Прокуратурата: Има още замесени полицаи в трафика на хора

4 полицаи бяха обвинени за организирана престъпна група за каналджийство. Днес прокуратурата съобщи, че има данни в схемата да са замесени и други униформени.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Има още замесени полицаи в трафика на хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мнооого ме съмнява, че има политическа воля ДА СЕ ПРЕСЕЧЕ ТАЗИ ОТРОВА !!! Нима Прокуратура и институции ДО СЕГА БЯХА С ВЪРЗАНИ ОЧИ И УШИ и колкото и да се фука властта, че " границите ни са опазени", самите те знаят, че ТРАФИКА през Б-я НЕ Е СПИРАЛ!!! На тази безотговорност от страна на всички власти АЗ ПЛЮЯ, защото ТЕ САМИТЕ ВЕЧЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ С БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ С ВЛАСТ, за да има смърти, кръв и ужас ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА!!! СМЪРТ И РЯЗАНЕ НА КРАЙНИЦИ ЗА ВСИЧКИ ТРАФИКАНТИ, СЪУЧАСТНИЦИ И ПОМАГАЧИ, само така ще се пресече АЛЧНОСТТА и ПРЕСТЪПНАТА БЕЗОТГОВОРНОСТ!

Показателно за ''решимостта" на държавата да се справи с предтелите в собствените си редици и МВР да се изчисти е отказа дни след ареста да се запорират престъпните фамилни имущества и НАП да е започнала проверка. Мафия и престъпност се бори, като се удрят финансите и имуществата - другото са празнодумства, замазване на очи и съпричастност в престъпленията. На тази база, ако се проверят софийскте полицаи какви автомобили управляват в почивните си дни и минат детелтор на лъжа за нерегламентирани отношения с престъпници, то ще се окаже, че сме останали без огромен процент от служители на МВР. Властта го знае това, но няма нито смелост,а и не знае и как да подходи.

Страшно е до какви нива и в условия на провторяемост на престъпленията са оставени тези 4мата, а показтелно е, че преките им шефове все още не са дори уволнени, защото да не виждаш и да не се усъмниш и подадеш сигнал до "Вътрешен контрол" за евентуални нередности издава крайна некадърност или пък съучастие.

Ама ние това си го знаем бе цаца и без да грабим от държавната ясла като вас.. Въпросът е дали ще имате достойнството да кажете кой е на върха на тази полицейска престъпност защото никой дребен неможе и да пръдне там без рарешение на този над него

Ето така се прави. Жертваш 4-ма полицаи за да замажеш очите на народа си за всичките останали до един които са в схемата с трафика. Хич не се заблуждавайте, че само 4-10 или 15 са в играта. То си е почети публично, че участват не само полицаите, а и техните роднини до 3-то коляно като минимум. Но това е национален спорт, а не престъпление. Тук се иска раздаване на награди за най-оборотен трафикант, за най-секси такъв, за усигурил най-много работа на роднини и познати, а не някакви си наказания с мъмрене.

Не може да бъде...Как ???

А МИТНИЧАРИ ИМА ЛИ ЗАМЕСЕНИ

Най после. и на тези абдали им светна че има подкупни полицаи.

valentor

като адв. миме "има право" , а за това-как министерства N бр.тояги на голо са му малко И сеА ко ? Режем и селектираме инфото ( следствения матРАл) само и само да останем с ЕДНА опг, но в никой случай да не одим по нанагорнота , щот там може да видим опг от опг ли? Во главе со капо ди ту...

valentor

нанагопното

забележете патоса.Доставят терористи като хоби. Ами това са обикновени предатели и трябва да се разстрелват за престъпление срещу българите и България. На всичкото отгоре и полицаи, не са пожарникари или митничари забележете.

Объркали сте, сигурно са от сектор чистота на село Долно Уйно! Не може милиционер да участва в далавера! Не!

Да, но когато тия същите полицаи излязоха да протестират за правата си, хората не ги защитиха. Ето го сега резултатът: лош е

Кой да ги защити? Хората със заплати по-малки от техните,хората които не могат да си купят толкова често дрехи и обувки колкото на тях се полагат служебни,хората които никога няма да се пенсионират защото системата се задъхва от плащания на 20те им заплати при ранното им пенсиониране,хората чиито домове са обрани и колите откраднати и разфасовани и никога не се намира извършителя,хората чиито родители са мамени,бити и децата им изнасилвани и още и още и още!!! Затова никой не ги подкрепя и затова никой не се учудва кой знае колко много на новината за тоя гаден бизнес на господата правоохранители!

Какво изненада.Според мен правилният въпрос е , дали има не замесени полицаи в далаверата.При тоталната корупция цяряща в България и в частност в МВР ,това няма как да изненада някого.Както се казва рибата се вмирисва от към главата.Ако някой си въобразява ,че има голяма държавна поръчка без корупционен елемент , то той е по -голям наивник и от мен

Народа ни хрантути униформени паразити-разбойници, който протестират за повече пари и привилегии за престъпленията си.

