Общинска съветничка в Пловдив дойде на сесия с бурка

Общинската съветничка от Патриотичния фронт (ВМРО и НФСБ) Нина Гьошева дойде на днешната сесия на Общинския съвет в Пловдив със забулено лице.

Обратно в новината

Коментари - Общинска съветничка в Пловдив дойде на сесия с бурка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

покажете "брадвата" т.е. /закон/ наказание трябва да е създадено /съответно/

това е исляма, и е израз на спретнатост на жената пред измамите на живота.

първата която напълни отричането на това като част от исляма, до колкото знам. е тя вече сложи края- -на това образувано възприемане. сега вече само количествения "проблем" остава за животното неясен

КЬДЕЕЕЕЕЗАКОНА ЗАТВОР ЗА ТАЗИ

Познали са я по бъгавите очи и орловите нокти :))

Какво още се мотаят нашите Подлитици..????? Крайно време е забраната да стане валидна за цялата страна и толкоз.... Ние живеем в БЪЛГАРИЯ, не Саудитска Арабия или ОАЕ.... Това облекло още повече не е традиционно за нашите мюсулмани също....Какво се чака... Ако не им стиска да проведат референдум за това .. и за безразборното строене на джамии също....

Защо никой от българското мюфтииство не излезе и открито не каже пред целият народ, че това "облекло" не е по традициите на нашите мюсулмани , веднаж за винаги и толкоз....??? Защо никой от комисията по вероизповеданията не каза как и кой строи джамиите и открива "съмнителни училища там и на други места в България..? КОй и как се финансира носенето на бурки от псевдо-мюсулмани - циганки и мислите ли че това не е чисто и просто престъпление срещу заплащане??? ЗАЩО си мълчат представителите на българските мюсулмани и никой нищо не казва по тея въпроси??? Нали сме демокрация... даите фактите и мненията им открито... Или Ви е СТРАХ господа Подлитици... идат избори и това не е тема за такъв момент....??? Ама това може да ви катурне от каруцата , защото на тоя НАРОД почна да му ПИСВА... И дано му Писне по-бързо че да се промени нещо най-накрая..... Бог да пази БЪЛГАРИЯ и Народа Й,

КОГАТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПРОДАЖНИЦИ,СТРАНАТА Е В УПАДЪК!!!

Бих я/го Арестувал. - Незабавно и Публично.

Въпрос : - Казвате че Е от 'патриотичния' незнамквоси... ...- а Що казаха 'наште' патДесист-шитчета Винкело и митническияГаулайтер ?

Въпрос: Относно бурките,нали не задаваш същите въпроси на израелците,да не стане така,че те отпишем от клуба......

Грешите. - Те ходят със забрадки. Само когато Трябва. ...т.е. Също като Българките и Всички Изискани Момичета.

През февруари едно 15-годишно момиче, рекрутирано от салафитите, заби нож в гърлото на полицай в Хановер. Човекът едва оцеля, а за атентаторката се разбра, че месеци по-рано е избягала от дома си в Германия, за да се присъедини към Ислямска държава, но майка ѝ успяла да я върне от турско-сирийската граница. В интернет се разпространява видео, на което момичето още като 8-годишно носи бурка и рецитира сури от Корана, пише Дойче веле .

Как са я допуснали тая това да не е саудицка Арабия !!

Без значение на обстоятелствата, заиграването с религиозни символи е израз на непристойно поведение, съдържащо обида на религиозна основа. Няма оправдание християнка или атеистка да облече "бурка", за да покаже възмущението си от носенето й. По този начин осквернява и своята вяра, ако въобще има такава.

Грешите. - Винкело - Бе плечо-к-плечу С банкянскио В Турция.

Оказа се, че тук много гледат, ама не четат! Браво на госпожата!Това е начина за протест!Дано тиквите от ПОС по-бързо се осъзнаят!

дрън, ярина, чиста фашистка провокация ...

Трябва да се забрани сюнета,и да се охарактеризира като детемъчение!

Днеска с бурка, утре с хурка. Тази е хубавица и всичко върви. За другата сесия, всички мъже първо на сюнетчия и после на работа.

Добра идея, че нещо се размириса на сирене в общината.

Охраната е за дисциплинарно уволнение ...

Що?Пловдивският Общински Съвет не е забранил бурките!

А охраната как е разбрала кой влиза, за да вземе участие в заседанието на общинския съвет?

Не е забранил бурките. Но е назначил охраната да охранява, а тя нищо не прави, а само си взима заплатите.

Към чий харем се числи тази кадъна ?

макетата:)))

На Винкело и митническияГаулайтер.

