"Пирогов", ВМА и "Александровска" обявиха как ще работят "зелените коридори" по празниците

И в трите болници не е необходимо предварително записване на час, ще се правят и реимунизации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Останах потресен,днес 24 април 2021год.-14,20часа. МОЛ Сердика приличаше на Черния петък!!!!!Пълно с хора,с маски но без дистанция,ученици от горните класове,деца ,майки,бащи,баби, дядовци!!!Стълпотворение!!!!Каква карантина,каква изолация???Кого заблуждаваме?

"великите " софийски болници с директори - подлоги на властта пак се изсилиха - ваксини по Великден . Малоумници.

А кой ще поправи Портала за регистрация за ваксинация, така че да може да се резервира дата и час за периода 05.05.2021 - 09.05.2021

Моят зелен коридор по празниците ще бъде зелена салата с яйце, агнешко и домашарка! Как ли ходим да се редим с някакви идиоти и да се боцкам с некакви незнайни олигофрении.

Точно такива народни хора, като теб, вярващи в домошарката и световната конспирация пълнят болниците и после ако оцелеят в интензивното си преосмилят вижданията. Да си жив и здрав все пак!

Аз пък мисля, че болниците са пълни само с масконовещи ваксъри, които не могат нищо да преосмислят.

Е, точно такива всичколози като теб като дойдат в болницата, дишащи като риба на сухо и всичко преосмислят много бързо, обаче някои плащат и с живота си, заради собствената си простотия. Няма нищо по-опасно от простия човек!

Кажи пак, колко лекари измряха? :)

А я кажи ако ни нямаше нас лекарите още колко щяха да умрат? Ти имаш ли идея колко хора съм спасил? И все лекарите не сме господ, има много тежки слушай на хора дошли в последния момент и се надяваме на чудеса.

вместо да говориш за колко си спасил, ми кажи колко хора си убил? Как спят спокойно лекари, като зная че тяхно действие е убило пациент? Или си се самонастройват, че не са виновни те? Че не беше тяхният съвет или тяхната ваксина, която уби пациента? Защото това виждат хората в лекарите. Хора които убиват. Затова ги е страх хората от лекари. И с право! Защото много лекари хич мислят не за човека, за живота му, за мнението му, за свободата му, а за 10те кинта от ваксината или за парите от КОВИД пътеката. Никоя медицинска намеса не може да бъде на сила! И понеже лекарите се изживяват масово като знаещи и вярващи и смятащи пациентите за незнаещи и невярващи, самите лекари - от алчност ли, от глупост ли, от неразбиране ли - са виновни.

Лекарите не са богове, всеки прави грешки и може да убие, но не съм станал лекар за да убивам, а точно обратното. И точно ти не можеш да ми държиш сметка, а само господ. За разлика от теб, аз не съм се скрил в панелката, а съм в болницата и се сблъсквам с проблемите на хората всекидневно! Обаче ти си от Българите дето вярват в домошарката, ако това не помогне ходиш на врачка и вече полуумрял идваш при лекар, а вече само господ може да ти помогне.

"За разлика от теб, аз не съм се скрил в панелката" Приятелю, точно докторлята, може би дори някой точно като теб, МЕ НАКАРАХА НАСИЛА ДА СЕ СКРИЯ В ПАНЕЛКАТА!!! Това, което мога да те посъветвам е че ВСЯКО ДОРБО е от БОГА! Това и в Библията го пише: Яков 1 16 Не се заблуждавайте, скъпи братя и сестри! 17 Всяко добро и всеки съвършен дар са дадени от горе – те идват от Отца, твореца на светлините, който не се променя като сенките на тези светлини, а остава неизменен. 18 Той избра да ни даде живот чрез словото на истината, за да бъдем първи по важност сред всичко, което е сътворил. Не си присвоявай доброто, което Бог прави и не го изкарвай твое, но съсредоточи се на гредата в твоето око и имай покаяние.

Великият Хипократ освен Хипократовата клетва,която всички цитират,малцина са я чели и единици я осмислят има и една друга мисъл.Която упорито не се цитира. "Не убива лекарят, убива болестта" Запомнете я,когато обвинявате лекарите.

Евала бе ганьо.Голем си!

Те са вербувани в плана за унищожението на човечество в частност Българите още от самото начало...самите глобалисти възстановиха нощ през властта на козяк у нас

км-присъединявам се към тебе.Тези престъпници лъжат най безсрамно.

Идиоти! Защо да има зелен коридор и хората да се редят цял ден, а не пуснат системата за записване и всеки да се запише. Които не успее да си запише час е също толкова вероятно да се реди цял ден и да не му дойде редът. Ситемата трябва точно наопаки. Не всеки да казва кога и къде иска, а да каже, че иска, а системата да му каже кога и къде.

Разум и Гербераст са оксиморон, живеем в страната на тарикатите и абсурдите.

"Защо да има зелен коридор и хората да се редят цял ден" Защото няма кой да се реди, защото няма желаещи.

A нашето село кога???

Питай личния ти лекар да те асистира с леталните дози