Катастрофа с 15 гранични полицаи, 1 загинал

15 полицаи пострадаха при катастрофа, съобщава МВР. Шофьорът на камиона, превозващ граничарите е загинал. 6 полицаи са приети в болница.

Обратно в новината

Коментари - Катастрофа с 15 гранични полицаи, 1 загинал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За депутатите има милиони за нови коли, а редовите полицаи ще се возят в стари, амортизирани коли по още по-стари пътища. Важно е да има магистрала за турските гастърбайтери от Западна Европа.

ДНЕС ВСИЧКО Е ВЕЧЕ В МИНАЛОТО-ПОРЕДНИЯТ ИНЦИДЕНТ С 400 КОМЕНТАТОРА И ТОЛКОЗ!!!ЧАКАМЕ СЛЕДВАЩАТА "НОВИНА" ЕЙ ТОВА СМЕ НИЕ ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ...-КОМЕНТАТОРИ!!!:(:(:(не управляващите-НАРОДА е виновен-ВИНОВЕН!!!затова ще си гинеме един подир един............

Винаги се получава така когато се ползва продукцията на Завод Имени Ленина . . .

Срамно е да се харчат милиони за глупости и ненужни луксове, а полицаите да ги возят като овце в разни стогодишни камиони,дето сигурно не стават и за кокошкарници! Няма ли някакви по-сигурни и по-нови возила,джипове или нещо подобно,ами да се клатушкат по пейките в каросерията на някакъв допотопен камион.Може да си е минал прегледите,но аз като шофьор смятам,че по такива лоши пътища и завои не трябва да се движи,особено нощем.Абе,нямам думи...

Не си изчел всичко до последно. Само Джугана може да мине през този терен,какво се е случило не знам Преди 40 шофьорите от Грудово тренираха точно по тия места....но с фатмака от дясно. Бог да го прости,младо момче,но колко време е карал такъв камион по такъв терен.

Е сега му е времето да запиташ г-н Министре на МВР-то в антинародното ни сборище, защо дебелогъзите депутати си сменят служебните лимузини всяка година, А НАРОДА и най-вече ПАЗИТЕЛИТЕ на реда ТРЯБВА ДА ГИНАТ заради РАЗПАДАЩА СЕ техника и НЕЧОВЕШКИ условия на труд??? И НЕ САМО това, ами ПОПИТАЙ всичките КРАДЛИВИ Правителства и мафиотите техни първи другари, ЗАЩО ОКРАДОХА държавата и я докараха до ръба на пропастта??? И КАК ДА Я КАРАМЕ СЕГА ....А..? Гнусна АЛЧНОСТ на ГНУСЛЯРИ, които идват на власт, ЗА ДА КРАДАТ, то не бяха комунисти, но не бяха Костовисти, то не бяха царисти, Атакисти а и за капак МАНГУСТИ-ДПС ..???

добре започва новата година,дано и добре да завърши !!!

Ти май не си изтрезнял от Коледа:))) До Новата година има още време.

Момченцето от снимката с плачливата физиономия да си ходи. Зет е на един от приближените на Лютви Местан, ДПС го бетонираха на този пост за да компрометира всяко следващо правителство. Служебният министър Бакалов съобщи, че в определени райони полицията съзнателно не е продотвратила купувачите на гласове. На ДПС и еничарите му не им пука за България, за тях е важно да си купуват ромските гласове.

Самонадеян е бил шофьора,за съжаление погубил себе си и осакатил свои колеги!А твърде е възможно да има и серозна употреба на алкохол,както обикновенно!

граничари, на границата се изпращат полицаи от вътрешността на страната, които изобщо не са обучени и циркът е пълен, но истината е, че се рискува живота на хората. Все едно да вземеш гранични полицаи за работа с цивилно население и в градска среда.Синдикатите на МВР най-сетне да си влезат в ролята и да поиска компетентно управление, стига парашутисти, които не могат да разделят на две магарета сламата. Синдикатът да поиска справка колко полицаи без нужното обучение са били командировани и за каква продължителност от време за охрана на границата.

ако живеехме в нормална държава досега министъра със всичките си подгласници включително и този на снимката да са си подали оставките и те да са подписани . Вината сега се знае на кого е - шефове които са некомпетентни и немърливи към живота и здравето на своите подчинени /да не говорим че те трябва да ловят шефове на взривили се цехове и т.н. /. Бог да прости загиналия. Който остане в Бг трябва да се примири със подобни случаи или да грабне сопите и да измете онези алчни безпардонни и безчувствени същества

грешката е в ръководството! при такива операции се използва спецялна техника :бмп,бтр,мтлб- където екипая е с висока степен на защита!

Покрай границата не могат да се движат бойни машини от този тип,само транспортни. Все едно преди 40 г.да си правехме танко-стрелковите в този район.

