Коментари - Георги Харизанов пребит с метални тръби | Днес.dir.bg

Георги Харизанов пребит с метални тръби

Бившият директор на "Напоителни системи" Георги Харизанов е бил пребит. Той е настанен във ВМА с множество травми, но в съзнание, животът му не е застрашен.

Обратно в новината

Коментари - Георги Харизанов пребит с метални тръби | Днес.dir.bg

Коментари

Георги Харизанов, бивш шеф на Напоителни системи, стоя сума ти време в затвора по скалъпено обвинение, което впоследствие отпадна. Явно е представлявал проблем за някого. Носеха се в общественото пространство намеци, че някои биха предпочели да не е на свобода по време на избори, защото имал влияние в структурите на ГЕРБ и владеел лостове за мобилизиране на електората. Държаха го известно време дори след отпадане на обвинението и от ония дни се наложи да го пуснат. Е, няма да може да разчита никоя политическа партия на услугите му за тези избори, независимо с какви средства за постигане на влияние си е служил. Снощи като че по повод откриването на предизборната кампания е бил пребит с железни пръти пред входа на жилището си и пред очите на жена си. Сега е с опасност за живота. Ало, правителството! Има ли евентуално някакъв начин да вземете да свършите нещо помежду напъните си да ни изкарате от ЕС и да прокарвате интересите на Путин? Държавата буквално се разпада пред очите ни. Никой вече не вярва, че на тази територия са останали някакви правила на цивилизованост, нещо като правосъдие, нещо като нормална полиция. Политическите партии се окопаха в евтин театър и напълно вдигнаха ръце от политиката. В резултат по села и паланки плъзнаха разни нови политици, които по-добре пишещите от нас оприличиха на венерическа болест. България в момента повече прилича на Игра на тронове по време на свирепа между царствена война, нежели на европейска държава от 21 век. Какво става сега? Който е неудобен с прътите по главата, а така наречените народни избраници да се хилят по митинги и президиуми като мазни порове. Честит старт на предизборната кампания!

Обикновено "бизнесмените" които създаде БКП/бсп/ДС приятелски се "съветват" по-между си с тръби... предпочитат металните :)

Ограбил ти е акъла, тъпако. То мозъчето ти и без това колкото едно аспиринче! Помня го то човек от времето когато стана наводнението в село Бисер. Беше ЕДИНСТВЕНИЯ компетен! Просто знаеше за какво става въпрос и какво да се направи, за разлика от едни белокоси чичковци, които само глупости дрънкаха. Изкарал си е образованието, човека - само дипромата накрая не взел. Държавен изпит ли е имал или дипломна работа, не зная!Семестриално е завършил и му личеше

ОГРАБИЛ БЪЛГАРИЯ! МАЛКО МУ Е БОЯ!!! ГЛАВАТА НА КОЛ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ограбил ти е акъла, тъпако. То мозъчето ти и без това колкото едно аспиринче! Помня го то човек от времето когато стана наводнението в село Бисер. Беше ЕДИНСТВЕНИЯ компетен! Просто знаеше за какво става въпрос и какво да се направи, за разлика от едни белокоси чичковци, които само глупости дрънкаха. Изкарал си е образованието, човека - само дипромата накрая не взел. Държавен изпит ли е имал или дипломна работа, не зная!

На ГЕРБ са и такива членовете, неграмотни крадци и престъпници, без грам бъбрек в главата и точно такива искат да влезнат в европарламента - простаци!

Малко му е боя!

"Който лъже и краде в затвора бой яде". Е тови получи аванс от ортаците за да си мълчи. Поредния кадър назначен от престъпната групировка отстранена от власт.

Ако е продал скарапа на грешния човек...

А дали са му счупили часовника за над 30,000 дето го размахваше като даваше оправдателни интевютю по телевизията ?

Ако работниците от всички предприятия на времето се саморазправяха така с шефове и мутри много предприятия щяха да оцелеят и икономиката ни нямаше да е в такова плачевно положение. Милиони изгубиха работата си заради такива хрантутници.