Аз вече 34 години живея в Пловдив, и досега бурка не съм видяла! Тея от ПФ са пълни смешници! Иначе забрана за бурките трябва да има, но на национално ниво!

Абе то бурки в България допреди няколко години нямаше, ама виж какво става в Пазарджик..... Това че няма, не значе, че няма да се навъдят.

Аз пък не бях виждал 43 години (не се еб*м, наистина съм на толкова) но видях за първи път след като се заговори за забрана. Две кадъни на Джумаята. Чудя се някаква демонстрация ли е било или аз просто съм си заспал.

Тази госпожа няма място като съветник, да си стои в къщи с бурката. Живеем в БЪЛГАРИЯ, никой да не забравя!!!

Ти май изобщо не схващао за какво иде реч и що е с калъф на главата, а?

ВСЕ ОЩЕ живеем в България! Когато се събудиш, може да е късно...!

проба фашистка провокация:)

Абе, тъпи българи. Имам предвид 80 % от коментарите. Вие четете ли статията и може ли да мислите изобщо? Разбрахте ли за какво става въпрос? С тоя 80 % МАТРЯЛ шкарт си заслужаваме държавата.

Госпожата може по друг начин да изрази своето недоволство.

Да се съблече гола???

На нас въобще не ни става ясно, че тази кака е болна за внимание и слава. Що за странна идея да нахлузи нещо в знак на протест на това същото. Ами че то я от ясно по-ясно, че тя прави точно обратното. Наистина, много странно ми се изглежда, много незряло и неетично поведение. Не виждам никаква логика в това което обяснява с нахлузването на бурката, освен с някаква нейна нездрава амбиция да бъде забелязана и обявена за "хубав кон под скъсан чул". За мен това е грозно поведение, резултат на съмнително мислене. Не вярвам в нищо положително докато има глупаци да вярват, че и да гласуват за съветници. Какъв съвет може да ти даде такъв човек дето не е наясно какво в същност прави??

"Повечето мюсюлмани у нас са такива по икономически причини. " Да се смея ли, да плача ли?

Това си е ГНУСНА Провокация. Не Знам вече как да спреме тази НАГЛОСТ. Не спират и това си е. Съветничката да бъде Глобена, задържана и да и се отнемат правата на Съветник.

с бурка като връхна дреха, утре с прашка ... патриотично, и пак никой няма да я спре:)))

нарушава ли бурката конституцията и кои закони нарушава?

Светските

Абсолютно никакви закони не нарушава!!! Просто утре ще се разминеш с 2-3 забулени и няма да се светнеш, че са терористи, докато не те светнат.

Бе да тръгнат и по жартиери. Боли ме!

Патриотизмът е добро нещо. За съжаление у нас парламентарното му представяне става от един тотално посредствен човечец - Валери Симеонов. То реално 80 процента от депутатите са такива де. Е не му се получава и това е. Исляма не е налаган на балканите само със сила. Помнете това. Повечето мюсюлмани у нас са такива по икономически причини. БГ е най-бедната в ЕС. Това е опасно. Исляма ще ни купи - просто и лесно. За съжаление. Да не говорим в Босна, Албания - там мисля, че далеч по-малко сила е ползвана от османлиите спрямо България. Резултата, както знаете е по-добър ..... за исляма. Така и днес. Това искам да добавя. Защо Странджа е християнска. Нима не са можели да я потурчат. Просто християните плащат данъци в Осм. империя, които мюсюлманите не плащат. Така личното имение на султана - Странджа трябвало да бъде доходно, т.е християнско. Ако днес ви освободят от данъци срещу ... бурка? Ще откажете ли всички? Добре е да се учим от историята. Що народ се върнаха турци - пенсионери с пенсии от Турция и сега живеят къде по-добре от съселяните си българи, които са на БГ пенсия и заплата. Там търсете проблема. Другото са идиотизми , които водят до кръв.

Ама колко добре изглежда тази кака! Машала! Е така трябва да са сички жени в балгария!

Да ви Е... Всеки кой ви хване. Безправини овце....

никога не би написала "балгария". Но копейкаджия - да:)

Честно се сещам за песента Градил Илия килия - а дали и шарят очичките под бурката, косата и черна лие или руса, ами под другите бурки какво ли става? Може ли да се върне назад цивилизацията, защото исляма прави точно това? Отговорът е да - може, но временно. Лошото е, че това временно може да трае я 50, я 100, я 200 години.

