САЩ поискаха Полша да арестува Роман Полански

САЩ официално поискаха от Полша да арестува режисьора Роман Полански, който бе в страната за откриване на експозиция в Музея за история на полските евреи.

Обратно в новината

Коментари - САЩ поискаха Полша да арестува Роман Полански | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фашингтон и белия дом са ТЕРОРИСТИ!!!!

Как евреите си играят на гоненица!

loyola

Нищо ново, то и на Чарли Чаплин не му простиха в САЩ, та трябваше да умре в мизерия в Обединеното кралство.

Поланскси направи няколко филма, които доказваха пороците на американското общество.Това е причината!! Показа, че САЩ се управлява от частният еврейски Федерален Резерв. Държавният Резерв нае САЩ е частен?? Няма пряк избор на президент?? 17 вида полиции ?? Това е най-голямата демокрация, налагана на целия свят !

В миналата събота или неделя гледах по някаква телевизия документален филм за случая с Полански и процеса в Швейцария. За съжаление субтитрите бяха както обикновено отвратителни и почти не се четеше. Но разбрах, че момичето, сестра му и разведената им майка са се шляели по Щатите , но не разбрах как са се издържали. И собствената и сестра я е завела на това парти , където била изнасилена. Както казват - да би мирно седяло, не би чудо видяло. Кой пуска 13 -годишното си дете на такива "сбирки "( то и сестра и не е била много по-голяма)? Освен това Полански им е платил милиони долари. Сега си живеят на Хаваите и тя пише книга за случая - нали се сещате, че ще има успех. Така че как се е случило, подвели ли са Полански, той сам ли си е толкова долен - не знам Всеки може да съди. Аз не го харесвам, заради някои филми, пълни с толкова насилие и жестокост, че не мога да си представя, че нормално съзнание може да ги създаде. Затова и убиха бременната му съпруга.

В Америка има наистина много прекрасни неща. Това обаче съвсем не и пречи да бъдат една държава потънала в наркотици, разврат и безправие. И фалшива до безкрай. Ами това за двойните стандарти за кого е казано-за Русия ли? Тоя световно признат творец Полански ли е главният проблем на Америка, та си правят реклама с неговото преследване? Да не би да и е наливал насила шампанско в устата, тая я е напоил? Или пък на сила завлякъл у дома си? Пътя към върховете на кариерата минава през леглата на режисьори, продуценти и какви ли не. Известните хора, там са "таргет" на разни жадни за слава жени. Да си спомним, как беше унищожен Строс Кан. Изнасилил бил една черна к...а с френска любов. Като как може да се завре в устата на жена нещо, ако тя не го желае? Изкара си тя от тоя случай няколко милиона. Поляците никога няма да се вържат и да предадат тяхната национална гордост Полански. Те са достойни хора, не са продажници като нас.

а и още, тук виждам че се смята че това е станало сега, не, станало е преди много години, когато са били млади. тои сега е "дърт" и тя също...

все пак, не е лошо да се знаят фактите. полански е правил секс с момиче, което твърди че секса е бил по взаимно съгласие и което няма към него никакви искове. исковете са от страна на американската прокуратура, защото по това време тя е била непълнолетна. за мен американските власти просто искат да го натикат в затвора, но не знам защо. всъщност, като се вземе статистиката, че в много страни младежите почват полов живот преди 16 г може да се окаже че 40-50% от младежите на европа и уса трябва да са в затвора.

ето го новият казус подобен на чаплин. и той е педофил , но в други времена. ще трябва да се спасява роман при жерар, може би.

Ако беше за стреляне, ЦРУ да са го свитнали до средата на 80-те. Тук говорим за превенция с която се предупрежава, че при САЩ лабаво нема, ако сгазиш законите. Нема значение дали си преуспял евреин, или обикновен латинос. То май това послание е и до Сноудън, да не си мисли,че няма да облече оранжевата риза един ден.

Сноудън го остави на мира. Изкара им кирливите ризи. Лошото е че нищо не се случи в т.н. демократична държава САЩ.

Сега ще бъде много интересно дали възхваляващите УСА поляци ще предадат своя сънародник.

но Полша за сега отхвърли искането. Не мога да си представя ББ да отхвърлил нещо такова.

САЩ ще вземат ли и нашите роми да съдят? Те също спят с 13 годишни.

нали не мислиш, че тя е спала доброволно с дъртофелника ?

Че тя майка й я е продавала от доста време. Коя нормална майка ще позволи на 13-год. й дъщеря да бъдат правени голи снимки? А Брук Шийлс със същата ненормална "майка" има еротични снимки в банята още на 10! Те за какво са правени? За календар на детската градина?

