Подписки ”за” и ”против” пенсионирането на Божидар Димитров

Две подписки в подкрепа и против оставането на Божидар Димитров на поста директор на Националния исторически музей (НИМ) бяха внесени в Министерския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Подписки ”за” и ”против” пенсионирането на Божидар Димитров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Божидар Димитров и Петко Колев и Георги Марков - имат една допирна точка с осветяването на историята - и тримата са осветени като агенти на ДС.

и понякога истински се дразня от политическото му номадство, нагаждачеството и държанието му, като цяло, но истината си е истина, а тя е че за сега е почти едниствения който не само в националните медий, а и по много други начини твърдо отстоява българщината и българската история. За това не само че съм против това негово принудително пенсиониране, но се обявявам и в негова защита. В крайна сметка никой човек не е идеален, особено в очите на опонентите си, и всеки допуска грешки. Нека да си спомним думите на О. Уайлд, че само умните правят грешки, а за останалите това е ежедневие и да не бъдем черногледи в оценките си към знанията и делата на този българин, а да го подкрепим в отстояването му на националната история, традиции и ценности!

Б.Д. говори за марксистко-ленинска "мущровка". Бих помолил професора, щом се титулова такъв, да обясни "мущровка" какво означава и дали има общо с "мундщук", респ. мундщровка ? или е някоя старобългарска дума, която ние, простолюдието, незнаем

Божидар Димитров е исклёъително ерудиран и знаещ историята на Б%лгария уъен. Най-голямята грешка е да се махне Б.Д. отпоста на директор на НИМ

Таннакра-100 чингизи. Няма фа стещнете цитати от тях в издания с висок импакт фактор. Не история , подиграфки , наръчници за раб-фаци като изфафетелите си в добър тираж поради съзфафенатаот същит масова олигофрения. Езаимно подкрепяне на кретени.Върхът беше един кретен , който направи хороскоп на мадарския конник и установи, че друг кретен - комерсиалният хит -петър добрев е прав и според хороскопа годината на създаване на държавата е 165 или нещо подобно. Ще ги видите да се цитират само в сектата, людмилието, божу и лидиращи ченгета , драпащи да запазят позици за нептребните си жалки персони, като димитър иванов мултака и стоян денчев-библиотекаря, които обявиха цветан василев и видинския епископ със седем тома досиета за духовни лидери.

В нас 200 академици няма , както си внушава ченгето мама божка, камо ли да го подкрепят освен от фалшификата на бан и библиотекатско-ченгиския. В България има една авторитетна институция Су и ако всички преподаватели титуляри авторите по всички видове култура- антична, средновековна-янакиев, нова-кьосев, възрожденска-гаврилова и съвременна-дичев , единодушно ти искат оставката следва да напуснеш на секундата. Аз не искам децата ми да се облъчват от телевизора от провалено ченге с концепции от 19 век и на нивото на ъретокласна култура от миналото с врачки, вампири, свети натурии и просташки речник, като например , че богородица била анорексичка. Не желая народните богатства да са в ръцете на подобна свиня и тази авиня да ни дава ориентири, благодатение на които се отфалечаваме от белите държави. Вън гнусния ченгиз и покровителите му.

Защо да го пенсионират? той заслужава да бъде номиниран за академик.

С какво точно ви пречи един според мен достоен човек? Има една българска приказка "Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле", оставете го на мира да работи, повече човека не е искал,работи като историк, каква е тая грозна кампания против него, вие Българи ли сте или просто се пишете за такива. П.С. може да бройте още един глас за негова защита от мен, а който иска да плюва, достойните са малко, всеки си преценя за себе си

26г демокрация и още търпим директори на ДС-КГБ и разни доносници да ни управляват държавата...Колко още ще ги търпим?

И 100 години да минат в демокрация, това дали е бил някога или не няма значение, аз поне съдя за хората по работата им. Не мисля че е необходимо да гоним някой след толкова години както казваш, просто е част от историята, а на негово място кой ще се заеме, новоизпечен меринджей, някой друг учен с поне 30 години опит? Човека си е свестен, все едно да бутаме паметници както правят ИД, защото били паметници, а защо всички останали казват че са културно наследство и трябва да се пазят.

