Показаха откраднатия джип "БМВ Х3", открит в гараж в момент на разглобяване

Луксозното возило беше открито за само часове, след подаден сигнал от собственика му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

продажна!

Само не разбирам защо от пресцентъра трябва да показват и снимки с техниката за заглушаване на апашите?!?

подписка и забележка даже 20 коли да "отнемат: демек са повозили няма кражба..и так аот над 100 г няма сумиране като в белите държави на присъди

Важното е,че прероденият Плу ЖАк дрище от яд,че неговото возило все още не е открито ,а колкото до тези типове ,има две мнения: Едното е,че такива субекти са полезни за обществото, защото извършват преразпределение на крадения капитал ,а кражбите им са един вид възмездие и раздаване на справедливост към онези,които изкормиха и продължават да крадат народ и държава,и да продават интересите на България на западните си господари.

Не виждам нищо професионално в действията на МВР - проверили са вече проявени и известни им. Щеше да е професионално, ако бяха направили така, че тия вече да не крадат.

На раз тавичка да и дадат право доживот да краде квоти иска ,само защото е наказал плужек роско

Не разбирам, кога най после ще ги приберат за дъго тези и други познати на полицията?

Сега ще разкрият ли чия р колата, че цялата полиция се е вдигнала заради нея и как е придобита?

За първи път чувам за разкрита кражба на кола от МВР. То явно и затова е новина, та и снимки са направили даже.

Гадовете прибраха баба но ние с тати продължаваме. Тази вечер сме в Бояна.

Всичко ще приключи за месец два, ако държавата обяви награди за всеки застрелял крадец при опит да открадне колата му.Чудесна подготовка за армията и включва удоволствието да застреляш реално престъпник и да му спестиш сума пара,която трябва да дава в Прокуратурата- струва си! Железарско е, подкрепето го!

Или просто ти плащат колата след месец издирване. От фонд "Заплати" на съответното РПУ. Като останат фуражките гладни, честните от тях (има и такива) много бързо ще намерят крадците.

Голям кошмар е да установиш, че са ти откраднали колата ….. просто много неприятно и шокиращо нещо е…..

Сега като хванаха бабичката наблизо е и дядото. Да хванат и него и да каже кой открадна опелчето на бай Иван от село!

Джурналистити... Кога ще се научите че джийп е марка автомобил х3 e sav sports activity vehicle

Присмял се хърбел на щърбел... SUV - Sport Utility Vehicle

тука даже стажанти травестити няма сал курви и педали...

Москвича го оставях отключен .... Мерцедеси съм изпреварвал ..... Повечето път ми даваха .....

Не използвайте никакви дистанционни за отключване на колата. Слагайте си скоби на гумите, допълнителни ключалки на волана и за най-сигурно свалете някое реле от автомобила. Леко и се носи в джоба, а не е универсално за всеки автомобил. Крадецът ще трябва да си носи същото като вашето. Като види, че трябва да се пънка повече от 5 минути, сам ще се откаже.

Най добре си смъквайте дясна предна гума и си я нанизвайте на врата. Не е много тежка и само 30 мин отнема да я съкне4те от джантата

А най-добре е да ходите пеша , така крадците ще са най-безпомощни :)

Ако някой си мисли,че полицията не знае къде отива всеки откраднат автомобил,то видно розовите сънища са му в повече.

Всички знаем чии коли се намират за по някоко часа след кражбата им! А този сладур за втори път настъпва мотиката! Дали ще има трети, или му е време за пенсия?!

Аууууууу, много хубав джип, кой знае колко пари струва, за първи път виждаме такъв, но за пореден път четем че бабичката, компира, бързака и тем подобни автоджамбази са краднали поредният скъп автомобил, и след някой ден ще ги пуснат да си ходят от ареста, наближават празници и трябва да се отчитат на хората които ги покриват, все пак дядо Коледа е жив, но не е лошо да му проверите номера на шасито на шейната, дедко е от Люлин

Крумовите закони са хубаво нещо но,половин България ще бъде осакатена.То и сега няма кой да работи пък да не мислим за тогава.Съгласен съм с законите наФАЩ но няма да вървят в Бг то

