Починаха още двама пастори, заразени на евангелистката сбирка

Домакинът на събранието в кв."Запад" е починал снощи, ромският квартал още е под карантина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Бойко събира по 200 в Стара Загора. На приказки едно,а прави друго.

кой им разреши да се събират по 200 души в една зала като сардели натъпкани...нали уж не може..

Няма значение кой съм, така и така не ме знаете. въпросът е, защо са си отишли двамата братя пастори. Постили ли са, пастет ли са яли, пастърма ли? Нека се съберем пак в клъстъра с паството и да изпеем един пасторал в тяхна памет, белким проблемът се реши кардинално от самосебе си.

Сектата в ромските квартали деяни на помощи и подаръци от Германия, а въпросните пастори дори не знаят 10-те божи заповеди и събират десятък за църквите си. Маските си ги носят като Бойко -под плювалника.

От кога Ганьо стана вярващ православен християнин, та даже и мрази другите деноминации. Като гледам Борисов и Радев да се кръстят ми става весело. 100% съм сигурен че не са и отваряли библия. Така и с другите на по 50+ които се изказват по-долу по темата.

Господ забавя, но не забравя! Още един урок за привнесените ереси и лъжливите пророци, Сатани!

Ереси ... И ти се изказа... Сигурно не си и отварял библията. Я слушаш поп, който вяра няма или си ти сам такъв. Бог изпитва сърцата и ако е намерил вяра то тези пастори са в рая днес. А ти???

Ромският квартал в града остава блокиран от жандармерия, населението му е около 2500 души. В кой град е ромският квартал, и кое население е 2500 ? На целия град или на ромския квартал ?

Пѐрущица е град в Южна България, област Пловдив. Градът е център и единствено населено място в Община Перущица. Населението на града по данни от преброяването към 1 февруари 2011 г. е 5058 жители. По данни на НСИ населението на града към 31 декември 2018 е 4766 жители.[Уикипедия]

Жалко,ромските пастори ,повечето роми са станали пастори за да помагат на общността.Някои смятат евангелисткте за секта,може и да са и да не са,кой както го разбира,но никой православен свещеник не е отишъл в ромски квартал да помага на ромите и приобщи.А тези пастори дават мило и драго ,да възпитават,да ги учат на морал ,да вярват в Бог и да бъдат добри и т.н.От гледна точна на това което вършат, са много по добрия вариант за ромите ,от радикалния ислям,както се случи в Пазарджик.

Съвсем нормално е "пасторите" да умрат...Това не ме учудва. Първо : Те са римляни...а повечето римляни,особено тия младите не са ваксинирани като малки с БЦЖ... Второ: Това е евангелистка секта , нейните членове са еретици и ....Господ се е разгневил...

Бате, толко си ПРОСТ, че чак си трагичен... няма да коментирам и че като ти гледам снимката, май за нещо те е яд на своите...

Сериозно ли си мислите, че има пандемия и то в България? Хак да яи е всичко последните 30 години. Този път 45 г. няма да ви стигат. А прави впечатлени , че много платени единици пишат тука. Бог да ви пази, овце божий!

Наглостта продължава. Циганите станаха роми . Дори комунягите не са подменяли езика.

БОГ си знае работата......!!!!!!!!!!

Да не мислиш, че на правосланите скотове ще им се размине?! Хахаха!

Тези баптистки "църкви" настройват циганите срещу българите! Дават им пари и ми промиват мозъчите, че утре Господ може да поиска да излязат и убиват българи.

Що за небивалици?

напалм! Напалм му е майката и срещу католическата и протестантска или баптиска паплач, напалм му е майката и срещу мургавия вирус КОВИД-19.

Внимавай, че името ти може да не се намери в книгата на живота, а на тези пастори, протестанти, католици, т.н. да бъде там.

си знае работата.Тази секта ако власта не може да ги ликвидира,то Господ ще се заеме с това

Вашия господ няма нищо общо с тази работа. Дори той не е толкова отмъстителен.

Пратил съм ги с мисия, а те бързат да се върнат, защото много им миришело. Занапред ще пращам пастори със загуба на обоняние при ромите.

Загуба на обонянието е основен симптом на короната.

Аз си мислих, че сиганите са основно мюсюлмани по интереси. А то се оказа, че евангелистите яко са ги прикъткали

Евангелистите дават пари. Има разлика

Мюсюлманите повече.

Не всичко е за пари слепецо.

Брей, много народ се е напъхал в тези дробове. Това картина ли е или истинска снимка?

Новина Нагледно доказателство за това , че не е достатъчно да викаш алелуя и всичко да ти се подреди Требва си и акъл. Требва и сам да се пазиш И да не разчиташ че някой отгоре за нещо ти в длъжен

Ако нямат далавера циганите стават вякъкви.Когато плащаха и бурки носега.Долна измет,мързеливи и агресивни.Много малко успяха да се интегрират .

Евангелисти, сър.

Предвид създалата се ситуация, тая година няма да слизам за Великден... Вие ще се качвате!

Щом Светите хора не ги е подминала Короната, какво остава за нас грешните! Брррр...

Господ ги е повикал за да обяснят вироглавието си да събират много хора на едно място по време на пандемия. Това което са направили не е Богу угодно и трябва да поемат отговорност.

Тая сбирка да не е завършила с някоя яка ебангелска оргия?!

Ама то нали в храмовете нямаше зараза бе...

Господ дава, но в кошара не вкарва

По една корона...

Мангалите станали евангелисти. Пък аз се чудех как Дявалът можел да чете Евангелието.

евангелист или сапун, са избрали евнгелизма...

Зловещо...

Пастор, ама с BMW!

