Коментари - Полският премиер: Наемници на ЧВК "Вагнер" са тръгнали към Сувалкския коридор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полша се готви дасе включи в воината с запада . Русия предвиди това и Вагнер е Беларус добър хот. НАТО Щесе опита да атакува Русия но земята под краката щеим гори натовски центрове за вземане на решения ще горят

Полша се готви дасе включи в воината с запада . Русия предвиди това и Вагнер е Беларус добър хот. НАТО Щесе опита да атакува Русия но земята под краката щеим гори

Явно под натиска на Световната сган тези хиени се готвят да воюват с Русия. Не НАТО но и Господ няма да може да им помогне ще се превърнат в пепел ако посмеят. Руснаците са наивни и глупави но не толкова ,че да воюват с Полша с редовна армия когато Искендери те чакат тези оръжия на Възмездието ще накарат и останалите да се замислят преди да предприемат нещо..

Треперите ли тъпи алкохолици? Ами нали сте много печени и подскачате на Русия, на която сте и в джоба изцяло. Тъпи кретени

се готвихте за война и се превъоръжавате и натовски бази правите и натовски т.н. съюзни части има в полша ... Сега йок някакви си 100 човека се местят в суверенна Беларусия и какво толкова .... ? Нагнетяване на опасност за да има изгода ли ? Пак пари .... Ама каквото повикало такова се обадило .

И цялата статия е за това какво предполага или какво допуска поляка. И какво? Поредната тъпотия.

Шляхтите напълниха яко гащите от 100 Вагнеровци дето се били придвижили близо до границата с Полша и то при положение, че Вагнер вече няма тежко въоръжение и собствена техника. Направо не ми се мисли колко ще се разсмърди откъм Варшава ако Колхозника даде на Вагнеровците танкове, БМП-та и другата им небходима техника, за да стигнат до Калининград при нужда. Поляците голям го вадеха ама яко са се насрали в момента. Ще бъдат бити, евани и заличени от картата както традицията повелява. За балтийските абдали даже не ми се мисли. Руснаците ще ги издавят в морето.

Една голяма Пунтамара,има инфо ,че газовите камери в Германия работят за мигрантите...

Че това лошо ли е? Крайно време е Германия да се прочисти и да се отърве от турчоляците, мигрантите и нашите мангали дето са се заселили там. Ако тази страна иска да се върне към това което беше трябва да направи точно това. Жалко, че газта е скъпа та ще става бавно.

Полските свине квичат голям кеф поляци ще има трепане и ебане че квичите като Украйнските нацисти мърша долна сащ няма дави помогнат защото са педали като вас

шубето е голям страх;)А подляците има защо да ги е страх;)

Полша и Литва искат западна Украйна, Унгария и тя има унгарци там, Румъния същата история! България има 200+ хиляди бесарабски българи,ама има и Кирчо,Кокорчи, Тиквата и една чанта фесове! България и българите ще се простреляме два пъти в главата с позицията, която заемаме! Следва национална катастрофа... Честито на победителите!

хахахахаха тъпунгер неземен......и какво като във Украйна има 200 хил.бесарабски българи бе,льольо.Да им вземем територията ли ? Като руснаците ,така ли ? Ами ако ти ги върне Украйна тия 200 хил. какво ще ги правиш ? Ще ти пречат, нали ? Ще им викаш укри :))) И в Чикаго има 100-150 хил.българи , да вземем да им отцепим 3-4 квартала , а ? Из Европа има ок.3 млн. българи , там к'во шъ прай'м ? Да ва таковам във смешните русороби , поляците щели да вземат територия,унгарците и те,румънците и те....ми няма, не са като руските орки ! Асвабадители световни !

Вчера ме блокирахте по айПи ама що тъй бре

Не говориш какво трябва вероятно. На тях им плащат, за да спират постове, в които не се иска смърт за Русия

Явно ще има сех

Да, Полша ще си прибере териториите от измислената държава Беларус.

Поляците реват за полска Хирошима, с глас реват.

Тези от вас, които познават поляци, ще потвърдят, че полякът най много мрази руснаците, а харесва и предпочита германците. Ха сега кажете, как става така, уж и едните и другите са владели полските земи, как така едните ги харесват, другите ги мразят … Явно при това "владение", едните са давали, а другите само са вземали …

100% лъжа!

едва ли харесват чак германците,страдали са и от двата народа....но че мразят руснаците - това е ясно. За тях руснака е същото като за нас - турците.С тази разлка, че примерно ние в последните 150 год. (след Освобождението) лошо от турците не сме видели,а поляците са им сърбали попарата на руснаците няколко пъти. А висша наглост е след ВСВ да се мъчиш да ги направиш "братушки' след като си им превзел със сила половината държава преди това,а цвета им си избил в Катинската гора.

