Шофьор загина след бягство от автопатрул (обновена)

66-годишен мъж загина снощи след удар в камион при бягство от полицейска проверка. Инцидентът е станал в район "Тракия" в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор загина след бягство от автопатрул (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не дава Господ на никой да се случи, но имам един въпрос към господа полицаите от гонката. Ако беше мутра с джип кубче и им побегне, щяха ли да го гонят и въобще какво щеше да стане. Има нещо комплексирано и ненужно бабитско в тази история. Иначе законът си е закон. Факт

Преминал кръстовището с над 100 км. в час и полицаите тихо и кротко го последвали... Да не би 66 г. старец да е минал покрай полицаите събиращи рекет и като ги е подминал те да са го подгонили със 100 км. в час за да го затрият? Изрода ме спря в София като карах с 35 км. в час, провери ми всички документи и като видя, че всичко е наред говедото с пагони каза, че съм направил конструктивна промяна на автомобила си... но отказа да ми състави акт, които аз поисках!

А най-ми е забавно, как около 90% от списващите са направо 'отвратени', докато забравят как татко им ги е лашкал в Москвича, Жигулата или каквото там са имали, след кротък запой с приятелски семейства и техните деца. Ех, незабравими детски спомени! Да не говорим, че 95% са карали пили, пияни може би не, но, голямо НО пили - ДА! Лицемери!

Явно си издънка на боклуци. Само да припомня, че едно време за шофиране пил се влизаше в затвора и то не само на книга. Има реални такива случаи.

Изродите се стягат и тероризират водачите за да пълнят на Бойко гушата и да оправдават: - 20 заплати на веднъж, - спане в патрулка по време на дежурство, - джобни пари за шкембе чорба или нова кола, - нали от 64 екипа - 64 бяха заловени за рекет на шофьори при единствената проведена проверка, - не им стига да разпространяват наркотици, да продават акцизни стоки и да убиват с държавния си пистолет, както полицая дето застреля момичето от Ловеч- не искала да спи с него и да пронституира за него...

Имат ли право доказано 100% корумпирани полицаи от всички проверени 64 екипа да убиват хора като ги преследват по улиците? Помня убиха и трима младежи също при гонка през нощта...

Незнам кой кого е утрепал, но въпросната кола определено не се влачеше по улицата, а от едната страна на улицата е училището, от другата парка, в който през деня е пълно с деца....Ако въпросната кола налети през деня на някое дете дали ще пишеш тези глупости...Щом са му махнали със стоп-палка е трябвало да спре, а не да свири гуми, защото определено това се чуваше /живея наблизо, нямам видимост, но вечер е тихо и добре се чуваше/ - ръмжене на мотор от бясно каране, а след това и свирене на гуми от набитите спирачки.... Сирената от полицейската кола се чу след това, което ме навежда на мисълта, че са били доста зад него..... Аман от селяни, с които се напълни Пловдив, правилата не важат за тях, мислят си, че са на къра с каруцата!

Той преминал с трийсетгодишния "Опел" през кръстовището с над 100 м/ч... Ей, немска техника - хвърчи с 27.78 мм/сек!

Горкия пенсионер - със 35 годишен опел - сигурно е пил една ракия и се е уплашил от сирените !!! Да съдят полицаите за убийство по непредпазливост !!! Като са толква смели защо не гонят ЕС класи и кубчета - там ще ги бият е е..т !!!

Супер, почти настигнахме Америка, само дето нашите полицаи не са стреляли по него в движение ;))

Firi

Никак не е жалко за подобна измет и добре, че не е убил още някой. За неподчинение на разпореждане на полицай в Америка редовно убиват по някой и даже това не спира подобни явления.Днес на път за работа 2 ма велосипедисти караха в насрещното в еднопосочна улица ,а един пешеходец пресече на червено.Никой не спазва никакви правила и основната заслуга за това е на КАТ. Така, че браво на полицаите, че са си свършили работата и никак не е жалко за утрепката.Трябва повече да си вършат работата и да дерат с глоби вопиющо нарушаващите правилата за движение. Без тия правила при тоя трафи ще има масова смърт и сакатлъци по пътищата.

предлагам да наградят олигофрените от полицията, да ги пенсионират веднага, че са намерили истинския виновник. на мутрите обаче ще правят път... а може и да ги поразследват какво толкова са видяли в скапания автомобил, какво толкова ще продотвратяват тия идиоти?

Жалко за човека!То никой няма да си отиде невинен от този свят, но по-този нелеп начин!

Спестил ни е жертвите, които можеше да нарани, медицинските разходи, за лечението си и разноските по евентуално съдебно дело. Сега да конфискуват каквото има имушество, за да се платят щетите по ТИР-а и дано остане премия за полицаите.

Пиенето не прощава на никого.

Диваци.