Не мога да разбера защо толкова злъч се изсипва по адрес на Б.Д - всички много разбирате от история- ами направете нещо - издайте книги, кандидатирайте се за мястото му, осветлете нас- невежите с по- истинска история, която знаете. И какво като е "доносник" пречи ли ви? Но човека знае.............историята Жалко, че не се научихме да уважаваме знаещите.........

Ами той не е професор,прост милиционер с просташко изразяване...Ама на путеноидите клозетната лексика ви допада и у е в синхронен с фасадата ви.

господи няма ли срам сам да си отиде или като Цола Драгойчена ще се напикава на работното си място. А що се отнася до предаването му то е за малоумници, които могат да търпят толкова монотонно и апатично приказване.

Google Scholar показва че този човек почти не е цитиран изван Bulgaria. амен

Лустрация за всички ДС уроди.

Ееее, на колко е години Б.Димитров? Над 75? Ако е така, да си ходи вече, нека млад да го замести. А кои са се разписали за неговото оставане? Учени, професори, академици над 75-80...Нямам нищо против човека, но не го гледам, толкова монотонно и апатично приказва, без хъс и желание, само да мине предаването.

тоспода некадърници, и в по голяма доза зависници и с пълни души със злоба към по добрите!Свалете си мръсните ръце от по достоините от вас! Свалете ги сами за да не се наложи други даги свалят,а ако е необходимо заедно с вас! Юда е предал ХРИСТОС зс 39 сребарника ,а вие предавате достоинството човешко за 1 стотинка от старите. Не се притесняваите господарите ви ще се орърсят от вас по наи бързия начин като стане горещо,защото те не се парят а глупаците трябва да вадеят кестените от оганя.

Некадърник ще викаш на тоя дето те създал,защото нищо не е направил. И още нещо. Абе нали през соца образованието беше безплатно, ти защо не се възползва?

другарьо геле,пиша с малка буква за да не умърся голямата,ако смяташ за че е дистойнство да си другар на Мусолини,Хитлер и Сталин,и като тях последовател на Маркс или по точно ФАШИСТ независимо от външната окраска си е за твоя сметка.Завесата на истината вече е вдигната,за което са нужни ОЧИ и СЪРЦЕ ,но които ги има.

Правете разлика между разузнавач и доностник

НАЛОЖИТЕЛНО УТОЧНЕНИЕ, а изводите си правете сами. 1. Петко Колев от Танга-тра ла ла е някогашен съсобственик на фалиралата банка Славяни и т. нар. Славянски университет. Голям бизнесмен от миналото който след срива на тези начинания се покри или по точно покри бизнеса си зад фондация Тангра-тра ла ла. Имаше и дело с/у него, но се сещате как завърши. За злоупотреба май. 2. БД отдавна върти бизнес с Петко, който ако се поразровим може да се окаже дописник на ДС като самия Божидар. 3. Фондация Тангра-тра ла ла издава полезни книжки на историци, но нещо май позаряза тази работа и го е ударила на бизнес. Тая подписка сещате се как е събрана от ПКолев и сие. Махленски и от зависимости. В подписката за пенсионирате на БД са се подписали главно хора интелектуалци и отговорни към историята и истината умни глави.

ПРОСТО ЛЪЖЕШ!

СУ срещу "фондация" Со - шменти капели :-)

По добър от Божидар Димитров едва ли ще се намери

Ако покапаем в Созопол със сигурност ще се намери по-добър...този е само разказвач на фантасмагории и приказки с монотонен глас радващ ушите на глупавия слушател..ха..ха

Много опростя народа, след като може да слуша и понася този тип

Щерев ди да не си академик по история и грък по народност ,безкрайно "обичащ" България ?

Прав си Пламенчо е, че няма по- добър доносник от него, по- голям търбух и по- вулгарен тип от Димитров.

Ще ги храним такива хрантутници...Даже и пенсия не заслужават агентите на ДС. Работили за чуждо разузнаване..

Поне е работил за България и не го смесвай с измета от доносници ...!

Работел е и работи сега само за тумбака си, този доносник

Ей, ПУБЕРИ, коментирате неща, за които не занете нищо и сте чували само от алкохолиците в кварталната градинка!

