Над 3 милиона подписа за втори британски ЕС-референдум

Над 3,3 подписа има вече онлайн в петицията за втори референдум по членството на Великобритания в Европейският съюз, предаде ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Над 3 милиона подписа за втори британски ЕС-референдум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какъв втори референдум. И досега си бяха полу вътре полу вън - не са в Шенген, не са в еврозоната, не спазват редица регулации а аползват само изключения. Стига им толкова. ВЪН и да му мислят после. Не може ЕС да се съобразява само с една държава, само защото е била колонизаторска сила.

След вчерашната загуба от Исландия и отпадането от евро2016, в Англия са започнали подписка за преиграване на мач.

Хайде, няма нужда вече да събирате подписи! Вече няма къде да се върнете! Няма ЕС! Ще се прави Свръхдъжава ако не сте чули! Свърши се с ЕС. Отива се към нов проект!

Те, че не знаят какво искат, го разбраха и марсианците. Ама да пуснат един референдум дали да се изселят на Луната. Там само те ще са си бойна единица, ще са господари на лунния пазар и пейзаж, а като им писне, може да си направят референдум да се преместят на Венера.

Кой ти каза, че не знаят? За оставане са предимно младите Англичани, с неевропейски произход.

Точно младите "Англичани" с не европейски произход, са гласуване за излизане. И финансирането е било 3:1 в полза на "излизането". При "постигнатите правилни резултати", ние имаме една поговорка която гласи- За е...но дупе, цяр няма, ха ха !!!

И да гласуват до постигане на "правилните " резуртати, ние имаме една поговорка която гласи- За е...но дупе, цяр няма, ха ха !!!

Този скрипт, който използват хакерчетата за тази подписка, до края на деня, ще направи сметката на 5 млн. Щом като вчера скрипта бе регитрирал 30 000 души от Северна Корея, която няма външен интернет какво да говорим. А това се явява сериозен аргумент за нашите дезинформационни соросоидни медии, сутринта гордо съобщиха, че 3 млн. подписи било сериозна работа и трябвало да се прави нов референдум. Хора, не позволявайте елементарни тъпанари да ви манипулират.

На англичаните не им харесват немците, защото са по-подготвени да управляват. Но дали само немците са по- подготвени да управляват Европа. В момента руската дипломация показва много високо ниво. Руснаците полагат старания във всички области според възможностите си, а където не могат да се справят добре излизат на бой и се бият. Французите стабилизираха икономиката си и също излизат със силни карти напред. До тях са италианците , които намалиха драстично разходите си и възродиха производствата си. Турция направи силна икономика, която произвежда огромна продукция и на този фон къде са англичаните , къде е пазара, на който разчитат щом напускат ЕС? лирата днес е паднала и на азиатския пазар. Какво трябва да подскаже на тия селяни, че ще бъдат разорени заради меркантилността и лудостта на един измислен шовинист, който плашеше нацията с поляците и българите?

Англичаните най-много ги е страх от нов Четвърти Райх, без значение тоталитарен или демократичен. Няма да играят с Германия, каквото ще да става.

Добре го каза, че руснаците според възможностите си... Много ограничени! За външната политика нямам думи. Непредвидими наричат лудите в политиката.

Не разбирам с какво вторият референдумще е по-достоверен от първия?!Ако резултатът се окаже различен, на кой от двата ще се даде предимство и защо?Колко референдума ще се правят и до кога, кой решава?На кого трябва да се хареса резултатът , за да се приеме? Има ли смисъл от тази дандания?

След дъжд качулка ! Скъпи Британци живейте дълго и щастливо без ЕС , ние ако имахме умни и национално отговорни политици управляващи също щяхме да избягаме от ЕС ! ЕС много ми напомня СССР където една групичка шушумушу си решаваха как да живеем и колко , кога на тоалет и кога да се храним , кога да работим и какво да работим , за това не съжалявайте !

Ако някъде хората живеят , то е в ЕС и Сащ , канада и австралия. Не знам как го виждаш това с България извън Ес, Великобритания , която има 60 пъти повече БВП от нас е проблемна като отделна и иска достъп до пазара въпреки че излиза.

Англия ще реши от името на ЕС дали да има ИНТЕРНЕТ-ПОЛИТИКА !!! Защото Англия все още е в ЕС ! Но ЕС няма да е виновен за нищо :) МНОГО СА УМНИ !!!! Признавам

ЗАТОВА САЩ МЪЛЧИ....ЧАКА....

Затова ЕС бъраха да излиза Англия...