НУЖНО ЛИ БЕШЕ УШЕВИТЕ ДА ГО ГОНЯТ? МОЖЕШЕ ДА ГО ПРОСЛЕДЯТ БЕЗ ШУМНО И ДА ГО ЗАКОПЧЕЯТ. ДА АМА НАЛИ СЕЛЕНЖЪРИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАПРАВЯТ НА ИНТЕРЕСНИ! ДА СВИРКАТ С ПИЩАЛКИТЕ И ДА СЕ ПРАВЯТ НА СЪСТЕЗАТЕЛИ. СЕЛЕНЖЪРА СИ Е СЕЛЕНЖЪР. ВАРИ ГО ПЕЧИ ГО ОТ СЕЛЕНЖЪР И ЧЕП НЕ СТАВА!

Държавата затова е Държава - за да упражнява насилие, заради спокойствието на своите поданици!

Граждани, не поданици - да не сме монархия!?

Е нали това им е работата. Естествено е да го гонят. В колата можеше да има група въоръжени до зъби обирджии, например. А как става тихото проследяване, когато този, когото следиш кара със 130 по пустите нощни улици?

А какво? Да го оставят да кара пиян, че да прегази някого или да се натресе челно в насрещното? Разбира се, че трябва да предприемат мерки по задържането му! Друг е въпроса, дали това не е трябвало да се случи още на паркинга и дали не е акция по доене на пияндетата... но при всички случаи, са длъжни да действат.

да видя американска патрулка, която провежда безшумно преследване!

Слаба статия! Излиза, че полицаите са виновни за смъртта на човека, което е невярно. Освен това в такъв случай се казва "загинал", не "починал". Не е разкрит и много важен фактор за случката - националността на нарушителя, както и причината да бъде спрян за проверка. Проверките без причина са незаконни, както знаем.

Бързо изпълнена присъда на потенциален убиец на пътя!

Навсякаде из Европата камиони и автобуси само по улиците си паркират.

Простотията и олигофренията няма възрастови граници! Факт!

Нищо чудно ,докато е летял по улиците ,като Фитипалди на пистата, в ушите му да е звучал протяжния вой на някоя от нашприцваните с силикон и ботокс певачки.Няма да слуша Албинони или пък Григ,зер. Няма е слушал и Битълс,Ролинг стонс Шопен.Криим, дорс Пърпъл или Щурците

Сигурно е слушал Ерика или Дойчлан юбер алес. Което обяснява защо е пукнал като куче.

Също се съмнявам да е слушал и"tomorrow belongs to me"

Когато те гонят две, не една а две патрулки е по разумно да спреш.Лека му пръст на човека... и да благодарим на оня горе че не е пострадал невинен.

Ако бе оня с дзъркелите дали щяха да го гонят толкова.Това показва само,че отново започва старата песен на нов глас.Няма управия,няма угодия.Смъртта на този човек,ще лежи на глупавото решение на катаджиите рекетьори.Имало е как да решат проблема и без последствието смърт,ама нали ставаме американци пусто....

Имало е...Да беше спрял, а не да натиска педала!Сигурно е бил и пиян, затова морето му е било до колене....Добре,че няма невинни жертви.

Бягал, защото е бил без колан. Каква ирония, драги зрители :)

Много вероятно полицаите да са карали до него и да са го ''затворили'' ,с надеждата беглеца да спре зад тира, но тоя явно е бил много пиян?!

Sm3hurk0

Номера с алкохола всички го знаят ! Сега на мода е дрогата... ... един дърт наркоман, изтупал кило дрога и след преследване....

Като чета повечето коментари,виждам че се обвиняват полицаите.Питам - ако този шофьор беше утрепал някого,тогава кой щеше да е виновен.

Моят пост (от 10:15) е сарказъм. Вярвам, че се разбира от всички.

Аз го разбрах,и не този коментар съм имала предвид.

Аз пък съм наясно, че много хора не са съгласни с моя коментар, но искам да предизвикам самокритика (или това да се погледнем какви сме), а не просто едно плюене и изливане на натрупаната (в резултат от социалната несправедливост) злоба!

Sm3hurk0

Ако баба беше мъжка, щеше да има дръжка ! А щеше ли да има умрял, ако не го бяха гонили ?

Да си припомним Стависки?

Може би пак щеше да има умрял, само че невинен пешеходец!

Че е малоумно да се качиш пиян зад волана е малоумно! Че е малоумно да бягаш от полицията- да! Но да говорите по тоя начин някак си хич не е удачно! По-добре се замислете за вашите бащи, братя и близки, замислете се те перфектни ли са? Такива като въпросния самоубиец(или убиец) са продукт на нашата "система", на нашето блато в което живеем и от което сме част всички ние и нашите близки. Да, сега е лесно да се изплюем върху гроба му (наистина е виновен отвсякъде), но не е това правилното държане, никак не е християнско дори!

