17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи преди не искаха да правят правителство,понеже имаха нужда от два три месеца пропаганда чрез служебното правителство,за да вземат повече гласове сега.Сметки без кръчмар.Мисля,че всеки знае какво представлява сестра Галева,приятелчето на Маджо,наследниците на Костов и т.н.за да не гласува за тях.

Забрави да споменеш и Чалгарчето Иначе с всичко съм съгласен.

Ами то и аз има желание за ....ама се чудя, ако наистина се случи, какво ще правя?!

Кой бе, платените протестъри ли? Как беше - 50лв, ако си на протеста и 500лв, ако се сбиеш с полицай. Много добре помним тарифите.

То се вижда ниско интелигентните за кой гласуват чрез натиск и купен вот цялата държава са я направили бащиния. Всъщност то не е държава а то е царство с един цар с дървена глава.

Тия дето предложиха и избраха Пеевски за шеф на ДАНС не се ли водят свързани лица?? Щото гледам правителство искат да правят.

ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ТИЯ ЖАЛКИ НЕКАДЪРНИЦИ ,ГНОМИ ,ЧАЛГАДЖИИ И ПСЕВДО ПРОФЕСОРИ "ЕКСПЕРТИ" ПО КУЛТУРАТА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ И СЛЕД ТИЯ ИЗБОРИ. И АКО СТАНЕ ТОВА ЗАРАДИ НИСКО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ ТЕЖКО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

Ама народа ако няма желани да ги избере,или те знаят резултатите,затова ИСТЕРИЧНО искаха машини.Хората не харесват агресивните

За твоя буда нищо не казваш!?

Мая Манолова-аз предложих Пеевски-ходих при Божков за пари-инсценирах Костинброд--АКТИВЕН ЧЛЕН НА БСП години наред.Промяната не идва от БСП. Христо Иванов- Бойкикиев...червен наследник на болшевики,комунист до мозъка на костите си.Без ден трудов стаж ,но с неограничени финансови възможности.Откъде?Защо никой обикновен българин няма неговите средства?Човекът виновен за новите изборни секции в Турция!!Човекът подкрепящ София прайд. Славчу-Ташку-пърпорещата моторетка!!Патерицата на Зоган също отговорна за новите секции в Турция. Каква промян точно ви показа тези ,та да гласувате за тях? Тошку с немиттие зъби..известен само с това,че мирише на развалено сирене.Това ли ще ви донесе промяна?Човек без лична хигиена и нежелаещ да се промени ли ще ви донесе промяна? Баламурници!!!! Цените за месец хвръкнаха нагоре и не спират,еврофондовете ще бъдат спрени заради министрите на плужека радеф ....и за вас това е промяна? Е,верно сме прост народ.. прост та мирише на гнило...като Н ТошкУ.

Каза,,ама аз не мога да ги уволня,,защото трябвало да има конкурс за този пост.АБЕ УРОДИ КОМУНДЕЛСКИ МЕКЕРЕТА ,ЗАТОВА ЛИ СТЕ ПОСТАЕНИ,НАРОДЪТ НЕ ВИ Е ИЗБИРАЛ,А ЕДИН ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛ.ИНТЕРЕСИ,,БОГ ДА ВИ НАКАЖЕ

никой ли не си задава въпроса защо съвсем не глупав човек като Даниел Митов ще си рискува репутацията да си купува фабрика на 9-ти септември оглавявайки ГЕРБ-авото правителство/в проект/. ГЕРБ още не е изтанцувала последния си валс.

Не виждам ка ще имат 121 депутата. Според мен планът им беше избори до дупка и втова време тяхно правителство назначено от президента, но сега видяха, че без парламент някои неща няма как да станат. И трябва да мислят какви компромиси могат да направят, а не да се цупят като капризни госпожички. А и ще се отърват от шапкарите.

Какъв "протест"??? Какви пет лева? Всичко бе бутафория. Е. Имаше шествия с носене на ковчези и бесилки по софийските булеварди... Но, затова пък, хамалите бяха отличени...

