Пребиха жестоко с метални тръби пловдивски бизнесмен

Неизвестни мъже са пребили жестоко пловдивския строителен предприемач Тодор Коев, съобщи за БТА районният прокурор на Пловдив Гергана Мутафова.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха жестоко с метални тръби пловдивски бизнесмен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак малко е отнесъл.ако някои ме излъже или не ми плати няма да го бия. направого стрелям.

ujabg

Това е работа на Краси-майонезата

Улицата налага ефективни присъди, за разлика от съдебната система, която е доилен агрегат.

Драги Дир, не обиждайте бизнесмените, моля. В Германия, във Франция , в Англия не бият и не убиват бизнесмени. Там бизнесмените нямат охранителни камери на къщите си като тоя в Ботевград. Така че, ако някой е отнесъл шамарите , или куршумите в България, наричайте го просто '' длъжник" , а не бизнесмен , за да си имаме уважението.

Глупости говориш, нямали си камери и си плащали редовно. Ние вестници не четем и нямаме интернет :))))

това са от ''роял'' -бият ги застото не пластат на работнизите. всички строители до един са за затвора. 'роял''-банско и велинград. визте ги г-н президент, и г-н министар. каде полизята и армята? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Още един куку с достъп до интернет.

Това е работа на Мутрата,иска да го изгърби и да му вземе Бизнеса на Коев.

...ама можеш ли това да го налееш в кухите лейки на маТРИала?

Има още много "бизнесмени" за тупа-лупане.Някои от тях не платили на служителите си,други на доставчици,измамили клиенти и т.н.

Да, като моя шеф. С жълти стотинки очаква да караме на фотосинтеза. Що не пробва той така или да плаща на минималния праг племенницата си. Мърши в бг под път и над път!

Ще ги пребиват и убиват, щото те не се наядоха бе. Отворили си задниците като тунел и лапат ли лапат по сто вида бизнес.

Нашата частна инициатива се изчерпва със строителството - леко, доходно и страшно доходоносно. Няма производство, нови технологии, няма комуникации, висши степени на науките - има дребно бакалско занимание на роднински групи от бивши бачкатори, които уж граддят капитализъм. Нека им чупят кратуните, и да се избиват един друг. От това нацията не гули нищо.

Айде стига бе, изтрепаха бизнесмените! А, кога ще започнат синдикатите?

Вчера очистиха строител,днес пребиха друг.

ОПИТАЛ СЕ Е ДА ПРЕЦАКА СИКАДЖИИТЕ ... БОЯ С ТРЪБИ И ТРОШЕНЕТО НА КОЛЕНЕ СИ Е ТЯХНА ЗАПАЗЕНА МАРКА :))) БАТ БОЙКО ТАКА ГИ БИЕШЕ :)

В полуцивилизована държава като България така се действа-улично правосъдие.Този "бизнесмен" сигурно е ощетил доста хора за да се стигне дотук.

МИ КАТО НЕ ДЕЙСТВА ДРУГОТО!?

А вие за рекет и "закрила" не сте ли чували бе?

Ето, до това доведе безрезервното доверие на българите в институциите и правораздавателната система. Ще сме свидетели на подобни саморзправи все по-често. Резултатите са къде-къде по-ефективни и възпитателни, в сравнение с творенията на т.н. прокуратура и съд.

Комустическите партийни бизнесмени подлежат на трепане. НЕЩО СА УАКАЛИ на Съсело проектите

Интересно е, кога ще пребия Съсело за оакания Южен Потоп?

Духай, духай. Злият Духач няма умора и им го духа по всички сайтове.

Да ви се.ем на тъпя сайт!

бой по агенточенгилската мафия!

с къщи, като резиденции и милиони в сметки-в затвора,без изобщо да се разпитват.Няма защо да се доказват престъпления-то е ясно.

ТЕ БИЗНЕСМЕНИТЕ В БГ ТАКА СИ РАБОТЯТ ОТ 25 ГОДИНИ! ЖУРНАЛЯ, ПИСНА МИ ДА ВИ ЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ! ПИШЕТЕ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМЕНА- ЦИГАНИТЕ НАРИЧАТЕ РОМИ, БАНДИТИТЕ- БИЗНЕСМЕНИ! БИЗНЕСМЕНИ СА ТОЙОДА И ГЕЙТС, ТОЗИ Е МАФИОТ!