виж се само колко си умен,правиш ли разлика между бронирана машина и танк! бронирана машина мтб,бтр,може да се изпозва за транспортиране на десантно или друго отделение-това и е основното предназначение! ако се бяха обърнали с бтр-нямаше да им се случи нищо ! не случяно към мвр има зачислени мтлб,бтр,и бронирани машини клас пума

Искайте оставката на С.Лазаров! Тоя човек кой го е назначил?

Отговор : БЛАГОЙ ! Кой - Благой, кой - Благой ... Гледай малко Нова бе човече! Друго нещо имаш ли да питаш? Абе, Я и аз да те попитам нещо: Ти си портестут, признай си го ! Вуна Вампирова, порочицата

...всички наши трагедии могат да се сложат под един единствен знаменател: НЕКОМПЕТЕНТНОСТ... на всички нива...

Стою

И безотговорност. И лакомия...

И този път на Секретарчето,му се накъдри гелосания перчем,май?!

Близначе, длъжна бЕх да го спомЕна! Вампирова, баба ти Вуна.

а пък в 100 милионна гернания има ч5 хиляди полицаи и 120 депутата.а в 5-6 милионня булгаристан има 80 хиляди полицаи и 2ч0 депутати.в германскя парламент има 7 служебни автомобила-за всяка парламентарна група по един

Стою

Ми те там пътуват понякога... Нашите работят понякога...

Как може да очакваме да ни пазят полицаи, които не могат да опазят себе си ? # Това е така зщото те са обучени единствено да изнудват и да рекетират, а спасителните операции са тяхна далечна леля, която никога не са познавали; казано кратко - МИЛИЦИОНЕРИ . . .

Как може да очакваме да ни пазят полицаи, които не могат да опазят себе си ? # Това е така зщото те са обучени единствено да изнудват и да рекетират, а спасителните операции са тяхна далечна леля, която никога не са познавали . . .

ЗА ТОВА Е ВИНОВЕН ГЕРБ!

Тежко на таз Държава щом тоя МИЛИЦИОНЕР я управлява.

МВР го "командват", "ръководят" и т.н. бля, бля приказки за УЖ РЪКОВОДСТВО, - ЛАИК, ДИЛЕТАНТ, ЛАИК, ДИЛЕТАНТ в каквато си изберете последователност и комбинация..

да видим коя телевизия ще покаже условията и през какво минават камионите-ЧАКАМЕ...........

Изгледай репортажа... Много е актуален... Една Джурналистка е разпитала и в селото... "Пътя бил трудно проходим. Дори и циганите с каруците го избягват."

Веднага

Нищо не са давали!ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА е В ПЪТИ ПО СТАШНА!

И, Генерала уплашИ , а той като се събудИ , И, започна, да пърдИ ! А народа им ги храни ?

Тайните служби на САЩ, Русия и България се събрали на конференция на тема "Къде е най-секретно". Става снажен офицер от ФБР и казва: - При нас всичко е много тайно, съседният отдел не знае какво правим ние. Следва млад и напорист руснак от КГБ: - Това е нищо, колегата на съседното бюро не знае аз с какво се занимавам. Идва ред на нашия представител от ДАНС, който с гордост заявява: - При нас е най-секретно аз самият не знам какво правя!

antani

Биха протестиращите,пазеха циганите от линч,рекетираха по пътищата........нормално следствие от негативна енергия

Потъва съветски кораб. Екипажът се спасява и изплува до близкия остров. Обаче ги хващат някакви диваци и се канят да ги ядат. Капитанът преговаря с тях: - Другари, при вас имаше ли революция? - Не. - А съветска власт? - Не. - А колективизация? - Не. - А култ към личността? - Не. - А перестройка? И това не? А ленински съботници всеки месец? Пак не? Тогава от какво сте озверели така? *

според статистиката 9 от 11 американци няма да ти схванат вица, за това не се напъвай.

Махнете го тоя комунистически боклук от снимката...празници са

МВР трябваше да гони крадците на България. Милиарди се откраднаха от тази държава, сега се развозват със техника от соц времето, носят си компютри от дома и си купуват хартия, химикалки и всякакви консумативи от джоба.

"Примерно в Петрич има 20 гранични полицай и 2 ма останали полицай в РПУ защото другите са командировани и граничарите викат за всичко тях " В Петрич беше 3ти граничен отряд, под. 56440. Граничното поделение отдавна го няма. В Петрич имаше и огромен градски площад на който граничарите полагаха клетва за вярност към родината. Вече и площада го няма. Гардския площад го застроиха с едни грозни жилищни блокчета.

Къде си служил ?

Има гпу.

