Коментари - Биячите от Околовръстното са гардове на близък на Баретата | Днес.dir.bg

Биячите от Околовръстното са гардове на близък на Баретата

Мъжете, пребили 30-годишния Васко Наумов на Околовръстния път в София, са гардове на дясната ръка на Златко Баретата - Ивайло Борисов-Ториното.

Обратно в новината

Коментари - Биячите от Околовръстното са гардове на близък на Баретата | Днес.dir.bg

Коментари

ДО КАТО НЕ СЕ ГЛАСУВА ЗАКОН: ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОСЕНЕ НА БОЙНО ОРЪЖИЕ И ИЗПОЛЗВАНЕТО ЗА ЗАМОЗАЩИТА, СКОРО БГ ЩЕ СТАНЕ КАТО СИРИЯ /ГРАЖДАНСКА ВОЙНА/ ТО ОТДАВНА СЕ ВЪРВИ ПО ТОЗИ ПЪТ

Що за детство са имали тези неща (не мога да ги нарека хора)?!... неща-стно! Сега дали управляващи и законодатели ще направят горди потомствата си или ще насътворят повече неща...

Не е задължително да са имали тежко детство. Най-вероятно и като деца са били нагли и са малтретирали физически по-слабите.

Няма лоши деца, има лоши родители.

Арестувания мутроид гледа доста нагло. Знае от опит че няма да има сериозни последствия за него тъй като е в една мутрократична "държава". Не се надявайте на правосъдие. Малък процент от печалбата от наркотици се дава където трябва и нещата са уредени.

Тия убавци са само за мини Бухово, или за Белене, където си изберат, там. Така, като ги гледам, имат доста енергия за изразходване. Нищо. Слез 16 часа копаене на уран ще ви секнат мераците, магистрални фейчки, такива.

Мутренска му работа, поне да беше измислил по правдоподобна версия, ама толкова му е умствения багаж. Момците му са летели , както сме ги виждали, с огромна скорост, кога потърпевшия е успял да ги замеря с бутилки. Пък и колко бутилки може да има в колата си. Смешник! На такива мястото им е само в пандиза, на курорт завинаги...

Живея в чужбина от 11 години,но никога не съм виждал толкова охранителни фирми и толкова охранители,такива скъпи черни коли.все с палки и пистолети и т.н.Нужно ли е,от кого се пазят бг бизнесмените,нали са им уж чисти парите?Защо са тези ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ-да бичт и убиват хора ли??

Тъпи копелдаци ! Това не се прави така,на това място в този момент и време! Но няма а преподавам уроци на 40-годишни малоумници сега ше го ядат........

"Прокуратурата ще ни пази от побойници" силно се изхвърлят!!! Само да не се окаже сега че бития, в страдал от слаби носни капиляри и засилена пародонтоза. Гарда разбира се му е изтупвал праха от окаляното яке- то това е ясно..., добри хора са...

ЩОМ И ТОЗИ НАГЪЛ ПЛАСЬОР НА НАРКОТИЦИ ИМА БОДИГАРДОВЕ И ОБВИНЯВА ДРУГИТЕ В НАГЛОСТ, НЕ ЗНАЯ ДО КЪДЕ СМЕ СТИГНАЛИ КАТО ДЪРЖАВА. ТОЗИ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА, А ТОЙ ДАВА ИЗЯВЛЕНИЯ И ИЗКАРВА ВИНОВЕН ЧОВЕКА В "БАНИЧАРКАТА" И ЖЕНА МУ. а ТЕЗИ 4-МАТА С ДЕБЕЛИТЕ ВРАТОВЕ СА "НЕВИННИТЕ" И ПАЛКАТА ИЛИ БУХАЛКАТА НЕ Е ТЯХНА. сЦЕНАРИЯ Е ПОЗНАТ ОТ МНОГО ДРУГИ ПОДОБНИ ДЕЙСТВИЯ ПО ПЪТИЩАТА.МмОМЧЕТО НА 18 ГОДИНИ СИ УМРЯ ОТ ПОБОЯ, НО ВИНОВЕН Е ТОЙ, НЕ ДВАМАТА БИЯЧИ. НЯМАМЕ ПРАВОСЪДИЕ И НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ. ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ НАТИСКАТ МУТРАЦИ ПО ПЪТИЩАТА, НАГЛИ И ЖЕСТОКИ БАНДИТИ И НИЕ ТРЯБВА ДА ТЪРПИМ. БОЙКО ИЗПУСНА НЕЩАТА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

тва е мутростан бе

Дреме ми на к..ра че трима "мутри" са пребили един мишок. Няма ли какво друго да пишете а ни занимавате с простотии ! ?