Значи има разлика между доброволно и насилствено спане с деца? И двете са гнусни и са престъпление.

Бе ти не си в час! Те на 13 раждат, а почват да се чукат мн. по-рано.. Така че ...

По принцип има ли жалба за изнасилване към известна личност, поне аз съм скептичен доколко е имало изнасилване или изобщо нещо против волята на "жертвата". Такива сме хората, че даваме мило и драго за секс с известна, модна и нашумяла звезда. Много звезди са докарвани до полуда от този неистов и неспирен глад за близост с тях от фенове и фенки. Така че не вярвам Полански през 77-ма, точно в годините когато е имало модна вълна за секс без задръжки да е стоял на сухо и да е прибягвал до изнасилване. Изфабрикувано е или заради пари, или заради докосване на "жертвата" до малко звездна слава.

ша те еба у звездата

...о, да! на пръв поглед, наистина е справедливо.Дърт пергиш изнасилва малко момиченце. то не са преследвания, заповеди, екстрадации и публични скандали.Питам обаче, въпреки че мнозина може да ме обвинят в политизиране - доказано е, че много американски военни, които са изнасилвали в Ирак и Афганистан /включително и убивали цивилни/ си живеят живота на свобода и за тях няма щатски закон! Така че не ми говорете френетично, каква справедливост имало в Америка и как там всички били равни пред закона.Най-разтърсващият случай, бе как американски войник застреля 16 цивилни жени и деца в афганистанско село и бе съден....и после освободен?!? Интересно, ако властите в Кабул поискат екстрадирането му, дали главния щатски прокурор ще разреши??? значи за полски евреи може, но за американски "каубои", не може?!?.....всичко е двоен стандарт и "фасадно правосъдие" за привилегировани и избрани.А какво става с известни американски политици като Буш младши и Хилъри Клинтън, които са виновни не по-малко от Радован Караджич и Милошевич за смъртта на хиляди хора??? Къде е правосъдието...а те се хванали за едно изнасилване.така е, трябва и най-малкото престъпление да се наказва, но е очевадно, че има "подбор" на неудобните!Филмите на този гений винаги са били чепати и скандални - "Пирати" от 1986-а, нищо общо с компютърната глупост "Карибски пирати", "Горчива луна" или пък "Пианистът".....поне човекът е дал изкуство от висока класа на Света, а гореописаните личности са донесли само смърт и разрушения!...

ако не беше американска присъда нямаше да имаш нищо против! миналата седмица сащ осъдиха 10 от блекуотър но тва ще го пропуснете а щото руските вийници и тези на саддам бяха от балета!

говориш глупости! коментирам американските военни, защото САЩ като държава искат екстрадиране на заподозрян в престъпление. Ако руснаци искаха същото за друг интелектуалец, а в същото време руски военни са изнасилвали в Чечня примерно и са на свобода - щях да напиша същото.Но за такива като теб, щом нещо се каже срещу САЩ, веднага се сещате само за Русия.що не дадеш пример с британци, австралийци и други, които също са вършеели безнаказано в окупирани страни??.....

Ние пък ИСКАМЕ властите в САЩ да арестуват "собствениците" на Държавния финансов резерв на САЩ за ПЕЧАТЕНЕ на ДОЛАРИ Б Е З реално златно покритие от 1973 год. ДО СЕГА!?!?!?!

собственик е държавата доларите са с покритие и всъщност покритието им е достатъчно добро за да правят в момента рублата абсолютен амбалаж всеки ден мачкане

казах ти и на друго място. Ходи си учи уроците вместо да пишеш глупости тук под всяко мнение. Повече ползи ще имаш.

Не държавата ,а частни еврейски банки са собственици на Фед и те продават на американския народ собствените му пари ,които нямат никакъв покритие. Фед години наред печата пари за всяка нужда, която има без покритие, това от своя страна увеличава огромния им финансов дълг, който няма плащане. Но американския долар може да няма златно покритие, но е вързан към цената на нефта т.нар. петродолар. Сега някои държави като Русия и Китай започнаха да се отказват от него при съвместните си сделки.

Мамин сладък,ФР/федералния резерв/ е собственост на частни банки,държавата САЩ не печета и не емитира собствена валута,тя иска заем от тази група частни банки и те си печатата едни хартийки от въздуха......рублата обаче от друга страна има златно покритие и го пиши на нея "гарантирана с всички активи на централната банка/,златото на Русия си е в нейната банка и тази банка е собственост на руската държава,капиши.....

само, че не е държавен ФЕД. А премахването на златното покритие започва още от 1913 г. и е тотално премахнато преди споменатата от теб 1973 г.

