Поляците се простиха с трагично убития кмет на Гданск (снимки)

Катедралата "Дева Мария" не можа да побере всички желаещи да се простят с Павел Адамович

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зер си отиде човека, как е възможно да няма охрана на това събитие. Вижда ми се супер не професионално някакъв ненормалник при толкова много хора да се качи на сцената да стигне до кмета и да го убие. Това е липса на охрана, пълна незаинтересованост.

В днешното объркано време изперкалите стават застрашително много. Още по лошото е че в свето мнозинство това са хора лесно поддаващи се на манипулация и могат да бъдат използвани от съвсем нормални хладнокръвни убийци.

Много го обичаха, та го убиха като куче.

Е, така ще е, докато заклеймяваме чуждата омраза, а оправдаваме своята. Май не ни е лесно да се обичаме.

Бог да го прости и царство му небесно! колко малко требва - само един луд, за да загине човек обичан от всички

Последните думи на Павел Адамович: "Гданск е щедър. Гданск дели каквото има, Гданск иска да е град на солидарността. Благодаря от сърце на всички за щедростта, защото на улиците и площадите на Гданск хвърляхте пари, бяхте доброволци. Днес е чудесен ден да разделите каквото имате, обичам ви!. Гданск е най-чудесният град в света. Благодаря ви!" :((( ... Полската полиция, пък, задържала друг мъж, отправил заплахи в "Туитър" към други двама кметове - щели да станат " жертви на своя ляв и безбожен подход към длъжностите си"... Психично болните и крими престъпниците тепърва ще се роят. Всеки мрази всекиго. А омразата ражда чудовища.

Не съм го чувал тоз уж прочут и любим кмет Павел Адамович. Знам за друг поляк, наистина велик и прочут - маршал Константин Константинович Рокосовски, съветски и полски военачалник и политик – вицепремиер (1952 – 1956) и министър на отбраната (1949 – 1956) на Полша, депутат и др. Произхожда от рода Рокосовски, който от 13 век принадлежи към полското гербово дворянство (шляхта) и е дал много военни ръководители. Любимец на Сталин.

Ти си най-обикновен тъпак!

Е, да,но сестра му, когато съветските войски освобождавали Варшава и предградията от фашистите, когато отишла при освободителите те се чудели дали да я изнасилят или пребият, понеже тя им казала, че иска д авиди техния началник Рокосовски, замалко да я разстрелят. После се случила великата радост.

Сбогом, кмеет! Полска еще не сгинела!

Който сее ветрове, жъне бури... Който сее омраза, жъне смърт... За съжаление така е сега в тази, до неотдавна преуспяваща и цъфтяща, страна. Дано хората се осъзнаят на време; че следващият етап е гражданска война :(

Лошо е когато се убиват хора, още повече по нелеп начин. Поляците, за които у нас се говори твърде малко, вървят много уверено напред. Мои приятели, които за сега живеят там, са супер доволни и твърдят, че както обстановката, така и самите хора- поляците са супер. Всяко мнение разбира се е индивидуално и винаги зависи от ред обстоятелства. Но това, което ми описват наистина е много добро. И освен това, поляците изобщо не се боят да се опънат на всеки неизгоден за тях и глупав акт на Брюксел. Така, че никак не би било зле да се държим по-близко до бившите си съратници от Източна Европа - Полша, Чехия, Словакия, Унгария... Имам чувството, че проблемите и интересите ни са много близки.

това "трагично убития" за тежест ли сте го сложили? Нима има комедийно убития? вашта неумитамама дрладжийска!

За съжеление си отиват не тези които заслужават.Ето вече два дена у нас тече една вест която разбуни духовете-ограничението на скороста.Уж, да бе уж за намаляване на жертвите, а в същност за щаване и съдиране на кожите на хората.Ето такива действия на мутроидите карат хората на крайни действия.Нито пътища, нито улици, нито обучениеили контрол са като хората, но глобите за дреболия са космически.Тънката нишка за превишаване на скороста и жестоки глоби.Неспиране на стоп-20 лева, а 20-30 км/ч в повече-1000 и отнемане на книжка, спиране от движение-все действия свързани с пари, за нищо.Нищо не влагаш, а печелиш стръвно.Хич не ги интересува, че с това наказват и деца и семейство.Оправданието -да е мислиа или мислил като сяда да кара.Нв може примерно да те накажат с неделно училище за няколко седмици , което да е 50-60 лева, а със сатъра.Е ми някой превърта и си го изкарва на друг.Ей такива ми ти работи.Иначе мир на праха муи Господ да го прости човека.

Интересно, а може ли да има "нетрагично" убит човек? Що за дебили работите в dir?

Относно дебилите, като в "Сам в къщи 2" - най-добрите!!!

Те с още много неща ще се простят като започнат двата локомотива да ги теглят в нежелана посока.