Тази реплика в този форум за мен е еквивалент на това, което се случило на Околовръстното.

Какво значи без договор на изпитателен срок .Нали си има трудови договори със срок на изпитание .Как така без договор пък със заплата .НАП нали за това проверява и глобява малките фирми.

''Тъй като той и жена му бързали за работа, преминавал от една лента в друга.' ;) - Простакесата бърза за работа,сторете път:)

Да се обвинят и осъдят за опит за убийство по бързата процедура.До кога ще търпим

Значи близки до баретата, завършили спортни училища. Мислех, че са семинаристи.

Бития с Мицубишито е силов атлет! Гаранция си е ''изпросил'' боя! '' Карал бързо, бързал за работа!'' На всеки е ясно, че Мицубишито е летяло и този спортист е карал като луд, после се е направил на мъж!

Силов атлет ?! Сериозно ? Силов ?! Господине - влезте в гугела и прочетете, не, по - добре вижте, какво представляват силовите атлети. После, седнете и помислете, колко пъти Вие сте натискал клаксона в София или изобщо в страната, заради невидимата в ЗДвП алинея: Черен ДЖИБ с предимство.... Хайде малко по - реалистично да мислим. Това, че някой има гордостта и смелостта да направи забележка му прави само чест.

И НА ТЯХ ДА ИМ ИЗБИЯТ ЗЪБИТЕ И ДА ГИ БИЯТ С ПАЛКИ.

а ти имасч ли тая смелост,а??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лошото е че това не е единичен случай. Тук има видео запис и масово разпространение по медии. Явно е показна акция за симулиране на борба с безнаказаността.

Това, че си спортист и бързаш за работа не ти дава право да управляваш автомобила си като хулиган. Шанса да си намериш майстора е много малък, но понякога става, както е при тотото. Кой знае, колко пъти е пресичал пътя на такива като мен и вас и си е свиркал с клаксончето за да си прави удоволствието за наша сметка. Дано това да е поука за такива като него, така и за тези, които са го наказали.

Тия образи ако не са скопци или копелета, все имат роднини и близки. А и не на всеки могат да подсигурят охрана. А и все имат коли спрени на улицата. Колко му е да се наруши целостта на някоя вещ или пречкащ се психопат.

interesno mi e dali ste smeesch da im go kajesch v o4ite ,a mischko

ПРОСТАТА И ТЪПА МУТРА СЕ МИСЛИ ЗА АРИСТОКРАТ.СЪС СИГУРНОСТ ТЪПИТЕ МУ БИЯЧИ СА ДОРИ ПО УМНИ ОТ НЕГО. С МОЗЪК КАТО ГЪЛЪБОВО ЯЙЦЕ СМАЧКАН ОТ БОЙ ДОКАГТО Е БИЛ ПО МЛАД ТОЗИ ТИКВЕНИК ЩЕ ДАВА ОЦЕНКИ...

След като не са махленски биячи, значи са участници в организираната престъпна група. Никакво съкратено производство! Да ги съдят сурово за деянията им. Това си е чист опит за убийство!

Няма друга такава кретенска държава, коята да дава права на престъпниците да си правят бизнес с охранителни фирми, да тровят децата ни с дрога и да ни пребиват по улиците!

792, приятел, съгласен с теб, но ти можеш да си живееш живота със 100 свестни комший, но ако се плати на 200 да ти правят мизерии и да те нападат, ще можете ли 100-те да се справите с 200-те. Отговори на тоя въпрос. Определено има вина и съдебната състема и в полицията, но много станаха мизерниците - как да се справим с тях,освен с танковете. Само, че сега сте готови да оплюете и танковете. Вие сте срещу всичко и всички. Без тия - ще ви дойде редът.

Атлета с Мицубишито си е изградил ''стил на каране'', който е явно рисков! Било е въпрос на време да ''намери майстора си''! А за глупаците които живеят в паралелен свят! - В БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА ВСИЧКИ СМЕ МУТРИ! ИЛИ СТАВАШ МУТРА, ИЛИ НЕ ОЦЕЛЯВАШ И ВИСИШ КАТО СПОЛ ПО ФОРУМИТЕ !

"Шанса да си намериш майстора е много малък, но понякога става, както е при тотото.' явно си трол ,които заработва във форумът поне смени стилът на писане. елементарно

Мутренските времена се връщат. И как няма да е така ,като те(мутрите) се чувстват безнаказани.Съд няма.Полицията няма авторитет .Като погледнете стрина Руми ,нататък не питайте.