швеицарците първи вдигнаха глава от европата!!!искат златно покритие!!! нещо са надушили банкерите!!! кадафи се опита да го направи и го утепаха!!! швеицария??? сега кво ш праим??? германците не могат!!! златото им го пазят в америка??? частник да ти печата парите??? евреиският федерален резерв!!! лошото е че ,,форд нокс,, е празен!!!къде ли е златото???

Златото го търси към то пояса на Орион :-)

хъм и ето как изведнъж всички русофили започнаха да защитават педофилията?!?!?! жалки

Днес вратата на клиниката за душевно болни някой я е забравил отключена и пациент >>> е избягал, и се е добрал до включен лаптоп.Моля при контакт с него веднага сигнализирайте на телефон 112

Няма ли давност в тези държави? В България май бе 25 години. Не знам дали за всички престъпления. За убийство може би не.

jingiby

Това е нагледен пример как се търси наказателна отговорност до дупка и то срещу световно известна личност и то по целия свят. Това е ефектът на превенцията. Обикновеният американец ще си помисли, че след като такива клечки ги гонят доживот за леки престъпления, то на него ще му спукат задника за още по-леки. Така се създава уважение към правораздаването...

Гонят ги и все не ги хващат.

Като нашата прокуратура с КТБ и тя взе че е пред фалит. Е имаше и други фактори. Ако докладите са верни, е дори по-добре да се случи по-рано.

Щатите да се

''През 1977 г. Полански, тогава на възраст от 44, става замесен в скандал, включващ 13-годишната Саманта Гейли (сега известна като Саманта Гаймър). Това в крайна сметка довежда до признаване за виновен по правните обвинения от страна на Полански за незаконни сексуални контакти с непълнолетна.Гаймър свидетелства, че Полански извършва различни сексуални действия с нея[5][6][7], след като и дава комбинация от шампанско и метаквалон. ''

няма евреин,българин,кениец ...режисьор бил! Равнис пред закона!

Щатските власти го търсят, защото искат да му натрият носа за това, че не плаща данъци в Америка. Ако не знаеш, всеки американски гражданин е длъжен да плаща данъци в САЩ независимо къде се намира по света. Просто Полански им се изсмя и затова така яростно го преследват. Историята с изнасилването е за предтекст. Още повече, че "потърпевшата" оттегли обвиненията още преди години.

ама леекичко искаш да ме заблудиш.

Луд , по-луд, най-луд, "Браво на САЩ"

Kalin

По принцип не става въпрос за изнасилване а за спане с момиче което няма навършени 18 години.да не говорим че като пълнолетна тя няма никакви претенции към него.Просто американците се правят на пуритани и тълкуват нещата по друг начин и затова е цялото това шоу.Да не говорим че и други държави в Европа са отхвърлили тези искания на американците.

И се прави на ''пуритан''. Ако не те гръмне бащата на момичето, ще извадиш късмет. Поне за тези неща там наистина се гледа под лупа.

Къде и защо се "гледат под лупа"?! Такъв баща първо трябва да се гръмне сам, защото така е възпитал дъщеря си. Освен това - тъпите янки трябва да осъзнаят, че хората съзряват далеч преди да навършат 21 г. Нормално ли е да ти дават мощна кола на 16, а да си непълноправен гражданин до 21?!

''Американската мечта'' му е дала всичко което си е поискал. Тоя обаче е помислил ,че може да поиска още.

Да изнасилил е Джорч Буш дето е тъп като малолетна ученичка!

не може да бъде, нали САЩ не са като северна Корея. Как така ще арестуват хора? Нали в САЩ няма комунизъм уж?!?

На този етап по-комунистическа и по-фашистка едновременно страна от САЩ няма.

Затова хиляди кандидатстват за "залена карта",а милиони вече са го направили и без нея,олиго!

деер

АЗ предлагам да се изолира Швийцария!Да се пре от ЕС - ток, газ, Въздушен и железопътен транспорт! Дасе спреобслужването на банковите карти на швейцарските банки и т.н.

Тоя Полански защо не избяга в Раша? Там ще може да си насилва най-спокойно и никой няма да го гони. Раша се напълни с всякакви престъпници

Тикво зелена, запознай се с конкретния случай (казус) преди да сипеш шаблонни бисери! Заради такова псевдоизнасилване на един български гимнастик му съсипаха живота.

Как е беГЕЙец? Пиеш ли си хапенцата редовно?

Какво е това законодателство, няма ли давност ? Май не е само заради изнасилването, май за друго го гонят ...

Този е спал с 13 годишна, признал си е всичко, после се скътал и избягал. Четете малко преди да пишете.