Коментари - СГС насрочи делото срещу Цветанов на 10 октомври | Днес.dir.bg

СГС насрочи делото срещу Цветанов на 10 октомври

Софийски градски съд (СГС) насрочи делото срещу зам.-председателя на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов на 10 октомври.

Обратно в новината

Коментари - СГС насрочи делото срещу Цветанов на 10 октомври | Днес.dir.bg

Коментари

Този престъпник, национален предател и чужда марионетка трябва час по-скоро да бъде вкаран където му е мястото. Но като го гледам как се е ухилил, май пак ще ни извъртят една хубава театрална постановка и ще го пуснат по живо и по здраво.

Че няма да го осъдят, няма! Ако го осъдят и минат всички инстанции, президента ще го помилва! Но все пак, искам да ми пуснат видео как рано сутрин, БОпа разбива вратата, нахлуват с автомати, и невръстни деца треперят под дулото на автоматите! Сигурно си спомня тази картинка, лицето от снимката?

ЦАЦАРАТУРАТА както е казано, пак ще се "изсере на метеното" и обвиненията ще се окажат негодни - за някакви пързалки и катерушки от детска площадка - "смях в залата" господа съдебни заседатели!!!

Това ще е смекчаващо вината обстоятелство! Ще му дадат не пет, три години. Ебаси чиновника, писал НЕ на прокурорско и съдийско разпореждане!

Не разбирам за какво се пънете толкова.Ал Капоне са го вкарали за неплащане на данъци,като не са могли да докажат убииствата.А тук някои се притесняват,че ще му се размине.Важно е да го почнат,а като е на топличко ще е под ръка на прокуруратурата и за другите престъпления. Спете спокойно...гербаджии.

Какво ще го жалите тоя олигофрен . Тоя трябва да бъде на бесилото . Дед оф цветанов и герб . Тази милиционерска твар трябва да бъде унищожена веднъж за винаги ... Ах ,как искам да го срешнаааааааа

боко кога почва?

УБАВЕЦ ТЪЩИН, НЕ МИ Е ОТКАЗВАЛ ;-)

Правителството на ГЕРБ нанесе непоправими вреди на държавата !!!

Много бързо забравихте правителствата на Луканов,Виденов и Станишев бе.Как обраха дарода.

Я БСП да отговаря за хиперинфлацията и обедняването и грабежа на банките.

Това е саморазправа с политическия противник и САЩ и ЕВРОПА няма да разрешат това.

В Европа и света няма политик, който да не се е оттеглил, когато срещу него е повдигнато обвининие. Изключение правят само диктаторите. А Цветанов не само не излиза от ГЕРБ, но и демонстрира изключителна агресивност - обикаля телевизионни студия, дава интервюта, подстрекава хората.

И президент после може даже да стане,защо не.Не е виновен в сериозни престъпления.

Не е виновен в сериозни престъпления! Значи, все пак има престъпления!

Щото в Европа като има повдигнато обвинение то реално а в Бг 95% от тези обвинения са кухи. Като Костинброд, Мишо бирата, крайслера за подслушвания, апартаментите на Цецо и много други.

Доколкото си спомням серГЕЙ даже го глобиха за липсващите папки пък си го избрахте нали.

Не говорим за Р.Овч, за Пеевски,за Доган и куп други с милиони и милиарди, говорим за някакви дреболии на Цветанов.А малко мярка де.

Обвиненията са смешки - за някакви си подслушвания.Кокошкарска работа.

Стана ясно също, че на Цецо-крадецо не му е била правена данъчна ревизия, а само данъчна проверка, което е нещо много различно. Обществото не вярва в легендата му за това как е придобил шестте си апартамента.

Ами на Пеевски 6 вестника и 1 телевизия как са придобити.Кокошкарите ще гоним другите не.

Със заеми друже, със заеми от банка! И не Пеевски, а майка му!

