Коментари - Бунт в бежански лагер в София след смъртта на млад сириец | Днес.dir.bg

Бунт в бежански лагер в София след смъртта на млад сириец

35-годишен сириец е починал в лагера в кв. "Военна рампа" в София, което е предизвикало напрежение сред настанените над 800 души. Наложило се е намеса на полиция и жандармерия, които са били замеряни с камъни. Един полицай е пострадал и е настанен във ВМА.

Обратно в новината

Коментари - Бунт в бежански лагер в София след смъртта на млад сириец | Днес.dir.bg

Коментари

Е било голямо меле,щом жените,са успяли,да ступат полицая!

много добре става наи на края подкупните полицаи и в агенця беженци нужнп да разберат и балгарският народ трябва да помни че е провославен, подкупите и корупця докараха много марша от арабският свят...а в ащото време в дирекция миграция обявяват воъна на всички арменци в балгария ,,аз като арменец сам имал обромни проблеми с миграция а сам баща на балгарски греаябанин непалнолетен и а в сащото време само малко плати на мними посредници на мария луиза които се мотаят пред дирекция миграця и да си арабин и нямаш проблем ще си сас статут на беженец и сса пенсия а балгарските пенсионери ще чакат увелеченията и ще броят стотинките,,е това са ,,,, затова шефа на миграция стефан христов бил аррестуван за корупця.... нужно наи на края някоъ д акаже това на народа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

малко са ги замеряли!

ОТ ДРУГ ИЗТОЧНИК МНОГО ТОЧЕН РАЗБРАХ ,ЧЕ ТОЗИ УЖ СИРИЕЦ БИЛ ДАЛ 400 ДОЛАРА ,ЗА ДА ГО ПРЕКАРАТ В СОФЯ И БИЛ С ЖЕНА СИ И ДЕЦАТА С В ЦЕНТЪРА ОТ ДВА ДНИ. ИНАЧЕ БИЛ НАСТАНЕНИ В хАРМАНЛИ ,НО ПО КАНАЛИТЕ Е ПРИСТИГНАЛ В СОФИЯ ВЪВ ВОННА РАМПА.ИНФАРКТА МУ Е ОТ ТОВА , ЧЕ МУ ОТКРАДНАЛИ 1600 ЕВРО И ФАКТИЧЕСКИ ОСТАНАЛ БЕЗ ПАРИ. Нали разбирате как Турция ги е снабдявала с пари ,за да се установят у нас да живеят и сега натискът е за статута ,за да бъдат по този начин български граждани.КАКВИ ЕВРО МОЖЕ ДА ИМАТ УЖ ОТ ВОЙНА ОТ СИРИЯ. ТА ТАМ ДОРИ НЕ Е ОБМЕННА ВАЛУТА ЕВРОТО ,А САМО ДОЛАРА. ЕТО КЪДЕ СА ОТИШЛИ 1 МЛРД ЕВРОПодарен от Кр. Георгиева ЗА ТУРЦИЯ ,ЗА ДА НИ ГИ ПЛАСИРА. ИДВАТ С ПАРИ , А НАШИТЕ ПРОДАЖНИЦИ ГИ ПРИЕМАТ НА ГРАНИЦАТА И ЛЪЖАТ ,ЧЕ БИЛИ СИРИЙЦИ ,ЗА ДА ПРЕДИЗВИКАТ СЪЧУВСТВИЕ И ДА ГИ ПРИЕМЕМ. сЕГА ВЕДНАГНАХА ЦИФРАТА НА СИРИЙСКИТЕ БЕЖАНЦИ В ТУРЦИЯ ОТ 500 000, ПРИ ОВЧЕВ ПРЕДИ ДВА ДНИ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИТА СЛЕД КОНСУЛТАТВНИЯ СЪВЕТ СТАНАХ 600 000 , АСЕГА ТОЗИ ДЕМБЕЛ- КОМЕСАР КАЗА ,ЧЕ БИЛИ 700 000 БЕЖАНЦИ В ТУРЦИЯ.

нека и арабите започнат да замерят с камъни българските полицеи нали ранобудните им дават пример за да няма окървавени трябва полицията да се превърне в посмещище на силова служба

Ако българи, независимо дали са протестиращи или контрапротестиращи, започнат с камъни срещу полицията и жандармерията, униформените едва ще си отбият от тях, а тука никаква реакция, а дори имаме тежко ранен полицай. Защо не ги снимат тези които хвърлят камъните и моментално да губят бежанския си статут. Нали утре тези ще колят по нашите улици, нашите жени и деца. Мирните и кротките да не ги закачаме, ама тия "бунтарите" не трябва да им се дава и глътка въздух

естествено че не им дават на ръка 1100 лв. тези пари се дават на организациите, които отговарят за лагерите. те поемат ражодите по сградите, отоплението, водата, персонала и.т.н. на бежанците се дават някакви джобни за храна. живея в австрия от 17 години и виждам и тук как партии и разни други големи благотворителни организации се борят за тези фондове. от бюджета идват на глава пари, като и тук може би половината отива за бежанците. другите пари отиват за заплати на управителните и надзорните бордове на тези организации и за служителите по луксозните им офиси. преди време имаше статия, че шефа на царитас получава 1 мулион евро годишна заплата???!!! а постоянно търсят доброволци да работят за "каусата" им. има и назначен персонал по домовете за възрастни хора, безанските лагери или децките домове, но повечето са стажанти, доброволци или мъже на цивилна служба(вместо казарма 6 мес. задължителна служва) така, че и в бг някои прибира голямата част от тези пари, затова са толкова лоши и условията в лагерите.

Let's the show begin!

преди 40год.в всички заводи предприятия и учереждения се провеждаха така наречените политически учебни години.На една от лекциите лектора завърши като каза.... БЪЛГАРИЯ ще бъде КЛОАКАТА на /Общия пазар тогава/ сега наречения ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ.Защо обръщам внимание на това сега,когато се замислите и анализирате нещата,които стават сега в БЪЛГАРИЯ ще разберете.Затова мислете и анализирайте .Не се оставяйте да ви маниполират от ТВекрана,и от пресата .Информирайте се ДА ,но мислете.Една стара поговорка казва :Не всичко което лети,се яде!

Аз лично прекарах един мозъчен кръвоизлив и едва оживах,7 дн ипо клинична пътека в болницата и оправяй се сам с без работен мъж имам 34 год. стаж,никой абсолютно никой не се заинтерисува.

е защо да се интересуват? нали си българка, не си циганка от малцинство или"бежанка"ако беше, антибългарския хелзински комитет щеше да сезира ев. общност и спретне дела за нарушаване на човешките права.