Пак Калин Янакиев.помните ли го от Ранобудните студенти.Тоя пак е слънчасал.Помогнете му да се преглида.Човека нее в час.Той просто е вреден на обществото.Стига вече све се делили.Крайно време е всички българи да се обеденим.Ама от такива като Калин Калинката.Тоя човеик не се ли срамува от децата си.Откачалка

3600 агенти на КГБ.и доносници..

Ех, че си ТЪП и ЕЛЕМЕНТАРЕН боздуган!

През последните години стана ясно ,че античната и ранната средновековна история умишлено е подменена и наложена една лъжа ,която учим в учебниците ! Нещо изключително има около гърците ,"техните" легенди и митове и нашата история ,преиначена от руснаците ,все комплексари ...! Поради лъжите ,сипещи се върху България и умишленото принизяването на нашата история, Б.Димитров понякога е малко груб ,но няма изход, като имаш насреща нагли типове

НАЙ-ДОБРЕ ДА СЕ ПЕНСИОНИРА И ДА ЗАПОЧНЕ ДА ХОДИ НА КУРСОВЕ ПО ИСТОРИЯ ЗА ДА НАУЧИ НЕЩО В КРАЙНА СМЕТКА. НЕ ТАЗИ ПРОПАГАНДНАТА ИЗМИСЛЕНА ПОЛИТИКО-ИСТОРИЯ, КОЯТО ЛАНСИРА. АКО НЕ МУ СЕ ОТДАВА МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕ НА ГОТВАРСКИ КУРСОВЕ, ПОНЕ В НЕЩО ДА СЕ СПЕЦИАЛИЗИРА.

Май много станахте необразованите лумпени ...!

...изказано от теб, звучи много смешно, неграмотнико!

"ИСТОРИКОТ", вместо да изпращаш Божидар Димитров да учи история, вземи разбери защо БЪЛГАРИТЕ имат 8800 годишна история. Когато далдисаш толкова дълбоко в аналите на историята, може и да схванеш мащаба на невежеството си.

Шо речи? Ти да не мислиш че само, БД е учил история или тези,които ти мият мозъка с 8800 години. Ти колко поколения назад знаеш за собствената си фамилия? Аз поне знам 7-8 и не съм от тези,които са се женили по на 15.Така , че смятай..А ти? Не ставай смешен,всичко,което ви мият не е реално, затова сега ще ви засадят бежанците, сигурно и те са българи?

Против пенсиониране -2035 гласа link За пенсиониране- 2477 гласа link От къде ги взехте тези 3600,бе шмекери?!

Миме, до кой клас си учила? Във вашето училище аритметика учихте ли?

Всички научни книжни пл....е ,трябва да вземат пример от него ,ЗАЩОТО ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ БУДИТЕЛ ,другите са мижитурки !!!Професорите от СУ ,БАН трябва да са ВИНАГИ на пулса на обществото и да се намесват бързо и компетентно ,за всяка недомислица , но не мънкащо е крещящо ,защото 90% от нашите политици са необразовани със слаби познания по история , а за този който иска да става такъв е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!!!!!!!!!!Ето пример ,обръщаме се към Иван с ...Иванннннн,а не Иване !!!!!Кой недоучил "филолог"наложи това ? Искам мнението на БАН , а не НЕДОУЧИЛ ЖУРНАЛИСТ ,СНОБ!

Аз лично имах високо мнение за БД до момента, кагато той заяви категорично по телевизията в своето предаване, че е за турското присъствие 500 години в България, а не робство. Така, че това според мене е достатъчно да не го уважавам като историк.

Ивайло Дичев и Калин Янакиев даже не са историци. Единият - социолог, другият - богослов ... Общото между тях е, че са соросоиди, т.е. българомразци и заличители на българската история. А Божо Димитров е голям българин и историк, независимо дали ще е директор, или не, на Националния исторически музейл

а Ивайло Дичев принадлежи към тинк-танковете,заедно с О.Минчев,Е.ДайновИ.Кръстев и мн.др.Има една книга на Д.Лаврен и с факти може да се докаже за голямата подмяна на "прехода"тези тинк -танкове са антибългари,затова са против професор Божидар Димитров.Те до толкова са се взели насериозно,защото са соросоиди,че все едно казват:Кучетата ги яли българите или другия от същото общество който е казал(не мога да го напиша дори)"м..ната му на православието.Е кой е прав Дичев или Димитров

пак съм с 2 коментара. Преди изчитане и след това на статията. Поддържам, че БД, е за у тях и не е никакъв историк и достатъчно ни срами .НО опонентите също са полуспециалисти. И след като няма държава, тези от вас, които поддържат БД, сигурно ще се кефят, че ни срами по света. Трябва нов човек, но никой няма да гопотърси, то само тези, които са с тъпите те станаха директори и преподаватели, затова е такова нивото на грамотност

Ама и ти си една грамотна, изреченията ти нямат никакъв смисъл, една бърканица от думи! И ти си седнала акъл да даваш!!!!