Странни български коментатори защо не казват истината за референдума. Англичаните масово са гласували за излизане от ЕС. За оставането в ЕС са гласували в Шотландия С. Ирландия и Гибралтар, а така също в Лондон и другите големи градове, където са събрани голяма част от емигрантските общности - индийци, пакистанци , шри ланци, араби, негри и всякаква паплач, а и източно европейци(предимно от по мургавата част от населението на тези страни). Казват , че те са по мадите граждани на великобритания

Сигурно е така . Тоест корените англичани са гласували твърдо против. Сега какво подписка за нов референдум. Значи референдуми до дупка до правилния избор, това е демокрацията, ако не сте разбрали.

СЕГА Е МОМЕНТА КИТАЙ да се подписва в подписката !!!! Като излезнат наяве 2 милиарда подписани англичани какво правим ?! :)))))))))

Веднага ЕС подава документи за влизане в GB!

АКО се уважи подписката.... Китай ще направят и те една такава за нещо си.... Русия и те ще направят една подписка за нещо си... САЩ и те за нещо си... Не ми се мисли какъв смях ще има АКО се УТВЪРДИ ИНТЕРНЕТ-ПОЛИТИКАТА !!!!!!!

да се отмени референдум в Шотландия, аналогични резултати.

Тя може да достигне 15 млн... И какво от това ??? Нали 17 млн. бяха и са "ЗА" излизането им ???

електронен бот може и повече да направи, например, повече отколкото хора в Британия.

Ура за британците. Здрава нация, корав народ ... Не признават Меркел и Юнкер и брюкселската бюрокрация. Защото са горди британци. Ако случайно се проведе нов референдум, резултатът ще бъде още по-голям в полза на Брексит. Но и този е достатъчен

Онлайн-подписка е несериозно. Тя може да се манипулира по всяко време. Резултатите са ясни, ако се проведе последващ референдум, значи не се зачита волята на гласувалите, което е липса на демокрация. Не, че ми пука за британците, важно е ние да се спасим от октопода ес...

Новата мишена на платена мрежа- английските пенсионери.Калени тролове запрятат ръкави за да накажат английските баби и дядовци с нечувана компроматна кампания в българския интернет.

Тези не си дават сметка, че Великобритания е притегателен център именно благодарение на труда на бабите и дядовците. Е те имат право да кажат вън прошляците от нашата държава.

Това е масово с пенсионерите! Мой близък беше преди вота на гости на едни такива пенсионери с приятетелката му..Бащата на 81 майката на 70 и двамата за Брексит и няма сила дъщерата да им обясни че това работи против нея. След вота изобщо не се чуват по телефона.

Кой НЕ Е ВИДЯЛ ОЩЕ ???? Интернет-политиката е на път да превземе света !!! Откога форума дори тук има силата на политически решения ??? Боже, пази ни !!!

Предлагам нашата протестна мрежа да спретне нон-стоп протест на техните жълти павета....и готовоооо .......ще назначат Боко за мин.председател.....

Не може Боко! Боко пази границата, тъй като всички останали държавни глави са на Европейското по футбол.

Подписите са вече 3 668 500 - от снощи насам само са се подписали над 500 хиляди човека. Подобна петиция би трябвало д абъде уважена. Друг е въпросът да ЕК ще иска да чака благоволението на британските власти.

Големия ВЪПРОС е точно такъв: Дали ще има интернет-политика !? Дали ще обърнат внимание на ОНЛАЙН подписката ! Ако да-ей ви ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА в ход ! Ако не-ще има кралство, и държави, и народи. Избора ще го прави Англия от името на ВСИЧКИ по света !!!!!!! Така че искате не искате, някой пак решава вместо нас..... Жалко....

А Англия е все още в ЕС ! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ !!! Така че ЕС ще вземе решение дали да има ИНТЕРНЕТ-ПОЛИТИКА !!! Ама без вина :)))) ХИТРО, А ?

Абе няма ли сега соросоидите да започнат да трамбоват жълтите павета срещу Брекзита. Времето е хубаво, Сорос няма ли да отпусне нещо, казаха че спечелил доста от Брекзита като купувал злато.

ти не разбра ли че точно Сорос каза че "ЕС се разпада" и това било "необратимо" ?! Май не знаеш самия накъде си главата а?

И аз се разписах току що вече сме към 3 милиона и 400 хиляди.

а на мене ми дреме на хоя!

BREXIT Британия отплува от Европа. Развод , делба и ред сълзи... На Брюксел правилата са за шопа, Британецът не се коси! Германия дружината ще бута, а Франция пък исо ще държи! Италия ще лапа пак прошуто, Испания пък все ще се дели... Палетата безпомощно ще лаем. За нас, финалният акорд! На брюкселската ретроградност, родила този мъртав плод. Бай , бай монархио на сто морета, и незалязващи слънца!... Бай, бай на твойте интереси, На твоите променливи лица! 24.06.2016г.

