целия останал свят! Ето това е империя! Това, което направи Дън Сяо-пин в Китай. Китайците не дрънкат оръжие, макар че ръмжат срещу Щатите, когато им настъпят интересите. Трябва им един Дън Сяо-пин на руснаците, а не Путин, Уткин или тяхното съчетание ПУткин. След 7 февруари бойният дух на руснаците е вече пречупен - както на "частната", така и на редовната, държавната им армия. Ха сега да видим кой льотчик ще мине над американски кораб в Черно море - само някой алкохолик или самоубиец.

Мдааа, положението е сериозно. Заповядайте в удобно за Вас време в Карлуково. Прегледът ще е безплатен.

Така е. Аналогични отклонения има и един изявен фоб, който мрази дори и себе си. ИвИндж

Разбрахме че си джендер :) изчакай малко да вкарат орките и ще цъфнеш като майска роза :)

И каква стана тя сега? Нали уж плюме по ЕС че били соросоиди и еврогейци и че ЕС скоро ще се разпадне? Нали навивахме обществото, че истината е само в Матушка Россия? А братушките не се спират да бягат в Европа! Не си стоят в земния Рай на Другаря Путин, а бягат през глава! Не ходят на почивка в русофилски Сочи, а в Швейцария! Руския елит не кара русофилска Жигула и Лада, а все еврогейски марки като Мерцедес и БМВ. Братушките не гледа Другаря Путин на русофилски телевизор "Радуга", а дават мило и драго за западна техника! Разбихте ми перфектния русофилски свят бе другари!

В момента такава реклама тегли на Русия, че Путин трябва незабавно да ти даде руско гражданство...Почивки в Швейцария, купуват луксозни вещи, въобще....Противореши на основната соросоидна линияа. Ще има санкции!

след крим рублата от 30 за долар сега е 62 за долар това е важно за руския народ. една страна не може да издържи дълго в изолация.

Кога ще е помена на Украйна? Че там се срина пет пъти.И нямат никаква работеща икономика. Освен марципаните на Марципана

всичко написано от вас-треба съвпада с политиката на дир.бг

пишете, пишете...дир-а си избере кое да остави

Грачи си, на никого не пречиш! Ама да не си изпуснеш сиренцето.

"Двамата президенти отначало ще разговарят на четири очи, в присъствието на преводачи" Като имаме предвид "опитният" Тръмп колко е надобрял.... дано Помпейо носи чували за остатъците от шефа му и неговият преводач. Американците ще разберат колко е лошо се пада от високо по възможно най-позорният начин за радост на всички русофилчета. Сега като се замисля, може би Хилари Клинтън разбра накъде духа вятъра и предпочете да падне за дузпа

Някакъв смотаняк поства идиотски коментари. Сигурно е от украинското посолство ???

"Последният мохикан"

Путлер направи така че да се мрази с : Финландци, Шведи, Поляци, Укрианци, Грузинци, Литовци, Латвийци, Датчани, Англичани, Естонци, цяла европа, ами честито, целувайте му жезъла 1 RUB → 0.01434 EUR 1 RUB = 0.01753 USD 1 RUB = 0.0279 BGN ДОКАТО ИМА ПУТИН, НУЛИТЕ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ...

Айде бе! Плъхче, като не си излизал по-далеч от Лвов, не се обаждай. Викай си "Сало Украине", наливай се с водка и вегетирай

Някакви данни за гривната, ще ни дадете ли? Че, комай се обезцени 5 пъти?

Колега, "Европа" се пише с главна буква. Голяма, с други думи. Много ни излагате такива некадърници. А уж, кастинг имало!!!!

Некакъв тъп соросоид пише коментарите под различни никове и сам си ги харесва. Колко безидейно!

Русия е много голям залък за Тръмп. Ще остане с отворена уста ....

Основната цел и задача , която са получили РУСКИТЕ ЕВРЕИ ШАЛОМОВ /Путин/ и МЕНДЕЛ /МЕДВЕДЕВ/ са да съсипят ватната държава. Не може да им се отрече че се справят прекрасно.. Супер е че ги избраха за още един мандат за да могат да довършат започнатото. Русия ще фалира както и предшественика си СССР. Тогава и двамата двойни агенти ще се преместят да живеят в Израел с милиардите откраднати долари от руския народ. Ще бъдат наградени с най-големите Израелски и Американски награди. А нашите червени тролове, ще останат както винаги бедняци и с пръст в устата ... и една друга работа в задницата си.

