В ”Пирогов” укрили лице от престъпния свят

За фрапиращо нарушение в "Пирогов", свързано с лице от престъпния свят, разказа по bTV травматологът д-р Бойко Тошев.

Обратно в новината

Коментари - В ”Пирогов” укрили лице от престъпния свят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Га яде кюфтетата не вика, а сега.........

Сигурна съм, че ще стане както стана с Н.Цонев в МНО, то беше плюене, корупции, измами , далавери за милиони напоследък гледам че го ОНЕВИНЯВАТ по всички тогава ЦВЕТНИ АКЦИИ ПО ОЧИ С полция с маски. А спрете се -3 дни дъръ дъръ- без никой да знае какви са фактите

Поне цяла България чу от градският прокурор, че Цонев е "абсолютен пресъпник".Най-корумпираният съд в България е Софийския , а пък е време за море /остров Бали и т.н./.

Нещо много интересно съобщи министърката - остановили че в борда на директорите на "Пирогов" вземат пари някакви хора от квотата на Министески съвет, които обаче вече не били на работа. Което, преведено на български ще рече че 3 години след свалянето на Тройната коалиция, там още има хора от номенклатурата на БСП и компания. Уволнени от министерството, но си вземат парички от Борда. И то може би не само от един борд.. Яка чистка трябва. Даже ББ много закъсня с чистките. А после се чудим как така работите не вървят. Ами акк да вървят? Целкият среден управленски ешелон си е стария - сменили са министъра и няколко големи началници и толкова. Останалото си стои по местата. И или нищо не прави ( както обиокновено) или прави нещата така че да пречи. А има някои екземпляри, които откровено саботират работата. След като в ДАНС, която беше създадена от Станишката и където откровено мразят ББ и ГЕРБ нямаше чистки, няма какво да говорим повече. Ето това му е голямата грешка ан ББ.

Замазват главите на хората с разни договори на обща стойност под 100 000 лева, а за далаверите за милиони не се говори нищо. Не ви ли стана ясно, че идеята е просто да се сложат "наши хора" на тези хубави позиции. И всичко станало е ала бала.

А имаше едно време един професор Златрски

Добре, а защо докторът продължава да укрива името на това лице? За лица не знам, но пари, пари много се укриват покрай болниците

Да ви имам заглавието. Да се чуди човек престъпник ли са укрили, човек от престъпници ли са покрили...

Защо докторите, на които е оказван натиск да подпишат фалшив документ не са уведомили МВР и Прокуратурата? Защо винаги се появява някой и подскача със случки отпреди месеци, а през всичкото това време си е стоял - и правителство и парламент са същите. Защо? Иначе за останалото е прав доктора и уважавам смелостта му.

Къде беше той последните 5 години,когато беше в кюпа. Защо чак сега се възмути.

Ще начначат свои хора това е от ясво по-ясно- дали ще се справят-не и не. Кой се интересува от това! Щом може един счетоводител на ЦДГ да е директор на АЕЦ- каво очаквате!?

За да му нареди по такъв безапелционен начин, очевидно е, че и големият шеф е бил притиснат. За пари нещата се вършат по друг начин. А кой може да "притисне" високопоставен доктор? Отговора е един-ДС, ДАНС и т.н. служби. По- нататък разсъждението върви в посока, че т.н. "интересен" и "разработван" субект е "наше" момче, за което пред ЕС се разиграва сценката "съдим" го, а всъщност тук трябва да го покрием...не са виновни докторите в случая... ама този дето се разприказва ще има ядове май...

Слушах го този бръмбър и по телевизията,много ги има такива ,некадърни в професията само с клюки и кодушлук се занимават.После началника дето го изгонил виновен.Дали той не е разписвал друг път други такива документи.Няма лекар дето не е разписвал на колега болничен лист без даже да познава пациента.Само че този има зъб на началника си.Ако е кадърен отдавна щеше да е в Германия ,но понеже е тор става само за кофата на "Титан"

абе точно този доктор е толкова кадурен че ти е бедна фантазията...само тои и пациентите му знаят колко краиници е спасил до сега и колко още ще спаси....като незнаеш не плюваи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тошев, Тошев имаше време да защитиш 3 дисертации, ама ти продаваше импланти, протези и др. материални активи. Сега ти е виновна някаква лекарка с титла. То в закона си пише- нямаш дисертация- не си шеф на клиника. Иначе нападките ти бяха лични и смешни. Даже водещия се отегчи. На тебе нещо ти пресъхваше устата- виж си кр.захар!