Смисъл не открих особен, но стихът е добър.

Какво пък, нелошо като епиграма !

Колко му е да ги направим няколко милиона повече- само един клавиш на тастатурата е достатъчен- разбира се тоя дето увеличава нулите след цифрите.

това е новият принцип на демокрацията,нали протести???

Или се СЪЗДАВА прецедент ! Онлайн ПОЛИТИКА !!! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ !!!!! Така може да бъде управляван ВСЕКИ от ВСЕКИ !!!!!!! Луда работа :))))) Дайте да правим онлайн подписка за големи заплати де !!!!! Хайде !!!! Онлайн !!!!!

Не ни занимавайте с поредната манипулация на лапачите в еп и ес защото не едно и две доказателства излезнаха как се манипулира тая ''подписка'. Народа на Великобритания си каза думата

си казаха думата. И тебе ако не те интересува, мене ме засяга, защото си изкарвам парите там. Така че не се изживявай и ти като "народа".

Ти глупако си там благодарение на тази Великобритания, която я направиха бабите и дядовците. А сега си стягай багажа и си обирай крушите защото бабите не искат прошляци!

Ако ги нямаше бабите и таквиз като вас бял свят нямаше да видят. Като си изкарвате парите там си правете сметката и не ни навирайте вашите проблеми

stan_posta@

Абе няма страшно, който работи съвестно никой нищо няма да му каже, нали е в интерес на Британия. Може и чужденец, щом работи кой ще го бутне ! Може да има някаква промяна за тези, които в бъдеще ще отиват, ама който е там си е на място.

Ало, дираааааа, бройте и ни съобщавайте на всеки 30 минути, колко са станали гласовете на тъпите британци, това е световна новина номер 1, довечера няма да заспя, ако не са 4 млн.....А спрете се, бе, стига с тези англичани, за вас други новини няма ли, бе некадърни драскачи, или Мутрака така ви е наредил!?

Онлайн подписка за Референдум ?! ФАЛШИМЕНТО !!! Пак давам пример: Разпечатайте КАКЪВТО и да е документ от ПЦ си, занесете го в съда, ОФИЦИАЛЕН ЛИ Е ??? Така е с ОНЛАЙН подписката...как ще стигне в парламента ? С лаптопа ли ??? :))))))

Баси мамата, колко сте бавнозагряващи от Дирницата! Скоро ще стигнат 4ри милиона! Няма да има Брекзит! Отлага се за 3000-та година! Все пак Еврорайха ще съществува 1000 години! :D Баба Ванга го е казала!

Освен това Баба Ванга е казала, че през 3000-та година Турция ще влезе в ЕС и тогава той ще се разпадне! Също така Баба Ванга е казала, че в Русия русокосите и синеките ще бъдат заместене с тъмнокои и жълтокожи - хунвейбинчета!

Демокрацията вече е параван и в Англия, да не говорим за България. Всичко се решава от шайка еврочиновници в Брюксел. Как така ще се пита втори път - ами да питат и трети, и пети, докато отговора стане приятен на тези, дето го искат. ЕС стана по-лошо и от социалистическия блок и Варшавския договор. ИМа демокрация, има свободи, има права - ама не-няма.

Така е! Само Русия остана единствен остров на Демокрацията! Всичко друго са корумпирани фашисти и пропаднали капиталисти-империалисти робовладелци!

Продължава зомбирането на стадото по всякакъв начин.Не четох "новината". Замо видях снимката - загрижени граждани тъгуват.... А снимка с щастливи от това,че излизат? НЯМА!!!! Значи тези които са гласували за излизане, са също нещастни? ГЕСТАПОВСКИ МЕДИИ! Гьобелс СЕ ВЪРТИ В ГРОБА,ЧЕ СТЕ ГО ЗАДМИНАЛИ!

Не се върти, а ръкопляска. Кой учител не се радва, когато учениците му го задминат !?

не сте разбрали правилно - вече са над 33 милиона, след като Цв.Цв. спешно е отишъл да помага!

Много як смях :)))))) Как го написахте само.... Цвък, Цвък :)))))) Аз тука си умирам от смях, Браво на Вас !!!

