17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да има Министерство на магията и илюзията и министърка по щастливото освобождаване.

Не подкрепям изобщо.

Маймуните ще станат много на един клон и нали знаете какво следва тогава.

TheBeast

Домашното насилие не се бори с вицепремиери ! То се бори с манталитет ! Когато българина/българка осъзнаят , че това престъпление и почнат да го докладват тогава нещо се ще се случи !

И кво ще прави тоя вицепремиер?Някой изкукуригал пиянка като утрепе с мотиката "жената да себе си" пред очите на трите и деца от втория брак, ще дава изявления колко не харесва държавата таквиз работи?И как трябва да входираме публична дискусия по иновативното стопиране и превантивното предотвратяване?Не може ли някоя друга от хилядите калинки да я свърши тая работа?

Какво следва другия месец? Вицепремиер на Домоуправителите и Междусъседските Отношения?..

Защо само един?Една калинка ли остана само неуредена?

Ако са две и да циганки от ИТН.

То скоро всички министри ще станат вицепремиери. А по отношение на домашното насилие - тук е мястото на МВР, Прокуратурата, неправителствените организации. Възпитание му е "майката". Простотия на всяка крачка. Имаме си Министър Председател който дори не знае добре български език. Не че предния муньо знаеше български. Но за съжаление ние си ги избираме. Простотия, простотия, простотия

Хахах, един човек не подкрепя тая поредна тъпотия като сол ташак на истанбулската конвенция, обаче анкетата е леко манипулираща и манипулирана и ще кажат накрая друго! Иначе подкрепям да има наказателни бригади, щом няма полиция :)

Над мъжете, няма домашно насилие !? Вербално, върху психиката и се стига и до физическо ... Ама те нали са мъже, не са хора и нямат чувства, чест и достойнство и трябва да се тъпчат .... Върху тях може ...!!!!! и това не е насилие ??? Не може с едностранчиви и на никого не нужни мерки да разделяш хората по признак ... Тогава следва ефекта на бумеранга ... И резултата трагичен ... Хайде от там от където сте дошли ...

Прехвърлих и моята част на апартамента(по-точно на баща и), храних я 10 години защото не работеше. Отиде в Русия на специализация и се върна с надут корем. Когато ми говореше, езикът и излизаше навън и се раздвояваше. Арменския поп отвърна на прошението ми: Сам си си виновен. Иначе съм ЗА замминистър....ще се регистрирам първи, като насилник.

Нали знаеш, че жените обичат да категоризират мъжете в две категории - ебачи които ги възбуждат защото са мъжкари и такива, които трябва да си плащат с внимание, пари, усилия, слугуване, съобразяване, и тн. Ти като 10 години я издържаше, а тя не работеше и апартаменти и прехвърляше, от коя категория мъже беше в нейните очи и своите очи според теб? Хората работят предимно на подсъзнателно ниво и като на подсъзнателно ниво демонстрираш на себе си и на нея, че ти си недостоен като мъж, резултатите са на лице. Давай напред сега. Трансформирай се в един от ебачите.

Хайде стига вече! Тези младоци уж щяха да намаляват администрацията, а те я раздуха повече в министерствата! За всяко нещо, вицепремиер! Ще станем вече първи и в тази насока!

които заявиха: Тя, тая власт, с кръв сме я взимали и с кръв ще я дадем.

Имало преди около 100 години един Христо Смирненски и Приказка за стълбата - ГЕНИАЛНО прозрение, ама полза НЯМААААА.

Повече министри трябват. Поне 10 вице-премиери. По иновациите е особено ценен. При наличието на няколко кризи, що да не уредим приятелчето от училище...

ВСЕКИ БЪЛГАРИН- МИНИСТЪР --на каквото и да е....

Май К.Иречек беше казал нещо по този повод.

Разбира се, че подкрепям идеята. Същото така подкрепям идета да си назначи 25 годишна девойка за заместник, разбира се ако е експерт във френския. Също така около 13 съветника на заплатка около 2500лв минимум, ако и те са същите експерти като девойката, още по-добре.

Какъв Министър за дом насилие? Проблема е,че няма отношение на полицията към дом.насилие. После проблема е,че обществото толерира насилието като говори,че мъжа трябва да е дикатор вкъщи, а жените да робуват и са предмети като фесовете. Я идете в Сливен, вижте разбирането на малоумните мъже и дори и жените. Само като излязат в чужбина като ги набият жените техните мъже и сигнал до полицията и мъжете завинаги са далече, изгонени, а децата и жените запазени. За кво ни е тоя министър?

Подкрепям да се захванат с проблемите с цените на енергоизточниците. Предпочитам НС да се захване с бюджета, най-накрая,!,! Да споменавам ли, че несигурната икономическа и финансова обстановка - при някои хора води до повече нервност, повече пиене, от там - агресия. Домашното насилие няма да се реши с изявления и министри в кабинети на центъра на София. То може да се реши с работа на терен, с личен контакт, а не от разстояние.

Точно това мислех да напиша и аз! Не виждам как още един индивид, който си стои в топлия кабинет на уютния стол може да допринесе за спиране на домашното насилие. За да се спре, трябва полицаите да тръгнат по адресите и да направят проучвания и из болниците. Разните там фондацийки, дето уж това им е основната дейност да се замислят как да откриват жертвите, а не само да чакат някоя жертва сама да ги потърси, за да могат с нея да оправдават съществуването си. Законови мерки има, но няма кой да установи престъпниците.