Позволявам си да цитирам това мнение. Абсолютно подкрепям! УЖАС ( нерегистриран ) 21.11.2013 20:01 По новините казаха че вдовицата предполагам с децата й сюрия чавета е във високозвезден хотел, защото била психически недобре!!!!!!!! Абе Българи колко от нас са загубили близък човек и се грижат за тежкоболен а може би и не само един, и на колко предоставиха хотел за възстановяване и екип психолози въпреки, че всички ние и тези преди нас са бъхтили за тази държава!!! АБЕ ХОРА АЗ ЛИ ПОЛУДЯВАМ ИЛИ ТОВА СЕ СЛУЧВА НАИСТИНА!!! БОООЖЕ КАКВО СТАВА БЕ!!!

Чак пък бунт. До вчера бомби падаха на главите им, сега претенций имат. Да си оправят собсвената страна и след това да имат искания. Да не говорим, че над 1 000 000 бг стари хора живеят с по-малки доходи, отколкото е издтръжката на един имигрант. Освен това се оказа, че това не са бежанци а нелегални имигранти.

след малко по НОВА ще дават за свормираните цигански патрули ,като алтернатива на създадените граждански патрули.Това които го е направил и допуснал ,.100% не е българин .Целта на това е провокиране на българи срещу българи/макар и отдруг етнос/.Въпроса е кои има нужда от това?От това естествено имат нужда анти български организации,които обслужват чифутите.Т.Е отделяне или разделяне на БЪЛГАРИЯ,а именно Южна БЪЛГАРИЯ която ще се превърне в турско-циганска арабска държава под протекцията на Турция.Северна Добруджа вече е купена от евреин,където ще започнат проучвания за шистов газ.БЪЛГАРИ ние се намираме в цитуация на необявена война.

ЕС е загрижен за бежанците, но я боли фара за България, че има проблем в момента с тях. Интересна политика...

Емигрантите не са ваксинирани против сърдечни проблеми и други болести. Това не е така и при самите нас. В България смъртността от сърдечни проблеми е най-разпространена. Не виждам, защо от този случай се прави проблем. Това е естественото развитие на живота - раждане .... смърт. Никой не е канил въпросния човек тук, особено като си е имал медицински проблеми. На мен като ми стане нещо със здравето сам организирам лечението, независимо че ми събират доста пари от заплатата за здравно осигуряване.

И коя точно е ваксината против сърдечни болести? Не за друго и аз да се ваксинирам. Не съм за емигрантите, но това е откровенна глупост

Ти сериозно ли?

Тази циганска сган да се маха от България!Имаме си достатъчно неприятности с родната цигания!Тези маймуни ни идват прекалено!Вън циганията от България!

едва ли някой те вижда в теб жена ...

а ти мъже ли харесваш ,сладур:)))))

Проблемът с бежанците е опит за отклоняване на общественото недоволство. От друга страна, в съвременната политика, редът на причината и следствието е обърнат. Намира се решение, после се раздухва проблем и политиците се връщат на бял кон в играта. Разбира се, винаги плаща простия български народ.

На лъжата краката са къси! Не на дезинформационните медии-БТВ,НОВА,ТВ.ЕВРОПА....

Аз си мислих дори че са по малко. Всеки който разполага с 1100 лв месечно, знае как се живее с толкова пари а определено имигрантите не живеят като хора взимащи 1100 лв

Българите не са ксенофоби. Доказали са го през вековете, независимо какво са им причинили турците и евреите. Но сега някой си от властта ни натриса някакви свои решения и някакви хора отнейде без да пита нито народа нито местните хора, без даже да уведоми кмета дори и на София и настанява там бежанци без да го интересува как се връзват те с живота на тия хора, с възможностите на селището или мястото да ги поеме решава през главите им. Също като бинтованите бали с боклука на софиянци, дето го снасят по сметищата на други общини.

От друга страна тия хора (бежанците) имат претенции за по- добри условия за живот отколкото имат и са си могат да си остгурят масовите българи. Повечето от тия Българи нямат от години тия 1100лв на семейство заделени даже за погребение поне на еиния член на семейството, ако недай си Боже стане и това. А държавата ги дава МЕСЕЧНО за бежанец от нашите пари. Местните хора живея като бежанци - без работа и доходи, без достъп до здравеопазване по места, без редовно осигурен транспорт до населеното място дори... Без переспектива и без възможност за избор на нещо друго Не е морално да изнасилваш едни бежанци в страната си да осигуряват месечен бюджет на човек почти колкото за депутат на други бежанци. Бруталността с която властта наложи своето решение настрои хората и срещу властта и срещу бежанците. А като сложите и сблъсък на културите + поведение "аз не съм от тука", конфликта става пълен. Никой няма да гледа с добро око на хора подпалили гората, за да ги намерят по- лесно. Нито на тия, които обраха ореха в двора на хората и осраха (с извинение) чупейки зелени орехи мраморните стълбища на читалището и ПАМЕТНИКА. За нападението над младото момиче да не говорим. То да не би от леснотия и за кеф да работи нощна смяна? А те у тях така ли са правили? И какво ще стане ако аз направя у тях така? Ако си го позволяват само у нас - за врата и вън от страната.А ако така правят по принцип - така няма да се разберем, и хич не ме е еня колко са изстрадали.

Вярно е и че в Сирия работиха много наши работници, но не мисля че даром получаваха заплатите си. Нито че са изяли хляба на сирийските работници. Виж сирийски студенти у нас имаше много - учеха на интернационални начала, Българската държава им даваше за своя сметка образование, стипендя по- висока от на българските студенти, общежитие... Делих стая със сирийци, знам какво говоря. Интересно защо в полезрението по телевизията не попадна нито един сирийски бежанец, учил в България. Или тука се остъргва съвсем утайката или има нещо друго гнило. А колкото до оръжията... Ако не бяха купили от нас, щяха да ги купят я от СССР, я от Китай. Оръжието не стреля само, с него стрелят хората които го държат. Е в Сирия не го държа аз, де... Впрочем не знам дали тия оръжейни доставки са платени, или и от там България пи една студена вода, както стана с Ирак и Либия. Бежанците настояват за работа и работни места. Хубаво, ама то за нас няма! Аз съм инженер, безработен от 3 години. На моите години в чужбина дори и на автомивка не ме искат. Сина ми е безработен от 17 месеца. Никога не е работил след училище. Де е Киро на кирия да обикаламе Европа немили-недраги (за това помощи няма) да работим каквото завърне, а тях да устройваме в България, че и с претенции каква работа харесват... А как един чужденец ще работи в България като не знае езика? Ще му отпускат личен асистент-преводач по някаква програма ли?