Онлайн подписка за Референдум ?! ФАЛШИМЕНТО !!! А как ще се представи ОФИЦИАЛЕН документ в парламента ?????? С принтирани ПОДПИСИ ?????? Гооолям смях :)))))))

Няма какво да се чудим на вота за BRéxit. Това е върхът на "айсберга" от проблемите на белия човек. Преди 100 години ТОЙ е бил 20% от населението на планетата, а сега е 6-7%. ДА, ВЕДНАГА ЩЕ МИ ЛЕПНАТ ЕТИКЕТА ЕВРЕЙЧЕТАТА, "Р А С И С Т ". И без да искат, ще ме накарат да се съмнявам в мащаба на техния "холокост" /прочистване от педеруги, наркомани, цигани и и деградирали духовно и физически "подчовеци"/. Както логиката сочи, разделянето на Човеците (не зависимо от цвета на кожата) от масата хора, ще ускорява своята динамика и към края на 2017 година ще придобие и МАТЕРИАЛИЗАЦИЯ. /Диоген:"Хора много, Човеци малко."/ Съмнявате се?! Както за президент на САЩ, че ще е Хилари Клинтън?! В катастрофата на СВЕТА НА ПАРИТЕ, че е вече фак'т?! ПРОБЛЕМЪТ Е ВЪВ ВАШИЯТ ТъЛъВИЗОР, както перничани казват.

Тъпи кравари, вашата шефка Хилъри Клинтън марширува в тазгодишния Ню Йорк Прайд, който се превърна и в най-мащабния и зрелищен гей парад в историята на Съединените щати, съобщи Си Ен Ен. Беж и вие на парада. ЕС няма нужда от тъпи говеда!

Мале мале, колко озлобени срещу ЕС хорица има отдолу. Явно имат същото айкю като тези гласували за брекзита във Великобритания. Аз даже не искам да си представя как ще се върнем в 90-те отново, затворени в ограда, която сами искаме да си сложим на границата. Трябва да се помисли, оградата нас ли пази или пази другите от нас...

То само оградата да беше...Ами фалитите?Купоните?Хиперинфлацията?

Важното е сами да викнем Матушка да ни спасява след това :) Това е целта на цялата хибридна обработка тук. На Матушка не и пука, че ние ще сме зле. Тя няма да ни направи по-добре.

Явно не четеш както трябва. Никой не е "озлобен" срещу ЕС. Не си живял из Европа и ти е бедна фантазията. Пълно е с Руснаци, Украинци, Китайци, Виетнамци и н'ам си какви. Който е умен и предприемчив си намира мястото, било в родината, било в чужбина. Какви 90те години? Ако се смяташ за второстепенен лумпен и че требва некой да те оправя постоянно, това си е твой проблем. Сега не ти ли стигат далаверите на власт имащите, или не са те взели под крилото на правиланат Партия, па и ти да се облажиш.

Еми профилът е следния: Англичанин вежду 18 и 25 години, разглезен, задоволен, тъп, мързелив, деградирал и напушен. След поредната "магистралка" е решил,че ще гласува, защото повече няма да хрантути "гадните имигранти" макар,че никога той не е работил и съответно никого не е хрантутил.

знаеш ли колко ме интересува и кю то ви като на пет човека съм правил дипломите а съм с средно специално

Дали другите са в деменция като вашата???Дали деменцията ви пречи да си спомните че и тогава се ходеше по чужбина ама и на почивки всяко лято се ходеше, Какво като има ограда да не би в задника ви да бърка>>Престанете с това насаждане на вашия страх защото хората не страдат о т деменция а и не са слепи и глухи за реалността. Като има визи за сащ и канада примерно да са спрели българите и другите европейци да ги посещават??

Ivan Ivanov

точно казано .. но няма да го разберат

Е как така ще ги питат 2 пъти за едно и също нещо. Големият демократ и евро атлантик Плевенлиев да се задейства и да стопира подобна глупoст.

ЛОГИЧНО Е АКО РЕФЕРЕНДУМА СЕ ПОВТОРИ ----------------- СЛЕД ТОВА ДА СЕ ПОТРЕТИ , ПОЧЕТВЪРТИ И ТН. ТОВА МОЖЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТУК ЩОТО СМЕ НЕДОРАСЛИ КАКТО КАЗВА ЦИГАНИНА ДОГАН , НО В АНГЛИЯ АКО СТАНЕ , ТО САМИЯ ЕС ТРЯБВА ДА ГИ ИЗГОНИ

Тези на кадрото защо реват, заради екзита, или че пиячката им е свършила? Каква покъртитерна сцена за промиване на краварски мозъци без гънки! Тук в пъба могат да гласуват до дупка!

са финансистчетата

Болшинството от подписите са фалшиви.

всички гласували за излизане, ще направят всичко възможно да няма втори референдум. По закон няма и да има, защото иначе изпадат във водовъртеж от референдуми "за" и "против" и ще хванат пушките.

