Опоненти на Дилма Русеф поеха на ”Поход на свободата”

Двайсетина представители на новата бразилска десница поеха на над 1000-километров поход от финансовия мегаполис Сао Пауло до столицата Бразилия.

Обратно в новината

Коментари - Опоненти на Дилма Русеф поеха на ”Поход на свободата” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започна Дилма Русев/а/ да води независима политика от САЩ,направи/заедно с предишния президент Лула да Силва/реформи,с които засегна интересите на крупните латифундисти и корпорации,вкара Бразилия в БРИКС,започна да се сближава с Русия и Китай,а сега участва в създаването на банка,която е заплаха за МВФ,Световната банка и...долара!Е,те това последното не се прощава/май Саддам затова си замина!/Затова сега ще има опити за едни обвинения,за едни митинги манифестации с имена-Поход на свободата,Тържество на демокрацията,Победа на прозрачността.Път към напредъка ит.н ,макар,че няма да има нито свобода,нито демокрация ,нито прозрачност,нито напредъкСтранно е ,че още не се се появили "умните" ,"красиви" и "ранобудни студенти"/които всъщност не са студенти-в по-голямата част!

Питахме се, какво общо имаме с дама президент на велика страна? Ясно е вече- корупция в гените. Така поне твърдят от тяхната смотана милионна опозиция. Но ние няма да се съгласим, нали братя и сестри?! Ще се спретнем на бруствера край Варна, Корал или др. подходящи дюни и ще я защитим женицата, милата, нашата! Гадовете 1000 км. могат и да минат, но 10000 мили ще им е трудно, а ако го направят ние защо сме на позицията? При това имаме разрешение от ЕС да потопяваме де що видим. Само един Дрейк ни трябва, но вярвам в нашите адмирали и моряци. Дерзайте момчета и момичета /ако има/! Бог да Ви пази

брикс е тъпащина измислена от американеца джим онийл .

по всичко изглежда че брикс ще стане рикс. ако не изпадни и още някоя буквичка.

Прилача ми на похода на платените протестъри от София до Варна!И те бяха двайсетина,никой не ги чакаше във Варна и никой не им обърна внимание!За един час спряха движението към Златни пясъци и ги разкараха!Проблема е че се ползват едни и същи постановки,което поставя съмнение в намеренията за промяна,а прилича на подмяна!

ЦРУ организира поредния Майдан.

Някои коментират,че Дилма Русеф бил аляв президент. Ами в САЩ Демократическата партия се води за лява партия и Барк Обама за ляв президент. Това означава ли ,че 20 дущи утре трябва да тръгнат от Лос Анджелис до Ню Йорк с искане за оставка на Обама, още повече че неговата политика се провали в редица свери вкл. в здравеопазването. За Бразилия САЩ още не могат да преглътнат,че Южна Америка особено Бразилия и Аржентина вече не са задния им двор.

Хайде на майданчето...

Ми да вземат да си направят похода по-дълъг с няколко хиляди километра и да се "приберат" при шефчетата си във Фашингтон! Или нещат, щото ще са безполезни и...

прости парчета. Къв го дирите Путин в Бразилия бе ненормалници?

Не го крий. Всички знаем, че Путин отдавна избяга там.

Американците никога не са воювали на собствена територия, та поради това може да имат на разположение ивентар и за Арктика.А ти си припомни с какви дрехи и обувки беше армията за освобождение на Косово/то Косово трябваше да бъде освободено от шиптърите/.

Долу путлерофашизма!

Хайл Путлер! Зиг-заг, Хайл!

ДИЛМА СЕ СРЕЩНА С ПУТЛЕР И НАРОДЪТ Я НАМРАЗИ.

Дилмано, дилберо, кажи ми как се сади пиперот!

Срещна се с МинилилиПутлер, оказа се, че 95% от Земята не знае той животно ли е или предмет!

Прав си! Лозунгът "Пролетарии всех стран, соединяйтесь!", сега е заменен от Путин на "Алкоголики всех стран, соединяйтесь!" Проблемът е, че в другите страни няма такава категория ка то "пролетариат-алкоголик"!

Цуни, гуни с ЛилиПутин в БРИКС, в резултат, през март в подобен протест участваха 1,7 милиона души. На Майдана в Украйна - 50 000, на Майдан-Бразилиеро - 1 700 000! Където стъпи Путин, веднага цъфва МАЙДАН!

Където стъпи Американски ботуш трева не расте . Американците сеят омраза и кръв по целия свят . ТЪПАНАР

Американец с ботуш!!!!!! Може би и с партенки? Попиках се от смях!

Ганцо , където стъпи и не го щат вече...

