Цветанов: 30 млн. лв. са осигурени за обезщетения на полицаи

30 млн. лева са осигурени, за да бъдат обезщетени полицаите, които от 2012 г. досега не са получили полагащите им се униформи.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: 30 млн. лв. са осигурени за обезщетения на полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам какви са им заплатите в момента и четох от ниско ниво полицай, ак ое било истина каквото е казал де.....че сичко върви по горните чинове (знам ли колко е истина???). Но моето лично чепетление е че Каракачанов така и не можа да събере наборна или друга армия, и сега управлеващите обислят как да купат поне полицаите, нема кой да ги охранева от народната ;либоФ и от Турция. Нещо там се мъти и те се отчаяно опитват да си купат охрана. Дотук не успяват с армията. Схващам че тия ходове са поредните, защото нещо се мъти и те ЗНАЯТ ЧЕ ИМА ДИРЕКТНА ФИЗИЧЕСКА ЗАПЛАХА, И СЕ ОКОМПЛЕКТОВАТ ОТКЪМ ОХРАНА. Това разбийсе не се върши в услуга на обикновените хора ....ако се измъти нещо, обикновените хора ше бъдат оставени на самотек. Тия мелиони се дават за да купът лоялността и това онва от полицейските структури. На управщеващите им се е поТпалил гЗа и най-вероятно ни се готви война.

Че ние гражданите редовна ги обещетяваме тия милиционери.

Нещата у нас се развиват с шеметна бързина. Няма кой да ни стигне. Вчера сумата за униформите беше 10 милки, днес 30 милки, Лилето няма да отговаря за НДК, а Цецо пък се строи магистрали. После защо вълните не са в морето, а по пътищата - хахахахахаха

Интересно е че и пожарникаря Борисов беше шеф в полицията и физкултурника Цветанов и той беше шеф там , а нещата в МВР затъват все по-дълбоко и по-страшно!Те си купуват летни униформи?Държат ги с мизерни заплати въпреки че персоналът е неокомплектован?Е , ама тия мутри от ГЕРБ май работят за разбиване на силовите структури в Държавата!Това не е ли умишлено и не е ли национално предателство?

Боже Господи! Бившият разсилен на МВР, физкултурникът с имотата тъща обвинява шведското правителство в корупция!

Боко този шментар още ли не си го изритал ! Гони го той те компрометира всеки ден , на всяко гърне миродия ! Как гадно се изложи за Грипените и от това разбирал , малоумник ! Не знае от къде се влиза в самолета !

да ги ожалиш. Тъкмо днес един колега ми разказа, как едни от тези "бедните" са го видели с телефон и са му върнали 30 лв ресто /от 50/. Пък едни друга /жена на катаджия/- че кара с три акта от по 100лв и като я спрат само казва паролата "Мъжа ми ви е колега". И да им вдигнат заплатите - вси тая. Той им е такъв манталитета. Само да кажа, че не слагам всички под общ знаменател, ама тази новина и "съвпадението" с двете истории говори нещо друго.

страх лозе бере мишоците в парламента ги е страх и това правителство да не падне в самото начало и започнаха да свалят гащи но надявам се полиците да не спират стачките въпреки че те не са много умни

Реформите в МВР продължават. Преместихме бюрата, сега е ред да разбасаме дрехи.

Подкуп с една допълнителна заплата ,замаскиран уж за дрехи ,защото др бюджетни и те ще скочат

Май искате да им затворите устата с по хиляда лева?

как вече трети мандат управлявате а една поръчка не сте могли да направите на време..... кво да кометираме повече за възможностите ви да ръководите каквото и да е. Нали лично пъпешо беше баш шефа на МВР, що не ги облече тия хора, а?

не можете да облечете полицаите, а искате и наборна армия да връщате. А там ще трябват пари не само за едната униформа...... И кво като ги обезщетите..те на работа голи ли ще ходят?! И как ще гарантирате, че раздаденото на калпак ще иде точно за униформи?!? Или като е директно в пари може нещо да артиса и за вас, а униформи не ви трябват!

Цецо ГУМЕНКАТА

обещетение за неполучено облекло от полицаите на държавна служба?! Поредната глупост за каквато не съм чувал да съществува в нито една цивилизована държава. Униформата на полицай е отличителен знак за държавната му служба. Как може да се дават пари за неусигурена униформа ?!- че то полицаят сам ли да си я ушие?! Смятам че такова решение е унизително за хората от полицията, за отговорнота работа която вършат и за честта на пагона - ако са алчни и корумпирани нека приемат милостинята на правителството и да плюят върху честта си и респекта в обществото , които им дава униформата. - Да гонят престъпниците по шорти......

заври си ги отзад!

Тия милиони ги нямат за нищо лапачите им..До вчера нямаше пари за дрехи днеска ги обуха облякоха та и обезщетения ще да им плащат само и само гъзовете им да не пострадат ако ченгетата решат да правят нещо..Всеки диктатор гледа силовите министерства да са добре защото от тях му зависи властта..