Преди 30 години Запада постигна пълна победа над Варшавския пакт като завладя всички источно европейски държави, историята е на път да се повтори, сега ще се освободят и самите рускнаци от КГБ-йското робство и ще заживеят както подобава на бели хора, в благоденствие и охолство което отдавна цари в Западна Европа, ... отровите на Путин няма да могат да спрят прогреса Настоящая биография Путина. Это вас шокирует. КГБ. https://www.youtube.com/watch?v=Mjmn-BxkYFk

За 20 години какво направи Путя? Похаби 5 мандата на управление в бяла държава за месечни фотосесии с тигри, големи риби , делтапланери и военна техника. Измършавелите сладникави госпожички и гейове от календарите нямат толкова снимков материал , пък ти си само едмо късокрако хипофизно джудже, досадно натрапващо грозната си патологична анатомия и психика . То ако с пропаганда без съдържание се развиваше държава, вие мурзилките , северна корея , венецуела и куба щяхте да сте гиганти, а не страни от третия свят. Сега щял да скача . Да от ръба пропаста, до която си докарал нещата, за една себична мъжка манекенка , скокът изглежда по героично за фотосесия отколкото обикновенно неизбежно падане, но резултатът е еднакъв.

Вие ватенкитте , заедно с вашият тъп цар сте мазохисти. 1. Първо плащате милони за да изберете Трамп, пихте шампанско и скандирахте Трамп наш.... 2. После като ви го нахуяри Американския президент охкате и се оплаквате от болката. 3. За каквото сте си платили-това и сте получили...

Последно оранжевия платено руско мекере ли е или е горд американски президент? Шизофренията ви отива, но не е полезна за самите вас.

Единственото сигурно и гарантирано нещо което ще донесе Путлер за своя изтрадал народ е по-голяма бедност и изолацията на страната си. Дай Боже да управлява по-дълго този израелски агент за да погуби пияната ватна държава… При въвеждане на мерна единица за наглост, безспорно максимума ще се казва "един путин"...Тръмп удари поредния геополитически шамар на ботоксовия Путя Може да фалшифицираш новини Може да фалшифицираш избори Не можеш да фалшифицираш икономика Не можеш да фалшифицираш армия

Ти на кой свят живееш ? Цял месец гледах световното по футбол. Видях само весели и щастливи лица на руснаците.

Пише от територия, която някога се казваше Украина.

Колкото повече русофили има в една страна, толкова стандарта и на живот е по - нисък. Да си русофил значи да подкрепяш Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русия винаги е на странта на убийците. Колкото някой е по-голям убиец, толкова Русия повече го харесва. Така е било винаги, но днешните приятели на Путкин - Ердоган и Асад, са поредното доказателство.

Глупчо, ти да не искаш да обичаме Украйна

Иво,искаш да мразим ПРАВОСЛАВИЕТО браво бе боклук.България е ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВНА държава,та кого искаш да мразим.От такива мекерета като теб България е на такова положение.

А когато има повече гейове,травистити и джендъри положението е цветущо. Така ли ? Пляс,пляс педалите.

проблема на русия е окуп. на крим и ембаргото нал. от разв. страни. без валутни резерви русия е изл. на хиперинфлация.

"Окупацията" на Крим нямаше да се случи, ако сладурите отвъд Атлантика не бяха броили 5 млрд и не бяха си набутали носа в Украйна да правят зулуми. Както и във вица - те първи започнаха. Що се отнася до убийци, да споменавам ли саудитите. А добрите приятели на Запада - Садам и Кадафи? Много добре помня кога бяха първи приятели. За латиноамериканските сатрапи в Панама и другите няма дори да споменавам. За ИДИЛ също. И когато твърдиш нещо и хвърляш присъди - бъди обективен.

Светът започна да съжалява че Германия не победи във Втората световна война. Сега нямаше да го има изрода путьо и руснаците щяха да са в Европа. И комунистическата чума нямаше да се разпространи по света.

Шутьо, здрасти ...