поговорката "Да би мирно стояло,не би чудо видяло"...Ако Пилсудски не беше тръгнал да търси реванш от Русия,подкокоросван от англичаните,сега нямаше да имат лоши спомени и загубени територии,придадени към УССР;)Те поне трябва да са благодарни,че имат държава,а не живеят от двете страни на руско-германската граница;)

ама добре им нашоква канчето Пилсудски,а ? Голям бой тегли на болшевиките....... Със такива съседи (Германия,Русия,а и Швеция - шведският потоп_ Полша е достойна за уважение , че е оцеляла , а във един период е и могъща държава - Жечпосполита. Българите можем само да им завиждаме със нашата уж велика 1300 год. История, половината от които прекарани в робство. И за Европа много са направили,визирам действията им срещу Османската империя (Ягело,Собиески и т.н ,).Неред със тях - Хунияди,Кастриоти,Мирчо Стари , Източна Европа се отсрамва в борбата срещу турците. Нас не ни търси - такива като Момчил Войвода и Крали Марко...мани,мани.....който е чел История,ще знае какво имам впредвид,нищо общо със приказките и легендите.

Кой те излъжа, че поляците обичат германците?. Мразят ги повече от руснаците.

Каквото повикало, такова се обадило. Като не искаш мира, на ти секира. Тадеуш първо да си прибере наемниците от Украйна, после да реве.

Що бе, да не би с Украйна да се разпорежда просташка пРоZZия ???

Поляците ще са големи късметлии ако се разминат само със шесто поделяне на тяхната (засега) държава. Щото съществува и вариантът да се окажат щастливи собственици на Н стотин хиляди квадратни километра радиоактини развалини, които няма да са нужни на никой.

Късметлията си ти, че си анонимен тук в коментарника, иначе щеше да се сдобиеш с обърната челюст, да може да пиеш вода, когато вали дъжд …

голям анонимен бабаит,сигурно и на прайда си такъв:))))))))))А най-вероятно си някой 15-16 годишен пикльо,когото да го е срам човек шамар да му удари:)))))))))))))

Поляците са неблагодарници към Русия,да прочетат какво се случило на 06.10.1939,а сега а сега заедно с Германия са се съюзили

о,да,разбира се...трябва да им са благодарни как през ВСВ руснаците са си поделили държавата им с Германия,после 45 год. под руски ботуш , за Катинската гора да не споменаваме. Отделно 19 век са били в състава на Руската Империя със същото желание което сме имали и ние в състава на Турската Империя.Направо преливат от благодарност към руснаците, шъ зна'ш !

Голямо шубе ги тресе поляците! Няма да мирясат докато не вкарат НАТО във войната. Умират си от страх, защото са сърбали попарата на руските войски и знаят, че прошка няма да има, ако се стигне до военни действия на тяхна територия.

Как разбра дали ги "тресе" нещо поляците ?! ТАСС ли те информира ?! Това руските дебили, така и не разбрахте, че няма вече Полша, няма вече България, няма вече Румъния - един куршум към територията на тези държави, НАТО стоварва юмрук по мръсната руска уста, след което почва голямото плюене на руски зъби …

Очаква го путлер грандиозно падение.С жалките му опити да си търси нови противници, и да разпали по-голям конфликт, показва, че на тоя му е влязъл ботокса и в мозъка.Да помни Афганистан 79 – 89та.И как последва колапс на цялата му кочина.Историята се повтаря.

ами сватбарите във Грозни и въобще руската оСирация 1994-96 г. в Чечня къде забравяш ?

ами памперсите от Донад Кук? А афганистанското изнасяне през глава?

байчо, памперсите на Доналд Кук са само в кухите ви русоробски кратуни,,,,,може и да е имало посрани американски моряци ама от смях.Афганистанското изнасяне през глава си беше просто заминаване,ама много народ от столицата нещо не му се оставаше в талибанский Мир и затова висяха по колесниците. Смятай каква мъка е - да предпочетеш да си рискуваш живота,отколкото да останеш в родината си. Мигранти по колесниците на самолетите и друг път е имало,ама не и на такива със дестинация "пРоссия". Да ти припомня ли при мобилизацията миналата есен в Кочината как задръстиха КПП-тата руските "патриоти".Що така бе Миме ?

