Обвиниха човек на Тръмп за подкрепа на Янукович

Шефът на предизборната кампания на Доналд Тръмп беше обвинен, че е плащал на европейски политици, за да лобират за предишното, проруско правителство на Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха човек на Тръмп за подкрепа на Янукович | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми се иска да чуя по какви критерии Янукович е "проруски" президент!Съвсем ясно се вижда, че това е един политически въжеиграч, страхлив,корумпиран и продажен!Ако той беше поне малко проруски президент,щеше да наложи руският език като втори национален!И това е най-малкото !Той се опитваше да седи на два стола и се случи логичното!А това ,че го приютиха в Русия е следствие на извършения военен преврат!А сега за Пол Манафорт!Вижте му биографията -това категорично е човек на ЦРУ,от т.н оператори,хора ,които организират и изпълняват трудни,неудобни и понякога мръсни поръчки! За изпълнените поръчки получаван съотв. възнаграждение,като им се дава право да си заработват допълнително от набелязаните клиенти!Видимо той си е превишил пълномощията или е взел повече от позволеното и затова сега е хвърлен на кучетата!Но ви гарантирам,че ще се отърве с незначителни ухапвания- ЦРУ не се лишава така лекомислено от толкава ценни кадри!

Защо да "обвиняват" някого за това че е подкрепял Янукович. По негово време нямаше война в Украйна, нямаше касапски режим като сега. Украйна беше цяла. Нямаше десетки хиляди избити хора. Стандартът на живот беше много по-висок. Значи човекът е мислел доброто на Украйна. Но ... явно не това е целта на ястребите от САЩ и затова го "обвиняват" че е правил добро.

Горната публикация трябва да се изучава във факултетите по журналистика. Почва с лъжа, която се поднася като безспорна истина - "човек на Тръмп". Това, че за пари някой ти ръководи кампанията (а да ръководи или консултира такива кампании е професията на Манафорд) не го прави твой човек, но това е дреболия. Второ, веднага се казва, че Манафорд е водил кампанията на Янукович, който е "проруски". Това меко казано е доста пресилено, но трудно е да се нарече лъжа, защото всички западни медии го наричат така, а нали знаете, като се повтори една лъжа тя става истина, както е казал бащата на западната идея за информация Гьобелс. И след като човек изчете помията, която се изсипва по повод на Манафорд (и косвено върху Тръмп разбира се, което е главната идея), няъде е споменато че този гнусен тип отрича обвиненията! Абе как смее! Ето, даже дир.бг показва какъв престъпник е!

Винаги ми е било забавно да чета йезуитски писания. Ти от небето ли падаш или се правиж на дръж ми шапката. Азбучна истина е, че когато се прави предизборна кампания за президент, кмет, партия и за каквото още политическо се сетиш, за шеф на кампанията се слага човек на който имаш безгранично доверие. Даже много често се слагат хора, които са по-скоро верни на каузата или човека - кандидат отколкото да са супер професионалисти във воденето на кампания. Това, че им се плаща не значи, че нямат нищо общо с кандидата. Янукович беше и си остава про-руски президент. Ако не си запознат - това е твой проблем. За разлика от теб има хора, които следят политиката в света от десетилетия, а не от последните 5-6 години. По времето, когато бяха изборите в Украйна, на които беше избран Янукович се изписаха сума ти статии вкл. и тук в Дир-а за различните кандидати. Янукович беше издигнат от Партията на регионите (мисля, че това беше името, говоря по спомени, може да се провери в нета), на която той беше ръководител и която винаги е била про-руска. Съответно и след избирането му водеше в Украйна про-руска политика. ЕС и САЩ направиха груба грешка с организирането на Майдана. Трябваше да оставят нещата да узреят постепенно, а не да ги стимулират отвън. Украинците щяха да изритат Янукович от власт и без Майдан, просто им трябваше още време. И всичко щеше да мине без насилие, жертви и гражданска война. Но това е друга тема. А по отношение и на 2-те точки в изказването ти, неистините ги твърдиш ти, а не автора на статията.

Горкичкия....на колко годинки си? Може би ако поживееш повечко ще научиш повечко? Макар че може би се лъжа...

Интересно всички разследват и говорят за Тръмп и за руснаците, а никой не разследва Хилари, чиято най-близка съветничка е дирвктвн агент на Саудитска Арабия, а кампанията на Хилари бе спонсорирана компании собственост на саудитския крал Хюсеин и неговото семейство.Друго интересно нещо:Всеки кандидат за президент в САЩ се врича във вярност на Израел още по време на предизборната кампания.Това не е ли също вмешателство на чужда държава в изборите на САЩ достойно за разледване? Интересно как за едни може, а за други не може.Кой решава за кои може обаче е истинския въпрос и явно не е президента или екипа му.

Демокрацията не може да се защитава само с демократични средства, трябва малко и от опита на Антон Макаренко, който е възпитавал криминално проявените неосъзнати младежи и с малко лобут.

Говедата се гърчат от яд, че БРАТЯТА ги навират в отвърстията на кучетата, и накрая ще се самоизядат като изолирани плъхове. Вече са на халюцинации, почват да се гризят, очаквайте самоизяждането им.

И за руската свиня има Коледа!

писанията заключавам, че ти си на халюциногенни лекарства, при това от най-мощните.