За 560 000 лева вреди този не трябва въобще да е на свобода и да се показва на улицата. За толкова вреди едно предприятие може да фалира и хората да останат без работа и да понесат тежки последствия, докато копелето дефилира по софийските улици. Но това е съдебната политика. Затова някой е взел нещата в свои ръце и се е саморазправил.

"Уреждане" на взаимоотношения по "комунистически", пардон "социалистически"! Едни леви другари недоволни от други леви другари и по другарски се "поступват" с тръби :) От ден на ден "БГ демокрацията" създадена от "левите и социални социалисти" бележи нови върхове! :)

А можеше и с пластмасови. И какви са всъщност тия някви дебилоиди, евентуално герберасти, които защитават ТОЧНО тая долна неграмотна мутра?

За Харизанов има една хубава поговорка-на зло куче зъл прът-него когато и да го пребият все ще са закъснели.Да се благодари на Господ,че не са го довършили.

Ощетил бил дружеството с 560,000лв., а БДЖ има дългове за над 500 милиона и виновни няма и престъпление няма ! Е гати и смотаната държава, с "независима" съдебна система !..

Ами никой от БДЖ не се сети да им чупи главите на хоботите и на Валентин Молов. Саморазправата е закономерност от липсата на адекватни осъдителни присъди с ефективно изтърпяване на наказание лишаване от свобода. Но във ВКС хората от ДС определиха съдебната политика.

Жалко за Харизанов...Набеден,че имал средно образование. И реплика,а не бутиков часовник... Дано се възстанови напълно...

Настрадин Ходжа тъкмо научил магарето си да не яде и то взело, че умряло - Станишко тъкмо да освободи хората от страха и те взеха да се пребиват, обесват, самоубиват, скачат от блокове и т. н. Сега някой трол да не запее песента за хората факли, защото и те лежат на съвеста на единия от гореспоменатите. Комуниста няма достойнство и страх от Бога ала наивно смята, че ще избегне Провидиението.

що не се скриеш,ами ръсиш глупости, пределно е ясно кои са биячите и поръчителя, най-малко Станишев е виновен, ами и за съдия Пенгезов ли е виновен........

Бившият председател на Съвета на директорите на Напоителни системи ЕАД Георги Харизанов (при правителството на ГЕРБ) НЯМАЛ ДИПЛОМА ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ!!!!

Не е длъжен да има висше! Капитан на кораб и главен механик,също може да си с морски техникум... Човека не е по-виновен от Лупи вълка,другия вълк или Софиянски...

Нали помните,че аз съм узаконен некорумпиран,колкото и да ми струва това

Какъв капитан на кораб ще ставаш без висше образование бе, папагал, на баба ти легена ли ще караш, мушмул

Една щета за дружеството от 560 000 лева, не значи л печалба за друго дружество, за същата сума. Ето за това е отнесъл боя-да забрави за второто дружество.

добре е да приложат метода към всички политици от последните 25 години които направиха държавата ни неизгодна за живеене... няма да се постигне много но поне ще остане спокойствието че са бити

Дали пък не се заражда нов спорт "Лов на калинки със тръби"?

То си имало причина да го бият, но заради това веднага обявиха целия квартал за гаден.

Някоя "неизгодна сделка с метални тръби" му е имала зъб!

Песа каза че вече сме освободени от страха.Ореха,като ехо го повтори.Онези двамата с перфектната операция го потретиха.Вече се обърках.Страхувам се,че се върнаха ятаците от 1990 г.Всеки ден има застреляни,пребити,ограбени.Важното е че ни убеждават колко ни е станал спокоен живота.

Сценарий, метод, епилог. В родината ни всяко "ново" е добре забравено старо. Оги Стефанов е христоматиен пример за това!

Пусни ми постовете, моля. Тази вечер не нарушават добрия тон. А пък и пиша отдалече, както се вижда от IP-то.