ДАринче, моме! Ами, да те назначат ТЕБ, та да можеш съвсем да ни посрамиш! С килийното си образованиве, направо ще заслепиш всички учени! Най-неприятната черта на глупци, като теб е, че смятат себе си за най-умни, а всички останали за глупаци... Всъщност - жалко за ТЕБ.

Царят на кича и мутробарока :)))

Има подмолна кампания срещу всички, които се занимават с българска история. Умишлено ги заливат с помия за да омаловажат разкритията им. Целта е история да остане само в Гърция и Италия, историята на България се прикрива.

Има наука и псевдо наука. Не може с разните му там мистификации, бомбастични фантасмагории и бутафорни реставрации да се прави и претендира за сериозна наука. Да, България има невероятно богата култура и история, но щом се намесят елементи като Димитров, се получава македоподобна мегаломанщина.

Историята не е наука, а по скоро философия. Тя се използва предимно за пропагандни цели, която е в дъното на омразата между различните религиозни и културни разбирания. Изопачена е от времето когато е започнала и откровено грешна в по-голямата част като цяло.

според тоя ман-ал сме не славяни а резнж-ци от иран.защо тогава говорим славянски език.да се маха. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Споко бе Бимби, ти и Волен сте 100% славяни

ако има как и мен ме пишете за пенсионирането му, или з ауволнението му, че вече не мога да трая тъпите му пъсеници.Ако има склероза - да ходи на ТЕЛК

Даринке, плитки са ти постовете. Ако ти кажа, че ти е крив носа и те тресе неврозата? Айде скрий се и не говори по махленски за човека с лични нападки. Гледай си телефона, склероза имаш ти, а не той.

Даринке, като си толкова умна и даваш акъли, я кажи какво значи думата "пъсеници", ти от кой край на България си?

а сега нормално. От ВТърново съм. "пъсениците" са грешка на лаптопа. Имах предвид, че говори- "ръси" каквото му е на устата. И на предния преди теб - нямам невроза. Но явно, много от тук коментиращите са за глупавите изрази на Б Димитров и компания. Възможно е, да сте от компания работещи над пенсионна възраст, защото сте незаменими? И не толерирам Янакиев и компания - те също не показват знания, а само нагаждане. СЕга не пиша "плитко" но съм гост" и нямам намерение да се регистрирам. Е, на български ли написах?

инициирана от университетските преподаватели Ивайло Дичев и Калин Янакиев, ЕЙ ТИЯ ДВАМАТА ПЛУЖЕЦИ ,КАТО МНОГО ДРУГИ ЮНАЦИ СА НА ХРАНИЛКА ...КЪМ ФОНДАЦИЯ ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО, РАЗБИРАЙТЕ САЩ!А ДА СМЕ ВИДЕЛИ НЕЩО ДОБРО ОТ ЯНКИТЕ ,ЯДЕЦ!!!

Ако в обществото се създаде НЕТЪРПИМОСТ към подобни плужеци, на хранилка към антибългарски фондации, има надежда България да се оправи. Да си отваряме очите за продажниците и да ги игнорираме по най-бърз начин!

Оставете го Божо да ни весели и да плюе макетата. Тези Ивайло Дичев и Калин Янакиев са много много скучни псевдо академични преподаватели...

Ако искате да си съставите правилно мнение по въпроса за и против реставрациите - посетете крепостта Цари мали град и крепостта Мезек!

А ти знаеш ли че колоните на Атинския Акропол са кухи и пълни със строителни отпадъци? Сигурни гърците ги боли фара, а?!