Човекът бил в процедура на споразумение със съдебната система, като си признавал всичко. Излишни били СРС-тата. Това ще е поредният фарс, само че ще подейства на тъпаците. Като печатницата в Костинброд. Като фелеото на Найденов. И като на Трайков. Все фарсове, но действат на тъпака. Интересно защо не подейства обаче на тъпака 800 000 за гаджето на Станишев? 2 милиона за Доган. 12 милиона за ремонт от Масларова, който ремонт струва над 2000 Евро на м2., а го прави неин семеен приятел? Тъпаците изглежда пропускат колосалните престъпления на БСП, а обсъждат на висок глас измислиците за поредните им врагове. А в това време БСП влиза в поредния икономически спад, както 3 пъти от 3 управления до сега. Не е ли много странно?

Тоя няма ли най после да го изпраскат с една хубава присъда и да се маха от ефир че като му видя физиономията и ми се с...ре,,,,

Pesh0

Много сте смешни. Да повярваме ли че Цветанов , сам ще напише , не , и документа няма да изчезне , ако е искал. Как подписал ли се е до не то. Това не какво значи ? Смешници , я му пребройте апартаментите пак и да ви мине . Как подписал ли се е до не то. Това не какво значи ?

Партията ГЕРБ беше използвана като ракетаносител за заемане на постове и облагодетелстване от властта. Стигна се до там, че човек с повдигнати обвинения за сериозни престъпления, да продължава да бъде заместникпредседател на ПП ГЕРБ и по този начин да се представя като мерило за почтеност.

Комунизмът ще си отиде с ГЕРБ!

Аз ще бъда ---УБЕДЕН ,Цецо да бъде осъден,...когато бъдат осъдени преди това :Р.Овчъ.,А.Доган,И.Костов ,Масларова,Мургина,...и т. н. И ЦВЕТАНОВ ,НО ТОЙ Е ПОСЛЕДЕН !

Хем цвъки,хем просто,пък и нахално.Поредният крадец и лъжец който ще се отърве.Помните ли тази неговата семейна приятелка как я избраха.Къде бяхте тогава будни протестиращи съвести,или тогава не плащаха.

Лицето Цветан Генчев Цветанов отказа да изпълни собствената си наредба за криминална регистрация на обвиняемите с мотива, че тя противоречи на Конституцията и Европейската конвенция за правата на човека.

Има и друго лице ,преди Цецо! Лицето ---Иван Йорданов Костов ,се казва ! Другото лице е ---Румен Овчаров! Третото лице :Ахмед Доган !

Напълно си прав! Но е едно добро начало!

Какъв ред искате, бе? Да съдели първо Руменовците, Масларова, Станишев, Царо и пр... ! А вие Гробарите, защо не ги осъдихте докато бяхте на власт?? Нали за това ви избрахме, да осъдите триглавите крадци и какво свършихте?! Нищо!! Сега нека ТЕ да ви съдят! Самозабравили се гробари такива! Ама най-тлъстият пожарникаро-гробар, защо не го закачат Триглавите, пазят го за резерв, като се Оглушарците като се осерът пак да се опитат да го пробутат за месия!

къде беше прокурора когато Цветанов му е спрял разследването? Защо тогава не повдигна обвинение към него, а като мишок си подви опашката? На умряло куче нож вадят.

Лицето Цветан Генчев Цветанов отказа да изпълни собствената си наредба за криминална регистрация на обвиняемите с мотива, че тя противоречи на Конституцията и Европейската конвенция за правата на човека.

Цветанов,Цветанов предполагам си нямаш и идея, какво ти се готви !

То добре се готви ,но не ми се вярва да стане. :-(

Балонът се спука, Цецо, и никога не можеш да го надуеш пак

Поредният фарс, кукловодство в това, което наричаме политическо пространство, доста далеч, за съжаление, дори и от най-смелите определения за такова. Поредните алчни лапачи, но и ние сме си за е*е, все пак ние избираме ту едните, ту другите. Дистанцирам се от "ние", не гласувам на избори отдавна, поне съвестта ми е спокойна, че не съм си подписал сам присъдата за следващите години. Явно не виждаме у нас това, което отдавна виждат другите страни. Спомнете си само думите на Фарадж, колко хора подскочиха като ущипани моми след изказването му?!! Кое от казаното от него не е истина?!

