17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е издържала щастието на демокрацията...

Все си живеем под комунистически ботуш от както се помпя. Демокрация няма в БГ.

Не е издържала, че цял живот е работила и вместо пенсия, получава трохи защото комунделите ѝ окрадоха парите 89-а година, станаха бизнесмени, децата им имат бизнеси в Австрия и Англия още преди 89-а, а такива като теб лайнояди все им е виновна демокрацията, или Костов..

Все повече хора от изчезващата ни държавица ще пристъпват към такова решение.То вече не се живее-високи цени,алчни монополисти-ток,вода,телеоператори,общини,и каквото се сетите.

А ти като насърчаваше това мислеше ли

добре че е бил товарен влак! иначе проба за алкохол трябва да дадат и кондуктора, и всички пътнии от първите три вагона! ааа, и стрелочниите на първата, петата и последната гара!

а релсите защо изпускат за алкохол и наркотици. Но това настрана. Бог да прости женицата. Явно не от хубав живот го е направила.

Защото наследниците могат да водят дело срещу машиниста за убийство казвам ви го от собствен опит работя като машинист

Това е то новото време

Жената е сложила край на живота си от зор. Тя си знае причината. Някой от вас тук, красиво ли ще умрете.

Изобщо не става на въпрос дали ще се умира красиво или грозно, а с постъпката си какви щети ще се нанесат върху живите. И не говоря само за семейството й. Познавам машинист, който месеци наред не можеше да се съвземе психически заради един такъв самоубиец.

Въпроса е-файзер, модерна или джонсон?

и сега тези случаи ще зачестят. Българоубийци: ПП, ДБ, Герб, ДПС, СДС...

яяя, а бсп я пропуснала?? куха лейка си!

Защо на машиниста му вземат проби за алкохол и наркотици?

Защото такъв е законът при ПТП.

Това не е ПТП. В определението за ПТП пише ...настъпило на път, отворен за обществено пълзване.... Ж.п. релсите н са път, отворен за обществено ползване. КАТаджята няма никаква работа там, еле пък да пробва машиниста за алкохол. Може да е включен в групата за оглед и да изпълнява разпорежданията на разследващия полицай и нищо повече.

А ми ще му вземат бе, кретен! Това е по закон! Нещастник!

моля, бъдете учтиви помежду си, във въпроса има резон, защото машиниста е редно да бъде проверен, преди да поеме на път - в случая не е частно лице.

Вероятно е чула някоя ужасяваща диагноза и не е могла да го понесе. Бог да се смили над душата и и да помогне на машиниста да забрави случката. Подобно събитие е доста стресиращо за машинистите, а това дето са му правили тест за алкохол или дрога е пълна простотия. Все едно пред камион на магистралата да изтича и да се хвърли някой и после да тестват шофьора на камиона. Ненужна загуба на време.

Бог не се смилява над самоубийците! Това е много тежък грях!

Бог да и прости. Само той знае какво и е било.

това е живота в България мизерия и пак мизерия .тези кирчо и кокорчо до убиха българските пенсионери

Ти си пълен неудачник и помияр! Долна герберастка мърша! От километри си личи, че си бил на копанката! Сега квичиш, че са ти спрели кранчето!

Не са ли фактите за кирчококорковците точно такива? Кажи наричащият се " ей боклук"?

Хайде стига с тези обобщения. Животът и като е бил мизерен, защо не се е качила някъде на високо и да скочи, а е завлякла да и берат гайлето двама непознати и с нищо невиновни за състоянието и човека? Ти нали не си мислиш, че машинистите ще махнат с ръка и ще си кажат, майната му, не сме виновни и не ни пука.

МММ,да -живота в България е много хубав и българите се самоубиват от Щастие....ГАРАНТИРАНО ОТ ПП"ГЕРБ"!!!

Такава простотия може да роди само промит мозък. Как точно е виновен някой от ГЕРБ за самоубийствата през периода от близо година и половина, в който не управлява?