Посредствени имитатори на мутродемокрацията.

Преди да пишете минуси, се замислете. Семейство ми е финансово, имуществено и социално осигурено. По наш собствен избор сме избрали да останем в България. Съпругът ми взема заплата, колкото е месечното възнаграждение на един български депутат. Останахме в България, защото НЕ ЖЕЛАЕМ да живеем в друга държава - сборище на всякакви хора от цял свят, с коренно различни от нашите култура, цивилизационно развитие и традиции. Нали се сещате, че не става въпрос за напр. арменци, румънци, чехи, поляци и т.н., а за араби- мюсюлмани...Не искам да виждам бурки по път за кварталното кафене. Не искам да се съобразявам с "културните" особености на всички азиатци и африканци.

на кого го казваш - простотията е в главата ти

марш в путинистан

ама ислямизирахте сума ти райони и разрешихте ромите да вилнеят без спирачка

Нямате минуси от мен, Уважаема :) Приемам мнението Ви, но не съм 100% съгласен. Така че само се информирам за Вашето мнение. Обаче, замислете се... вече никой НЯМА да пита електоралната класа какво иска !!! Създаде се елит, той взима решения вместо Вас ! Благодаря ! Да сте жива и здрава ! :)

анонимен

Ако България стане част от сещ, се изнасяме в Австралия. Аз съм български адвокат, за мен е ценно съществуването на българската държавност, държавата България е моята Родина, а не най- бедният щат на сещ- щат българия. Прадядо ми е награждаван за обсадата на Одрин през 1912-1913 и аз няма да плюя върху паметта му и върху онова, за което той е воювал- съществуването на суверенната и независима държава България- Третата българска държава, държавата на БЪЛГАРИТЕ.

те и ромите ходят така и сте напускали проповедници от къде ли не, няма нужда да се правите на гоуемите европейци

Дано има повече хора каот Вас! Бъдете живи и здрави!

ПРОСТОТИЯ А ТРЯБВА ПОЛОВИНА ОТ НАСЕЛЕНИЕ+ 1 глас -нали зато беше и този референдум

Ние от софия-прайд, категорично не признаваме официалния резултат от референдума.

Мацката от снимката, обаче, е готина фичка. Със сигурност разните пакистанци и африканци здраво брулят сливата.

Онлайн подписка за Референдум ?! ФАЛШИМЕНТО !!! Дайте онлайн да се преброим ! Колко българи сме ? За 3 дни ще се регистрират поне 10 МИЛИОНА :)))) Голям смях :))) ОНЛАЙН си е предимно за социални мрежи и форуми, така мисля. А за референдум - има КЛАСИКА - отивай на плащада, подписвай се на хартия, с удостоверение - лична карта.

Реват Демократите и Реформаторите на власт, квичи като прасе на дръвник, защото здравомислещите граждани на Англия изведнъж се оказаха повече от сексуално мислещите и не могат да си простят, как така аджеба, толкова години "форматирах ме" и ..... . .а то е много просто. Няма как и английските граждани и българските да не разсъждават, да мислят и еднакво да гледат. Първо почнаха да ни набиват в главите, ч е не сме сексуално толерантни, след това превърнаха сексуалните различия в норма на поведение и най- важното - всички да станем или п ....... или л . . . . . Следващо, уж демокрация свободно движение на хора - то се получи движение само в една посока - едните държави се "изпразват", другите се пълнят. Друго - никой не е против бежанци, имигранти, имало е, има, и ще има - ама така на юрюш, изкуствено и с тонове и най-фрапиращото :имигранта е над закона - също като лисицата и дядовата ръкавичка, гостенина те изхвърля от собствения ти дом . . . сексуални посегателства . . . .дрън - дрън. Та казваха гражданите на ЕС, абе ей, ЕС-бюрократи, има нещо сбъркано! - а бюрократите отговарят: "Аааааа, вие гражданите на ЕС, сте се объркали" . . . . . .. . . .И се стигна до резултата от референдума и гласуваха както обикновения английски гражданин, така и малкия бизнес, средния бизнес и крупните фирми и медии . . . И сега ще доказват братята соросоиди, че те английските граждани, дето все пак имат голям опит в тая материя, че и служат за образец, че били са се объркали, били тъпи, излъгали са се и т.н. Боли, много боли - няма как да се оправдаем с Путин с КГБ, с мурзилки, със сексулно различните . . .

Кралицата не обича да я командват бюрократи и якобинци и е подпряла брекзита. Така че и 100 референдума да направят, брекзита винаги ще печели. :))