Хората в България са Разделени ,а мозъците им Завладени от Луди Идеологеми !! Щом съм Десен ... БСП са ми врагове..?!!! Уж неутрални Журналисти и Анализатори започват с атаки към 120 годишната Българска партия БСП, и завършват с оплюването им!? Всички десни пък са соросоиди за левите !!?? ОПГ ГЕРБ не искам да ги коментирам...те са Вирусен Щам !! Доказала се Болест ! .... А уж .. Съединението прави Силата !!? Дано всички ние избиратели се Вслушаме в гласа на Историята си , и в тежък момент се Обединим и дадем подкрепа на тези които Могат !

Щом са готови значи че софтуерът на машините е готов и резултатите също

някой да не разбра? руските нови партии с правителство, подкрепено от старите руски партии

Ако заимствам от един прекрасен грузински тост ситуацията е: при последния, мимолетен парламент партиите на протеста имаха възможност да съставят правителство, но нямаха желание.Сега имат желание, на дали ще имат възможност? С безконтролния брой секции в Турция и очертаващото се гласуване с бюлетини там гласовете ще бъдат доста повече.И понеже ДПС са от стара коза яре да не бие на очи, може да насочат гласове към ГЕРБ, в България към "омразните патриоти-националисти" и да имаме кабинет на едно малцинство, свенливо подкрепяно от ДПС само по конкретни политики разбира се. А останалите партии в България ще понесат загуби от по-ниската активност заради машинното гласуване.Освен това в малките общини основно под контрола на ДПС пак ще се гласува на хартия.

Да пием за това нашите желания да съвпадат с нашите възможности

наближават следващите парламентарни избори и се замислете дали все още, сега и в бъдеще, ще сте героите на баснята за орела, рака и щуката, а държавата ни ще продължи да бъде в ролята на колата в батака! Време да се замислите над факта, че сегашното служебно правителство, с всичките си кусури които има или да се приписват, е приемлив за всички българи, те и Суверен на страната си, политически модел на излъчен от всички вас Министерски съвет в който да работят истински доказани експерти, а не политически оцветени некадърници и пренебрегвайки политическите и личните си различия, пристрастия и неприязън да съставите истинско правителство на националното единство! Опомнете си и бързо мислете и решавайте какво ще правите, защото при трети тур на изборите никой повече няма да гласува за никого от досегашните си избраници или за техните опоненти, а това е не само неизгодно за всички в държавата, но и ще я тласне по пътя на съвсем различен от досегашният й път на политически живот и управление! Часавникът цъка, мислете и действайте!!!

че не само няма нищо да се промени, ами нещата още повече ще се забатачат, защото нямаме политици държавници, а вместо тях си имаме прекалено много "орли", "раци" и "щуки", които не само дърпат кокала, не колата на държавата, а кокала на облагите от властта, всеки в различна посока, но всички здравата дърпат към себе си! Уж мислещи за държавата политици, а в същност политически хиени, които не мислят за държавата, а за собствените си интереси и гуши! Политиците, защо забравяте как хората се бранят от хищници?! Май ще играе тоягата по гърбините ви, но тава ще се види след идващите избори! Ако не се опомните и тръгнете да оправяте държавата то народът ще оправи вас, и то не в преносен, а в буквален смисъл и народ не се съди, помнете го!

Те тези още от сега знаят резултата и че ще имат 121 депутата. Направо може другата седмица да обявяват резултатите от изборите и да почват да работят, че вече 3-4 месеца държавата е на автопилот.

Умря магарето, което ви се връзваше да гласува за вас, измамници долни!

Окупираха всички постове, вече няма проблеми за съставяне на правителство.

От Герб няма да е необходимо да полагат усилия занапред,след като Костов призова Слави да прави кабинет.Няма да има откъде да вземат 60 гласа до 121 за кабинет.

На различни олигарси който не искат да влизат в затвора..Ще съставят правителство с подкрепа на БСП и ДПС.Ще се изпокарат, а държавата ще ходи на майната си