Във Фейсбук не отваряйте "Варна днес" "ПЕТЕЛ"-ГНУСОТИЯ

Амчи що сме станали полицаи нали да можим да крадем даизнудваме и дъ не спазваме законите.нал тъй.

Амчи, тъй!!!

Ами, че то повече от половината ченгета са бандити и това е съвсем нормално, когато за премиер имаме мутра.

тя цялата полиция е съдружник на мафията

Адвокат Емануил Йорданов. Мими Йорданов :)

Няма престъпен бизнес, неконтролиран от полицаите. При нас контролират проституцията и наркотиците. Нищо не може да ги спре!

А тези, които ги докарват до София, КОГАаааа? Първо тях трябваше да окошарите и да не разпъвате чадъри над ПРЕСТЪПНИЦИТЕ-ТРАФИКАНТИ !

Цацаратурата за найсти път ще се окаже МАЛОУМНА и КРАЙНО НЕПРОДУКТИВНА!!! Почти на 100% съм убеден, че всичките им "доказателства" са процесуално НЕГОДНИ и ще паднат в съда!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не е ли Правилно тези Полицаи да се предадат на съда в Хага - за извършени Военни Престъпления . Част от Терористите във Франция , Германия , Белгия са вкарани в ЕС от тези Престъпници . Трябва да и се повдигне обвинение за връзки с ИДИЛ .

човека на черния костов къв хонорар да иска

Мразим го Костов, щото работеше яко и смени парите бързо, и аз от милионер останах с няколко стотачки тогаз. Ако беше дадено на негово величество да сменя парите с неговите безумно бавни действия и досега да съм щастлив милионер, долу Костов, искаме си царя.

МИЛИЦИОНЕРИ са и такива ще си бъдат. Столетницата така ги е възпитала, ако изобщо имат някакво възпитание...

А КОЙ направи толкова много хора в България интелектуални инвалиди!????

Как няма да изпитвам уважение към българския полицай?!

Всички знам как става :Арестувани + досъдебно производство срещу неизвестен извършител + липса на доказателства = Домашен арест / парична гаранция 1000лв. / , укрили се и дотам !!! После съдят Бе Гето в Страсбург и всички са доволни !!!

Pesh0

Полицай , ясно че има . Ама и от другите пъта има Прокурори и политици . Без тях далавера няма :)

Е, ще ги поразходят малко по съдилищата, па ще им друснат едно уволнение и ще се прехвърлят легално като охранители в сенчестия бизнес.

Хора гледайте в Ютуб какво става днес 30 Юли 2016 в Берлин. Протест срещу Меркел и ислямизацията на Германия и Европа. Копирайте в Ютуб: LIVE: Anti-Merkel protest to take place in Berlin . Всички виждат, че Меркел е ..... , само ЕС и Бойко не виждат проблема. За тези които ползват немски ще им е много интересно ...

бреи, ама тея маи са се събудили от дълбоката кома в коятя бяха години. маи от ес яката са ги разтърсили и няма накъде повече. тоя доходоносен бизнес с тафикирането на джихадисти ще намалее,а? да не вярваш....

От кого притежанието на термокамера е престъпление? Защо такъв мастодонт като МВР няма такива камери? Ако МВР не "пропуска" мигранти да влязат в България няма да има и каналджий.

Полицията е желязна организация - всяко престъпление се контролира от тях, а прокурорите сега загряха

Всичко се е случвало с знанието на шефовете , но всичко се разтури след срещата със сърбите който не издържаха и ги заплашиха !

Накрая ще се окаже, че няма цивилни в трафика.

При 50000 хиляди полицаи можеш ли да се доредиш :)

Е, добро утро! Защо ли не съм учуден... Сега ще им вземат по един чувал пари за да се оправят, знаете как става в Б.Г., и после на друга караулка да събират като пчелички.

трима с предател

МНОГО СА.......Родната полиция ни пази:))

Тези полицаи са развили силни евроатлантически цености. Националото предателство е най-силна евроатлантически ценост. Евроатлантик да се наричам е първа радост за мен и парички към мен да текат е сладко удоволствие.

ВОЕНЕН СЪД И 440 ГОДИНИ ОБЩО ЗА ЧЕТИРИМАТА,БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ

1. Уволнение, 2. Затвор, 3. високо парично наказание! За мошеници никаква милост.

Странно е как така, бивши министър на вътрешните работи е настоящ адвокат на каналджиите?!

техните началници, шефове и т.н.

трябва да ни пенсионирате след 10години стаж

Добре са правили - иначе ще остават в Бг

Добре де, сега какво е адекватното наказание за подобни полицаи, според вас? Според мен, трябва да е такова, че колегите им нкога да не си и помислят за правят подобни неща! Т.е. яко в затвора за много години наред, като после имаш забрана за заемане на такава длъжност до живот!

Ти остави според нас, ние сме безгласна българска буква. Според съда и МВРто е порицание и преместване в друго РПУ. Справка: прецедент. Знае се коИ (повече от един такива).

Пенсиониране - 20 заплати, още 20 заплати обезщетение - и на работа в адмнистрацията да им дойде акъла...