Мутренските времена не са си отивали, само така е изглеждало на някои...

Платени, платени, платени БИЯЧИ!. Спомнете си колко складове за оръжие вдигнаха във въздуха - и това БЕШЕ УМИШЛЕНО И ПЛАТЕНО.Ами колко палежи, колко мрежи изрязани по магистралите, колко мантинели обрани, колко нападнати и убити хора по домовете им, колко боядисани пътни знаци и какво ли не още и още... Едно след друго измислят - няма края. ТОВА НЕ СА ХОРА, ТОВА СА САТАНИ.

Тези катили НЯМА ДА престанат, защото по друг начин не могат да си изкарват хляба - освен да БИЯТ срещу заплащане. Магистралата, която беше показана по БиТиВи- то сутринта си личи от разстояние, че дупките са изрязани. Никой не го казва това. Ани, ти много си заспала, или и ти си платена? Сляпа ли си, не виждаш ли, че дупките са еднакви и перпендикулярно изрязани - кажи го, защо премълчаваш? Защото ти диктуват в слушалките, нали? Варвари са тия, които плащат за да се прави това. Варвари са и тия, които приемат да сторят това, а телевизиите в по-голяма си част са най-виновни за да НЕ сме сплотен народ. Журналистите, вие трупате пари на гърба на народа, но ако станем Сирия, мислите ли си, че всички ще успеете да се спасите на Запад? Помислете - може и за нас и вас да бъдат затворени границите. Тогава какво ви чака? За да стават тези неща в България, журналята носите огромна вина - вие пропагандирате престъпността, не казвате истината,кой стои зад тези обири, убийства и побоища. Колко полицаи трябват за да опазят всяка къща и паланка, като в България в момента се води война по всички направления? Това никой до сега не е посмял да го каже, а вдявате в ушите на народа разидинение. Всеки ден от всички канали по телевизиите и вестници трябва да се БЪЛВА думичката ОБЕДИНЕНИЕ. Впротивен случай нямаме спасение.

Мутрата казва, че охранителите са отнели метална палка от потърпевшия и с нея са го удряли. Това ми напомня за случая във Враца, където някакви "понички" отнели от жертвата метален бокс и го ударили с него. Какво следва: скоро ще застрелят някого и мутрата ще каже, че е отнела пистолета от жертвата и при самозащита я е убил.

Телевизиите, докога ще пускате разни неадекватни коментари за да манипулирате народа? Застанете като сериозни хора ,престанете да мяукате и кажете истината - новите магистрали УМИШЛЕНО ИМ СЕ ПРАВЯТ ДУПКИ, А БИЯЧИТЕ ПО ПЪТИЩАТА СА ПЛАТЕНИ. Със ШУШУМИГИ държавата ни няма да се оправи.

Тук изчитам доста неадекватни и безсмислени коментари, които се поместват от години- вероятно от платени тролове. Народе, разберете, целта на тия гадове биячите е да ни объркат за да не сме единни. Целта е - България да стане Сирия. Обединение, обединитение, обединение - само това ще ни даде бъдеше. Не им вярвайте на тези мутри - побоищата им СА организирани и платени.

Това са ПЛАТЕНИ БИЯЧИ. Плаща им се, за да се създава настроение срещу управляващите - особено срещу Борисов. Ако има начин, тези КУПЕНИ биячи ще НАБИЯТ всички, които гласуват за ГЕРБ. И не само за ГЕРБ. Всеки управник, който се опита да създаде нормална държава ще бъде линчуван от такива продажни изроди. Да изкарваш хляба и да си храниш децата по този начин КАКВО ГОВОРИ? Ще дойде и вашия ред. Случая с убитото момче във Враца е същият - платен ПОБОЙ.

Имаш спешна нужда от лекар. Отиди на 4-ти километър и само покажи този пост на охраната. После нямаш грижа.

Това е вярно - всички биячи са платени! Сега всичко е пари и не ми опонирай, защото и ти си от тях.

"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита:"- Ботев. Не аз съм за 4-ти километър, както виждаш този гений много преди мен е прозрял истината. Един ден ще ти дойде и твоето прозрение - когато по сто пъти ще се възвишаваш към отвъдното и ще се връщаш на земята - само че тогава ще е късно.

ЙК, ненормалник и платен трол СИ, аз не казвам,че всички охранители СА ПЛАТЕНИ БИЯЧИ. Такива са само РОДЕНИТЕ ИДИОТИ, ЗАЩОТО ПРИЕМАТ СРЕЩУ ПАРИ ДА БИЯТ КОЙТО ИМ ПАДНЕ.