Така нареченият Воено Промишлен Комплекс, което е всъщност Ционистката машина на Родшилд, Рокфелер, Морган, Сорос прави всичко възможно да дискредитира Доналд Тръмп. Скоро очаквам да го обвинят че яде новородени за закуска.

Не знам дали остана човек на света, който да не разбра, че Янукович само излагаше руснаците и крадеше с гъза си. А да подкрепяш такъв политик е чиста корупция и нищо друго. Това е много компрометиращо обстоятелство. Облаците около Тръмп се сгъстяват.

Драсни сега за развита и некорумпирана държава на Порошенко .

добре де!Разбрахме от доводите на американските опозиционери че ,Дончо е руски агент..... а това дефакто означава че,при Трета Световна,САЩ няма как да изстрелят ядрените си ракети по Русия,щото Дони ще се заключи в тоалетната на Белия Дом,заедно с червеното куфарче.

Бедна Ви е фантазията колко сте прав, въпреки иронията. Оранжевият клоун гарантирано е пътник.

След като Вики Нюланд официално призна, че официалната власт на Обама е вложила милиарди за оранжеви майдани, защо чаястният бизнес да няма собствени предпочитания? А ако пък Русия се беше намесила с подобни действия в Канада или Мексико, а?!...

То ще е проблем и ако Русия разположи военни кораби в Куба примерно ... УСА може да е в Черно море а руснаците не може да са в Мексиканския залив кви са тея двойни стандарти

Ами от хилядолетия е така, който плаща, той поръчва музиката. ЩАТИТЕ плащат най-добре и музиката е тяхна. Жив пример е как изхвърлиха руснаците от олимпиадите, а скоро и от футбола. Световното по футбол за 2018г. ще се проведе в Германия и Холандия.

Че какво лошо има да е подкрепял законно избраният украински президент

Какво му е законното. Предател който искаше да узакони руският език като официален. Искаше да ни прикачи към дива азия, а не към цивилизована Европа, люлка на чиято цивилизация се явява древна Украйна, а а езикът на древните укри лежи в оснаовата на всички съвременни европейски езици.

Ясно сега се запознах с въпроса по обстойно и си прав

stan_posta@

Че той руският си беше официален в Украйна и преди Янукович !?

"Историко", историята наистина помни как донските казаци говореха и пееха на чист украински, докато служиха на могъщия украински крал (или падишах??), от който Русия трепереше... Твоята теза май си е откраднал от великата македонска нация? То аслъ, ако ви слуша човек, преди Сталин в Източна и Средна Европа е имало само тези две велики нации, които странно защо днес никой не уважава и обича!

Народа на Украйна го искаше, а не Янукович.

А и напълно нормално е да се приеме руския в Украйна за официален език, всеки украинец го владее, а повече от половината украинци са руско говорими.

А казат,че ДНК то не играела никаква роля:)))Играе и още каква ,стига да се знае кои са били първите бели заселници на Америка и кои последните

Браво другари, тролете неуморно и си тропайте плюсчета

какъв човек на Тръмп, друзя колхозни? Тръмп нито го познава този, нито го е оставил на работа за дълго, но вие не може да се спрете да лапате копейките :)))

Едно е ясно: САЩ не спират да се намесват във вътрешните работи на другите страни, да предизвиква войни и конфликти. Но, каквото посееш, това ще пожънеш.

а добрутру и заради тези Боко продаде национален интерес - Южен поток и сега драпа ама късно е чадо мандалото падна.

И откога БСП-Орешарски се нарича Боко?! "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП... след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа),

се почеса по топките и го премести в другият крачол!!;))

Казвате хибридна война:))) Американците пак я измислиха, а я преписаха на другиго на който му дреме за това.

Някой ни наду главите че руснаците са се намесили в изборите за президнет в САЩ! Защо ли все става обратното и всички си мълчат!

хич не им е лесно на носителите на факела на "демокрацията " Я да попрегледат някое ръководство писано я от Рибаков я от Сожиницин

За бандитите от Фашистка Америка всеки президент, или правителство, което работи за интересите на собствената си страна, е "проруско"!??Ами нали точно Юнакович преговаряше за асоциация с Еврогейския съюз и като видя условията в договора му се изправиха косите и отказа да подпише! Подобно нещо разбира се, не се прощава от Западните бандити..

СОРОСИТЕ НА ЮДЕЙСКИЯ КЛУБ ,СЪВСЕМ ИЗКУКАХА ! Чудят се кой е следващия президент ,на Хазарския Каганат ! Макартизма се връща ,господа пазете ,Доналд Тръмп

Значи демократите начело със мумията сорос купиха майдана,а след като се провалиха се опитват да изкарат тръмп демократ,е нема такова племе дето си ебе кравите и после вика че мастурбира

Манафорт плащал на европейски политици, за да лобират ... А тази с поничките какво каза: "Платили сме 5 млрд. долара на политици в Украйна..." - нея ще я съдят ли за нещо или за демократите не важи това!?

Шило

Ситуацията е като латиноамерикански сериал

тия демократите са по големо кукумяу и от мене бе,дадоха милиарди за майдани а обвиняват че някой си лобирал а не плащал

други ,,раздаваха,, курабиики на ,,маидана,, и ,,някакви,, си милиарди...!!!

януш е виновен че тръмпи е президент а не баидун с протезите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Все пак, избирането на Тъмп за президент има един огромен плюс! За цялото човечество! Не за друго, а защото показа какви смехурковци са краварите...

нова цигания по американски

аиде и януш виновен тия американци са изперка ли !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1