Е какво лошо има в реставрациите??? Аз лично предпочитам когато отида да видя всичко както е било на живо, а не да гледам някакви камъни на нивото на земята и някаква снимка направена на 3Д програма каква е била сградата в миналото... Е, ако са спестени материали и е правено със евтини заместители и всичко изглежда бутафорно, тогава вече е друга работата.

Ами, то се и прави бутафорно, това е проблемът. Колко пъти им се каза, че ЕС ще спре финансирането по програмите за консервация и реставрация, ако продължат да правят "автентични" газобетонни крепости. Да не мислиш, че някога е изглеждало така? По-добре за да се направи една 5Д виртуална разходка, вместо строителната фирма на някой кмет да доразруши с вандалското си строителство и малкото, което е останало, само и само да се усвоят някакви милиони.

Дичев и Янакиев са "тежка категория" интелектуалци

Кавичките им отиват и на двамата ;)

Здравейте, Не го познавам гн Димитров, нито съм от някоя организация за или против. Мойто мнение е че трябва да остане на поста си, и да го подкрепят хората. Според мен не само че няма лошо в рекламната дейност на нашата история, ами даже е абсолютно необходимо. Мисля че в голяма степен благодарение на него тези неща станаха толкова извесни > водата, базиликата и т.н. от предишните столици на България. Лично на мене ми стана много интересно и мисля да посетя тези места като се прибера в Бг

всеки може да замести пълноценно сътрудника на Живковските репресивни служби Божидар Димитров, и ще е много по-добър от него, ако е историк и не е пристрастен към измислиците на Т.Живковските историци

jingiby

"Докато в подписките За Божидар Димитров стоят имената .... пише самият Божидар Димитров". Тоя созополски клоун защо не замине в заслужен отдих?

ПЕТКО КОЛЕВ ДА ГЛЕДА КОМБИНАЦИИТЕ СИ С "ТАНГРА". НЯМА ГАРАНЦИЯ, ЧЕ БОЖИДАР ЩЕ СИ ОТПЕЧАТА СЛЕДВАЩАТА КОМПИЛАЦИЯ В НЕГОВОТО ИЗДАТЕЛСТВО! БОЖИДАР СЕ Е ИЗДИГНАЛ ДО "НАЦИОНАЛЕН ЛЪЖЕЦ" С РЪЗЛИЧНИ "НАУЧНИ" ТВЪРДЕНИЯ"! БОЖИДАР ДИМИТРОВ Е ДОНОСНИК НА 6-ТО И ДЕСЕТКИ ХОРА-УЧЕНИ НЕ СА ПОЛУЧИЛИ ПРАВО ДА ПЪТУВАТ В ЧУЖБИНА...КАКВО ПРАВИ ОЩЕ КАТО ДИРЕКТОР? НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА Е НЕГОВА - С ДОНОСИТЕ СИ "БИЛ СПАСЯВАЛ КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКОТО НАСЛЕДСТВО НА СТРАНАТА..."! ИМА ЛИ ДРУГ ПЕНКЕЛЕР "УЧЕН" В СВЕТА, КОЙТО ДА Е КОМПЕТЕНТЕН ОТ ПРАИСТОРИЯТ НА МАЛА АЗИЯ ДО МЕКЕДОНИЯ-СЕГА И ПОЛИТИЧЕСКАТА СОЦИОЛОГИЯ ДНЕС? БОЖИДАР ДИМИТРОВ Е НА 70 ГОДИНИ И КОНУКТЮРЕН ДИРЕКТОР НА НИМ ОТ КОМУНИЗМА ДО ДНЕС! КАКЪВ Е НЕГОВИЯТ НАУЧЕН ПРИНОС ЗА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ? ДА НЕ Е ДУЙЧЕВ, ИВ. БОЖИЛОВ, ГЮЗЕЛЕВ, ИЛИ ..../ АБЕ, "НАУЧЕН" ПОПУЛЯРИЗАТОР ОТ ТИПА-"ВСИЧКО ЗНАМ"./ КАКЪВ "ЗАЩИТНИК" НА БОЖИДАР МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕДИН ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСЯК КАТО ВАЛЕРИ СИМИОНОВ - РИБАР В МЪТНА ВОДА...? БОЖИДАРЕ, ОТИВАЙ СИ, ПОЖИВО И ПОЗДРАВО...ИНАЧЕ ЩЕ СТАНЕШ ЗА СМЯХ! А, ЗА ДИРЕКТОР, ИМА! НИКОЛАЙ ОВЧАРОВ- ТОЙ Е МЕДИАВИСТ. ТОЗИ НИМ Е ЗА ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ ОТ 681 ГОДИНА ДО ДНЕС..., А НЕ НА ТРАКИЙСКИТЕ ЗЕМИ В АНТИЧНОСТТА! ИМА НАУЧНИ СТРУКТУРИ ЗА ВРЕМЕ И ПРОСТРАНСТВО - ЗАКОНИ!

