Ангелкова за плажовете: БСП кара по линията ”една жена каза“

Министърът на туризма в оставка Николина Ангелкова отхвърли обвиненията на БСП за нередности при отдаването на концесии на плажове по Черноморието.

Обратно в новината

Коментари - Ангелкова за плажовете: БСП кара по линията ”една жена каза“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази със съмнителните дипломи - годзилометъра не я лови ! Да си отива по скоро !

абе махаъ се

Ей, нема ли да идва 22 януари и да се отървем и от двете бедствия , и от сибирският студ и от гробарите СЛЪНЦЕ , СЛЪНЦЕ , СВОБОДА !!!!!!!!

Заради тази патка, която спря ремонта на ЖП линията стана трагедията в Хитрино.

Ма , вий бай си Ганя ли ще убеждавате, че управниците ще изпуснат келепира скоропостижно за няма нищо??

Това същество се влачи в две правителства на Борисов и в едно на Близнашки. В три различни министерства ... Размахва някаква съмнителна диплома от Англия. Спрямо нея, дипломата на Цецка Цачева е извън всякакво съмнение

в оставка.

колко е грозна, ужас!

ма той ДОНЧООЛУ си каза как работите в ОСТАФФФКА.. И колко мнОООго сте "работили". ЧЕРНО НА БЯЛО в писмен отговор до дупетати.. ЩО ЗАЦИКЛИЛИ ЕВРОПРОГРАМИТЕ и ЕВРОПАРИЧКИТЕ.. И знайш ли сочи и ВИНОВНИТЕ.. Орехов обаче и БСП НЕ СА СРЕД ТЯХ.. Сал МИНИСТЕРСТВА НА БОКО ВТОРИ изброява, че не са си свършили работата към 31,12,2016-та. Кой ша сочи за виновен Боко ТРЕТИ? Не ми е ясно.. Кат му спрат европарите..

Някой вярва ли ,че при раздаването на плажове, всичо е чесно и почтенно, независимо кой е на власт.

си я ЦИТИРАТ таз ЕДНА ЖЕНА, бе Ангелинке.. КАЛИНКА, МОДЕЛКА.."ЕКСПЕРТКА".. Че с фото по бижута си я показват.. Пък и клипчета в евини одежди на Максим в тубата и V-бокса и посочват..

link/ангелкова 26.08.2016 г. - Ангелкова: Недопустимо е чадър и шезлонг на плажа да струват колкото хотелска стая. Ангелкова: От догодина за чадър или шезлонг до 4 лева - link За тези, които не помнят или им е удобно да забравят.

Тъп ли си, батка, че повтаряш неуспешно една лъжа дотук 3 пъти? Знаем какво е казала Ангелкова и сега го изпълнява, а именно: Целта ни е минимум 15 плажа да бъдат отдадени на концесия по новите правила за следващия летен сезон. Стартирали сме предварителни действия за 60 плажа и анализираме кои от тях ще бъдат отдадени под наем и кои на концесия. Стана ли ти ясно срещу какво цвилят другарките от БСП?

Тъп, бай ..., е този, който освен да обижда опонентите си и да преписва от раздадените лишчета с опорни точки, друго не знае. Ако все пак е малко грамотен, да прочете линковете и да разбере кой лъже.

7 август 2015.Министерството на туризма е разработило примерна концепция, според която сянката на морето ще бъде безплатна и няма да се плаща за чадър и шезлонг на плажа. Това стана ясно от думите на министъра на туризма Николина Ангелкова по bTV. - See more at: link

... това 0 лв. за шезлонг и чадър какво означава ? Отиваш на плажа и там те чака безплатна сянка и лежанка ли? Това нещо ме смущава...., ама каква ли е врътката?

Една жена през 2015 каза, че през '16 чадърите и шезлонгите ще са безплатни, а през '16 каза, че през '17 същите ще са макс 5 лв. Пък сега същата тази жена други ги говори. Обикновени Герберски наглости.

Червенете писачи откачиха , пяна им излезе на устата, злоба и жльч се лее. Намерихте врьга- нападайте!Толкова сте жалки че си нямате представа! Не мислите , че някой ще ви повярва , че с обиди ще убедите някой.Не просто сте жалки!

Ако прочетеш това, което са ти дали да напишеш, ще разбереш какво е злоба и жлЪч. И си обърши пяната, че е покапала по писаното. :)

си изстерясал напълно! Стига с тоз алкохол, че вече не приличаш на човек, озверял си направо.

Абе, тъпи застаряващи пръчове, дето тук изявявате мерак, ама веке го немоете! Погледнете я мацата колко е секси! Каква патица, какви тъпи коментари! Ами направете си салатка/мезе, дръпнете още едно питие и ... се из.чукайте правилно, за да успеете като нея, преуспялата. Защо злобеете, а ???!!!

Те и от Тройната коалиция едно време ги говореха такива, като ей тая Ангелкова: нямало заменки, опозицията дрънкала на принципа ЕЖК. После май друго се оказа......

Наистина е много интересно откъде БСП вадят данни за изказванията си. Или са от Комисията, което е престъпление, или БСП са участници в процедурата, което отново е престъпление. Едновременно с това не разбирам какво престъпление твърдят, че е извършено? Махната е тяхна фирма? Защото твърдението, че някоя фирма иска да дава чадъри и шезлонги безплатно, пък ги спират, е меко казано нелепо.

Какво се оправдаваш г жа Ангелакова ! МАФИЯ сте и си отивате завинаги !!!!!

С трите кранти на самара,си...

НЯМАШ ПРАВО ДА СЕ ОБАЖДАШ!ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА!СЪВЕСТ ИМАШ ЛИ?

Този КОНЬ ли ще оправи един от най-доходните ни отрасли !!!???

Тъпа патка, не ставаш за нищо. Дори за чеп на бъчва за зеле.Дано спреш да пречиш на туризма.

Да видим кой не става? За миналата година имаме 15% повече туристи, а ти си държиш зелето в бъчва, вместо в каца или бидон. Срамота!

Откакто са в оставка само повтарят този рефрен - Една жена каза :D Няма ли да разберат , че повтарянето на една лъжа не я превръща в истина ! И когато не бяха в оставка не работеха , та сега ли ?!

и не е агенцията ЕЖК!! Други медии цитират "ЕКСПЕРТКАТА" - моделка, показана на фото.. САЛ ПО БИЖУТА!! В ГУГЛЕТО: "Сексбомба е експертът, опорочил плажните концесии в Министерството на туризма".. Там са я и цитирали, пък и други източници са си посочили хората..

"Първо бих искала да ви уверя, че независимо че сме в оставка, ние продължаваме да работим, увери тя." Много ясно, че държавната администрация не може да спре дейности планирани още в предходната година, стартирали преди месеци и са пред финализация.

не Ангелкова бай Фуй каза- заеми стойката

линията"една северозападнала махленка каза".Сещате се за кого иде реч.

Тъй де, плажовете ни са чудни, прекрасни, лесно достъпни, не е скъпо. Чудо, чудо ! А пък чисто, чисто................

Цели три,са-Курнели,Вицесвинката и крантата Деси!

единственото което продължавате да правите в оставка е ад крадете.....

...другарю...