Кво им се молиш на тия цървули,има къде по-смислени форуми от дир,където пишат интелигентнни хора,а не тая сбирщина от комплексирани цървули

Никога е късно да им се налее (с тръбата) мозък в празните им лейки. Тя тази на Пожарникаря резонира най-силно.

Защо не дойдат и пребият мен, който работи съвестно, не лъже и не краде и се държи възпитано с клиентите си? Господинът е сгасил лука.

идваме! и ако питаш що: предизввкваш, а и ше ни направи удоволствие.

Скъпи Scott, очаквам ви. Първо ще ви накарам да си повръщате простатата и после ще ви предам на полицията, обяснявайки, че сте канибали.

Ама няма смисъл да ги пребивате като са вече бивши шефове и директори. Цаката е докато са на щат и колят и бесят. Не им позволявайте да правят грешки и да превишават правата си докато са на длъжност. Другото е като да риташ умряло куче...

Харизанов, казват, че мутрите на Тиквоча бият много лошо! Боли ли? Така е като си имаш работа с мутри!

Мъ той Хамстера май освободи Мафията о страха!

Малко му е било

Шегувате се, нали?

Прокуратурата образувала "образувано" досъдебно производство???? Колко удивителен изказ!!!!!! Браво на редакторите!!!!

ако беше правил далавера с тоалетна хартия, сега нямаше да е в болницата, a na drugo място, ;-)

"За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт." Левски

Явно има боклуци, които си позволяват да слагат минуси и на предсмъртмото писмо на Левски....

Качество, гарантирано от ГЕРБ

на Тамбукту всичко е възможно

този ли беше инжерът с диплом за средно образование по съпромат-якост на тръбите при бой по тиквата:))))))))

Eто това се казва правосъдие-за неизгодна сделка с тръби-як пердах с тръби:))))))мигновено и справедливо

ГЕОРГИ ХАРИЗАНОВ беше един от гражданите за европейско развитие на Борисов

Аки съдът не го беше освободил сега щеше да си е жив и здрав ... както обичаше да казва Бойко след всяка бандитска саморазправа.

ПРЕБИХА ЧОВЕКА НА БОЙКО БОРИСОВ ГЕОРГИ ХАРИЗАНОВ. ЗА КАКВО ЛИ МУ ЗАПУШВАТ УСТАТА?

Тази герберска калинка трябва да си понесе наказанието за всичко, което е направил, но и Бойко заедно с него трябва ..........................

Не приемам насилието под каквато и да е форма още повече насилие спрямо човек независимо , какъв е (мръсен гербер или някакъв друг) Каквото и да е направил не мисля , че това е начина да се разправиш с човек , защото с побой и други насилственни средства биха се разправяли само Силно комплексирани хора и естествено изключително прости такива >.....Така постъпваха навремето мутрите с бухалките. Егати държавата , егати народа.

Ами при българската съдебна система такива като този винаги ще бъдат над закона. А при липса на действащо законодателство за богопомазаните трябва народа да им покаже любовта си. Грозно, но ефективно.

Тръбaтa е оръдието нa нечия ръкa...Не е длъжен дa имa висше обрaзовaние и дa рaботи,кaто сервитьор!

Бившият председател на Съвета на директорите на Напоителни системи ЕАД Георги Харизанов (при правителството на ГЕРБ) НЯМАЛ ДИПЛОМА ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

Като активист на ГЕРБ залесявал Западния парк и боядисвал огради на детски градини. Така Георги Харизанов обясняваше в какво се е изразявала политическата му дейност. Помагал с логистика и каквото можел на кварталната организация на ГЕРБ.

Осъден от топливо за дълг от 210 хил. лв.

Туй не беше ли българският Бил Гейтс?! Нали, Миро Мършата така го провъзгласи!

да бе - мъжката калинка на ГЕРБ

кой подред гербер хванат в далавери и без диплома..изгубих им бройката....

Ivan

Така трябва да се действа с герберастката измет! БРАВО!

Що само с герберастката измет? Нека така да се действа с цялата политическа измет, няма наши-ваши, всички са продажни боклуци.

А Миро Мършата кога?