Ужасно е, заради него и ние не можем да се върнем!

Цветанов е поставил собственоръчно резолюции "НЕ!!!". В писмото до Цацаров , Станишев и Доган са собственоръчно са поставили резолюция твърдо "ДААААААААААААААААААА"!!!

ей сега ще види той как ще ме държи в ареста

Цветанов е машина за мачкане на хора и купуване на гласове. Бок- о му е гърбът! Борисов е "направен" от хвалби, лъжи и интриги. Ако това ви харесва пидалска история!!! ПУСНЕТЕ ВОДАТААААААААА.....

В Бг СИ ОСТАВА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ ...,ЗАРАДИ КОЙТО ВСИЧКИ СА ИЗБЯГАЛИ ,ОТ БЪЛГАРИЯ ! --КОРУПЦИЯ и БЕЗНАКАЗАНА ПРЕСТЪПНОСТ ! ПЕСТЪПНИЦИТЕ В Бг СИ ИМАТ ДЪРЖАВА ,..И СОЛИДЕН ГРЪБ---СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ---24г.

искам да осядят мазната масларова защото нещо я забравиха-КОГА!!!!!

Дали ша го запрат?

Най ша го запрат отзади ,кат влези в дранголника!

Дано да го запрат!

Стига с тия апартаменти?Диков направи интервю със Цветанов.Единия апартамент на родителите му,там си живеят,другия на родителите на съпругата му,3-тия си живее Цветанов и 4 е теглил кредит за него.По важното е прочетете какво казва един политик.който е бил в кухнята на политиката от БСП.За сегашната коалиция .,казва ,че не ставало дума да се подрежда държава,структури за обществен ред,здравеопазване,агенции и др.Става дума сегашното правителство да се използва ,като силов инструмент,за да си върнат бизнес територии,.Герб им посегнал на интересите.Имало на високи постове в сегашното правителство от структурите на СИК,ВИС.Интервюто е пред една медия.Орешарски,реагирал като пластелин в ръцете на Станишев,,Местан,Пеевски,,Доган .Станишев няма да подаде оставка при каквито и да било обстоятелства.

Тоя казал,онзи казал,а в наказателното тефтерче е написано какво да бъде!

Сладки приказки редиш само дето истинския проблем се сътои в това че Цветанов по документи ги е платил тия пусти апалтаменти по данъчната им оценка която всъщност е по-малка от действителната продажна цена и по този начин или е извършил измама с ДДС-то или пък е получил облаги заради постът си, ха сега ти си избери кое от двете се е случило.

ГЕРБ ще спечели избори през крив макарон и особено с тези простаци на върха ,никога!!!

Slojil rezolyucia ne, 4e az ne vijdam tuk prestuplenie . Tova 4e dvama iskat nesho a treti e precenil drugo ne e prestuplenie a razli4ni mnenia

Ехиден опасен глист......

Поредното кухо дело за отвличане на вниманието. То ще бъде влачено толкова, колкото трябва и вадено тогава, когато потрябва.

А делата срещу Моника, Хамстера, Доган, Пеевски и т.н - КОГА?!

Първо по- едрите престъпници.

които са на Позитано 20!

НАЛИ ИМАШЕ НЯКАКЪВ РЕД ,..ПЪРВО И.КОСТОВ,А.ДОГАН,Р.ОВЧъ.,...КАКВО СТАВА ,...ЦЕЦО Е ПОСЛЕДЕН ??

делото започва защото се задават ИЗБОРЙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Все от някой трябва да се започне - късмет е за Цветанов, той повлече крак, а и заслужава да е първи, първенците дават пример:-)))

първенец е на баба ти трътката

и след като е криминално проявен след като срещу него е образувано дело и е в съда защо на баш началника не му е направена полицейска регистрация по реда на наредбата, която сам той я е подписал - явно е богопомазан или не е заслужил достатъчно за това - заслужи си го бре твоите бивши подчинени с радост ще ти ги снемат огпечатъците и ще те гръмнат с пищова дето си го пазиш

ГЕРБ почна с опити да вкара в затвора Масларова, Станишев, Н.Цонев, Алексей Петров, .....Имаше екшън с качулки и камери, отряди прокурори, изкомандвани да намерят доказателства,...четене на СРС от трибуната на НС, ... Резултатите бяха плачевни, и то не поради корумпираност на съда, а поради некадърност и липса на основания. Сега има контраатака срещу Борисов и Цветанов, да видим дали е професионално подготвена или пак по милиционерски.