Трябва да се действа ТВЪРДО!!! 1. Предупреждение към Беларус! 2. Затваряне на Сувалкския коридор. 3. При неизпълнение на горното ЯДРЕНИ УДАРИ ПО МИНСК, МОСКВА и Петербург!!! 4. Масирани ЯДРЕНИ УДАРИ по цялата територия на руслямската педерация!!!

ти кратуна Ганя има само пихтиеста диария.

Поради каква причина, един дрипав руснак като теб, кисне в коментарника на медия от държава в ЕС и НАТО … Ако не го правиш за дребни пари, то коя точно кауза защитаваш руски мършляк …

Sm3hurk0

Не е работа на магарето, кой каква кауза защитава !

Прав си, особено магаре облечено в Западен анцуг и тестващо Западен дрон …

Плаши ми се коня!

Преместих си го в другия крачол!

Путкин ще сбърка с Полша. Само Полша има 10 пъти по-силна армия от русия, а зад поляците е НАТО, което би смачкало руските диваци за два часа.

Майтап бе, Уилли!

полските чифути като им викнеш "ПА" и вече са се насрали! :)))))

офицер на Федералната служба по охрана /ФСО/, който събира екскрементите му и ги връща в Русия в куфар. Путин иска да попречи на чужди сили да анализират въпроса. Това е нещо, което може да се заключи от здравето му. Казват, че именно това куфарче лудият диктатор смята за ядрено (но това е шега, за съжаление).В реалната руска вертикала на властта всичко се определя от степента на близост до тялото на диктатора. Според нея „събирачът на лайна“ вероятно стои точно зад собственика им, над охраната, масажиста и дори готвача. Не говоря дори за такива безсилни неудачници като премиера и председателите на камари на парламента.Най-после стана ясно кой ще бъде наследникът на Путин, от когото той ще поиска „да се грижи за Русия“. Ако му е поверил най-ценното и най-съкровеното, тогава руският лидер няма да се страхува да повери на него и страната.

Не само че Путин е военнопрестъпник но тези които го защитават и убиват украинци също са престъпници. Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ.

Спокойно. Свинете пак са прекалили с водката. Ще се върнат обратно, като изтрезнеят. Всички сме го гледали тоя филм.

Полския премиер да спре дасе оплаква скоро ще стане забавно . Вагнер идва ще падне трепане и за полякините подарък бонус здраво ебане. Посерковците от белия дом ще гледат като посрани

си тъп, къртиш.

Да го питаш, що се е писал Българин, и той няма да може да каже, но иначе се кефи на руската мизерия и педерастка подобие на държава …

след 17 месеца тотална военна оСирация и тъпчене на едно място,че даже и назад , на 20-100 км дълбочина от февруари'22 как въобще имате глупостта да се дървите бе,русороби ? Най-големият успех на ВАГНЕР бе победоносен няколкостин километрова разходка в Южна Русия по магистрала М4. И в Москва - насирация :))) пРоссия е голяма , орките да си джиткат там и да се ядат един друг.

Моравецки смята ===== Аз пък смятам обратно л Бойците на Беларуска територия и Моравецки няма към ней отношение. А преминаване незаконно на гряница е от тъй наречените "бежанци"

От борда на карабъля Масива са изпратили поздравителна телеграма до бойците на Вагнер.

КАКВО Е ТОВА МАСИВА БЕ УБИТАК ?

КаПутин вече евакуира част от Москва, ако рипне и на Полша, не могат да изпомпат после лайната от бункера.

Бате, русофилите верно живеете в някакъв илюзорен свят. Великата руска армия е със съсипан ресурс за поне следващите 10 г., вие продължавате да смятате, че ще сте в Берлин за 24 часа ...

тогава защо преместване на 100 войници предизвиква такъв див страх на Моравецщи и НАТО?

По големи дебили от колхозните блядове са задунайските им лизачи.

Полските танкове вече преименували от Краб на Скрап.

Дружина плоСка Абасралась

Да не им се бахмутне майката и там? Ще има „ама то нямаше снаряди достатъчно"..

Абе укрите нали щяха да защитават цяла Европа, къде са се скрили ???

Само да си намажат дупенцата с вазелин :)

... голям страх и напън тия 100 вагнеровци. Ако станат 1000 тия ще капитулират 100%

Час ще са трупове

С европейското знаме! Работата е ясна! Нервите на Пути нема да издържат и ще се усере все някъде! Тогава ще яде какалашката!!!

Изпражнения!!!

Европа ще изгори! Та дано изтрепе укросвинете и да се свършва!

Втурнало се НАТО в атака,но изведнъж срещу му 100 Вагнеровци !!! А НАТО...сами срещу тях! И настана рев и сълзи...

