Полиция охранява банките, които ще изплащат влогове от КТБ

Полицейското присъствие пред офисите и клоновете на деветте банки, които ще изплащат гарантираните влогове от КТБ, на 4 декември, ще бъде повишено.

Обратно в новината

Коментари - Полиция охранява банките, които ще изплащат влогове от КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой може ли да каже, кои са 9-те банки за да могат нормалните им клиенти да си правят сметката за обслужването им и потенциалното време за чакане???

То това да не са ви избори, че да ги охранявате. Народа си има интернет банкиране. Оп то пък кой охранява вече и избори!

Какви са тия просташки акций пак бе,абе вие нещо умно ще направите ли някога бре....полицаи......нямам думи....цветанов няма да е сам....

Колко пари още ще потрошите за измислици?! Квестори измислени, одитори измислени, охрани измислени... Ако я бяхте оздравили както х пъти правите с ПИБ щяхте да спестите толкова разходи на държавата. Просто Крадци!

А,КОЙ ще тъси КРАДЦИТЕ на КТБ???

Вътрешният министър призова гражданите да не бързат да теглят своите влогове още първия ден, тъй като срокът за получаване на парите е 5 години. а на б.б. мандатът му е... 4 години?!?

След дъжд качулка. А кой извърши 4-милиардната кражба на века така и не ни казахте ! За издирване и връщане на парите пък хептен !

Като не могат да ловят дори битови престъпници, ще кесят пред банките - как иначе ще оправдаят 100-те милиона, откъснат от залъка на хората за увеличение на заплатите им?

Е за кво да ги теглим в брой нали на всяка каса има поне 4 ПОС терминала от различни банки всеки на стойност 250-300$ не, че и един не върши същата работа. Друго си е касиерката да се вживява на полицайка и да ти иска заедно с банковата карта и лична карта защото си купувате клечки за зъби и тоалетна хартия. В това време ДАНС проспало обира на всички времена КТБ.

Започва голямото преброяване на дивите зайци. Преди две седмици приключи друг подобен проект (в поредната община): доброволно предоставяне на актуални документи за собственост на недвижимо имущество на определена фирма, избрана по незнаен принцип и по закон нямаща право да изисква такава информация, с цел изготвяне на кадастрален план, след като държавата може да получи тази информация по служебен път от съответната база данни за плащане на данъците в общината.

Абе, в какво да инвестирам с моите 5000 лева, които съм внесъл за зор заман! Не разбахте ли, че парите са в богаташите с палатите, яхтите и мутресите

Внеси ги в държавния бюджет и инвестирай в светлото бъдеще на децата си!

не се ли наядохте, долни търтеи!

Полицията зорко ще наблюдава кой тегли пари и веднага ще уведомява почиващите си колеги (участници в престъпни групи) къде е най-добре да сгащят гражданите с пачките!

ПРЕДЛАГАМ НА СЪНАРОДНИЦИТЕ, РАБОТЕЩИ НАВЪН НЕЗАБАВНО ДА СПРАТ ДА ИЗПРАЩАТ ПАРИ В БГ, ЗА ДА МОЖЕ ДА ФАЛИРАТ ПО-БЪРЗО И ДА СЕ СВЪРШИ.

кой искаш да фалира, и защо? Нещо не мога да ти хвана мисълта.

Парите, които внасят в българската икономика българските емигранти, са повече от чуждестранните инвестиции.Ако спрат да пращат пари в България....следва фалит на държавата...то не, че и сега не сме във фалит...с никакво местно производство и тия заеми:(((

Само много закъсалите ще ги теглят в брой и то не целите суми,всичко е за парлама.

Могат да бъдат изтеглени само до 3000 лева. За повече е необходима заявка, която се изпълнява след 2 работни дни.

аз лично ще ги изтегля всичките 170 хилки... след 2-3 месеца и тези 5 банки ще преуспеят!

Умишлено се нагнетява, че парите трябва да се изтеглят в брой

Идва рай за крадците. А бурканите изчезнаха от пазара. Чак когато лихвата стане отрицателна, простият българин ще се усети, че е по-добре да инвестира в нещо, отколкото да ги държи в банки.

Ще ги инвестираш?! Я да чуем предложение, та да се възяпплжваме от компетентното ти мнение! Как може да инвестираш в нещо там, където няма свободен пазар, а свободната инициатива е регламентиране от закона само на книга!

Коя полиция охранява лбанките? Тази, дето я снимаха как взема рушвети ли?