Ти да не мислиш, че щяха тея пари да се дават за всичко което си изброил??? Да кажем че отиват за добра кауза, защото ако не отиваха за бежанците, щяха да са откраднати. Ние не си търсим правата а имигрантите си я търсят. Те печелят, ние губим. Отговори ми на въпроса какво да ги правим? Ще ги върнем в Турция, ония ще се нервират и ще ни докарат на границата 600 те хиляди емигранти. И какво правим? Ще ги стреляме едните от едната страна на гразницата а другите от другата страна ли?

г-н Соломон Паси, г-жа Кристалина Георгиева и някакъв рошков от чиновниците от ЕС ни правят реклами че били дошли нови генетични попълнения в нашата страна. Ми да си дадат те техните дъщери на тия генетични придобивки!!! Да ги облагородят, пада се снимат като щастливи дядове и бабове с внучетата!!!

не знам какъв е рошкова, ама г-н Паси и г-жа Сталинка много обичат когато еврейска кръв се меши с друга. Много ще се зарадват на генетичното обновление.

Каскъв ти е проблема с мешенето на кръвта -доказано е, че смесването на генетично далечни линии води до по-здраво поколение. Айде, не бъркайте ежедневието и политиката с биологията.

Починалият мъж е от град Камишли. Той пристигнал в лагера със съпругата и децата си на 15 ноември и от няколко дни се оплаквал от болки в сърдечната област, разказаха живеещи в лагера, цитирани от "Дневник". И леля ми така се оплакваше, закараха я в болницата, там пък кардиолога не вземал от години отпуска, баш тогава излязъл и тя се спомина. А две наши съседки - едната миналата година, другата това лято - болницата в града ни е закрита и те даже и до болница не можаха да стигнат. Ей така се споминаха. Сполай ти Бойко, сполай ти Дянков

Всички ще си умрем така. Бившото ми причтелка припадна у нас и почти нямаше пулс. Припадна в банята. Званя викам бърза помощ- след 40 мин. пак званя викат всички заети. Ако може с колата я закарайте ако не чакайте. Мъкна я аз по стълбите, вкравам я в колата и понеже исул ми е по близо я карам първо тем. Викат ние не можем да помогнем защото не се занимаваме с тея случаи. Пирогов. Газ здравата към пирогов и оп спират ме ченгета че съм без колан. Аз им обяснявам, те ч погледнаха, написаха фиша и викат разбирамете ама няма как. Стигам пирогов и оп тя взе да идва в съзнание.... почнаха да ме мъкнат по следователи да давам обяснения... просто кво да кажа...

Незаконната агресия на САЩ и отчасти ЕС срещу Сирия ни удари по неприятен начин. Но трябва да се направи следното: Махат се всички несириици. Като останат само сириици, ще видим кое-как е. Вероятно, за известен период ще трябва да ги настаним, докато армията на Сирия възстанови реда и сигурността. После, с добри чувства, ще ги изпратим обратно. Проблем би бил, ако сирииската армия не успее да възстанови реда и сигурността. Тогава задълго ще има кървав хаос /справка Либия/ и ще трябва да останат тук тези хора за дълго.

Много си прав и света трябва да помогне на Сирия. Нетрябва да се оставят американците да изметат всичко и после даси тръгнат. Не само Либия е за пример.

А защо мислиш, че от сирииците няма терористи и ислямисти? Дори само сирииците да останат заплахата от радикалисти остава. И сириици които се крият от закона като престъпници в тяхната страна са тук и се представят за истрадали от войната. А това е най-големия проблем който създават, не разходите за храна и подслон по тях.

"42-годишен полицай е пострадал, след като е бил ударен с камък, съобщиха от пресцентъра на СДВР. Той е откаран във Военномедицинска академия. Мъжът е с комоцио и след прегледите, е преценено, че ще остане за наблюдение в болницата." Глад, бой и стригане тяхната.... Отиват да ги уирят с пожарната, умиватим едно хубаво очетата, а който е хвърлил камъка - по късата процедура - лепват го за врата, не го пускат даже да си вземе ибрика и килимчето и при Янко Ваташкия. Намерили, тя'ната мама та се насрали!!!

Някои с високо кръвно ги прибират във ВМА за няколко дни, а други хора мрат.

Яяяяя,те имали претенции към условията на живот ли бе ?Претенции към нашите условия?! Ми я си вървете при Башарчпо,бе.Там условията са супер. Я ги гледай ти.Както казват в наше сло "Намерило ,па се насрало!". Неможе някой да се "натресе" на някого, непоканен на гости ,че и да придиря за гостоприемството.МАни това ,ами и да бие стопанина! Вън тая циганска сган от тук,че инак ,Орешко и Бойко,ще ни се видят светци!

Такова ти е възпитанието. Явно така възпитаваш и децата си

Ми ти кой си,батка? как си възпитаваш децата ? Според теб е нормално да идеш някъде не канен и да имаш и претенции ли ?Да идеш някъде ,дето пенсионер взима 150 лв на месец за цял живот работа ,а работник взима 400 лв......и да не ти стигат 1200 лв ,дето "донора" е длъжен да те издържа ли ? Обори ми и ще ти призная !Ама ме обори с логика ,а не с неща то сорта "Ама той ,Алгафари каза.. и по СиЕНЕН го казаха.."!

Сирийците са доста по богати от нас и си нямат на представа как се живее в България.Сигурно си представят ,че всеки от тях ще живее в 4 звездан хотел без заплащане.

Наще 4 звездни хотели са като бардаци ц сравнение с 4 звездните в арабските държави

батка къде си бил?

Ако изгоним емигрантите и бежанците, по добре да се махаме и от ЕС

zeddd

Ама наистина ли, умник. Ай ЕС да ги вземе тогава. Защо не ги иска, а? И май не правиш разлика между емигрант и имигрант, но ти е простено, толкова ти е акъла.

Ами толкова ми е акъла, да виждам че ЕС не ни помага, то тогава да се махаме от там. А твоя акъл нека видя колко е

Тово щото всичките другарчета скачахте като ужилени за намеренията на Обама и се кефехте на Путин.Е, со здраве да си ги ползвате и отглеждате сега бежанците, дет се вика другари.