Щерев аде бе нали оеща д ми духаш

Заета съм бе,в посолството.

Не мое да се набара

Бе не мога да разбера,защо се опитват толкова прост да повторят сценария от 2та Световна.Тогава пак Германия и Русия се обвиняват за "хибридни" атаки и Германия за да "спаси* Европа от СССР и " комунизма" решава да превземе Полша.

Ще имаме дежавю :)

Ама се казва дежаву

какви хибридни атаки бе , МИЧЕ.......има реваншизъм от страна на Германия за изгубената ПСВ като швабите и болшевиките са СЪЮЗНИЦИ , поделят си Полша и си правят даже съвместен парад. НАП от 1940 г. Молотов-Рибентроп да си чувал ? После се дебнат да си забият нож в гърба , като Хитлер изпреварва Сталин със 2-3 седмици :))) Ако Япония беше се концентрирала към Сибир , СССР е приключил до края на 1941 г. , а САЩ нямаше да са влезли във войната заради Пърл Харбър. Отделно сибирските дивизии нямаше да подсилят защитата на Москва (тук може много да се благодари на Рихард Зорге , неслучайно е със статут на легенда) П.П за папагала - точно дежавЮ се казва. deja view - вече видяно

100 ватенки и ония се насраха

“Ония” са го изстрадали яко ! Данцигския коридор със зелените човечета на 1 септември 1939г. , Катин 1940 - 30 000 полски офицери разстреляни от Сталин, сеира на Жуков на Висла през 1944г. - гледа как на другия бряг немците избиват героите на Варшава и се кефи, гадът !!!! Гданск 1981 и разстреляните работници! Списъка е дъъъълъг и омразата е не само в полските души!!!!

Не бива да се учудваме, а да запрятаме ръкави и както през Възраждането сме се справили с прогръцките фанариоти и с протурските мекерета, така и сега да изметем България от проруските боклуци! Паисий още е жив в сърцата ни!!!

Поздравляем с Днём ВМФ!

Народът е казал, че страх лозе пази. Винаги е по-добре потенциалният противник да бъде надценяван, отколкото подценяван. Но руската ватнишка сган показа, че това с "часовете" е бошлаф работа при тях. Киев трябваше да бъде премазан за 72 часа, даже и според някои натовски наблюдатели, а за повече от 500 дни дори не беше сериозно застрашен. Друг е въпросът, че Полша направо бленува за провокация някъде по Сувалкския коридор. Поляците през последните години изградиха голяма и добре въоръжена армия, а отдавна гледат към Калининград. При тия имбецили в Кремъл, като нищо на Полша може да и излезе късметът.

Докато трае специалната операция укрите ще влязат в нато на кукуво лято. Ще продължи толкова, колкото трябва, 5-10-15 години. а укрия ще види натото през крив макарон.

Дъщерята на Коня Лавров изгонена вчера от сватбено тържество в лукс хотел след мощни демонстрации! В същото време руски кораб от Сочи с осемстотин руски туристи изгонен от пристанището в Батуми с камъни и павета от местното население!

Слава на Русия и братдския руски народ

Руските изроди се активизират навсякъде под заповед, в Беларус и тук в коментарите почват с новите опорки. Скоро ще приключат, както стана със сесере. Ще избият за власт и пари сами.

Ей, много русоробска измет в тоя сайт, бе, яжте ми лайната путинопитеци!

Научи ни как мама ти да еба и лайнояда. Ти го правиш от години. Поне знаеш как.

Ще те науча мама ти проста, отвори се устата и готово!

Ти така ли правиш мама ти да еба и лайнояда.

Руските роби си загубиха любимия национален позор 3 Март. Кеееф

Ей много ви е яд вас туркиетата къв бой ядохте

Сега се почва! Това е само началото!

Миг спокойствие нямат западните чакалчета. 100 истински войника и им се обърнаха стомахчетата. А се напъваха да завземат западна Украина, дали няма да им приседне?

100 насилника, убийци и други изроди. Дано те хванат тебе, те не правят разлика между свои и враг

Вагнер към полската граница? Едва ли. Имат си достатъчно други занимания в момента :)

Дали ще застрашат сериозно Полша тези сто души? Или търсите повод да нападнете Беларус в който от дълго време се опитвате да внедрите сателитен режим.

Да се пробват да пребарат Лвов, не че ще им се получи :)

Можеха да я нападнат преди. Сега вече е по-сложно. С Искандер-и натоварени с ядро и постоянно в движение няма как. Губи смисъл. Този, който нападне се превръща в радиационна пустиня. Няма смисъл.