Мъж е прегазен от влак в Пловдив

Мъж е прегазен от влак в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Мъж е прегазен от влак в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе много са неприятни тези неща, но бих искал да попитам-как са Mr. and Mrs. Секач?

Ами и днес станаха 5 жертви.....И утре пак ден за траур!

начини много, а нашите самоубийци не ги практикуват - иначе да влезне в парламента с един калашник и да ги направи всички на решето, и после да се самоубие, да - и други подобни!

Като всеки уважаващ себе си комунист, имате мислене на престъпник, искате да избивате хора. Някой от предците Ви да не е участвал в организацията на атентата в 'Света Неделя'?

Равняваш дупетати те на хора???като дойде време комунистите няма да си повторят грешката от 44-45г.сатнтрача ще е пълен!!!мама ви недоубита!!!

ами крайно време е този прелез да се обезопаси,на ден сиурно минават повече от 2-3 хил души от там..разбирам че в случая,вероятно става дума за самоубийство,но никак не е чудно ,ако просто не го е видял,от двете страни влака навлиза със завой,и ако човек се е умислил или е със слушалки....

Ко стаа в нашата Боколандия бе? За 24 часа,намаляхме поне с дузина от инциденти.... А снощи цялата военна мощ на Щатите,Англето и Франсето со вся флота и авиация и над 100 /сто/ крилати ракети успяха едва да опърлят няколко сирийци.... Бахмааму! ,,Велики сме".....

просто и евтино, няма нужда от свръхумни ракети

Още една жертва от "хубав" живот, гарантиран ни от ГЕРБ! Преди се самозапалваха, сега се хвърлят под влаковете, от отчаяние, мизерия и липса на справедливост в тая мафиотска държава.

На вас червените по ви харесва да разстрелвате народа на улицата без съд и присъда или да го пращате в лагер Белене.