Смърт!

А един от тези има качества да стане Министър Председател на РБългария. Само, че няма късмет. Ако беше бодигард на царя преди 10 години .... ех ама друг имаше късмет ....

Избити зъби=средна телесна повреда. Наистина за диваци е това, за цивилиовани хора си е зверско престъпление.

Защо не пуснете клипа който се върти във фейсбук как млатят човека с палка? Нека се види прибавете го към новината

По- интересно щеше да е ако бяха пребили някой данъчен или митничар, от тия които са уволнявани за взимане на подкупи, а после Съдията ги връща да продължават с подкупите. Тъкмо и други ще забогатеят от парите на такива.... Или да бяха пребили някой съдия, може и футболен ....

В среднощна доба нейде къде три, май Сал-Един Въпрос Продължава да гърми : - що Ще ги правим тез дет 'създадоха' мутрафоните ?!

Тия кадри(които могат да се видят в интернет) са визитната картичка на държавата ни. Защо ли си мисля, че е достатъчно да си видял нашия премиер и тези кадри няма да те учудят.

Абсолютно !

Едни спортисти набили други спортисти... Както са казали хората "да би мирно седяло, не би чудо видяло" Мен досега за 14 години всеки ден зад волана не са ме били, щото не съм си го просил... Като им гледам речниковия запас на пострадалите и като си видял, че другите са по-бабаити от теб не ги нареждаш, лайно и т.н... можеше и по - тежко да се разминат...

Само че жената ги обиди, след като я удариха без причина.. олигофрен насран

аз проблема с мутрите съм го решил, още през 1995 година, когато "сик" и "вис"се надпреварваха кой повече да ме "застрахова".тук в щатите ако караш черен джип, означава, че просто ти харесва черния цвят, и кола с двойно предаване...и всички са равни пред закона.

Реално е келешлък. 22 годишен с палка и сам да беше щеше да стане същата простотия. Но и има хора, които заплашват и псуват на майка, но после се жалват, че съм им отговорили. Вече примерите станаха много.

Другите три мутри са само за фон. Тоя с палката и 2-ката са си спретнали Балканиада - все национали и награждавани спортисти.

Рано или късно тия торби с ла йна ще попаднат на подходящия човек

Какъв републикански шампион по бягане е,като не може да бяга като го бият? Веднага да му се отнеме титлата!

ТОЯ ХОМО БАНДИТ ТОРИНОТО,НА КОЙТО В ЧАС ПО ФИЗИЧЕСКО МУ ПИША 2-КА,ЯВНО ИМА МНОГО СЕРИОЗНА ОХРАНА,ЩОМ 4-МА ПРАСЕТА ПО 120кг. С ПАЛКИ УСПЯХА ДА НАБИЯТ ЕДНО 70кг. МОМЧЕ И ЖЕНА МУ!!!!ТРЯБВА ДА СЕ ЧУВСТВА МН. СПОКОЕН!!!

Човека бързал за работа и затова сменял ленти. Ха ха ха. Човека е мъжкар на пътя. Засича всички. На финала тъпак с ауди го засякъл последвали псувни и закани. Оттам леко го избутали в страни и това вече ме радва - избили му зъбките. Време е хулиганството на пътя да започне да се наказва.

ПРЕДИ ДОСТА ГОДИНИ ДВЕ МУТРИ С ТЪПА ДЖИПКА МЕ ЗАТВОРИХА И СПРЯХА НАГЛО ПРЕД ТУНЕЛА НА НДК... САМО ЗАЩОТО НАДУХ КЛАКСОНА КАТО МЕ ЗАСЯКОХА. ТРЪГНАХА НАПЕРЕНИ И ОЗВЕРЕЛИ КЪМ МЕН... И СЛЕД 3 СЕКУНДИ ЗАЛЯГАХА ЗАД ТЪПАТА СИ ДЖИПКА... ЗАЩО ЛИ? ПРОСТО ЗАЩОТО ПОСЕГНАХ РЯЗКО КЪМ ЖАБКАТА... СВЕТЪТ ОТДАВНА Е ДРУГ СЛЕД КАТО МИСТЪР КОЛТ ИЗРАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ... ВСЪЩНОСТ, ТОГАВА В ЖАБКАТА МИ НЯМАШЕ НИЩО ОПАСНО... АМА ТЪПАЦИТЕ СЕ НААКАХА..

В тази групичка липсва още един олигофрен (може би е шофирал), Румен Башев.