ти хубаво ще видиш, ама нали пак няма нищо да разбереш от видяното. но споко, когато си тъп зрител то е само за цял живот

АЛ КАПОНЕ БЕШЕ ОСЪДЕН КАТО ДАНЪЧЕН ПРЕСТЪПНИК,ДРУГО НЕ МОЖАХА ДА МУ ИЗМИСЛЯТ И НЕ ГО ОСЪДИХА,ТОЙ ПЪК ВЗЕ ЧЕ ПРИХВАНА СИФИЛИС У УМРЯ. ЦЕЦКО НЕ ПРИХВАНА НЯКОЯ"НЕВЕРНА БОЛЕСТ",НО И ДАНЪЧНИТЕ НЕ ГО ЗАКАЧАТ. В БЪЛГАРИЯ ИМА ДАВНОСТ.ПОКОЛЕНИЕТО НА ЦЕЦКО ПОНЕ ЩЕ Е ОСИГУРЕНО-ДЕВЕТ ИМОТА-БРАВО .ПОЗДРАВЯВАМ МОЯ БИВШ НАЧАЛНИК КРАСИМИР СТЕФАНОВ. КРАСИ ТИ СИ ГОЛЯМА РАБОТА.

Началото на края на ГРОБ! Дали ББ ще мине и през "трупа" на Цв. Цв.??? :)

Надявай се! Очаквай началото на края на коалицията БСП, ДПС и АТАКА. ГЕРБ пак ще спечели изборите, много скоро!

А за невежите, ИФ, означавало Ирина Флорин :))))))

Коментари - СГС насрочи делото срещу Цветанов на 10 октомври | Днес.dir.bg

СГС насрочи делото срещу Цветанов на 10 октомври

Софийски градски съд (СГС) насрочи делото срещу зам.-председателя на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов на 10 октомври.

Обратно в новината

Коментари - СГС насрочи делото срещу Цветанов на 10 октомври | Днес.dir.bg

Коментари

Този престъпник, национален предател и чужда марионетка трябва час по-скоро да бъде вкаран където му е мястото. Но като го гледам как се е ухилил, май пак ще ни извъртят една хубава театрална постановка и ще го пуснат по живо и по здраво.

Че няма да го осъдят, няма! Ако го осъдят и минат всички инстанции, президента ще го помилва! Но все пак, искам да ми пуснат видео как рано сутрин, БОпа разбива вратата, нахлуват с автомати, и невръстни деца треперят под дулото на автоматите! Сигурно си спомня тази картинка, лицето от снимката?

ЦАЦАРАТУРАТА както е казано, пак ще се "изсере на метеното" и обвиненията ще се окажат негодни - за някакви пързалки и катерушки от детска площадка - "смях в залата" господа съдебни заседатели!!!

Това ще е смекчаващо вината обстоятелство! Ще му дадат не пет, три години. Ебаси чиновника, писал НЕ на прокурорско и съдийско разпореждане!

Не разбирам за какво се пънете толкова.Ал Капоне са го вкарали за неплащане на данъци,като не са могли да докажат убииствата.А тук някои се притесняват,че ще му се размине.Важно е да го почнат,а като е на топличко ще е под ръка на прокуруратурата и за другите престъпления. Спете спокойно...гербаджии.

Какво ще го жалите тоя олигофрен . Тоя трябва да бъде на бесилото . Дед оф цветанов и герб . Тази милиционерска твар трябва да бъде унищожена веднъж за винаги ... Ах ,как искам да го срешнаааааааа

боко кога почва?