Коментари - Георги Харизанов пребит с метални тръби | Днес.dir.bg

Георги Харизанов пребит с метални тръби

Бившият директор на "Напоителни системи" Георги Харизанов е бил пребит. Той е настанен във ВМА с множество травми, но в съзнание, животът му не е застрашен.

Обратно в новината

Коментари - Георги Харизанов пребит с метални тръби | Днес.dir.bg

Коментари

Георги Харизанов, бивш шеф на Напоителни системи, стоя сума ти време в затвора по скалъпено обвинение, което впоследствие отпадна. Явно е представлявал проблем за някого. Носеха се в общественото пространство намеци, че някои биха предпочели да не е на свобода по време на избори, защото имал влияние в структурите на ГЕРБ и владеел лостове за мобилизиране на електората. Държаха го известно време дори след отпадане на обвинението и от ония дни се наложи да го пуснат. Е, няма да може да разчита никоя политическа партия на услугите му за тези избори, независимо с какви средства за постигане на влияние си е служил. Снощи като че по повод откриването на предизборната кампания е бил пребит с железни пръти пред входа на жилището си и пред очите на жена си. Сега е с опасност за живота. Ало, правителството! Има ли евентуално някакъв начин да вземете да свършите нещо помежду напъните си да ни изкарате от ЕС и да прокарвате интересите на Путин? Държавата буквално се разпада пред очите ни. Никой вече не вярва, че на тази територия са останали някакви правила на цивилизованост, нещо като правосъдие, нещо като нормална полиция. Политическите партии се окопаха в евтин театър и напълно вдигнаха ръце от политиката. В резултат по села и паланки плъзнаха разни нови политици, които по-добре пишещите от нас оприличиха на венерическа болест. България в момента повече прилича на Игра на тронове по време на свирепа между царствена война, нежели на европейска държава от 21 век. Какво става сега? Който е неудобен с прътите по главата, а така наречените народни избраници да се хилят по митинги и президиуми като мазни порове. Честит старт на предизборната кампания!

Обикновено "бизнесмените" които създаде БКП/бсп/ДС приятелски се "съветват" по-между си с тръби... предпочитат металните :)

Ограбил ти е акъла, тъпако. То мозъчето ти и без това колкото едно аспиринче! Помня го то човек от времето когато стана наводнението в село Бисер. Беше ЕДИНСТВЕНИЯ компетен! Просто знаеше за какво става въпрос и какво да се направи, за разлика от едни белокоси чичковци, които само глупости дрънкаха. Изкарал си е образованието, човека - само дипромата накрая не взел. Държавен изпит ли е имал или дипломна работа, не зная!Семестриално е завършил и му личеше

ОГРАБИЛ БЪЛГАРИЯ! МАЛКО МУ Е БОЯ!!! ГЛАВАТА НА КОЛ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ограбил ти е акъла, тъпако. То мозъчето ти и без това колкото едно аспиринче! Помня го то човек от времето когато стана наводнението в село Бисер. Беше ЕДИНСТВЕНИЯ компетен! Просто знаеше за какво става въпрос и какво да се направи, за разлика от едни белокоси чичковци, които само глупости дрънкаха. Изкарал си е образованието, човека - само дипромата накрая не взел. Държавен изпит ли е имал или дипломна работа, не зная!

На ГЕРБ са и такива членовете, неграмотни крадци и престъпници, без грам бъбрек в главата и точно такива искат да влезнат в европарламента - простаци!

Малко му е боя!

"Който лъже и краде в затвора бой яде". Е тови получи аванс от ортаците за да си мълчи. Поредния кадър назначен от престъпната групировка отстранена от власт.

Ако е продал скарапа на грешния човек...

А дали са му счупили часовника за над 30,000 дето го размахваше като даваше оправдателни интевютю по телевизията ?

Ако работниците от всички предприятия на времето се саморазправяха така с шефове и мутри много предприятия щяха да оцелеят и икономиката ни нямаше да е в такова плачевно положение. Милиони изгубиха работата си заради такива хрантутници.