Докато националистите не си влезат в ролята , няма да има управия в България . Вън бежанците от България . България за българите .

zeddd

Те едни националисти нашите....... надупили се на ДПС-то

Абе ние ли сме най_малоумните на свeтd, бе хора? Били ги успокоили...Познатите ни до болка цигански маниери. Ако в друга държава посегнат на полицай, жална им майка, ще заиграят палките и кой откъде е... А тук никой не си прави труда да разследва кой е хвърлил камъка, защото от удар с камък се и умира нали. Малоумните българи викат половин година кой бил назначил някой си и никой не задава въпроса кой хвърли камъка по полицая. Кой...Хак ви е всичко...А то тепърва започва...

zeddd

Не знам що за кухи лейки са тези в сегашното провителство и парламент. Айде изселвайте ги тези от България и затваряйте границата! Ние понеже сме най-богатата страна в ЕС приехме хиляди, а бедните Франция и Германия няма и хиляда... Слаб премиер, просто правителство и заради тях ни предстои да теглим още повече години наред, сякаш това, което ни е сега ни е малко...

Ясно, ама защо никой не пита тоя дали е плащал здравни осигуровки, европейска здравна карта има ли? А в САЩ ако не си осигурен, получаваш ли здравна помощ, а в Германия, или Франция, или Италия? И не разбирам тези рогачи, защо някакси не се и опитват да налитат на полицията в Европа, където са се запътили, а в България си мислят, че може всичко. Кучето скача според тоягата и им е време май да поджвакат малко дедовия от Бузлуджа.

Работата с бежанците наподобява "борбата" с бездомните кучета. Май парички чакат и оттам ?

ОТ ЯСНО ПО-ЯСНО НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА БЪДЕ. ТОВА С БЕЖАНЦИТЕ Е ПЪРВО ДА СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ ПРОБЛЕМИТЕ, И НЕ ПО-МАЛОВАЖНО, ИМА МНОГО КОИТО ПРАВЯТ ПАЧКИ ОТ ТЕЗИ ИСТОРИИ

Това не са бежанци а незаконни емигранти,които следва незабавно да бъдат изгонени от България!Бежанци са били в Турция!

Някой дали знае колко общо са имигрантите, от какви нацоналноси са, колко от тях са хрисияни, колко мюсулмани и какви, колко са сирийците , от коя народност са - кюрди, араби, др. Предварително благодаря.

Такава инфомация не се изнася.

Тези, които са хвърляли камъни по полицаите - бързо производство и след излежаване на полагаемото - експулсиране при Асад. Няма сириец, няма бежанец, няма марсианец! Нелегални през границата, без документи, бунтари, побойници...Колко пъти трябва да нарушават законите на страната ни?

кас се осмеляват да нападат бг полицаи, под строи и към турция ебати наглеците

Незабавно телепортиране до Турция на "БЕЖАНЦИТЕ" хвърлящи камъни по полицията?!?!

Посолството на Арабска република Сирия потвърди, че страната има готовност да прибере сирийските граждани, които се намират на територията на България. От дипломатическото представителство не уточниха дали гражданите със сирийски произход, които биха транспортирали обратно в страната си, трябва да отговарят на някакви условия, за да бъдат върнати обратно в Сирия. Припомняме, още преди два месеца стана ясно, че някои бежанци и други лица, които живеят в България, се възползват от положението на бежанци и от щедростта на българското правителство, което би могло да навреди на бежанците като цяло и на сигурността на България в частност, посочват от сирийското дипломатическо представителство. Посолството на Сирийя още тогава изрази пълната си готовност за сътрудничество с правителството на България. По информация на TV7 вече 15 души са заявили желание да се върнат в страната си. Смята се, че повечето бежанци още не знаят, че могат да се приберат.

Кой превърна България на дюнерджийница? Днес влязох с любопитство в едно заведение и като видях, каква голяма муха беше кацнала на купата с майонезата, тутакси се изпарих. Истински случай.

Точно затова трябва да се саботират и да не се купува никаква турска и арабска стока!

Сирия ни предлага сътрудничество по темата с бежанците. Защо не я чуваме? Под това заглавие ВМРО публикуват на сайта си позицията на посланикът на Сирийската арабска република относно бежанската вълна към България, заплашваща националната сигурност на страната. Посланикът на Сирийската арабска република неколкократно през изминалите месеци предупреждава българските власти, че напливът от бежанци и нелегални имигранти представлява опасност за националната сигурност на България. В прав текст Н. Пр. Башар Сафие заяви, че се ангажира да организира връщането на сирийски граждани в Сирия в безопасни зони, незасегнати от конфликта. Въпросът е защо не е установено такова сътрудничество досега - пита заместник-председателят на контролната комисия на ВМРО Карлос Контрера, припомнят от патриотичната организация. Според Контрера МВР и МвнР до момента трябваше да са предприели необходимите стъпки и да установят тясно сътрудничество. Да не забравяме, че Р Турция, която активно участва в разпалването на сирийския конфликт и подкрепя терористите срещу армията, прави същото и с България като насочва нелегалните имигранти към нашата граница, припомня още Контрера.

Нали всеки ден твърдя, че няма правителство, ама КОЙ да чуе.

С какво помага другарката Сталинка /Кристалина/ Георгиева, при капацитет от 2000 бежанци в България има 10000. Това съгласно ЕС е супер голяма криза? Които от ЕС казва ,че трябва да приемаме всеки бежанец да финасира престоя на бежанеца?!?!

Спотаила се е напоследък като пръдня в гащи.

неслучихме на евро комисар... и сталинка и мегленка..., не съм фен герб но румето......щеше да е друго нещо, поне нямаше понятие за нищо, това е по-добре отколкото да знаеш.

От тях трябва да се учим на сетивност, единство и отпор срещу неправдата. А не да се делим на ........и да белем.

Целта на ДПС/БСП хунтата е да вкарват тук бежанци, докато започнат бунтове срещу бежанските лагери, и тогава ще се намеси ДПС да иска автономия на мюсюлманите в Южна България, илюминатите в Турция вече издават карти, на които голяма част от територията на България е присъединена към Турция - чак до Пловдив.

Да бе, то така лесно ако ставаше...

Абе ние ли сме най_малоумните на свeтd, бе хора? Били ги успокоили...Познатите ни до болка цигански маниери. Ако в друга държава посегнат на полицай, жална им майка, ще заиграят палките и кой откъде е... А тук никой не си прави труда да разследва кой е хвърлил камъка, защото от удар с камък се и умира нали. Малоумните българи викат половин година кой бил назначил някой си и никой не задава въпроса кой хвърли камъка по полицая. Кой...Хак ви е всичко...А то тепърва започва...