УБАВЕЦ ТЪЩИН, НЕ МИ Е ОТКАЗВАЛ ;-)

Правителството на ГЕРБ нанесе непоправими вреди на държавата !!!

Много бързо забравихте правителствата на Луканов,Виденов и Станишев бе.Как обраха дарода.

Я БСП да отговаря за хиперинфлацията и обедняването и грабежа на банките.

Това е саморазправа с политическия противник и САЩ и ЕВРОПА няма да разрешат това.

В Европа и света няма политик, който да не се е оттеглил, когато срещу него е повдигнато обвининие. Изключение правят само диктаторите. А Цветанов не само не излиза от ГЕРБ, но и демонстрира изключителна агресивност - обикаля телевизионни студия, дава интервюта, подстрекава хората.

И президент после може даже да стане,защо не.Не е виновен в сериозни престъпления.

Не е виновен в сериозни престъпления! Значи, все пак има престъпления!

Щото в Европа като има повдигнато обвинение то реално а в Бг 95% от тези обвинения са кухи. Като Костинброд, Мишо бирата, крайслера за подслушвания, апартаментите на Цецо и много други.

Доколкото си спомням серГЕЙ даже го глобиха за липсващите папки пък си го избрахте нали.

Не говорим за Р.Овч, за Пеевски,за Доган и куп други с милиони и милиарди, говорим за някакви дреболии на Цветанов.А малко мярка де.

Обвиненията са смешки - за някакви си подслушвания.Кокошкарска работа.

Стана ясно също, че на Цецо-крадецо не му е била правена данъчна ревизия, а само данъчна проверка, което е нещо много различно. Обществото не вярва в легендата му за това как е придобил шестте си апартамента.

Ами на Пеевски 6 вестника и 1 телевизия как са придобити.Кокошкарите ще гоним другите не.

Със заеми друже, със заеми от банка! И не Пеевски, а майка му!

Човекът бил в процедура на споразумение със съдебната система, като си признавал всичко. Излишни били СРС-тата. Това ще е поредният фарс, само че ще подейства на тъпаците. Като печатницата в Костинброд. Като фелеото на Найденов. И като на Трайков. Все фарсове, но действат на тъпака. Интересно защо не подейства обаче на тъпака 800 000 за гаджето на Станишев? 2 милиона за Доган. 12 милиона за ремонт от Масларова, който ремонт струва над 2000 Евро на м2., а го прави неин семеен приятел? Тъпаците изглежда пропускат колосалните престъпления на БСП, а обсъждат на висок глас измислиците за поредните им врагове. А в това време БСП влиза в поредния икономически спад, както 3 пъти от 3 управления до сега. Не е ли много странно?

Тоя няма ли най после да го изпраскат с една хубава присъда и да се маха от ефир че като му видя физиономията и ми се с...ре,,,,

Pesh0

Много сте смешни. Да повярваме ли че Цветанов , сам ще напише , не , и документа няма да изчезне , ако е искал. Как подписал ли се е до не то. Това не какво значи ? Смешници , я му пребройте апартаментите пак и да ви мине . Как подписал ли се е до не то. Това не какво значи ?

Партията ГЕРБ беше използвана като ракетаносител за заемане на постове и облагодетелстване от властта. Стигна се до там, че човек с повдигнати обвинения за сериозни престъпления, да продължава да бъде заместникпредседател на ПП ГЕРБ и по този начин да се представя като мерило за почтеност.

Комунизмът ще си отиде с ГЕРБ!

Аз ще бъда ---УБЕДЕН ,Цецо да бъде осъден,...когато бъдат осъдени преди това :Р.Овчъ.,А.Доган,И.Костов ,Масларова,Мургина,...и т. н. И ЦВЕТАНОВ ,НО ТОЙ Е ПОСЛЕДЕН !

Хем цвъки,хем просто,пък и нахално.Поредният крадец и лъжец който ще се отърве.Помните ли тази неговата семейна приятелка как я избраха.Къде бяхте тогава будни протестиращи съвести,или тогава не плащаха.