За 560 000 лева вреди този не трябва въобще да е на свобода и да се показва на улицата. За толкова вреди едно предприятие може да фалира и хората да останат без работа и да понесат тежки последствия, докато копелето дефилира по софийските улици. Но това е съдебната политика. Затова някой е взел нещата в свои ръце и се е саморазправил.

"Уреждане" на взаимоотношения по "комунистически", пардон "социалистически"! Едни леви другари недоволни от други леви другари и по другарски се "поступват" с тръби :) От ден на ден "БГ демокрацията" създадена от "левите и социални социалисти" бележи нови върхове! :)

А можеше и с пластмасови. И какви са всъщност тия някви дебилоиди, евентуално герберасти, които защитават ТОЧНО тая долна неграмотна мутра?

За Харизанов има една хубава поговорка-на зло куче зъл прът-него когато и да го пребият все ще са закъснели.Да се благодари на Господ,че не са го довършили.

Ощетил бил дружеството с 560,000лв., а БДЖ има дългове за над 500 милиона и виновни няма и престъпление няма ! Е гати и смотаната държава, с "независима" съдебна система !..

Ами никой от БДЖ не се сети да им чупи главите на хоботите и на Валентин Молов. Саморазправата е закономерност от липсата на адекватни осъдителни присъди с ефективно изтърпяване на наказание лишаване от свобода. Но във ВКС хората от ДС определиха съдебната политика.

Жалко за Харизанов...Набеден,че имал средно образование. И реплика,а не бутиков часовник... Дано се възстанови напълно...

Настрадин Ходжа тъкмо научил магарето си да не яде и то взело, че умряло - Станишко тъкмо да освободи хората от страха и те взеха да се пребиват, обесват, самоубиват, скачат от блокове и т. н. Сега някой трол да не запее песента за хората факли, защото и те лежат на съвеста на единия от гореспоменатите. Комуниста няма достойнство и страх от Бога ала наивно смята, че ще избегне Провидиението.

що не се скриеш,ами ръсиш глупости, пределно е ясно кои са биячите и поръчителя, най-малко Станишев е виновен, ами и за съдия Пенгезов ли е виновен........

Бившият председател на Съвета на директорите на Напоителни системи ЕАД Георги Харизанов (при правителството на ГЕРБ) НЯМАЛ ДИПЛОМА ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ!!!!

Не е длъжен да има висше! Капитан на кораб и главен механик,също може да си с морски техникум... Човека не е по-виновен от Лупи вълка,другия вълк или Софиянски...

Нали помните,че аз съм узаконен некорумпиран,колкото и да ми струва това

Какъв капитан на кораб ще ставаш без висше образование бе, папагал, на баба ти легена ли ще караш, мушмул

Една щета за дружеството от 560 000 лева, не значи л печалба за друго дружество, за същата сума. Ето за това е отнесъл боя-да забрави за второто дружество.

добре е да приложат метода към всички политици от последните 25 години които направиха държавата ни неизгодна за живеене... няма да се постигне много но поне ще остане спокойствието че са бити

Дали пък не се заражда нов спорт "Лов на калинки със тръби"?

То си имало причина да го бият, но заради това веднага обявиха целия квартал за гаден.

Някоя "неизгодна сделка с метални тръби" му е имала зъб!

Песа каза че вече сме освободени от страха.Ореха,като ехо го повтори.Онези двамата с перфектната операция го потретиха.Вече се обърках.Страхувам се,че се върнаха ятаците от 1990 г.Всеки ден има застреляни,пребити,ограбени.Важното е че ни убеждават колко ни е станал спокоен живота.

Сценарий, метод, епилог. В родината ни всяко "ново" е добре забравено старо. Оги Стефанов е христоматиен пример за това!

Пусни ми постовете, моля. Тази вечер не нарушават добрия тон. А пък и пиша отдалече, както се вижда от IP-то.