Коментари - Бунт в бежански лагер в София след смъртта на млад сириец | Днес.dir.bg

Бунт в бежански лагер в София след смъртта на млад сириец

35-годишен сириец е починал в лагера в кв. "Военна рампа" в София, което е предизвикало напрежение сред настанените над 800 души. Наложило се е намеса на полиция и жандармерия, които са били замеряни с камъни. Един полицай е пострадал и е настанен във ВМА.

Обратно в новината

Коментари - Бунт в бежански лагер в София след смъртта на млад сириец | Днес.dir.bg

Коментари

Е било голямо меле,щом жените,са успяли,да ступат полицая!

много добре става наи на края подкупните полицаи и в агенця беженци нужнп да разберат и балгарският народ трябва да помни че е провославен, подкупите и корупця докараха много марша от арабският свят...а в ащото време в дирекция миграция обявяват воъна на всички арменци в балгария ,,аз като арменец сам имал обромни проблеми с миграция а сам баща на балгарски греаябанин непалнолетен и а в сащото време само малко плати на мними посредници на мария луиза които се мотаят пред дирекция миграця и да си арабин и нямаш проблем ще си сас статут на беженец и сса пенсия а балгарските пенсионери ще чакат увелеченията и ще броят стотинките,,е това са ,,,, затова шефа на миграция стефан христов бил аррестуван за корупця.... нужно наи на края някоъ д акаже това на народа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

малко са ги замеряли!

ОТ ДРУГ ИЗТОЧНИК МНОГО ТОЧЕН РАЗБРАХ ,ЧЕ ТОЗИ УЖ СИРИЕЦ БИЛ ДАЛ 400 ДОЛАРА ,ЗА ДА ГО ПРЕКАРАТ В СОФЯ И БИЛ С ЖЕНА СИ И ДЕЦАТА С В ЦЕНТЪРА ОТ ДВА ДНИ. ИНАЧЕ БИЛ НАСТАНЕНИ В хАРМАНЛИ ,НО ПО КАНАЛИТЕ Е ПРИСТИГНАЛ В СОФИЯ ВЪВ ВОННА РАМПА.ИНФАРКТА МУ Е ОТ ТОВА , ЧЕ МУ ОТКРАДНАЛИ 1600 ЕВРО И ФАКТИЧЕСКИ ОСТАНАЛ БЕЗ ПАРИ. Нали разбирате как Турция ги е снабдявала с пари ,за да се установят у нас да живеят и сега натискът е за статута ,за да бъдат по този начин български граждани.КАКВИ ЕВРО МОЖЕ ДА ИМАТ УЖ ОТ ВОЙНА ОТ СИРИЯ. ТА ТАМ ДОРИ НЕ Е ОБМЕННА ВАЛУТА ЕВРОТО ,А САМО ДОЛАРА. ЕТО КЪДЕ СА ОТИШЛИ 1 МЛРД ЕВРОПодарен от Кр. Георгиева ЗА ТУРЦИЯ ,ЗА ДА НИ ГИ ПЛАСИРА. ИДВАТ С ПАРИ , А НАШИТЕ ПРОДАЖНИЦИ ГИ ПРИЕМАТ НА ГРАНИЦАТА И ЛЪЖАТ ,ЧЕ БИЛИ СИРИЙЦИ ,ЗА ДА ПРЕДИЗВИКАТ СЪЧУВСТВИЕ И ДА ГИ ПРИЕМЕМ. сЕГА ВЕДНАГНАХА ЦИФРАТА НА СИРИЙСКИТЕ БЕЖАНЦИ В ТУРЦИЯ ОТ 500 000, ПРИ ОВЧЕВ ПРЕДИ ДВА ДНИ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИТА СЛЕД КОНСУЛТАТВНИЯ СЪВЕТ СТАНАХ 600 000 , АСЕГА ТОЗИ ДЕМБЕЛ- КОМЕСАР КАЗА ,ЧЕ БИЛИ 700 000 БЕЖАНЦИ В ТУРЦИЯ.

нека и арабите започнат да замерят с камъни българските полицеи нали ранобудните им дават пример за да няма окървавени трябва полицията да се превърне в посмещище на силова служба

Ако българи, независимо дали са протестиращи или контрапротестиращи, започнат с камъни срещу полицията и жандармерията, униформените едва ще си отбият от тях, а тука никаква реакция, а дори имаме тежко ранен полицай. Защо не ги снимат тези които хвърлят камъните и моментално да губят бежанския си статут. Нали утре тези ще колят по нашите улици, нашите жени и деца. Мирните и кротките да не ги закачаме, ама тия "бунтарите" не трябва да им се дава и глътка въздух

естествено че не им дават на ръка 1100 лв. тези пари се дават на организациите, които отговарят за лагерите. те поемат ражодите по сградите, отоплението, водата, персонала и.т.н. на бежанците се дават някакви джобни за храна. живея в австрия от 17 години и виждам и тук как партии и разни други големи благотворителни организации се борят за тези фондове. от бюджета идват на глава пари, като и тук може би половината отива за бежанците. другите пари отиват за заплати на управителните и надзорните бордове на тези организации и за служителите по луксозните им офиси. преди време имаше статия, че шефа на царитас получава 1 мулион евро годишна заплата???!!! а постоянно търсят доброволци да работят за "каусата" им. има и назначен персонал по домовете за възрастни хора, безанските лагери или децките домове, но повечето са стажанти, доброволци или мъже на цивилна служба(вместо казарма 6 мес. задължителна служва) така, че и в бг някои прибира голямата част от тези пари, затова са толкова лоши и условията в лагерите.

Let's the show begin!

преди 40год.в всички заводи предприятия и учереждения се провеждаха така наречените политически учебни години.На една от лекциите лектора завърши като каза.... БЪЛГАРИЯ ще бъде КЛОАКАТА на /Общия пазар тогава/ сега наречения ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ.Защо обръщам внимание на това сега,когато се замислите и анализирате нещата,които стават сега в БЪЛГАРИЯ ще разберете.Затова мислете и анализирайте .Не се оставяйте да ви маниполират от ТВекрана,и от пресата .Информирайте се ДА ,но мислете.Една стара поговорка казва :Не всичко което лети,се яде!

Аз лично прекарах един мозъчен кръвоизлив и едва оживах,7 дн ипо клинична пътека в болницата и оправяй се сам с без работен мъж имам 34 год. стаж,никой абсолютно никой не се заинтерисува.

е защо да се интересуват? нали си българка, не си циганка от малцинство или"бежанка"ако беше, антибългарския хелзински комитет щеше да сезира ев. общност и спретне дела за нарушаване на човешките права.

