Парламентът избра Бобева и Йовчев за вицепремиери

Парламентът гласува двама нови вицепремиери, предложени от премиера Пламен Орешарски - Даниела Бобева и Цветлин Йовчев. Бобева заяви, че страхът от грешки няма да я парализира.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът избра Бобева и Йовчев за вицепремиери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

у нас има прекрасни специалисти, които мачкани от "КАЛИНКИТЕ" е администрацията!

Уравнение от протеста- плакат на възрастен родолюбец: БСП+ДПС+Атака = Цацаров +ТВ7

всяка минута повече на това правителство е загубено време за българския народ ! шайка нагли некадърници , подмазвачи и крадци...с всяка изминала минута омразата и отвращението на хората растат !

Дрън, дрън, ярина! Щяла да работи? И какво точно ще прави, само тя си знае. Къде са новите работни места? Къде са повишените доходи? Къде е озаптяването на монополите? Къде българското производство?

Вие още днес ли очаквате новият министър да създаде нови работни места и доходи? Не е ли добре да проявим поне малко благоразумие, вместо само да хулим...Дълги години чинно всички мълчаха, а днес сме в другата крайност - за всеки викаме "Разпни го"

Що не се писа това за Бареков като "обслужваше" пред микрофона БУДА, Цвъцко и сие! Не помниш ли колажа ДУДУКА пред тях в поза НАКОЛЕНЕЗИЧ? А "бляскавото" интервю от килерчето на СНН, в което със зареян поглед в тавана ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ ни казваше какво е искал да каже Обама! И защо се развали далаверата? Защото шефа на ДУДУКА отказа да продаде банката си на ПРАВИЛНАТА БАНКЕРКА!!! А сега иди и потърси в нета информация за МИЛИАРДИТЕ ОТ ОМАН в банката на мустакатия банкер - за да разбереш за какво става дума!

ТО кораба потънал тя знамето ще спасява

е това е за Народа Боб за Бобева Монопол! Бравос - благодарим на всички дето гласуваха за БСП АТАКА ДПС И ГЕРБ!

и тази приказва колкото да не заспи.иска да работи.когато един министър или депутат се откаже от всички привилегии и започне да взима заплата колкото един обикновен гражданин ,и оставя дела за благото на всички,тогава е за увжение.а не говорят,пишат статии,министри четът там каквото му дадат, и нищо работа.ние все се мъчиме за пари,а те обзавеждат с апартаменти цялата рода.та може да лае и тази колкото си иска...никой не иска вече да слуша.по простата приина- 23 години САМО СЕ ПРИКАЗВА.научихме толкова много нови приказки.

На фона на протести и искания за оставки заради спирането на 22 сайта за спортни залози, Държавната комисия по хазарта (ДКХ) взе решение в понеделник да ограничи достъпа до нови 28 адреса за онлайн .....така осигуряване монопола на Васил Божков - Черепа. Честито! Борба срещу монополите? Не. Борба за затвърждаване на единствения монопол в тази сфера!

Поредната нагла и самозабравила се комунистическа свиня

А,бе . Нали нямаше да има силов вицепремиер.И сега ква е разликата м/у тия и ГЕРБ

Тя е била член на Съвета на директорите на Мостстрой АД от 20.10.2003 до 05.03.2004 г., показват архивите на Държавен Вестник, където е отбелязано назначението и освобождаването на Бобева. Мостстрой АД е притежавано от Васил Божков. Бизнесменът изкупува акциите на дружеството в началото на 2004 г. В регистрите се открива и индиректна връзка на Бобева с Черепа през фондацията "Левски-Спорт", където Бобева е председател. В тази фондация управляващ е Свилен Русев Вълчев, който е също така управляващ на фондацията "Тракия" основана и председателствана от Васил Божков. Особено любопитен е фактът, че официално посоченият телефон на фондацията, управлявана от Бобева, съвпада с официалния телефон на Сдружение "Спортен клуб "Левски"". Управляващи в същия са Делян Славчев Пеевски и Алексей Илиев Петров.