BMW-та, ама 99% от тази марка са дърти катафалки. Приготвени да отвеждат тъпите си и мазни задкормилни устройства на оня свят.....

не се е намесил навреме?!

Суха съчка, к'во да се прави

Двама паднаха. Друг ще ги смени. Ние сме на всеки километър!

Cezarbg

Няма да спя сжена си от мъка че едни неизвестни са гушнали китката!

А когато все пак заспиш, дано не сънуваш, че ти си следващия...

Цезаре, че ти само спиш до нея. Друго не можеш.

От няколко месеца тука си пишем, че заразата в България донесоха циганите от запад, ама никой нищо не направи по въпроса, напротив министър Захариева се биеше в гърдите как успяла да върне 300х. българи у нас. Дали някой, някога ще и поиска сметка за това, не само на нея, но и на вожда й.?

Избори идват, сещай се защо не ги пипат...

90% от завърналите се в България, са били в чужбина без здравна застраховка. Затова пият аналгинчета и хващат самолета, да ги лекува Бърза помощ безплатно. Кой си ти че да отказваш на български гражданин, да се прибере в Родината си? Руснак ли си? Какъв си ти бе?

всъщност заразата дойде от изток, но щом ти казваош, нека е от запад!

Е при нас дойде от запад, Може би досега си бил в гората и не си разбрал.

е, затебе може и да е от запад, от де да те знам къде живееиш? вероятно нейде в най източен китай!

Едва ли варненския пастор ги е заразил,заразил е жена си след завръщането от сбирката.По скоро са тези от Перущица _ шестимата.Жалко за пасторите,Бог да ги прости,помагаха много на ромските деца и изобщо на ромитеДано се намерят други да ги заместят,иначе има опастност да се появят мюсюлмански емисари.

точно така, до тук с вярата. Следващия невменяем, който им почука на вратата ще им е приятел. Следващия, който сипе парички и дава плюскане. Нормално.

Много пастори, много нещо....

вирус не се яде.

То и за да ядеш трябва мозък.

Господ не ги спаси. Сигурно се е разсеял нещо.

Що за тъп коментар? Еми може да се разсее и при мен... и при теб...

Тези не са умрели от коронавирус, светла им памет и блаженни души! Вероятно е вирус и бактериални инфекции, възможна е и намеса на определени бг служби, имат опит в подобна дейност.Отравяния и диверсии с разпростр. на зарази по домашните животни. Да не говорим за субдози новичокоподобни, пак български опит наскоро.

Тъп галош с увреден мозък.

Изумително е от колко дерета някои хора вода донасят, за да се самоубедят, че няма пандемия. Скоро и извънземни ще включите.

Или пък да са кривнали от правия път с някоя сиганка...

....или с някое чаве.....

голям мор по тия пастори бе! ще трябва нов внос да правят

Словения и Естония отново въвеждат карантина за българи. Отменени са чартари с туристи . Увеличените случаи на COVID-19 в България вече дават международен отзвук. Най-малко две държави в Европа - Словения и Естония, въвеждат карантина за пристигащи от България. В Словения мярката се въвежда от 19 юни, съобщи МВнР. Това обхваща всички туристи, сезонни работници и пътуващи по бизнес. Срокът за транзитно преминаване през Словения е намален от 24 на 12 часа. Словения въвежда отново по-строги правила на своята граница за някои страни от Балканите, а решението е взето, след като през последните дни е било установено, че по-голямата част от изненадващия ръст на нови случаи се дължи на пристигнали от чужбина лица. Естония също въвежда карантина за пристигащи от България, но от понеделник. Там на самоизолация подлежат всички хора, които идват от страни, където случаите на коронавирус в последните 14 дни са повече от 15 на 100 000 души население. Списъкът с държавите се публикува всеки петък, а карантината се въвежда за следващата седмица. По данните на естонското външно министерство България е една от само шест държави в ЕС и Шенгенското пространство, където случаите надхвърлят 15 на 100 000 души население през последните две седмици. Другите са Полша (15,8), Португалия (44,1), Румъния (16,5), Швеция (140,1) и Великобритания (27,7). Удар търпи и туристическият ни бизнес. Неделният чартър с туристи, който трябваше да бъде първия за страната ни за този летен туристически сезон, е отменен. Самолетът трябваше да пристигне на летището в Бургас с туристи от Рига в неделя, на 21 юни сутринта, а гостите имат резервации в хотели от Бургас до Златни пясъци, предаде БНР. В Латвия са взели решение за отмяна на полета заради новия бум на заразени у нас. Последните данни сочели, че в България има 15,7 заболели на 100 000 души за последните две седмици, обясняват от Рига.

Нали искаха всичко да се отвори. Ето, отворено е. Правете бизнес.

Същите тези хора отказаха да разберат, че ако зараза, не може да се прави бизнес. И понеже се отворихме твърде бързо и без необходимата подготовка, сега хем ще умират хора, хем ще страда икономиката. А, честито да ни е! И да ми слагат минусите същите тези хора, няма да промените тъжната реалност, за която допринесохте!

Обаждайте се бе, хора! Това го лекувам с една ръка.

Има ли вирус??? Няма бе къде е,няма, това е конспирация

Има бре,той е в махалите сред циганите,а там бъка,от какво ли не,защото хигиена няма!

Глупости! Има го по бели, черни, богати и бедни. Има го във всички държави. Най-вече го има по онези които си мислят, че не съществува;)

ако бях вярваш щях да кажа че ова е някакво божие отмъщение

БОГ си знае работата.

боли уя

НЯМАШ ЛИ?

със тия евангелисти-цигани бе,те имат ли страх от бога бе дееба вашта мамица пропаднала

да не би да им се размина камбаната?