Лицето Цветан Генчев Цветанов отказа да изпълни собствената си наредба за криминална регистрация на обвиняемите с мотива, че тя противоречи на Конституцията и Европейската конвенция за правата на човека.

Има и друго лице ,преди Цецо! Лицето ---Иван Йорданов Костов ,се казва ! Другото лице е ---Румен Овчаров! Третото лице :Ахмед Доган !

Напълно си прав! Но е едно добро начало!

Какъв ред искате, бе? Да съдели първо Руменовците, Масларова, Станишев, Царо и пр... ! А вие Гробарите, защо не ги осъдихте докато бяхте на власт?? Нали за това ви избрахме, да осъдите триглавите крадци и какво свършихте?! Нищо!! Сега нека ТЕ да ви съдят! Самозабравили се гробари такива! Ама най-тлъстият пожарникаро-гробар, защо не го закачат Триглавите, пазят го за резерв, като се Оглушарците като се осерът пак да се опитат да го пробутат за месия!

къде беше прокурора когато Цветанов му е спрял разследването? Защо тогава не повдигна обвинение към него, а като мишок си подви опашката? На умряло куче нож вадят.

Лицето Цветан Генчев Цветанов отказа да изпълни собствената си наредба за криминална регистрация на обвиняемите с мотива, че тя противоречи на Конституцията и Европейската конвенция за правата на човека.

Цветанов,Цветанов предполагам си нямаш и идея, какво ти се готви !

То добре се готви ,но не ми се вярва да стане. :-(

Балонът се спука, Цецо, и никога не можеш да го надуеш пак

Поредният фарс, кукловодство в това, което наричаме политическо пространство, доста далеч, за съжаление, дори и от най-смелите определения за такова. Поредните алчни лапачи, но и ние сме си за е*е, все пак ние избираме ту едните, ту другите. Дистанцирам се от "ние", не гласувам на избори отдавна, поне съвестта ми е спокойна, че не съм си подписал сам присъдата за следващите години. Явно не виждаме у нас това, което отдавна виждат другите страни. Спомнете си само думите на Фарадж, колко хора подскочиха като ущипани моми след изказването му?!! Кое от казаното от него не е истина?!

Ужасно е, заради него и ние не можем да се върнем!

Цветанов е поставил собственоръчно резолюции "НЕ!!!". В писмото до Цацаров , Станишев и Доган са собственоръчно са поставили резолюция твърдо "ДААААААААААААААААААА"!!!

ей сега ще види той как ще ме държи в ареста

Цветанов е машина за мачкане на хора и купуване на гласове. Бок- о му е гърбът! Борисов е "направен" от хвалби, лъжи и интриги. Ако това ви харесва пидалска история!!! ПУСНЕТЕ ВОДАТААААААААА.....

В Бг СИ ОСТАВА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ ...,ЗАРАДИ КОЙТО ВСИЧКИ СА ИЗБЯГАЛИ ,ОТ БЪЛГАРИЯ ! --КОРУПЦИЯ и БЕЗНАКАЗАНА ПРЕСТЪПНОСТ ! ПЕСТЪПНИЦИТЕ В Бг СИ ИМАТ ДЪРЖАВА ,..И СОЛИДЕН ГРЪБ---СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ---24г.

искам да осядят мазната масларова защото нещо я забравиха-КОГА!!!!!

Дали ша го запрат?

Най ша го запрат отзади ,кат влези в дранголника!

Дано да го запрат!

Стига с тия апартаменти?Диков направи интервю със Цветанов.Единия апартамент на родителите му,там си живеят,другия на родителите на съпругата му,3-тия си живее Цветанов и 4 е теглил кредит за него.По важното е прочетете какво казва един политик.който е бил в кухнята на политиката от БСП.За сегашната коалиция .,казва ,че не ставало дума да се подрежда държава,структури за обществен ред,здравеопазване,агенции и др.Става дума сегашното правителство да се използва ,като силов инструмент,за да си върнат бизнес територии,.Герб им посегнал на интересите.Имало на високи постове в сегашното правителство от структурите на СИК,ВИС.Интервюто е пред една медия.Орешарски,реагирал като пластелин в ръцете на Станишев,,Местан,Пеевски,,Доган .Станишев няма да подаде оставка при каквито и да било обстоятелства.