И при подстрекателите на такива събития САЩ президента се избира и се чакат следващите избори.Добър,лош.Даже и да го убият ,ще го замени вицето.А в Бразилия десните са големи "демократи",искаме си нашето и това е.Няма значение от изборите??!!А дали е имало знаменца с жълт юмрук на черен фон.Много е познато от доста точки на света.

Имам чувството, че всички 50 коментара преди моя са писани само от един човек или двама най-много.

Ти си третия, смело напред!

Не, просто вече хората се научиха да различават естествените политически процеси от организираните "цветни мероприятия"!

А "неизвестни" снайпери ще има ли?

Според мене на Краварите Майданя у Бразил че им излезне бая скъпо!

Навсякаде американците ползват едни и същи лозунги и похвати ... Г-да кравари сменете репертоара, изтъркахте се!

е, докато някои не удари един "цветен " кютек на американската псевдодемокрация, - шепа евреи ще разиграват целия свят, дано с новия световен, който се опитват да наложат, най-после да си намерят майстора, защото човешкото търпение не е неизчерпаемо

Бразилците си правят фиестата а Шорош му се привиждат майдани, пардон печалби!

,,Пред всяка държава има два пътя,единия е десен,другия грешен!Лявото не изгражда,а изражда!,,

Затова работниците от родния град на презираната днес в Англия, Тачър и събориха пеметника там да не срами градът им.

в англия английски работници няма всички са бг роби

Хубав лозунг. Всяко либерално и консервативно издание трябва да си го държи на заглавната страница. А какво да правят тези, които са се родили в семейство на работници и ще направят семейства на работници и ще работят и ще родят деца, които ще ги лъжат, че могат да станат предприемачи, ама 99% ще си останат работници ?

а бразилците обаче им е лабав Евромайдана...или по скоро Латрино майдана...сега, това е голяма страна, еми да дадът едно 3-4к жетрви, там НПОтата да отпуснат някой $ и 10тина снайперисти...непрофесионално! Вижте как се прави в Украйна мама му стара

В Бразилия всичко тече по план. Скоро се очаква и майдан. В Аржентина, обаче краварите, яко изтърваха нещата. Аржентина е бъдещето ново бижу в БРИКС, заема почти всички пазари в Русия изоставени от еврогейските атлантици. Вероятно организацията ще се казва АБРИКС или АБРИКСИ, след скорошното присъединяване на Иран. А Китай, Иран и Русия, вероятно скоро и Индия правят антикраварсик отбранителе нсъюз. Честито на Мунка малката мамунка от тропическата влажна гора, наигра се.

Бижу с фалшиви камъни не става! Вместо АБРИКСИ, ще има ИБРИКСИ, и ибрика ще го държи някой си Путин, от азиатските аборигени!

На Черньото у Белата къща му требе бразилски Порошенко, който да изкара Бразилия от БРИКС и да обяви война на Русия и по възможност на Китай ако може!

а ти какъв език имаш , комунистически постмодернизъм-тъп расист и убиец комунист

Ще се ръкува с Путин, а ? БРИКС ще ми прави ! Има си протестни мрежи, ще я замрежат набързо.

Колко еднотипни и мозъчно уеднаквени са всички цветни революции и техните бигмастъри и супервайзъри. И у нас миналата година няколко платени изрода бяха тръгнали на поход до морето пеша. След това ще започнат да скачат на майдана. Елементарно, Уотсън!

А бе, малоумник, не виждаш ли приликата, че всички левичарски правителства водят държавите си към упадък и крадът като за световно?

Намерила свинята кладенчова водица. Плосък платен мозъчен пигмей.

Ако се вярва на всички десни СМИ, а те са над 90%, това е точно така. Но кой им вярва ?

Може и да е така е, г-н Христо Тамарин, но когато става въпрос за подобни прояви винаги се чува" български корени", иначе за Джон АтанасоФ си казват, че е американец, въпреки че и неговата фамилия завършва на "ОВ". Пардон на "ОФ". Истината е, че имаме много умни и способни хора, но когато става въпрос за нещо негативно, сякаш "български корени" се чуват в пъти повече.

Всъщност Джон АтанасоФ е една четвърт българин по произход.

Населението на Бразилия е над 190 милиона жители за 2010година!20 души ще протестират уж подкрепени от 1млн и седемстотин хиляди!Българите всички сме доволни от пенсиите заплатите здравето и филологът ББ според който геноцид е "масово изтребване" а не както пише в речника "избиване на групи от населението по расов и религиозен признак"!!

Дилма Русев е социалист активист. Социалист не може да не осере държавата си. Това е вече ясно формулиран природен закон. Целият свят го потвърждава. Предполагам, че съвсем скоро вече светът ще узрее за тази измама и ще влезе в нова ера на красиво развитие.