Време е, време е. Какво значи РЕЛИГИЯ За мен Религията е закон ,както Конституцията в съвременният свят. Библията може би и Корана(не съм го чел;са писани създадени от мъдреци от далечното минало,когато хората са започнали да стават човешки същества. Прочетете МОЯТА МОЛИТВА на ХРИСТО БОТЕВ--ТОЗИ ВЕЛИК БЪЛГАРИН. Ще разберете как не трябва да се злоупотребява с РЕЛИГИИТЕ.

РЕЛИГИЯ значи измама. Измислена от акълни хора да владеят тъпаците.

Същото важи и за ПОЛИТИКА.

А относно Ботев, много моя да го прочетеш и да видиш дали има нещо общо с религия.... Аман от драскачи (дето не са чели ни корана , ни библията, ни моята молитва)

Отче по спокойно.Като прочетеш първите думи на поета се замисли към кой са отправени

А МЕЖДУ БОГ И РЕЛИГИЯ ИМА ЛИ НЕЩО ОБЩО

На тази жена и се виждат ръцете. Не беше ли забранено това? Май трябваше и те да са покрити.

ПФ са наши, почти всички партии са наши. А вие пионките сте част от нашата игра.

Пловдив е меката на исляма. Догановци са бъркали дълбоко в много задници, които служат на ДПС, поради облаги.

КАМЪНИ ЗА КУЧКАТА!!!ТИЯ ДЕМОНСТОРЦИИ ДА ГИ ПРАВИ ПРИ РЕЗАНЯЦИТЕ!!

Нека има толерантност!Когато някоя дама ми се похвали че,може да се разхожда безпроблемно по потник и минижуп из Техеран,тогава и ние ще реагираме подобаващо!

това е реципрочност. А толерантност е да им покажем, че не сме толкова задръстени като тях и нямаме нищо против тук, различното облекло на жените.

Не ми пречат в МОЛ-а, но в банка , Кметство или в Училище няма как....

Точно пък в мола така могат да те избомбят, че няма да разбереш изпод коя точно бурка ти е дошло. КАТО СИ ПРОСТ ТОВА Е ЗАВИНАГИ.

Оня ден в едно кафене така се избъзиках с едни от тия неомюсюлманите дето се навъдиха на последък...То си им личеше че са родом от тук, ама явно по някое са решили да спазват по-строго ислямските норми, поръчаха си безалкохолно и някви кафенца само :) Та понеже бяха на маса много близка до тази на която седяхме реших да проверя колк осилно вярващи в исляма са :) с един приятел аз си поръчах бира, приятеля ми също казахме си наздраве и аз започнах да говоря на висок глас "Лелееее тая бира е супер, просто върхът, направо как се стича само по гърлото и как гони жаждата..." Приятеля ми и той се включи в същия стил... Ония двамата си платиха и изчезнаха без да си опитат кафетата даже :) мухахахахахахаххххх :)

прост "християнин" само може така да се държи

Само ТЪП мюсюлманин може в 21-ви век да живее според религиозни простотии от преди 1000 години :)

Аз пък мисля, че и жаден също .....

Тия както много правилно ги определи "неомюслюлмани" са най-големите лицемери. До оня ден са ходили по чалготеките и са се наливали като прасета с алкохол, обаче сега дават акъл на останалите...Кат не са на улицата у тях да не мислиш че спазват периата, ходят с неоформени бради и се правят на вярващи щот арабите им дават по 200 кинта на месец за това и кат се приберат у тях си ядат и свинско и ракия пият....

Браво, Нина! Само ти от мъжете имаш топки. Срам за пловдивската управа!

СМЕШНАТА ИСТЕРИКА НА ПАТРИОТАРИТЕ. Готови са да продадат държавата ако не стане тяхното. И в шалвари ще се облекат и бурки ще сложат и лозунги против България ще вдигат ЗА ДА СЪЗДАДАТ ФАЛШИВИ ЗАПЛАХИ. ПРОВОКАТОРИ.

принципно ПФ малко преиграват в някои отношения, но конкретният случай на съветничката трябва да се вземе за пример, щото утре вместо нея може да е някой терорист. Като толкова искат да се правят на нинджи някои мюсюлманки да си седят у дома. На улицата всеки трябва да е с открито лице.

Доста емоционално сипеш обвинения и упреци към ПФ, явно си лично засегната от забраната на бурките.....

someone

против бурките съм, но нямам никакво доверие на вмро - мисля, че много от тях са в политиката за лични облаги, за целта играят театър и се правят на големи патриоти, да се харесат на част от българите - тази с бурката и тя като актриса.

Дори и да си прав ,че са в политиката за лични облаги,проектозаконът за бурките е нещо правилно и за него трябва да се подкрепят. Едното няма общо с другото в момента.