Абе г-жо, я стига с подобни помпозни изказвания! Да не би цялата държава да лежи, а само вие работите!

Тя и Бойковата от разклона за Велико Търново - Анна-Мария Борисова дойде с подобни гръмки думи, но бързо гръмна....

Не, не работя само аз, но ми се иска да сме повечв работещите и по-малко говорещите.

Кръгът Черепа- Орешарски - Софиянски се заформя!

НЕ ГУБИ ВРЕМЕ! КРАДИ! ЧЕ ОЩЕ УТРЕ МОЖЕ ДА ТЕ ИЗХВЪРЛИМ!

"радикални реформи трябва" .. какви например? Борисов не е променял нищо в макро рамката оставена от тройната коалиция а те единствено свалиха данък печалба на плоски 10%. Какво ще променяте радикално. Тайна ли е или само си чешете езиците?

Цитат от статията: "По негов адрес Местан заяви, че ще продължат реформата в сектор "Сигурност" като антипод на "мракобесническия модел Цветанов, установен в последните четири години". " Ей, местанбей, много сложни думички използваш, чудя се, как ги разбира електоратът ти?! Или той хич не му трябва да разбира, него само го командвате как да гласува! Вие от бспдпсевророма хич не се по-добри от герб, вече го доказахте многократно, така че няма много да заблудиш!!!

Абе, госпожо, как смяташ да запряташ ръкави за работа, след като до няколко дни няма да те има и теб, и останалите министри, и парламент и правителство. Виж какво става през прозореца и се събуди!!!

Да, ама тя е супер нагла като всички такива като нея!

Цитат от статията: "По-късно пред журналисти в парламента бившата директорка в БНБ коментира още, че това правителство няма право на грешки, но няма да позволи страхът от грешки да я парализира. "Не съм дошла да си губя времето. Дошла съм да свърша работа", категорична бе Бобева. " Права сте в едно, г-жо бобева, това правителство и този парламент няма право на грешки, а вече сътвори много!!! Затова да си ходи, да заповядат следващите! А Вие, каква работа ще вършите - за партията или за Българския народ?

агент БУДА, на портиера и филера (пощаджията от ДС) ЦВЪЦКО това можем!!!!

в ареста да не са ти дали интернет? И друго име да си сложиш, пак ще те разкрием!

Колкото и да протестираме срещу политиците, истината е- те са скъпо платени наемници на олигарсите.

Това е самата истина! Една партия не може да се издържа от членски внос или държавна субсидия! И който иска да е сред големите играчи на "политическата сцена" взема пари от опредлени иконмически кръгове и става зависим от тях! За жалост се получава "омагьосан кръг", който само постоянното народно недоволство от този модел и създаването на силно гражданско общество, може да пречупи, или поне да обезсили до голяма степен!!!

някого, че лъже ПРОВЕРИ! Отчета на Агенция Митници е достъпен! Пяната на устата ти показва, че нямаш ДРУГИ ДОВОДИ!! Изрод нещастен!

ТОЧНО ТАКА МАЦЕ, ХАЙТЕ ЗАПРЯТАЙ РЪКАВИТЕ И СЕ ЗАЛАВЯЙ ЧЕ МНОООООГО РАБОТА ТЕ ЧАКА, МНООООГО КРАДЕНЕ И ДАЛАВЕРИ

Ами че тая била при Беров, за когото Ренета Инджова заяви публично, че е било правителство на Мултигруп! Била при Жан Виденов, при когото ограбиха спестовните влогове и когато заплатите бяха паднали до 3-4 долара на месец вследствие този нагъл и престъпен грабеж, а хората умираха от глад, била къде ли не сред доказалите се престъпници, а сега "Хайде отначало". Тия не се награбиха и си избират елитни "експерти" за нов грабеж.