Коментари - Биячите от Околовръстното са гардове на близък на Баретата | Днес.dir.bg

Биячите от Околовръстното са гардове на близък на Баретата

Мъжете, пребили 30-годишния Васко Наумов на Околовръстния път в София, са гардове на дясната ръка на Златко Баретата - Ивайло Борисов-Ториното.

Обратно в новината

Коментари - Биячите от Околовръстното са гардове на близък на Баретата | Днес.dir.bg

Коментари

ДО КАТО НЕ СЕ ГЛАСУВА ЗАКОН: ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОСЕНЕ НА БОЙНО ОРЪЖИЕ И ИЗПОЛЗВАНЕТО ЗА ЗАМОЗАЩИТА, СКОРО БГ ЩЕ СТАНЕ КАТО СИРИЯ /ГРАЖДАНСКА ВОЙНА/ ТО ОТДАВНА СЕ ВЪРВИ ПО ТОЗИ ПЪТ

Що за детство са имали тези неща (не мога да ги нарека хора)?!... неща-стно! Сега дали управляващи и законодатели ще направят горди потомствата си или ще насътворят повече неща...

Не е задължително да са имали тежко детство. Най-вероятно и като деца са били нагли и са малтретирали физически по-слабите.

Няма лоши деца, има лоши родители.

Арестувания мутроид гледа доста нагло. Знае от опит че няма да има сериозни последствия за него тъй като е в една мутрократична "държава". Не се надявайте на правосъдие. Малък процент от печалбата от наркотици се дава където трябва и нещата са уредени.

Тия убавци са само за мини Бухово, или за Белене, където си изберат, там. Така, като ги гледам, имат доста енергия за изразходване. Нищо. Слез 16 часа копаене на уран ще ви секнат мераците, магистрални фейчки, такива.

Мутренска му работа, поне да беше измислил по правдоподобна версия, ама толкова му е умствения багаж. Момците му са летели , както сме ги виждали, с огромна скорост, кога потърпевшия е успял да ги замеря с бутилки. Пък и колко бутилки може да има в колата си. Смешник! На такива мястото им е само в пандиза, на курорт завинаги...

Живея в чужбина от 11 години,но никога не съм виждал толкова охранителни фирми и толкова охранители,такива скъпи черни коли.все с палки и пистолети и т.н.Нужно ли е,от кого се пазят бг бизнесмените,нали са им уж чисти парите?Защо са тези ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ-да бичт и убиват хора ли??

Тъпи копелдаци ! Това не се прави така,на това място в този момент и време! Но няма а преподавам уроци на 40-годишни малоумници сега ше го ядат........

"Прокуратурата ще ни пази от побойници" силно се изхвърлят!!! Само да не се окаже сега че бития, в страдал от слаби носни капиляри и засилена пародонтоза. Гарда разбира се му е изтупвал праха от окаляното яке- то това е ясно..., добри хора са...

ЩОМ И ТОЗИ НАГЪЛ ПЛАСЬОР НА НАРКОТИЦИ ИМА БОДИГАРДОВЕ И ОБВИНЯВА ДРУГИТЕ В НАГЛОСТ, НЕ ЗНАЯ ДО КЪДЕ СМЕ СТИГНАЛИ КАТО ДЪРЖАВА. ТОЗИ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА, А ТОЙ ДАВА ИЗЯВЛЕНИЯ И ИЗКАРВА ВИНОВЕН ЧОВЕКА В "БАНИЧАРКАТА" И ЖЕНА МУ. а ТЕЗИ 4-МАТА С ДЕБЕЛИТЕ ВРАТОВЕ СА "НЕВИННИТЕ" И ПАЛКАТА ИЛИ БУХАЛКАТА НЕ Е ТЯХНА. сЦЕНАРИЯ Е ПОЗНАТ ОТ МНОГО ДРУГИ ПОДОБНИ ДЕЙСТВИЯ ПО ПЪТИЩАТА.МмОМЧЕТО НА 18 ГОДИНИ СИ УМРЯ ОТ ПОБОЯ, НО ВИНОВЕН Е ТОЙ, НЕ ДВАМАТА БИЯЧИ. НЯМАМЕ ПРАВОСЪДИЕ И НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ. ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ НАТИСКАТ МУТРАЦИ ПО ПЪТИЩАТА, НАГЛИ И ЖЕСТОКИ БАНДИТИ И НИЕ ТРЯБВА ДА ТЪРПИМ. БОЙКО ИЗПУСНА НЕЩАТА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

тва е мутростан бе

Дреме ми на к..ра че трима "мутри" са пребили един мишок. Няма ли какво друго да пишете а ни занимавате с простотии ! ?