Позволявам си да цитирам това мнение. Абсолютно подкрепям! УЖАС ( нерегистриран ) 21.11.2013 20:01 По новините казаха че вдовицата предполагам с децата й сюрия чавета е във високозвезден хотел, защото била психически недобре!!!!!!!! Абе Българи колко от нас са загубили близък човек и се грижат за тежкоболен а може би и не само един, и на колко предоставиха хотел за възстановяване и екип психолози въпреки, че всички ние и тези преди нас са бъхтили за тази държава!!! АБЕ ХОРА АЗ ЛИ ПОЛУДЯВАМ ИЛИ ТОВА СЕ СЛУЧВА НАИСТИНА!!! БОООЖЕ КАКВО СТАВА БЕ!!!

Чак пък бунт. До вчера бомби падаха на главите им, сега претенций имат. Да си оправят собсвената страна и след това да имат искания. Да не говорим, че над 1 000 000 бг стари хора живеят с по-малки доходи, отколкото е издтръжката на един имигрант. Освен това се оказа, че това не са бежанци а нелегални имигранти.

след малко по НОВА ще дават за свормираните цигански патрули ,като алтернатива на създадените граждански патрули.Това които го е направил и допуснал ,.100% не е българин .Целта на това е провокиране на българи срещу българи/макар и отдруг етнос/.Въпроса е кои има нужда от това?От това естествено имат нужда анти български организации,които обслужват чифутите.Т.Е отделяне или разделяне на БЪЛГАРИЯ,а именно Южна БЪЛГАРИЯ която ще се превърне в турско-циганска арабска държава под протекцията на Турция.Северна Добруджа вече е купена от евреин,където ще започнат проучвания за шистов газ.БЪЛГАРИ ние се намираме в цитуация на необявена война.

ЕС е загрижен за бежанците, но я боли фара за България, че има проблем в момента с тях. Интересна политика...

Емигрантите не са ваксинирани против сърдечни проблеми и други болести. Това не е така и при самите нас. В България смъртността от сърдечни проблеми е най-разпространена. Не виждам, защо от този случай се прави проблем. Това е естественото развитие на живота - раждане .... смърт. Никой не е канил въпросния човек тук, особено като си е имал медицински проблеми. На мен като ми стане нещо със здравето сам организирам лечението, независимо че ми събират доста пари от заплатата за здравно осигуряване.

И коя точно е ваксината против сърдечни болести? Не за друго и аз да се ваксинирам. Не съм за емигрантите, но това е откровенна глупост

Ти сериозно ли?

Тази циганска сган да се маха от България!Имаме си достатъчно неприятности с родната цигания!Тези маймуни ни идват прекалено!Вън циганията от България!

едва ли някой те вижда в теб жена ...

а ти мъже ли харесваш ,сладур:)))))

Проблемът с бежанците е опит за отклоняване на общественото недоволство. От друга страна, в съвременната политика, редът на причината и следствието е обърнат. Намира се решение, после се раздухва проблем и политиците се връщат на бял кон в играта. Разбира се, винаги плаща простия български народ.

На лъжата краката са къси! Не на дезинформационните медии-БТВ,НОВА,ТВ.ЕВРОПА....

Аз си мислих дори че са по малко. Всеки който разполага с 1100 лв месечно, знае как се живее с толкова пари а определено имигрантите не живеят като хора взимащи 1100 лв

Българите не са ксенофоби. Доказали са го през вековете, независимо какво са им причинили турците и евреите. Но сега някой си от властта ни натриса някакви свои решения и някакви хора отнейде без да пита нито народа нито местните хора, без даже да уведоми кмета дори и на София и настанява там бежанци без да го интересува как се връзват те с живота на тия хора, с възможностите на селището или мястото да ги поеме решава през главите им. Също като бинтованите бали с боклука на софиянци, дето го снасят по сметищата на други общини.

От друга страна тия хора (бежанците) имат претенции за по- добри условия за живот отколкото имат и са си могат да си остгурят масовите българи. Повечето от тия Българи нямат от години тия 1100лв на семейство заделени даже за погребение поне на еиния член на семейството, ако недай си Боже стане и това. А държавата ги дава МЕСЕЧНО за бежанец от нашите пари. Местните хора живея като бежанци - без работа и доходи, без достъп до здравеопазване по места, без редовно осигурен транспорт до населеното място дори... Без переспектива и без възможност за избор на нещо друго Не е морално да изнасилваш едни бежанци в страната си да осигуряват месечен бюджет на човек почти колкото за депутат на други бежанци. Бруталността с която властта наложи своето решение настрои хората и срещу властта и срещу бежанците. А като сложите и сблъсък на културите + поведение "аз не съм от тука", конфликта става пълен. Никой няма да гледа с добро око на хора подпалили гората, за да ги намерят по- лесно. Нито на тия, които обраха ореха в двора на хората и осраха (с извинение) чупейки зелени орехи мраморните стълбища на читалището и ПАМЕТНИКА. За нападението над младото момиче да не говорим. То да не би от леснотия и за кеф да работи нощна смяна? А те у тях така ли са правили? И какво ще стане ако аз направя у тях така? Ако си го позволяват само у нас - за врата и вън от страната.А ако така правят по принцип - така няма да се разберем, и хич не ме е еня колко са изстрадали.

Вярно е и че в Сирия работиха много наши работници, но не мисля че даром получаваха заплатите си. Нито че са изяли хляба на сирийските работници. Виж сирийски студенти у нас имаше много - учеха на интернационални начала, Българската държава им даваше за своя сметка образование, стипендя по- висока от на българските студенти, общежитие... Делих стая със сирийци, знам какво говоря. Интересно защо в полезрението по телевизията не попадна нито един сирийски бежанец, учил в България. Или тука се остъргва съвсем утайката или има нещо друго гнило. А колкото до оръжията... Ако не бяха купили от нас, щяха да ги купят я от СССР, я от Китай. Оръжието не стреля само, с него стрелят хората които го държат. Е в Сирия не го държа аз, де... Впрочем не знам дали тия оръжейни доставки са платени, или и от там България пи една студена вода, както стана с Ирак и Либия. Бежанците настояват за работа и работни места. Хубаво, ама то за нас няма! Аз съм инженер, безработен от 3 години. На моите години в чужбина дори и на автомивка не ме искат. Сина ми е безработен от 17 месеца. Никога не е работил след училище. Де е Киро на кирия да обикаламе Европа немили-недраги (за това помощи няма) да работим каквото завърне, а тях да устройваме в България, че и с претенции каква работа харесват... А как един чужденец ще работи в България като не знае езика? Ще му отпускат личен асистент-преводач по някаква програма ли?