Как да се захванат с нещо,от което не разбират!?!?Мунчо чорапа,ги назначи,човек който през целият си живот,не си е купил и една баничка!!!

Още малко и ще започнете да се усещате какъв ви го (или си го) набиха, гласувайки за тези миндили от ПП, ИТН и всичката останала паплач гладна са синекурни службички! Малко ви се видя схемата 3-5-8 по време на тройната, та предпочетохте четворна още да ви цедят. Ревяхте срещу Борисов, но той харчеше европейски пари и правеше нещо - сега тия само смърдят къде имало незаконни неща, пари от ЕС няма и изцеждат това, което могат от народа! "Чисти и прозрачни като сълза" - затуй сделката със щадящите тестове за учениците е на прокурор! Инак оня ушатия и дума не спомена за това в тронното си слово - щял да бъде критичен. Абе мърльо, първо към себе си бъди критичен, после търси кривото у другите - то си е жива подигравка с хората - да се кълне в Конституцията която грубо погази най-малко пет пъти в предишния си мандат.

Вицепремиер да си в наши дни!

Трявба да се приеме закон за насилието от страна на ръководството върху работниците . Защото много гора като докопат власт и се самозабравят тотално и унижават и тормозят подчиненият им персонал

Имаме си достатъчно калинки на високи позиции,Куролацията нали обеща съкращения в администрацията, а вместо това я раздува! Това е стъпка към приемането на Истанбулската конвенция и ЛГБТИФШК! Киро досега прави точно обратното на това което казва и лъже като тиквата, само че по-модерно! Имаме закони, няма кой да ги прилага!!!

Просто направете закон за неприкосновена собственост и сте готови. Някой манго като ти влезе в къщата неканен му пръсваш черепа и край с битовата престъпност.

Искам да има вицепремиер по Защита правата на потребителите. Всеки ден, отвсякъде ни правят на маймуни. Има някаква си Агенция, но тя е мълчалива и не застава в защита на потребителите. Търговците он бай държат парите от върнати от мен продукти по 14 работни дни и няма на кого да се оплача за тази отвратителна кражба. Справка - в ЕС парите ги връщат до 3 дни.Кой ще ме защити от непочтените търговци?

Циганските мародерства са ЕЖЕДНЕВИЕ! Не остана не ограбен, бребит, изнасилена пенсионер по селата... Това ли са ви ПРИОРИТЕТИТЕ?

Как изобщо противопоставяш двете неща? Нима пордения изрод, който пребива жена си е нещо повече от мургавелковците, които крадат? Ми не. И двата проблема са много сериозни и не могат да бъдат противопоставяни! Стига с тая измислена демагогия! Трябват действия и срещу двете!

Не, защото е поредната глупост на това правителство. Станаха толкова много, че чак ти е отвратително в каква държава те принудиха да съществуваш. Напълнихме се с всякакви случайници, то какви ли не постове не се раздадоха. Колко вицета станаха? А "съветниците" на Киро? Това е някакъв абсурд. Сигурно и чистачката му е уредена с някакъв пост. Казали са хората "Опази Боже сляпо да прогледа" - точно това се случва с тези изтърсаци в момента.

Точно! Подобен беше коментара ми преди месец, когато Куролацията щял да съкрати администрацията! Тоя лъже като тиквата,само по завоалирано!

Подкрепям единствено, оставка на тези неудачници и илитерати,министъра на енергетиката лично го познавам!Рядко прост връзкар!!!!

Кой ги измисля тези простотии??!!! Нали уж искат да съкращават държавни служители, а те разкриват места за нови!! Що за олигофрен трябва да е някой да върши подобни неща??!!

Аз съм за всякакви експерименти стига да има все повече бюрокрация ! Нищо че всички тези иексперименти създават само допълнително напрежение в обществото и задълбочават вместо да решават проблеми!

Абсолютно ненужна длъжност, също като Министър по електронно управление, Министър по иновации и растеж, както и заместник министър-председател по ефективното управление - това са длъжности, които просто харчат държавни пари за "наши хора" т е. обогатяващи определени личности.

И с какво ще помогне този министър ако съм говедо и реша да пребия жена ми.

Проблема с домашното насилие е съвсем реален, но за това си има законодателство и институции, грижещи се за това. Както е тръгнало, защо да няма министерство по темата с палмовото масло и картофения чипс, нанасящи не малко здравословни проблеми.

но всички виждаме, че реално това нищо не значи! Не че поредния министър ще има значение.... но признавам си не виждам решение точно на този проблем. Можеби само физическо осакатяване на насилник би имало някакъв възпиращ ефект!

да съвмести и насилието и ебанету ... Веселяка от Канада ли го предлага това ? Смешници .

Подкрепям да има премиер за смъртното наказание.

Трябва вицепремиер за изгрева и още един за залеза. Киро, иди си!

Категорично против съм за щяло и нещяло да има Министри, Министерства, Комисии, Агенции и да се раздува държавната администрация. Домашното насилие е важна тема, но това не означава, че чак трябва да има вицепремиер.

Проблем с насилието има! И то огромен! Определено има нужда от действия! Дали вицепримиер е нужен.... в България означава просто някой да цоца още пари, просто темата е различна. Създават се службички, а резултати НУЛА! За това никой не вяврва, че подобна позиция ще промени обстановката! Време е за решителни действия и всеки да си носи последствията от действията! От онзи с пиратките къда празнувал бил раждането на дете, до поредния изрод пребил жена си!