Тази реплика в този форум за мен е еквивалент на това, което се случило на Околовръстното.

Какво значи без договор на изпитателен срок .Нали си има трудови договори със срок на изпитание .Как така без договор пък със заплата .НАП нали за това проверява и глобява малките фирми.

''Тъй като той и жена му бързали за работа, преминавал от една лента в друга.' ;) - Простакесата бърза за работа,сторете път:)

Да се обвинят и осъдят за опит за убийство по бързата процедура.До кога ще търпим

Значи близки до баретата, завършили спортни училища. Мислех, че са семинаристи.

Бития с Мицубишито е силов атлет! Гаранция си е ''изпросил'' боя! '' Карал бързо, бързал за работа!'' На всеки е ясно, че Мицубишито е летяло и този спортист е карал като луд, после се е направил на мъж!

Силов атлет ?! Сериозно ? Силов ?! Господине - влезте в гугела и прочетете, не, по - добре вижте, какво представляват силовите атлети. После, седнете и помислете, колко пъти Вие сте натискал клаксона в София или изобщо в страната, заради невидимата в ЗДвП алинея: Черен ДЖИБ с предимство.... Хайде малко по - реалистично да мислим. Това, че някой има гордостта и смелостта да направи забележка му прави само чест.

И НА ТЯХ ДА ИМ ИЗБИЯТ ЗЪБИТЕ И ДА ГИ БИЯТ С ПАЛКИ.

а ти имасч ли тая смелост,а??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лошото е че това не е единичен случай. Тук има видео запис и масово разпространение по медии. Явно е показна акция за симулиране на борба с безнаказаността.

Това, че си спортист и бързаш за работа не ти дава право да управляваш автомобила си като хулиган. Шанса да си намериш майстора е много малък, но понякога става, както е при тотото. Кой знае, колко пъти е пресичал пътя на такива като мен и вас и си е свиркал с клаксончето за да си прави удоволствието за наша сметка. Дано това да е поука за такива като него, така и за тези, които са го наказали.

Тия образи ако не са скопци или копелета, все имат роднини и близки. А и не на всеки могат да подсигурят охрана. А и все имат коли спрени на улицата. Колко му е да се наруши целостта на някоя вещ или пречкащ се психопат.

interesno mi e dali ste smeesch da im go kajesch v o4ite ,a mischko

ПРОСТАТА И ТЪПА МУТРА СЕ МИСЛИ ЗА АРИСТОКРАТ.СЪС СИГУРНОСТ ТЪПИТЕ МУ БИЯЧИ СА ДОРИ ПО УМНИ ОТ НЕГО. С МОЗЪК КАТО ГЪЛЪБОВО ЯЙЦЕ СМАЧКАН ОТ БОЙ ДОКАГТО Е БИЛ ПО МЛАД ТОЗИ ТИКВЕНИК ЩЕ ДАВА ОЦЕНКИ...

След като не са махленски биячи, значи са участници в организираната престъпна група. Никакво съкратено производство! Да ги съдят сурово за деянията им. Това си е чист опит за убийство!

Няма друга такава кретенска държава, коята да дава права на престъпниците да си правят бизнес с охранителни фирми, да тровят децата ни с дрога и да ни пребиват по улиците!

792, приятел, съгласен с теб, но ти можеш да си живееш живота със 100 свестни комший, но ако се плати на 200 да ти правят мизерии и да те нападат, ще можете ли 100-те да се справите с 200-те. Отговори на тоя въпрос. Определено има вина и съдебната състема и в полицията, но много станаха мизерниците - как да се справим с тях,освен с танковете. Само, че сега сте готови да оплюете и танковете. Вие сте срещу всичко и всички. Без тия - ще ви дойде редът.

Атлета с Мицубишито си е изградил ''стил на каране'', който е явно рисков! Било е въпрос на време да ''намери майстора си''! А за глупаците които живеят в паралелен свят! - В БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА ВСИЧКИ СМЕ МУТРИ! ИЛИ СТАВАШ МУТРА, ИЛИ НЕ ОЦЕЛЯВАШ И ВИСИШ КАТО СПОЛ ПО ФОРУМИТЕ !

"Шанса да си намериш майстора е много малък, но понякога става, както е при тотото.' явно си трол ,които заработва във форумът поне смени стилът на писане. елементарно

Мутренските времена се връщат. И как няма да е така ,като те(мутрите) се чувстват безнаказани.Съд няма.Полицията няма авторитет .Като погледнете стрина Руми ,нататък не питайте.