Интересно, защо в България ако ги видиш тия да ти крадат колата и им пръснеш мозъците с някой патлак те съдят за убийство, а в САЩ ти дават награда и похвала. В никакъв случай не съм любител на американците и техните глупости, но специално в раздел "Защита на собствеността и личността" трябва директно да препишем по-голямата част от законите им. Влиза някой да краде у дома - разстрелвам го с пушката и после само да дойдат да го съберат. Виждам тоя кавал, че се опитва да ми краде колата - разстрелвам го като куче. Влиза някой да ограбва магазина - собственика го прави на швейцарско сирене. Знаете ли ако стане така как бързо ще намалее криминалния контингент в България.

И аз съм привърженик, че собствеността следва да се пази, но лошото е, че и бандитите могат да стрелят и така става малко като в дивия запад. Бърз или мъртъв, а оттам да пострадат и други граждани. За мен по скоро полицията на първо място, на второ следствие и прокуратура и на трето и най-важно съд ако си вършат работат аи ги тикнат за 10 г. в затвояра с железни доказателства всичко ще е песен.

Първо, всеки може да избере сам дали да стреля или за по-сигурно да се остави да го ограбят и да чака полицията. Второ,ако собственикът стреля, той ще има имунитет от закона, а ако бандитът стреля само ще си увеличи сериозно присъдата, ако го хванат. Трето и бандитът ще има едно наум, че може да го гръмнат.

След няколко месеца май пак ще зададеш същия въпрос, но за този джип.

Бабичката и дедото другата седмица пак ще гепят. Нито полиция, нито прокуратура се опитват да направят нещо и да спрат тези кражби. Най-странното е че застрахователите плащат и не натискат държавата да преследва айдуците. Как всички говорят че се знае кой краде, а в същото време официално прекратяват търсенето на откраднат автомобил за 2-3 седмици? Пълен цирк. От цялата работа печели само държавата. Каското плаща ама не и ДДСто. На всичко отгоре трябва и да платиш в КАТ такса за сваляне на открадната кола от отчет. Все едно аз съм искал да ми оркраднат колата. Смрадлива и гниша държава - е това е БГто. И после реват ама не ни пускат в Шенген. Къв Шенген, какви 5 лева? Бандитите и тяхната държава България

Какво прави тази "бабичка" на свобода, след като миналата година е хванат при кражба на автомобила на Плевнелиев???

Е, как защо? Някой на отговорен пост е преценил че този човек има семейство да храни и трябва да продължи да се занимава с професията си автокрадец.

Ако знаят, че ще лежат от 10 до 20 години за кражба, дали ше откраднат?

За такива и за тези които ги поздравяват и защитават --Крумови закони. -без ръце. И тогава човешката природа- кражба -ще изчезне.

Няма ли затвори в БГ-то бря???? Ще има , но ако откраднат колата на съдия.

Биха станали страхотни автомонтьори ! Моя на Х5 сваля двигателя 3 дни... Браво на тези момчета !

Хванали го за една кражба, година по-късно пак. А присъда, затвор? Кога?

Кражби е имало и ще има - човешката природа е порочна. Ти искаш някои полицаи да останат безработни ли? Нали ако всички автокражби секнат,отдел "Кражби на МПС" в СДВР ще трябва да бъде закрит.

Кражби винаги ще има. Въпросът е защо едни и същи хора ги извършват отново и отново без да минават през местата за лишаване от свобода. Съдебната система има неясно как формиран бюджет, но всяка година искат повече и повече, а резултати няма. Вторачили сме се в законодателната и изпълнителната власт, а съдебната се ползва с някакъв чадър, че била независима и никой не обръща внимание, че от десетилетия тя работи за престъпниците.

Ми да го закриват. Те и без това не правят нищо. За да започне тъпата кука работа по жалба за откраднат автоможил, трябва пострадалия да плати такса 3лева в районното. Пълен ташак

Аз съм за хуманитарна присъда! Да им се инплантират стоп винтове в китките и колената . Ако не могат , аз мога да им помогна - с чук всичко се монтира!

ние ги фащаме те ги пускат ................ време е за линч на такива или шериат