Да направим рокада Дилма за Боко, така всичко ще е ОК, а Боко след като стана футболист 1 на България, ще може да стане и 1 на Бразилия, хич не се съмнявайте...

на поход с парите на" протестна " мрежа:))))

Дилмано Дилберо по нашенски си го подкарала да садиш пиперо.

ИМАЛИ БЪЛГАРИН ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 70Г.,ЗНАЧИ ИМА КРАЖБА!!!ТАКА СА УЧЕНИ ОТ ДРУГАРИТЕ:ЛЕНИН,СТАЛИН, ДИМИТРОВ, ХРУШЧОВ,ТАТО,А ЕНГЕЛС ДАЖЕ ПО ОНОВА ВРЕМЕ Е БИЛ МИЛИОНЕР,КАКТО И СЕГАШНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ ОТ БИВШИЯ СИВ!!!

Няма да пипате Дилма.

българска работа!

Не е българска. Американска е работата, както и всички подобни.

До сега Соросоидите организираха разни "маршове "за сваляне на законни правителства ,но сега са решили да сменят названието с "Походи " .В следващите години се предвижда да продължи свалянето на законни правителства по света чрез" Походи " , а удобната тема ще бъде "Корупцията " и "Съдебната система " . Това е иключително нагло и цинично говорене /особено когато го чуваш от "десните"/ защото корупцията и "независимата" и не носеща отговорност пред никого ,освен пред парите независима съдебна система вървят ръкъ за ръка с корупцията .

При 200 милиона население 20 протестъри тръгнали на поход 1000 километра. Пуснете новината, че Русия и Аржентина са подписали търговски договор за над 5 МИЛИАРДА долара, но плащането ще бъде в национални валути!!!

Проблема на такива държави като Бразилия са корупцията и големия брой бедни. това много улеснява ЦРУ да прави протести, и да слага после свои човек. После държавата става още по-зле,но хората се надяват,че могат да променят нещо,но не могат.

Защо навсякъде левите другарчета на сидераста ,вазелина и кутю се осират веднагически? ЦиПраз ,Яни Цигането,Оланд,Дилма Русеф! Ама едно е да разправяш лакърдии на изкукалите пенсии за 66 милиарда рубли на аванта от Путя,пенсии по 3 бона,газ на муфта от чушмата,свободно копане на злато и диаманти,друго е като почнеш да ги правиш!

Проблемът на Дилма Русеф не са българските й корени, а левичарството й. Повечето бразилци имат я европейски, я африкански, я някакви мешани "корени". При такива нации от имигранти, каквито са бразилците, българските корени нямат никакво значение. Както нямат значение и българските корени на Джон Атанасоф - те не му пречат да си е бил чист американец.

Тамарин, имаш претенции на умен човек, а говориш откровени едноизмерни глупости. И ти стана като повечето мозъчни лоботомисти. Нашето момиче Дилма, отдавна не е левичарка, още от началото на 80-те години. Ако беше левичарка щеше да прави социалистичесик революции като тези които прави на времето в планината Моту Гросу при похода на бразилските комунисти покрай границата с Парагвай, вместо да бъде президент на олгархията.

Айде, пак българското се прояви. Колкото и да не ни се иска, но е така. То хубавото май не се задържа за дълго у нас. Жалко, защото пак ще казват "Дилма Русев има български корен"...

Българин и комунист=корупция и тотален срив... А не беше ли ясно, че тази другарка е по-мек вариант на Чавес в рокля? А помните ли подмокрянето на нашите "медии"-Дилма, нашто момиче..Здравите габровски колени..Идва с огромна касичка.. Грандиозна бразилска инвестиционна програма за България... Не ви ли беше ясно,че протекционизмът на бразилската икономика и държавния соц/капитализъм там служат само за чиновнически и социални подкупи?

Това е бразилската мая сърбежната,дай и да се чекне пред бастуните със сидераста,ама за работа не ги търси!

На Чавес не му знам биографията,но тази е лежала в затвора,затова че в група с други комунисти влиза в банка с автомат и отмъква 2 млн..Вместо да изгние по затворите,демокрацията и даде възможност 1 в държавата си да стане.Не зная какво прави,но щом мнозинството в същата тази демокрация и показва вратата трябва да си излезе.

Впрочем излежала си е наказанието. А Бразил е 200 000 000, 20 човека не са мнозинство.

Типично по български: Дай сега първи да я оплюем, защото имала български произход!

Г-н Борисов няма ли да я подкрепи?

хахахахахахаха...........

Кръвта вода не става. ...

Двайсетина човека? Останах с впечатлена, че колоната протестиращи е 1000км.