Как точно ще работи като няма портфейл?! Или ще се бърка на министъра на икономиката?

Как ли? С портфейлите на народа!

МАРШ ВЪН ДЪРТА СКУМРИЯ

Каква работа ще вършиш бе пиле. ТИ освен да работиш началник и директор нещо друго правила ли си? Такива кадри като тебе видяхме, че дори и подчинени не могат да си подберат - пример прекия ти началник др. Олигарски. Вие за нищо не ставате, защото сте зависими поради слугинажа, чрез който сте се издигнали. Пускайте кокала и се махайте. Баста.

единствено правилният изход е незабавна оставка на правителство и парламент, не желаем подобни персони да "работят" за нас, вън бобева, йовчевци, орешарски и тем подобни предатели.....

Даниела Бобева-Филипова през недалечната 2003 год е:член на съвета на директорите на "Мостстрой"-АД чийто собственик е НЕбезизвестния Васил Божков- ЧЕРЕПА. След време ГОСПОЖАТА чрез фондация "ЛЕВСКИ- Спорт където е СЪУПРАВИТЕЛ заедно със СВИЛЕН РУСЕВ който е и управител на фондация "ТРАКИЯ"- собственост на Васил Божков -ЧЕРЕПА!!!??? ТОВА СА КАДРИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ!!??!?!?! Но НИЕ УТРЕ ПАК ще ПИЕМ КАФЕ пред ПАРЛАМЕНТА!!! ДОКАТО ГИ ИЗМЕТЕМ!!! З А В И Н А Г И !!!!

ЗАЩО НЕ ПИХТЕ КАФЕ, докато фирмите на ЧЕРЕПА печелеха поръчка след поръчка в последните ЧЕТИРИ ГОДИНИ! Включително и за "евтините" магистрали!!! ЗА ГРОБ - МОЖЕ, ЗА ДРУГИТЕ - НЕ!!!!

Не беше точно така...Черепа се поопъна на ББ и той му отне Дунав мост 2 и магистралите...Другото бе за камофлаж. Черепа е набрал много на ББ и сега се мъчи да му го втрне , но какво ни грее нас обикновенните хора? Това което ни оставиха все още са протестите. Дано успеем преди да ни арестуват всички и ни изпратят да строим развитото социалистическо общество "доброволно"

Само не разбрах какво имахте предвид госпожо Бобева, когато Ви зададоха въпроса за връзките Ви с Божков-Черепа и Вие отговорихте "Оооо, моля ви, аз не съм Орешарски..." !!!!!!!!!! Абе хора, вие не осъзнавате ли, че сТе направо потресаващо абсурдни !!! ИЗЧЕЗНЕТЕ!!! НЕ ВБЕСЯВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ХОРАТА!!! НЕ РАЗПАЛВАЙТЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, ЗАЩОТО НАТАМ НИ ВОДИТЕ!!!

35 килограма АМФЕТАМИНИ! А в списъка на подобните артикули на В.ТАНОВ за 2012 година за амфитата е посочено НУЛА КГ! Просто ГДБОП са осигурявали перфектното преминаване през българската граница!!!! А митниците на съседните държави съответно са отбелязали успех в борбата с този артикул!!!

На Министерски съвет оня ден ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ подготвял министрите за опозиционната им кариера:"Оттук нататък трябва да се мисли върху две неща, защото явно инфраструктурата им харесва на хората, но не достатъчно. Трябва да се мисли как да се раздвижи икономиката, да се повишат доходите, да се намали безработицата. Оттук насетне това трябва да ни бъде във всяко едно говорене." Важното е да го има в говоренето, дали ще се случи в действителността е друга работа. За втория мандат обещава ляв завой в политиката на доходите и заетостта: "Не може човек, който е без работа, да излезе и да му харесва паркът, не може. Това трябва да ни е в ума и в програмите Конкретно две неща: заетост и доходи." И ни загуби четири години, за да стигне до увода на учебника по икономика за първи курс!? Защото на ИНЖЕНЕРА по ВиК (гражданската специалност на завършилите III-ти факултет на ПУЦа в Симеоново) този предмет не бе преподаван!!!

