17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВО беше казал преди време ПРОФ.ИВО ХРИСТОВ за Ентелекта на българите ?

Нарочно лекарите дигат джабала, за да им върнат ония хиляда лева на месец...за гърло у сопол НЯМА да се тествам никога

Като сте неандерталци, не се тествате.

Имаше преди време подобен опит с учителите били казали. После погледнеш ли статията виждаш, че това са наскоро направени фейсбук групи, които имат няколко десетки скрити акаунти и са се писали учителско сдружения и не знам какво си. Дори да са истиснки, това са 0,01% от учителите, но се представя уж, че всички учители искали това. Не знам дали е същия тип измама, нямам време да проверявам. Много други неща имам да свърша, но не им вярвам.

НЕ бих се тествал, за да им участвам в ковид измамата!

Трепането ви е минало ваща мамица алчна!!!!!! Дано с тия пари си правите само погребения бели мафиоти!

Цитирам по памет - проблемът е в ниската бройка тестове, в България хората отиват да си правят тестове ЧАК при изявени симптоми. Че кой здрав ще ходи да си бърка в носа и защо? Искам да разбера какъв ни е проблемът със скритата заболяемост, нали е скрита, не пълни болниците, мамка ви продажници!

Скрита "заболяваемост" е като "скрита бременност" и двете са провокирани от "скрита хомосексуалност" и жажда за още пари и власт.

Скрита заболяваемост????? С други думи - хора, които не знаят, че са “болни” щото не са се тествали???? Ебаси докторската мафия… смърт за тия!!!!!!

и това ви е много, убийци в бели престилки..

и сега за се се "открие" тази "заболеваемост" ще са необходими едни пари за едни тестове. Не се ли наядохте бе свин# долни?