божо велможо трябва вече да си ходи , и на него му е ясно ..

Как така се случва че ДСБ, все сламката от окото на ГЕРБ се мъчи да извади, без да вижда гредата в своето око, И. Костов, драгалевския алхимик !

Всички се натискаме да възхваляваме чужди лидери- колко добро са направили за своя народ, а когато се появи наш лидер в дадена област всички пак се натискаме да го омаскарим....та питам аз , не се ли певръща това в някакво съревнование , някакъв национален "спорт" , кой по-вече глупости ще изрече . Оставете го човека да работи, а този който смята че ще работи по-добре, нека първо се включи в неговият "отбор" специалисти, нека покаже по-добри способности от Б.Димитров и чак тогава да прави подписки....тогава самият народ ще "помоли Б.Димитров да си оди.

Ами да оставим тогава и Р.Плевневлиев Президент докато е жив, щото от него по-добър Президент в България няма?!

Ако народа сметне ,че е лидер на своят пост, да си го остави...

А КАКВО СА НАПРАВИЛИ ЗА ПОПУЛЯРИЗИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ДВАМАТА (ПРОФЕСОРИ)ЛАЙНАРИ, СОБСТВЕНО??? И ДАЛИ СА ПРОСТО ОБИКНОВЕННИ ТЪПАНАРИ ИЛИ НЯКОЙ ИМ ПЛАЩА ДЕБЕЛО ЗА ДА НЕ СЕ УВЕЛИЧАВА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПОТОК КЪМ БЪЛГАРИЯ???

Едър шрифт, празни думи...почерк на трол...или на немислещ, като цяло, човек.

Не познавам г-н Димитров, но зная името му и какви исторически позиции защитава. Някой спомня ли си поне името на предишния шеф? - Едва ли. Пак искат да назначат партийна световно неизвестна мижитурка. Писна ми.

каква по-партийна мижитурка от сътрудник на ДС, бе другарю?!

соросидна-мижитурка сътрудник на Асен Генов.

Къде е подписката, която подкрепя оставането на Божидар Димитров на длъжността Директор на НИМ?

на НИМ е завита на руло.

Божидар Димитров може да подкрепите на link

веднага давам следния пример: Знаят ли на запад за хан Тервел, който спасява Източната Римска Империя, както и цяла Европа от арабско нашествие?! Не, разбира се. Вие знаете ли какъв филм може да стане от тази история?! Ама Крал Артур - ПАСТИ ДА ЯДЕ!!! Заради комлексари като тия двамата траверси от Софийския обаче, всичко това сякаш се забравя, потъва из вековете...

На запад, знаят за Тервел, дори има 10песни за крал, Тривелий(Тервел) ! Ние не знаем за тези песни . А крал, Артур, всъщност е тракиец от Добруджа, изпратен от римската империя, като военачалник на Британския остров.И за това също не знаем.

Имах си аз да не е тракиец :)

като става филм, направи го бе лайнар, само че няма кой да плаща да гледа социалистическите измишльотини за велика бълхария, от която всеки, който не е на службица като Б.Димитров иска да избяга!

Модераторите??!?!?

всички знаем колко интересна и вълнуваща е българската история!Знаем и това, че като малка страна оставаме винаги във сянка! По телевизията вече десетилетия гледаме филми за Камелон, английските рицари, Дажа Д'Арк, американската история..А нашата е далеч по-интересна, изпълнена с обрати, романтична и драматична!! По тази логика ЗАЩО И ВОДАТА ДА НЕ Е СВЕТЕНА?!? Разбирате ме какво имам напредвид...историята си е история, фактите са си факти, но какво пречи да се рекламира..както е по цял свят!