Тоя казал,онзи казал,а в наказателното тефтерче е написано какво да бъде!

Сладки приказки редиш само дето истинския проблем се сътои в това че Цветанов по документи ги е платил тия пусти апалтаменти по данъчната им оценка която всъщност е по-малка от действителната продажна цена и по този начин или е извършил измама с ДДС-то или пък е получил облаги заради постът си, ха сега ти си избери кое от двете се е случило.

ГЕРБ ще спечели избори през крив макарон и особено с тези простаци на върха ,никога!!!

Slojil rezolyucia ne, 4e az ne vijdam tuk prestuplenie . Tova 4e dvama iskat nesho a treti e precenil drugo ne e prestuplenie a razli4ni mnenia

Ехиден опасен глист......

Поредното кухо дело за отвличане на вниманието. То ще бъде влачено толкова, колкото трябва и вадено тогава, когато потрябва.

А делата срещу Моника, Хамстера, Доган, Пеевски и т.н - КОГА?!

Първо по- едрите престъпници.

които са на Позитано 20!

НАЛИ ИМАШЕ НЯКАКЪВ РЕД ,..ПЪРВО И.КОСТОВ,А.ДОГАН,Р.ОВЧъ.,...КАКВО СТАВА ,...ЦЕЦО Е ПОСЛЕДЕН ??

делото започва защото се задават ИЗБОРЙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Все от някой трябва да се започне - късмет е за Цветанов, той повлече крак, а и заслужава да е първи, първенците дават пример:-)))

първенец е на баба ти трътката

и след като е криминално проявен след като срещу него е образувано дело и е в съда защо на баш началника не му е направена полицейска регистрация по реда на наредбата, която сам той я е подписал - явно е богопомазан или не е заслужил достатъчно за това - заслужи си го бре твоите бивши подчинени с радост ще ти ги снемат огпечатъците и ще те гръмнат с пищова дето си го пазиш

ГЕРБ почна с опити да вкара в затвора Масларова, Станишев, Н.Цонев, Алексей Петров, .....Имаше екшън с качулки и камери, отряди прокурори, изкомандвани да намерят доказателства,...четене на СРС от трибуната на НС, ... Резултатите бяха плачевни, и то не поради корумпираност на съда, а поради некадърност и липса на основания. Сега има контраатака срещу Борисов и Цветанов, да видим дали е професионално подготвена или пак по милиционерски.

ти хубаво ще видиш, ама нали пак няма нищо да разбереш от видяното. но споко, когато си тъп зрител то е само за цял живот

АЛ КАПОНЕ БЕШЕ ОСЪДЕН КАТО ДАНЪЧЕН ПРЕСТЪПНИК,ДРУГО НЕ МОЖАХА ДА МУ ИЗМИСЛЯТ И НЕ ГО ОСЪДИХА,ТОЙ ПЪК ВЗЕ ЧЕ ПРИХВАНА СИФИЛИС У УМРЯ. ЦЕЦКО НЕ ПРИХВАНА НЯКОЯ"НЕВЕРНА БОЛЕСТ",НО И ДАНЪЧНИТЕ НЕ ГО ЗАКАЧАТ. В БЪЛГАРИЯ ИМА ДАВНОСТ.ПОКОЛЕНИЕТО НА ЦЕЦКО ПОНЕ ЩЕ Е ОСИГУРЕНО-ДЕВЕТ ИМОТА-БРАВО .ПОЗДРАВЯВАМ МОЯ БИВШ НАЧАЛНИК КРАСИМИР СТЕФАНОВ. КРАСИ ТИ СИ ГОЛЯМА РАБОТА.

Началото на края на ГРОБ! Дали ББ ще мине и през "трупа" на Цв. Цв.??? :)

Надявай се! Очаквай началото на края на коалицията БСП, ДПС и АТАКА. ГЕРБ пак ще спечели изборите, много скоро!

А за невежите, ИФ, означавало Ирина Флорин :))))))