Историята не бива да се повтаря, защото цената, която трябва да платят обикновените хора, е висока. А когато Парламентът се отърси от отровната си плесен, от площада ще се чуе песен. Йордан ПОПОВ

"Не ми харесва икономика, в която хората са бедни, защото бедността вече се превръща в пречка за растежа" От това ли се плашат ГЕРБерите, че икономиката може да започне да работи що годе нормално? Това ли е лицето на мафията, срещу която се борят протестиращите? Че ако е така, хората работещи за развитието на икономиката на държавата си се смятат за мафия, то Ангела Меркел е топ мафиот на Европа и света. Искаме свободна икономика или дирижирана по волята на една мутра или групировка? Избора е наш. Аз не искам мутри във властта!!!!

ЧЕРВЕНA ЦВИКНЯ СЕ РАЗНАСЯ И МИРИШЕ ИЗ ФОРУМА

Всички тези, които не сте на протестите, които се страхувате да застанете до съгражданите си в този върховен момент на съпротива с мафията, с разпада, с прогниването на тази държава и общество, които се чувствате комфортно да бъдете част от тази безумна система, защото нямало по-добра и постоянно размахвате пръст с въпроса какво ще НИ довлечете?, толкова ли не се замисляте, че ТАКА просто НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОДЪЛЖАВА, че утре сред тази гняс ще израстват вашите деца и те ще ви презират за това, че когато е имало възможност за промяна вие сте били поредните мишки. Хората навън не са само заради бъдещето на техните деца, те са за бъдещето и на вашите. ВИЕ КЪДЕ СТЕ???

А ти как точно ще се пребориш с мафията - със свиркане и разходки ло улиците ли? Не може да си така наивен и лековерен. Толкова ли не можеш да проумееш, че нестабилността и безредието ползват единствено и само мафията. Да не би при ГЕРБ Пеевски да беше зле - не стана ли толкова силен именно при тяхното управление. Помни, че глупостта винаги бива наказвана. Лошото е, че покрай твоята глупост много други хора също ще теглят.

А ти като си толкова умен, какво предлагаш? Да бъдеш спокойно нехаотично управляван от правителство и парламент, подчинени на прищевките на ДПС и Атака, с пълен контрол върху инвестициите и така драгоценните европейски фондове от кадрите на Доган, при които вече бяха спирани заради безочливо и нагло разпределяне. Да се надяваш, че те ще дигнат твоите доходи, че ще накажат Борисов и Цветанов, че ще ни отърват от олигархията? Хаха, нали всички произлизат от едно. Наивни сте вие, които си мислите че хората отвън не осъзнават сложността на ситуацията, осъзнават я и са готови да се борят за промяна.

ПОЗНАВАМ ВИ ОТ УНСС - САМО ПРЕЗ КОЛКО ТРУПА МИНА .............ПРЕЗ КОЛКО МИНИСТРИ .................- КАК НЕ ТЕ ЕСРАМ ДА СЕ ГЛЕДАШ В ОГЛЕДАЛОТО , ГОСПОЖО !!!!!!!!!!!!!!!!

Въобще не се учъдвам! Тя ако не е такава ще стане ли т.нар. вице??!!

Бобева и ние работим и не си губим времето, но за жълти стотинки за разлика от тебе!

На вторият ден от кафето пред парламента присъстваха поддръжници на ГЕРБ, които агитираха хората да тръгнат срещу централата на БСП, но не даваха и дума да се обели протестът да мине през централата на ГЕРБ. Други доводи!? Относно това дали аз съм платен или не: това си е моя работа, първо. И второ- дори тези, горе споменатите тикви и да искат да ми плащат- НЕ ЩА! Защото си имам мнение и не съм малоумен да подкрепям хора, които последните 4 г. ми е мамата! Да защитавам мутра, която си беше бръкнала в джоба и се държеше така, все едно всичко и е бащиния! Е, аре, нема нужда. Стига толкова! Още доводи??? Последно- как така няма някои депутати да ходят на работа!? Защо не протестирате и срещу това?