Ти да не мислиш, че щяха тея пари да се дават за всичко което си изброил??? Да кажем че отиват за добра кауза, защото ако не отиваха за бежанците, щяха да са откраднати. Ние не си търсим правата а имигрантите си я търсят. Те печелят, ние губим. Отговори ми на въпроса какво да ги правим? Ще ги върнем в Турция, ония ще се нервират и ще ни докарат на границата 600 те хиляди емигранти. И какво правим? Ще ги стреляме едните от едната страна на гразницата а другите от другата страна ли?

г-н Соломон Паси, г-жа Кристалина Георгиева и някакъв рошков от чиновниците от ЕС ни правят реклами че били дошли нови генетични попълнения в нашата страна. Ми да си дадат те техните дъщери на тия генетични придобивки!!! Да ги облагородят, пада се снимат като щастливи дядове и бабове с внучетата!!!

не знам какъв е рошкова, ама г-н Паси и г-жа Сталинка много обичат когато еврейска кръв се меши с друга. Много ще се зарадват на генетичното обновление.

Каскъв ти е проблема с мешенето на кръвта -доказано е, че смесването на генетично далечни линии води до по-здраво поколение. Айде, не бъркайте ежедневието и политиката с биологията.

Починалият мъж е от град Камишли. Той пристигнал в лагера със съпругата и децата си на 15 ноември и от няколко дни се оплаквал от болки в сърдечната област, разказаха живеещи в лагера, цитирани от "Дневник". И леля ми така се оплакваше, закараха я в болницата, там пък кардиолога не вземал от години отпуска, баш тогава излязъл и тя се спомина. А две наши съседки - едната миналата година, другата това лято - болницата в града ни е закрита и те даже и до болница не можаха да стигнат. Ей така се споминаха. Сполай ти Бойко, сполай ти Дянков

Всички ще си умрем така. Бившото ми причтелка припадна у нас и почти нямаше пулс. Припадна в банята. Званя викам бърза помощ- след 40 мин. пак званя викат всички заети. Ако може с колата я закарайте ако не чакайте. Мъкна я аз по стълбите, вкравам я в колата и понеже исул ми е по близо я карам първо тем. Викат ние не можем да помогнем защото не се занимаваме с тея случаи. Пирогов. Газ здравата към пирогов и оп спират ме ченгета че съм без колан. Аз им обяснявам, те ч погледнаха, написаха фиша и викат разбирамете ама няма как. Стигам пирогов и оп тя взе да идва в съзнание.... почнаха да ме мъкнат по следователи да давам обяснения... просто кво да кажа...

Незаконната агресия на САЩ и отчасти ЕС срещу Сирия ни удари по неприятен начин. Но трябва да се направи следното: Махат се всички несириици. Като останат само сириици, ще видим кое-как е. Вероятно, за известен период ще трябва да ги настаним, докато армията на Сирия възстанови реда и сигурността. После, с добри чувства, ще ги изпратим обратно. Проблем би бил, ако сирииската армия не успее да възстанови реда и сигурността. Тогава задълго ще има кървав хаос /справка Либия/ и ще трябва да останат тук тези хора за дълго.

Много си прав и света трябва да помогне на Сирия. Нетрябва да се оставят американците да изметат всичко и после даси тръгнат. Не само Либия е за пример.

А защо мислиш, че от сирииците няма терористи и ислямисти? Дори само сирииците да останат заплахата от радикалисти остава. И сириици които се крият от закона като престъпници в тяхната страна са тук и се представят за истрадали от войната. А това е най-големия проблем който създават, не разходите за храна и подслон по тях.

"42-годишен полицай е пострадал, след като е бил ударен с камък, съобщиха от пресцентъра на СДВР. Той е откаран във Военномедицинска академия. Мъжът е с комоцио и след прегледите, е преценено, че ще остане за наблюдение в болницата." Глад, бой и стригане тяхната.... Отиват да ги уирят с пожарната, умиватим едно хубаво очетата, а който е хвърлил камъка - по късата процедура - лепват го за врата, не го пускат даже да си вземе ибрика и килимчето и при Янко Ваташкия. Намерили, тя'ната мама та се насрали!!!

Някои с високо кръвно ги прибират във ВМА за няколко дни, а други хора мрат.

Яяяяя,те имали претенции към условията на живот ли бе ?Претенции към нашите условия?! Ми я си вървете при Башарчпо,бе.Там условията са супер. Я ги гледай ти.Както казват в наше сло "Намерило ,па се насрало!". Неможе някой да се "натресе" на някого, непоканен на гости ,че и да придиря за гостоприемството.МАни това ,ами и да бие стопанина! Вън тая циганска сган от тук,че инак ,Орешко и Бойко,ще ни се видят светци!

Такова ти е възпитанието. Явно така възпитаваш и децата си

Ми ти кой си,батка? как си възпитаваш децата ? Според теб е нормално да идеш някъде не канен и да имаш и претенции ли ?Да идеш някъде ,дето пенсионер взима 150 лв на месец за цял живот работа ,а работник взима 400 лв......и да не ти стигат 1200 лв ,дето "донора" е длъжен да те издържа ли ? Обори ми и ще ти призная !Ама ме обори с логика ,а не с неща то сорта "Ама той ,Алгафари каза.. и по СиЕНЕН го казаха.."!

Сирийците са доста по богати от нас и си нямат на представа как се живее в България.Сигурно си представят ,че всеки от тях ще живее в 4 звездан хотел без заплащане.

Наще 4 звездни хотели са като бардаци ц сравнение с 4 звездните в арабските държави

батка къде си бил?

Ако изгоним емигрантите и бежанците, по добре да се махаме и от ЕС

zeddd

Ама наистина ли, умник. Ай ЕС да ги вземе тогава. Защо не ги иска, а? И май не правиш разлика между емигрант и имигрант, но ти е простено, толкова ти е акъла.

Ами толкова ми е акъла, да виждам че ЕС не ни помага, то тогава да се махаме от там. А твоя акъл нека видя колко е

Тово щото всичките другарчета скачахте като ужилени за намеренията на Обама и се кефехте на Путин.Е, со здраве да си ги ползвате и отглеждате сега бежанците, дет се вика другари.

