17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споменаха за ден за безплатни профилактични прегледи, но не разбрах в коя болница ( май в Бургас) , само за един ден съобщиха, че са открили 12 болни с туберкулоза в тая болница и това на никой не направи впечатление...представете си още колко има в България по бедните райони мизерсъващу болни...Туберкулозата в Африка е наистина като пандемия и то мултирезистентната й форма, по 12 хапчета на ден пият заразените, но ги повръщат и накрая умират....това е ужас

А сега си представете , че сте алчен мръсник с власт, крадящи парите на държавата безконтролно...слизате от луксозната си кола и вдишвате с въздуха бактерията на бедния и гладния , който я е издишал...и падате болни, парите ви не могат да ви спасят и вие умирате в адски мъки.

А сега вери хайли лайкли следите ще сочат към Русия, щото в средните векове туберколозата е върлувала там. Вил Мирзаянов ще потвърди!

Путин е лично виновен за случващото се.

Е НА ТОВА Е СПОСОБНА ГОЛЕМАТА АМЕРИКАНСКА НАЦИЯ ДА СЪЗДАВА И ПРАВИ ПРОБЛЕМИ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ МАЛОУМНИЦИ

По отношение на заглавието--пише се "туберкУлоза".Не звучи много достоверно.Туберкулозата не е особено опасна инфекция/ООИ/.Носител на бактерия е болния човек.Как тогава е изтекъл този "щам"?

Сега ще се окаже, че бабата на лаборанта, счупил стъкленицата със щама е етническа рускиня. А дори и да не е всичко сочи към "дългата ръка на Кремъл".

Абе не е туберколоза, "новичок" е :):):)