Абсолютно нищо не може да направи рАша, бедна и сама – изоставена от всички, защото е зла, тя може да предложи само оголения си задник.

Защо българските крадливи комундета се сдухват толкова че До преди години ватенките бяха на Берлинската стена. Путин стана цар и просра всичко. Сега глупаците с ватенки са принудени да се приберат в мижавите си граници, а НАТО и Америка са плътно до тях. Всичко което си е поставила Америка за цел е постигнато. За какво кодкудякъте, като всичко е видимо за целият свят. Платени руски подлоги, цитирайте ми поне една държава от Източна Европа и Балтийските държави, които да се е върнала в омразната мрежа на руските агресори. НЯМА ТАКАВА. Никой не иска да чуе за алкохолизираните мурзилки. Русия няма приятели вече. От всякъде е заобиколена от цивилизация. Идиотите агресори докъде се докараха, да ги мразят всички държави, да завладеят 1/6 от сушата насилствено с претопяване, геноцид и унищожение, това е империята на злото.

И хапчета, от най-силните!

Анти

Бившият директор на ЦРУ ДГД.

Вашингтон "ще продължи да държи Русия за отговорна за вредоносната й дейност"... а цял останал свят ще го държи за отговорен за вредоносната му деятелност навсякъде.

Разпасаните чорбаджии на света - САЩ, все някой ден ще отговарят за вредоносната си дейност и този апокалиптичен ден наближава.

Да видим дали Тръмп е усвоил правилно поклона пред господаря. Защото Тръмп ще поиска Украйна и Сирия, а забравя, че е получил Аляска. Накрая може да не получи нищо от господаря и ще се моли на африканците да му качват астронавтите в космоса.

Ха-ха, глупак. С гола и бедна задница може само кеф да направи на Америка. Ти май забрави салатата Вагнер и страхливеца путьо , който се скри в бункера си за 2 седмици. Вие ватенките сте тъпи парчета, не си вадите поуки от историята Ватенките-„голямата мечка“ се оказа (по собствени признания) една голяма но проскубана гарга, неспираща да грачи и да се перчи пред света!

Тръмп само иска и нищо не предлага насреща. Иска държавите на НАТО да увеличат военните разходи и да купуват само американско оръжие. Иска от Европа да не ползва газ от Русия, а да купува втечнен газ от САЩ. Който е 3 пъти по-скъп от руския ... Тръмп всеки ден налага някакви санкции, забрани и мита на държави и съюзи от целия свят. Време е Тръмп да бъде озъптен. Той руши търговските принципи на пазарната икономика и обединява света против ПРОТЕКЦИОНИЗМА НА САЩ. Тръмпвече получи първите удари в Брюксел, Лондон и в Шотландия. Но най-неприятните моменти за него предстоят в Хелзинки при срещата с руския президент.

Аааа, не е вярно. Тръмп иска, но и дава. Попитай сирийските кюрди. Как и защо ги даде на Путя и Асад.

Тръмп предаде кюрдите от зор. Иначе трябваше да предава много повече

САЩ досега следваха политика на тоягата и моркова!Сега обаче тоягата стана притежание на Русия и Китай!Докато осъзнаят този факт , на американците ще им бъде доста тежко да водят преговори!Още повече че американския подпис под който и да е договор е напълно компрометиран и не значи вече НИЩО!Не му завиждам на Д. Тръмп!Пресата и медиите в САЩ и без това ще го оплюят!!

Помпео изглежда още не е разбрал, че ще има среща с човека , който поръчва американските президенти ?

От името на какъв се изказваш нахалнико?

Американските клоуни продължават да живеят в своя свят. Ще се срещате с Путин не с Елцин, така че ако очаквате някой да ви се подмазва бъркате. Вземете си претенциите се пръждосвайте

Да, от тук на сетне, всичко ще ЗАВИСИ от Русия. А, при вас, защото ВИСИ, нищо вече няма да ЗАВИСИ.

Путин защо си губи времето с тези американски тъпоъгьлници ?

Крадецът вика "дръжте крадеца" :))) Умилително е как смятате света за тъп. Няма още дълго да ги е страх хората от силата ви. После ще се забавляваме наистина....с "плодоносната" ви дейност