Докато националистите не си влезат в ролята , няма да има управия в България . Вън бежанците от България . България за българите .

zeddd

Те едни националисти нашите....... надупили се на ДПС-то

Абе ние ли сме най_малоумните на свeтd, бе хора? Били ги успокоили...Познатите ни до болка цигански маниери. Ако в друга държава посегнат на полицай, жална им майка, ще заиграят палките и кой откъде е... А тук никой не си прави труда да разследва кой е хвърлил камъка, защото от удар с камък се и умира нали. Малоумните българи викат половин година кой бил назначил някой си и никой не задава въпроса кой хвърли камъка по полицая. Кой...Хак ви е всичко...А то тепърва започва...

zeddd

Не знам що за кухи лейки са тези в сегашното провителство и парламент. Айде изселвайте ги тези от България и затваряйте границата! Ние понеже сме най-богатата страна в ЕС приехме хиляди, а бедните Франция и Германия няма и хиляда... Слаб премиер, просто правителство и заради тях ни предстои да теглим още повече години наред, сякаш това, което ни е сега ни е малко...

Ясно, ама защо никой не пита тоя дали е плащал здравни осигуровки, европейска здравна карта има ли? А в САЩ ако не си осигурен, получаваш ли здравна помощ, а в Германия, или Франция, или Италия? И не разбирам тези рогачи, защо някакси не се и опитват да налитат на полицията в Европа, където са се запътили, а в България си мислят, че може всичко. Кучето скача според тоягата и им е време май да поджвакат малко дедовия от Бузлуджа.

Работата с бежанците наподобява "борбата" с бездомните кучета. Май парички чакат и оттам ?

ОТ ЯСНО ПО-ЯСНО НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА БЪДЕ. ТОВА С БЕЖАНЦИТЕ Е ПЪРВО ДА СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ ПРОБЛЕМИТЕ, И НЕ ПО-МАЛОВАЖНО, ИМА МНОГО КОИТО ПРАВЯТ ПАЧКИ ОТ ТЕЗИ ИСТОРИИ

Това не са бежанци а незаконни емигранти,които следва незабавно да бъдат изгонени от България!Бежанци са били в Турция!

Някой дали знае колко общо са имигрантите, от какви нацоналноси са, колко от тях са хрисияни, колко мюсулмани и какви, колко са сирийците , от коя народност са - кюрди, араби, др. Предварително благодаря.

Такава инфомация не се изнася.

Тези, които са хвърляли камъни по полицаите - бързо производство и след излежаване на полагаемото - експулсиране при Асад. Няма сириец, няма бежанец, няма марсианец! Нелегални през границата, без документи, бунтари, побойници...Колко пъти трябва да нарушават законите на страната ни?

кас се осмеляват да нападат бг полицаи, под строи и към турция ебати наглеците

Незабавно телепортиране до Турция на "БЕЖАНЦИТЕ" хвърлящи камъни по полицията?!?!

Посолството на Арабска република Сирия потвърди, че страната има готовност да прибере сирийските граждани, които се намират на територията на България. От дипломатическото представителство не уточниха дали гражданите със сирийски произход, които биха транспортирали обратно в страната си, трябва да отговарят на някакви условия, за да бъдат върнати обратно в Сирия. Припомняме, още преди два месеца стана ясно, че някои бежанци и други лица, които живеят в България, се възползват от положението на бежанци и от щедростта на българското правителство, което би могло да навреди на бежанците като цяло и на сигурността на България в частност, посочват от сирийското дипломатическо представителство. Посолството на Сирийя още тогава изрази пълната си готовност за сътрудничество с правителството на България. По информация на TV7 вече 15 души са заявили желание да се върнат в страната си. Смята се, че повечето бежанци още не знаят, че могат да се приберат.

Кой превърна България на дюнерджийница? Днес влязох с любопитство в едно заведение и като видях, каква голяма муха беше кацнала на купата с майонезата, тутакси се изпарих. Истински случай.

Точно затова трябва да се саботират и да не се купува никаква турска и арабска стока!

Сирия ни предлага сътрудничество по темата с бежанците. Защо не я чуваме? Под това заглавие ВМРО публикуват на сайта си позицията на посланикът на Сирийската арабска република относно бежанската вълна към България, заплашваща националната сигурност на страната. Посланикът на Сирийската арабска република неколкократно през изминалите месеци предупреждава българските власти, че напливът от бежанци и нелегални имигранти представлява опасност за националната сигурност на България. В прав текст Н. Пр. Башар Сафие заяви, че се ангажира да организира връщането на сирийски граждани в Сирия в безопасни зони, незасегнати от конфликта. Въпросът е защо не е установено такова сътрудничество досега - пита заместник-председателят на контролната комисия на ВМРО Карлос Контрера, припомнят от патриотичната организация. Според Контрера МВР и МвнР до момента трябваше да са предприели необходимите стъпки и да установят тясно сътрудничество. Да не забравяме, че Р Турция, която активно участва в разпалването на сирийския конфликт и подкрепя терористите срещу армията, прави същото и с България като насочва нелегалните имигранти към нашата граница, припомня още Контрера.

Нали всеки ден твърдя, че няма правителство, ама КОЙ да чуе.

С какво помага другарката Сталинка /Кристалина/ Георгиева, при капацитет от 2000 бежанци в България има 10000. Това съгласно ЕС е супер голяма криза? Които от ЕС казва ,че трябва да приемаме всеки бежанец да финасира престоя на бежанеца?!?!

Спотаила се е напоследък като пръдня в гащи.

неслучихме на евро комисар... и сталинка и мегленка..., не съм фен герб но румето......щеше да е друго нещо, поне нямаше понятие за нищо, това е по-добре отколкото да знаеш.

От тях трябва да се учим на сетивност, единство и отпор срещу неправдата. А не да се делим на ........и да белем.

Целта на ДПС/БСП хунтата е да вкарват тук бежанци, докато започнат бунтове срещу бежанските лагери, и тогава ще се намеси ДПС да иска автономия на мюсюлманите в Южна България, илюминатите в Турция вече издават карти, на които голяма част от територията на България е присъединена към Турция - чак до Пловдив.

Да бе, то така лесно ако ставаше...

Абе ние ли сме най_малоумните на свeтd, бе хора? Били ги успокоили...Познатите ни до болка цигански маниери. Ако в друга държава посегнат на полицай, жална им майка, ще заиграят палките и кой откъде е... А тук никой не си прави труда да разследва кой е хвърлил камъка, защото от удар с камък се и умира нали. Малоумните българи викат половин година кой бил назначил някой си и никой не задава въпроса кой хвърли камъка по полицая. Кой...Хак ви е всичко...А то тепърва започва...