Мутренските времена не са си отивали, само така е изглеждало на някои...

Платени, платени, платени БИЯЧИ!. Спомнете си колко складове за оръжие вдигнаха във въздуха - и това БЕШЕ УМИШЛЕНО И ПЛАТЕНО.Ами колко палежи, колко мрежи изрязани по магистралите, колко мантинели обрани, колко нападнати и убити хора по домовете им, колко боядисани пътни знаци и какво ли не още и още... Едно след друго измислят - няма края. ТОВА НЕ СА ХОРА, ТОВА СА САТАНИ.

Тези катили НЯМА ДА престанат, защото по друг начин не могат да си изкарват хляба - освен да БИЯТ срещу заплащане. Магистралата, която беше показана по БиТиВи- то сутринта си личи от разстояние, че дупките са изрязани. Никой не го казва това. Ани, ти много си заспала, или и ти си платена? Сляпа ли си, не виждаш ли, че дупките са еднакви и перпендикулярно изрязани - кажи го, защо премълчаваш? Защото ти диктуват в слушалките, нали? Варвари са тия, които плащат за да се прави това. Варвари са и тия, които приемат да сторят това, а телевизиите в по-голяма си част са най-виновни за да НЕ сме сплотен народ. Журналистите, вие трупате пари на гърба на народа, но ако станем Сирия, мислите ли си, че всички ще успеете да се спасите на Запад? Помислете - може и за нас и вас да бъдат затворени границите. Тогава какво ви чака? За да стават тези неща в България, журналята носите огромна вина - вие пропагандирате престъпността, не казвате истината,кой стои зад тези обири, убийства и побоища. Колко полицаи трябват за да опазят всяка къща и паланка, като в България в момента се води война по всички направления? Това никой до сега не е посмял да го каже, а вдявате в ушите на народа разидинение. Всеки ден от всички канали по телевизиите и вестници трябва да се БЪЛВА думичката ОБЕДИНЕНИЕ. Впротивен случай нямаме спасение.

Мутрата казва, че охранителите са отнели метална палка от потърпевшия и с нея са го удряли. Това ми напомня за случая във Враца, където някакви "понички" отнели от жертвата метален бокс и го ударили с него. Какво следва: скоро ще застрелят някого и мутрата ще каже, че е отнела пистолета от жертвата и при самозащита я е убил.

Телевизиите, докога ще пускате разни неадекватни коментари за да манипулирате народа? Застанете като сериозни хора ,престанете да мяукате и кажете истината - новите магистрали УМИШЛЕНО ИМ СЕ ПРАВЯТ ДУПКИ, А БИЯЧИТЕ ПО ПЪТИЩАТА СА ПЛАТЕНИ. Със ШУШУМИГИ държавата ни няма да се оправи.

Тук изчитам доста неадекватни и безсмислени коментари, които се поместват от години- вероятно от платени тролове. Народе, разберете, целта на тия гадове биячите е да ни объркат за да не сме единни. Целта е - България да стане Сирия. Обединение, обединитение, обединение - само това ще ни даде бъдеше. Не им вярвайте на тези мутри - побоищата им СА организирани и платени.

Това са ПЛАТЕНИ БИЯЧИ. Плаща им се, за да се създава настроение срещу управляващите - особено срещу Борисов. Ако има начин, тези КУПЕНИ биячи ще НАБИЯТ всички, които гласуват за ГЕРБ. И не само за ГЕРБ. Всеки управник, който се опита да създаде нормална държава ще бъде линчуван от такива продажни изроди. Да изкарваш хляба и да си храниш децата по този начин КАКВО ГОВОРИ? Ще дойде и вашия ред. Случая с убитото момче във Враца е същият - платен ПОБОЙ.

Имаш спешна нужда от лекар. Отиди на 4-ти километър и само покажи този пост на охраната. После нямаш грижа.

Това е вярно - всички биячи са платени! Сега всичко е пари и не ми опонирай, защото и ти си от тях.

"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита:"- Ботев. Не аз съм за 4-ти километър, както виждаш този гений много преди мен е прозрял истината. Един ден ще ти дойде и твоето прозрение - когато по сто пъти ще се възвишаваш към отвъдното и ще се връщаш на земята - само че тогава ще е късно.

ЙК, ненормалник и платен трол СИ, аз не казвам,че всички охранители СА ПЛАТЕНИ БИЯЧИ. Такива са само РОДЕНИТЕ ИДИОТИ, ЗАЩОТО ПРИЕМАТ СРЕЩУ ПАРИ ДА БИЯТ КОЙТО ИМ ПАДНЕ.