Като гледам колко минуси си отнесъл - едва ли ще те разберат... Не виждам смисъл да обясняваш, положението е трагично...

Знаех си, че почти никой няма да ме разбере, но все пак ги оправдавам заради натрупаната злоба.

Не съдете, за да не бъдете съдени. Защото с каквато съдба съдите, с такава ще ви съдят, и с каквато мярка мерите, с такава ще ви се мери. И защо гледаш съчицата в окото на брата си, а не внимаваш на гредата в твоето око? Или как ще речеш на брата си. Остави ме да извадя съчицата от окото ти; а ето гредата в твоето око? Евангелие от Матей

Полицията му е накърнила правата!

След келешите, най-неадекватни шофьори са възрастните хора. Без да обидя никого, но досега не ми се е случило беловлас и побелял старец да спази или да даде предимство; да спре на пешеходна пътека; да има адекватно движение на пътя. Навършиш ли определена възраст трябва да се явиш на изпит не за друго, ами за адекватност.

Sm3hurk0

И къде да се яви ? Вие ли ще провеждате изпита ?

Това е така. С възрастта скоростта на реакциите намалява. Те хората си го знаят, затова и избягват да карат в трафик и с висока скорост. Това което коментираш са по-скоро изключения. Статистически, едва ли пенсионерите отнемат повече предимство от водачите на пернишки голф 2-ка (най-бързия автомобил на всички земни кълбета)

ти май си от келешите!

малкият Ох е просто кретен. Мнението му не се зачита. МИНУС

Абсолютно верно, толкова са съсредоточени, че не забелязват абсолютно нищо около тях, други участници в движението, знаци, маркировка, пешеходци - заспи, но с отворени очи.

На печелившия честито!

Кофти, дано тира е бил застрахован...

Холивууд! Да, ама не сме в Америка, а в Бг.! Така ни конят и от страната и много от нас катастрофират в живота си! Какво ли 7а очаквали полицайте при преследването да се случи!!!

someone

жалко, че на неговата възраст акъла още не му е бил дошъл.

Акъл и мензис не ти ли дойдат навреме, хич не ги чакай!

Каква е лошата новина? Жалко за задницата на ТИР-а, той с нищо не е виновен...

Sm3hurk0

Сега Цацаров да се сезира и ги осъди, тези дето са гонили човека за помагачество и подтикване към самоубийство. Да им се спре, като за начало кабелната телевизия на рекетьорите в униформа !

алкохола убива

Смърта на лумпено-дегенератите ,не е загуба на обществото.А ,ако беше блъснал семейство или двама влюбени?имаме примери за такива случки.Беглеца едва ли е невро-или кардиохирург,или пък ядрен физик ,или ИТ специалист.Поредния измекяр ,който смята ,че е събирателен образ всички топ пилоти от формула 1.Да ама колата му е някаква издухана , тунингована трошка

От изброените професии да не би да няма лумпени или психопати?

Тъй,като познавам доста ,особенно от техническите специалностти ,с акцент на точните науки ,просто до момента не съм забелязал да има такива.Може да има , ама на по-високо интелектуално ниво, а не да участвуват в лумпенски забавления и развлечения.За такива като него руснаците имат израз "серое быдло"

Да, родната полиция най-много някой пияница да ликвидира. В защитата на обикновения човек и в борбата с истинската престъпност такова усърдие не се забелязва. Ама какво да се прави - в единия случай има възможност за рушвет. В другия се играе партия с контингента, щото пак капе сухо. И така.

В едно мое съдебно решение пише:"във видимо нетрезво състояние" - без алкохолна проба, без надлежен документ!И това е вписано въз основа на акт на полицията!Без коментар!

А я си признай ти пиян ли си бил или просто си поредния ползващ това за да се изкараш ангелче?

"Най-вероятно е бил пиян" се доказва с алкохолна проба!-дори и след смъртта му!Причините за бягството може да са много различни.

Каквото не избият циганите го довършват от МВР.

hm

Кой е виновен сега за смъртта му? Сигурна пак алкохола ще изкарат... А че полицайте го гонели без да е сторил никому нищо, не е важно!

Ставийски го пуснаха като бе пиян, нали? И какво стана?

Всеки е длъжен да се подчинява на проверките на полицията независимо къде се намира по света.След като е бягал не му е чиста работата алкохол,наркотици ,оръжие, крадена кола.

Как да не е "сторил никому нищо"? Не се е подчинил и е побягнал, това малко ли е?

GLUPAK

Добре че сме се оттървали от тоя малоумник без други жертви, че подобни тъпанари редовно взимат невинни със себе си, браво на ченгетата

Sm3hurk0

Ако трябва да говорим за тапанари, в случая , униформените са действали не професионално и са допринесли за смъртта на човек.

И как се действа професионално? Оставят го да прави каквото си иска и недай боже да убие някой с неадекватното си поведение..