Кво им се молиш на тия цървули,има къде по-смислени форуми от дир,където пишат интелигентнни хора,а не тая сбирщина от комплексирани цървули

Никога е късно да им се налее (с тръбата) мозък в празните им лейки. Тя тази на Пожарникаря резонира най-силно.

Защо не дойдат и пребият мен, който работи съвестно, не лъже и не краде и се държи възпитано с клиентите си? Господинът е сгасил лука.

идваме! и ако питаш що: предизввкваш, а и ше ни направи удоволствие.

Скъпи Scott, очаквам ви. Първо ще ви накарам да си повръщате простатата и после ще ви предам на полицията, обяснявайки, че сте канибали.

Ама няма смисъл да ги пребивате като са вече бивши шефове и директори. Цаката е докато са на щат и колят и бесят. Не им позволявайте да правят грешки и да превишават правата си докато са на длъжност. Другото е като да риташ умряло куче...

Харизанов, казват, че мутрите на Тиквоча бият много лошо! Боли ли? Така е като си имаш работа с мутри!

Мъ той Хамстера май освободи Мафията о страха!

Малко му е било

Шегувате се, нали?

Прокуратурата образувала "образувано" досъдебно производство???? Колко удивителен изказ!!!!!! Браво на редакторите!!!!

ако беше правил далавера с тоалетна хартия, сега нямаше да е в болницата, a na drugo място, ;-)

"За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт." Левски

Явно има боклуци, които си позволяват да слагат минуси и на предсмъртмото писмо на Левски....

Качество, гарантирано от ГЕРБ

на Тамбукту всичко е възможно

този ли беше инжерът с диплом за средно образование по съпромат-якост на тръбите при бой по тиквата:))))))))

Eто това се казва правосъдие-за неизгодна сделка с тръби-як пердах с тръби:))))))мигновено и справедливо

ГЕОРГИ ХАРИЗАНОВ беше един от гражданите за европейско развитие на Борисов

Аки съдът не го беше освободил сега щеше да си е жив и здрав ... както обичаше да казва Бойко след всяка бандитска саморазправа.

ПРЕБИХА ЧОВЕКА НА БОЙКО БОРИСОВ ГЕОРГИ ХАРИЗАНОВ. ЗА КАКВО ЛИ МУ ЗАПУШВАТ УСТАТА?

Тази герберска калинка трябва да си понесе наказанието за всичко, което е направил, но и Бойко заедно с него трябва ..........................

Не приемам насилието под каквато и да е форма още повече насилие спрямо човек независимо , какъв е (мръсен гербер или някакъв друг) Каквото и да е направил не мисля , че това е начина да се разправиш с човек , защото с побой и други насилственни средства биха се разправяли само Силно комплексирани хора и естествено изключително прости такива >.....Така постъпваха навремето мутрите с бухалките. Егати държавата , егати народа.

Ами при българската съдебна система такива като този винаги ще бъдат над закона. А при липса на действащо законодателство за богопомазаните трябва народа да им покаже любовта си. Грозно, но ефективно.

Тръбaтa е оръдието нa нечия ръкa...Не е длъжен дa имa висше обрaзовaние и дa рaботи,кaто сервитьор!

Бившият председател на Съвета на директорите на Напоителни системи ЕАД Георги Харизанов (при правителството на ГЕРБ) НЯМАЛ ДИПЛОМА ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

Като активист на ГЕРБ залесявал Западния парк и боядисвал огради на детски градини. Така Георги Харизанов обясняваше в какво се е изразявала политическата му дейност. Помагал с логистика и каквото можел на кварталната организация на ГЕРБ.

Осъден от топливо за дълг от 210 хил. лв.

Туй не беше ли българският Бил Гейтс?! Нали, Миро Мършата така го провъзгласи!

да бе - мъжката калинка на ГЕРБ

кой подред гербер хванат в далавери и без диплома..изгубих им бройката....

Ivan

Така трябва да се действа с герберастката измет! БРАВО!

Що само с герберастката измет? Нека така да се действа с цялата политическа измет, няма наши-ваши, всички са продажни боклуци.

А Миро Мършата кога?