Защо полиция пази границите в ущърб на вътрешния ред в държавата ? Не е ли работа на армията ? Тези тюфлеци и вече много тюфлечки лежат по цял ден в казармите,високи заплати, първа категория труд,ранно пенсиониране ,20 заплатки на края и какво.... За какво е тази армия като поне не пази границите ни ,за какво я хрантутим ? По рано имаше гранични войски които си вършеха работата перфектно.

Жалко за поделението , аз съм служил там в сапъорна рота 84/86 славни 2 години

Тоя пещерен субект от коя пещера ли е изпълзял ? Бог да прости починалия, а тоя орунгел да не се появява повече при такива тъжни поводи !

Шило

Бог да прости загиналия. Бързо възстановяване на ранените. Трябва ли пак с кръв да се плащат грешките на управляващите, довели до разграждане на границата?

На мене са ми чудни две неща: Толкова ли няма останала инфраструктора към заставите на Гранични войски, като се има впредвид, че границата там не е променяна от края на првата световна война и заставите са от 95 години там. Няма ли останали пътища и друга инфраструктура? На гранични войски да не им караха смените и доставките с колелета и мотори с кош я? и ВТОРО: Сума ти и нарушители и нелегални емигранти минават от там с пранспорт, та стигат до центъра на София за часоове. Как те не падат по деретата, ами служителите на МВР?

Иначе Бог да прости загиналиа и да помага на семейството му.

Заставите отдавна ги разрушиха. Ти явно живееш на друга планета и в друго измерение. До заставата на която служех вече дори път няма. Върху пътя по който се качвахме до заставата с "виетнамката" е израсла гора.

Къде си служил ?

милиционерите и селяните прокудиха два миллиона български граждани от домовете им !

комплексар. Ти с нищо не си по -добър от селяните и с подобни писания само го доказваш!

Като протестирахме срещу отрепките в народното събрание и хилядите полицай,които ги пазеха какво стана? Селяните и старите комунисти,пак си избраха БСП,сега пак си избрахте ГЕРБ...Догодина пак БСП..Затова метла и да ме няма,с малоумен народ не се живее.А полицайте едно 95% от тях са крадливи и мързеливи боклуци,закриляни от техните съучстници с тоги.Лека и пръст на БГ

Кои са селяните и кои са гражданите. 45години ни деляха на наши и ваши и продължава, до кога?

Застани сутринт при избори на някой ъгъл близо до някоя урна и ще видиш кои са простите селяни и комунисти.Те до 10 часа са сутринта са гласували от зор.АЗ ОТКАЗВАМ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ!В БГ НЕ Е ВАЖНО КОЙ ЗА КОЙ ГЛАСУВА,А КОЛКО ОВЦИ ЩЕ ВЛЯЗАТ В КОШАРАТА.ВСИЧКО Е ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНО ОТПРЕДИ ТОВА.То ако беше добре всички да гласуват,нямаше депутатите да мислят да го направят задължително.ЕВРОПА ТРЯБВА ДА УСЕТИ ЧЕ ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА ИЗБИРАТ КРАДЦИ.

всички прасета имат проблеми по коледа !

Жал ми е за пострадалите. Поклон за загиналия човек. Не ви ли прави впечатление, че точно тези служби от които очакваме да сложат ред в страната, те сами със себе си не могат да се оправят - съдиите не могат да си изберат шеф, тези от ВСС живеят на друга планета, Прокуратурата само се оправдава, полицията уж е над 50 000 души, а се оказва, че като някъде потрябва полиция, нея просто я няма.

това са рисковете на професията,нали затова са им превилегиите,всеки си избира сам какво да работи

Звездите ти го говорят, Просветени.

antani

Май се оказаха обикновенни милиционери....То не е същото като да кибичиш в патрулката па и кинти да рекетираш.

БОГ ДА ПРОСТИ ЗАГИНАЛИЯ И ДАНО ПО БЪРЗО ДА ОЗДРАВЕЯТ ПОЛИЦАИТЕ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА ЕДНО НЕЩО ИМА ПРОПУСК И ТО Е ОЧЕВИДЕН КАК МИНАВАТ НА ПРЕГЛЕД АВТОМОБИЛИ ТРАКТОРИ КАМИОНИ И АВТОБУСИ КАРАШ ДО ПУНКТА АКО НЯМАШ СКЛЮЧЕНА ЗАСТРАХОВКА Е ОК ЗАЩОТО ПРИ ТОЗИ КОЙТО ЩЕ МИНАВАШ ПРЕГЛЕД ТИ СКЛЮЧВА ЗАСТРАХОВКА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ И ДАЖЕ В КОЛАТА ТИ ДА ИМА НЕЩО СЕ МИНАВА НА ПРЕГЛЕД КАТО СЕ ПРАВЯТ МАШИНАЦИИ ВМЕСТО РЪЧНАТА СЕ НАТИСКАТ СПИРАЧКИ ИЛИ ОБРАТНО КОЕТО ХВАЩА ВМЕСТО ЗААДНИТЕ СПИРАЧКИ СЕ НАТИСКАТ ПРЕДНИТЕ ПО МАЛКО И КУП ОЩЕ НЕЩА СЕГА ПРЕПОРЪЧВАМ НА ШЕФОВЕТЕ НА МВР ДА ВИДТ НА КАМЕРИТЕ ДЕТО ИМАТ ТЕХНИЧЕСКИТЕ ПРЕГЛЕДИ КАК Е МИНАЛ ТАЗИ КОЛА ОТ ПРЕГЛЕД СИГУРНО НЕ ЕБИЛ ДАЖЕ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ДА СЕ ЗАБРАНИ В ПУНКТОВЕ ЗА ПРЕГЕЛДИ ДА СЕ СКЛЮЧВАТ ЗАСТРАХОВКА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ И КАСКО И ТОГАВА ПОЧИ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА И СЛЕД ВСЯКА КАТАСТРОФА ДА РАЗСРЕДВАТ ПУНКТОВЕТЕ ЗА ПРЕГЛЕД КАК СА МИНАЛИ ОТ ПРЕГЛЕД