друг път. За мафиот се иска малко акъл. Този си е обикновен престъпник с чадър

май рекетът на бизнесмени пак започна...

може би поради липса на правосъдие ,някои са взели същото в свои ръце.

Във всичко търсите политика. Кой знае колко майки е разплакал този ,и колко хора е прекарал с пари .Той си знае що го бият . " Честни милионери" няма ..

И защо ли ???????

Много "бизнесмен" много нещо в тази безработна България!

Върна се времето от 90-те, когато всяка сутрин се събуждахме с новини за поредно убийство или пребити "бизнесмени"......просто БСП винаги докарва подобен пейзаж с управлението си!

Напъни си мозъчето и ще си спомниш кога бяха най-многото убийства! По времето, когато Бат'Бойко си развяваше черното кожено палто на Главен секретар и по времето на Мадридския хитрец 2001-2005г.

а твойто мозъчесамо убийства ли може да брои? и двамата сте непотребни. трагични представители на една за нищо не ставаща популация.

Крайно време е Господ да се намеси и да раздаде правосъдие!

Не знаех че "Господ" се "намесва" с метална тръба в гръб.

има много превъплащения.......

И сега, нека троловете да споделят, след кое правителство се върнаха мутрите, побоищата, беззаконието и безнаказаността?

За да се върне някой първо трябва да си е отишъл. Нито мутри ,нито побои ,нито грабежите са били спирани от която и да е власт от 25 години насам. Партиите се грижат за себе си а не за народа ....... дреме им за България.

Просто след бойко не остана държава, която да се грижи за интересите на хората и хората взеха да си търсят интересите с тръби. За какво да дават пари по съдилища, след като този има повече пари от тях и ще си плати и те само ще се набутат с разноски. С тръбата е по- евтино, по сигурно и най- важното - не подлежи на обжалване. А и този както повечето строители е завлякъл бая народ, така че най вероятно списъка на заподозрените ще е поне половин Пловдив.

Останали са още слепци след толкова години "изяви" на бат бойко. ха ха ха

Той си знае защо го бият .

"Разторг" е едно друго нещо от тракийско време! Иначе договори и бракове се "разтрогват"!

Наближават избори и комунистите започнаха да доят червените бизнесмени, че трябва да се купуват гласове. Който не дава го пребиват с метални пръти или му пускат няколко куршума, като на бизнесмена от Ботевград.

Колкото може да са червени, толкова може и да са сини!Парите не миришат, а са необходими!

Да бе, сигурно ББ приватизира държавата и я раздаде на "назначените милионери".

Този от Ботевград, не беше ли гербаджия?

важното е да се изсерем във вентилатора, пък ти после питай защо всички са луничави! Герберска тактика, брато!

me, ти това от опит го знаеш, нали?

Тоя не си е платил на ГЕРБ. Боко почна с изнудванията още преди да са го избрали, а какво ще става после не ми се мисли.

Комуноидите, много рано сте се събудили бе!

от безработни, за които Станишко не успя да осигури 250 000 работни места. И сега ко да праим - ставаме рано

От се тепаме?

МЗ предупреждава: "Бизнесуването е опасно за вашето здраве." За този човек не зная нищо,затова до изясняване "кой е и на кого е" ще си спестя други коментари.

Много бизнесмени и бизнесдами - затова следва разреждане. Много ги бият тези хора - защо ли ?

Забравил да плаща за охрана.

Прости хора в тъпа държава. Знаете само да ругаете и биете. Вижте си коментарите.Нещастници!А и неграмотни.

Комунетата изпуснаха кокала и сега се опитват да всяват страх и смут сред населението. Между другото продавам червени тефлонови тигани, само за млади социалисти 10% отстъпка.

Боцко си прибира версиите. Мнооого интересно!

СИК-аджийски подход.

Време е да се прочистим от мутрите в бизнеса!

Идат избори... събират се едни пари... пък някои не дават... някъде килъри... някъде биячи... явно не е лесно да си бизнесмен...