МНОГО МЕ РАЗЧУВСТВА, ОБЕЩАВАМ ДА КАЖА НА ПЕЕВСКИ ДА ТИ ВДИГНЕ НАДНИЦАТА

опашата лъжа!!!

Наглата червена сган се опитва да протака времето и след няколко седмици и да излезе в лятна ваканция, с надеждата до Септември хората да се успокоят, но са им криви сметките - няма да мине номера този път!

Минчо Мънчев Минчев - името не прави човека Другари, светлината идва от Изток, каза от парламентарната трибуна депутатът на Коалиция за България Минчо Мънчев Минчев. Цялото изказване на социалиста бе изпълнено с патос. Речта си той започна с обръщение Уважаеми дами и господа, другари. Макар да бе част от дебатите по назначението на Цветлин Йовчев и Даниела Бобева за вицепремиери, изказването на червения депутат пое в друга посока. Всички знаем, че политическата свобода се простира в границите, до която са засегнати интересите на капитала. Днешните вълнения в България са пряка функция от тази връзка. Олигархията, която се почувства засегната от стабилизационните мерки на правителството, работи по своите проекти. Както обикновено се случва, през такива проекти минават и геополитически интереси, коментира Минчо Минчев. Той посъветва кабинета да обърне повече внимание на пазарите в бившите съветски страни. Силно съм впечатлен от това, че премиерът каза, че българската икономика е в пряка зависимост от рецесията в Европа. Все така ли ще стоим и ще чакаме, докато рецесията в ЕС приключи? Би трябвало да се вгледаме към посоки и пазари, към страни, с които България е имала добри връзки. Светлината идва от Изток, както се казва по библейски. Апелирам за братските народи Молдова, Украйна. Аз обичам Европа и европейските пазари, но повече обичам себе си, изтъкна Минчев. Това е поредното силно изказване на Минчев за по-малко от седмица. По време на дискусия за нужните реформи в енергетиката миналия петък той заяви: Сърбаме супата от хлебарки, която се твори вече 23 години. Българската икономика се превърна в домашно мъркаща кокошка. Сигурен съм, че ще израсне обратно гривата на българския енергиен лъв и той няма повече да бъде домашно мъркаща кокошка. Котка.

др.БОБЕВА-Н Я М А В Р Е М Е!!!!!!

Не мога да повярвам на очите си, ушите си и всичко, което стана днес в НС."брилянтната финансистка" Бобева , съучередителка на партията на Софиянски ССД си подаде лакомата десница за макар и краткотрайно грабене . Какво търсят "демократичните" идеи на тази жена при Станишев, Местан и Сидеров?Или по-точно и тя се ожени за Васил Божков ( Черепа)-работодател на Орешарски и сват на Софиянски?Сега вече е ясно кой е кум,кой е сват и кой на булката е брат.Неизвестна е само зестрата

Много ми е любопитно кой е удостоил коментара ми с (-) и какви са мотивите за това???Благодаря за всички (+)

"Не съм дошла да си губя времето. Дошла съм да свърша работа", -Че така де, премиера по 5 кафета на ден пие, кой ще му ги прави?

да добре почнахте да си "вършите" работата със заеми от кооперативна банка за над 1 мирярд лв. за уж подпомагане на дребния и среден бизнес.Не ми се мисли след вас каква разруха ще е и кой ще плаща вересиите ви

Telekom Austria, Мтел контролират много от основните комуникации в държавата и злоупотребяват систематично! Това включва и манипулиране на финансовата система и политиката. Не е случайно, че основните банки в Бг са регистрирани в Австрия заради тайната, Картелът е най-малкото им прегрешение.