Смърт!

А един от тези има качества да стане Министър Председател на РБългария. Само, че няма късмет. Ако беше бодигард на царя преди 10 години .... ех ама друг имаше късмет ....

Избити зъби=средна телесна повреда. Наистина за диваци е това, за цивилиовани хора си е зверско престъпление.

Защо не пуснете клипа който се върти във фейсбук как млатят човека с палка? Нека се види прибавете го към новината

По- интересно щеше да е ако бяха пребили някой данъчен или митничар, от тия които са уволнявани за взимане на подкупи, а после Съдията ги връща да продължават с подкупите. Тъкмо и други ще забогатеят от парите на такива.... Или да бяха пребили някой съдия, може и футболен ....

В среднощна доба нейде къде три, май Сал-Един Въпрос Продължава да гърми : - що Ще ги правим тез дет 'създадоха' мутрафоните ?!

Тия кадри(които могат да се видят в интернет) са визитната картичка на държавата ни. Защо ли си мисля, че е достатъчно да си видял нашия премиер и тези кадри няма да те учудят.

Абсолютно !

Едни спортисти набили други спортисти... Както са казали хората "да би мирно седяло, не би чудо видяло" Мен досега за 14 години всеки ден зад волана не са ме били, щото не съм си го просил... Като им гледам речниковия запас на пострадалите и като си видял, че другите са по-бабаити от теб не ги нареждаш, лайно и т.н... можеше и по - тежко да се разминат...

Само че жената ги обиди, след като я удариха без причина.. олигофрен насран

аз проблема с мутрите съм го решил, още през 1995 година, когато "сик" и "вис"се надпреварваха кой повече да ме "застрахова".тук в щатите ако караш черен джип, означава, че просто ти харесва черния цвят, и кола с двойно предаване...и всички са равни пред закона.

Реално е келешлък. 22 годишен с палка и сам да беше щеше да стане същата простотия. Но и има хора, които заплашват и псуват на майка, но после се жалват, че съм им отговорили. Вече примерите станаха много.

Другите три мутри са само за фон. Тоя с палката и 2-ката са си спретнали Балканиада - все национали и награждавани спортисти.

Рано или късно тия торби с ла йна ще попаднат на подходящия човек

Какъв републикански шампион по бягане е,като не може да бяга като го бият? Веднага да му се отнеме титлата!

ТОЯ ХОМО БАНДИТ ТОРИНОТО,НА КОЙТО В ЧАС ПО ФИЗИЧЕСКО МУ ПИША 2-КА,ЯВНО ИМА МНОГО СЕРИОЗНА ОХРАНА,ЩОМ 4-МА ПРАСЕТА ПО 120кг. С ПАЛКИ УСПЯХА ДА НАБИЯТ ЕДНО 70кг. МОМЧЕ И ЖЕНА МУ!!!!ТРЯБВА ДА СЕ ЧУВСТВА МН. СПОКОЕН!!!

Човека бързал за работа и затова сменял ленти. Ха ха ха. Човека е мъжкар на пътя. Засича всички. На финала тъпак с ауди го засякъл последвали псувни и закани. Оттам леко го избутали в страни и това вече ме радва - избили му зъбките. Време е хулиганството на пътя да започне да се наказва.

ПРЕДИ ДОСТА ГОДИНИ ДВЕ МУТРИ С ТЪПА ДЖИПКА МЕ ЗАТВОРИХА И СПРЯХА НАГЛО ПРЕД ТУНЕЛА НА НДК... САМО ЗАЩОТО НАДУХ КЛАКСОНА КАТО МЕ ЗАСЯКОХА. ТРЪГНАХА НАПЕРЕНИ И ОЗВЕРЕЛИ КЪМ МЕН... И СЛЕД 3 СЕКУНДИ ЗАЛЯГАХА ЗАД ТЪПАТА СИ ДЖИПКА... ЗАЩО ЛИ? ПРОСТО ЗАЩОТО ПОСЕГНАХ РЯЗКО КЪМ ЖАБКАТА... СВЕТЪТ ОТДАВНА Е ДРУГ СЛЕД КАТО МИСТЪР КОЛТ ИЗРАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ... ВСЪЩНОСТ, ТОГАВА В ЖАБКАТА МИ НЯМАШЕ НИЩО ОПАСНО... АМА ТЪПАЦИТЕ СЕ НААКАХА..

В тази групичка липсва още един олигофрен (може би е шофирал), Румен Башев.