antani

Алоууу ти къде виде военен камьон на преглед бре хехехе

Този има външен вид на маймуна и интелект също на маймуна. Какво чака Бойко, ами не го е махнал още? Това е едно от най-тъпите назначения на кухия Орех

Маймуните по между си не воюват ;) напротив, разбират се отлично.

Не зная дали "щерев" е виждал границата и ЗИЛ-131. Но имам чувството, че ако на съседа му се вкисне виното, пак ще са виновни руснаците и Путин.

Държавата ни вече се крепи на магия.

Вече,вече,..''само'' от 26г.!

през последната година сигурността е на критично ниво. Границата ни е оголена по празниците, защото министъра е отишъл там, но със сигурност не е хванал автомата за да я пази. Тайните ни се разхождат където си искат /Сертов/, няма никаква приемственост и професионализъм.

Както много пъти съм казвал не е работа на полицията да пази границата,трябват си гранични войски с кучета,автомати,картечници и гранатомети,трябва по-бързичко да доизградят и оградата.

Глупости, ако пратиш войската как мислиш ще го възприеме турската страна?! На практика това ще се възприеме като стратегически ход, за това трябва гранична полиция да започне да си върши работата. Примерно в Петрич има 20 гранични полицай и 2 ма останали полицай в РПУ защото другите са командировани и граничарите викат за всичко тях

Ами дай да не си пазим границата, защото читаците може да се обидят! Какво ти дреме как ще го възприемат? Ние няма да струпваме войски, а само граничари, какво толкова? Ние ще си пазим границата от нахълтване на разни навлеци - това си е наш проблем!

Когато започне да те командва пиян капитан в 00 ч. и да изпълняваш команда "Лежешком пълни" в дъжда, тогава ела да говориш с мен. Деца на "демокрацията", лигльовци.

Или "Падни за АГ, с двойно легло". АГ, от самобо, "агнешка главичка", удар изпълняван с лакът в гръбначния стълб.:)

самобо = самбо

73-75-та танкист в Грудово/Средец/. За две години не съм виждал такива изцепки макар и полкът ни да не се славеше с добро име.Почти всички офицери бяха там с някакво наказание,само че бяха мъже.

"Когато започне да те командва пиян капитан в 00 ч. и да изпълняваш команда "Лежешком пълни" в дъжда, тогава ела да говориш с мен." Това ли ти е най-големият подвиг

Капитанът може да не е бил пиян, то и другите са го правили не само нощем, а и денем и си се калявал и си знаел, че за всичко си готов, както този до тебе и от нищо не ти пука, защото си подготвен за всичко и с всичко можеш да се справиш!

С този главен секретар полицията ще остане без полицаи. Или ще ги избият с ловни пушки, като в Лясковец, или ченгетата сами ще се изтрепят. Или ще се обръщат с камиони в деретата, посред нощите ...

проблема не е че десетнаисет толупа са се извърнали,проблема е че близо 80 000 толупа са в отлично здраве и смучат от българскя народ!

Какъв Ботев си ти, бре? Само срамиш името Ботев! Та не знаеш какво е "тулуп", нито как се пише!

Да греши. Бърка думата с тулум (шкембе)!

зиловете не стават за там раиона е с много дерета, ялко за младото момче дано се вземат мерки от тук насам но защо трябваше да се случи това балгарска работа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Армията да патрулира по границата, не МВР и създадената Главна дирекция Гранична полиция. Това е установено и в Конституцията на Република България, според чл. 9 на която, въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост.

а граничните милицаи като пиинат и газят българчета- бебета по тротоарите им е хубаво?

по малко цигани и милиционери-повече шанс за българия и българите !