какво значи наши и ваши бе малоумник не вижаш ли че лапането на пaри е като добро утро в пирогов тези така наречени раководители трябва да се опанат до стената строшете им главите и краката пак другите да имат едно наум ама нали е демокрация

Не мога да разбера, какво толкова се пените ? Ще си назначиме наши хора ( може и ТЪПанари, ама наши) и всичко приключва след няколко дни .

Още от 2000г мирише на гнило там. Да не се бърка квалификация на лекари с квалификация на извезани мошеници. Лекарите надминаха и митничарите. Нали са по-интелигентни. Трудно ще ги хванат, а и много не искат.

Е как са укрили лице, като на сто места се пише, кой е приет и кой е изписан, от какво е бил болен, кой го е лекувал и какви манипулации са му правили, това всеки ден се изпраща в касата. Поредната зловеща манипулация, за да назначим нашите хора.

Ха ха Най-големият престъпник в държавата Булгаристан се казва "Неизвестен Извършител", моля ако някой го забележи да подаде сигнал. Очаквайте скоро - съда осъди Неизвестен Извършител на 10 години затвор, правосъдието възтържествува !!!

Добави, моля, че "неизвестния извършител", в духа на добрата практика, е избеГАЛ, и поради тази причина "отговорните институции" не могат да изпълнят строгата , но справедлива присъда. Приканват го да се предаде доброволно, а ако не - бития-бит, е..я- е..н, кака се ожени;о)

..."изпълнителният директор и ръководният състав на болницата имат нужда от технологично време за отстраняване на слабостите...", при 150 страници "слабости" и при укриване на бандюги от правосъдието... Какво да му коментира човек на всичко това... С какви думи...?!

Задавам си въпроса - защо преди 22 г. го нямаше това , което сега се случва в болниците и цялата система на здравеопазването. И тогава и сега лекарите са достойни за уважение като професия ,като отговорност. Та ние ,нашите деца , нашите близки сме в ръцете им. Гледаме ги с надежда и очакваме помощ от тях. Аз не бих плюла лекарите. Но с голямо възмущение и ярост задавам въпрос на управляващите - "Защо съсипахте и продължавате да съсипвате здравеопазването? Каква е тая измислена Здравна каса , където всичко отива в един кюп?Така е най-удобно да се краде, да се прокарват за пари обществени поръчки , да няма ред и правила.Пълен хаос...! А парите на хората ги прибирате и то задължително. Пълно безумие ! За това нека не плюем лекарите , а управниците,които сринаха имиджа на тази професия ,водени от алчност и некомпетенстност.При такова здравеопазване , няма нужда от министър-те и без това се сменят като долни гащи.Жалко за нас , жалко за лекарите... Нека линчуваме некадърните политици,послушните мекерета, алчните боклуци...

Напълно съм ЗА, много точно казано! Проблемът не е в лекарите, а в тези които докараха тази система за здравеопаване! ТОВА трябва да се промени, от там трябва да се започне.

Не си ме разбрало,българче! Не да си трае - да остави други да се занимават с това, тези,които я подтикват! Не виждаш ли,че не става за министър! Това също така е подставено лице,както и много други!

Значи практиката "ще направиш "дарение" 50 лв" и ще те приемем иначе си чакай в коридора с кървящата рана /реален случай от миналата година/ да си остане, така ли?

Това не е ФРАПИРАЩО НАРУШЕНИЕ, това е обикновено ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Началника, който е принуждавал хората си да подписват документи с невярно съдържание, да бъде наказан със затвор. Всички престъпници веднага намират връзки в Пирогов и се "разболяват" тежко, за да останат навън. Заради една малка част от лекарите-съучастници, извършващи ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА имаме стотици престъпници, които се разхождат сред вас и продължават "дейностите си".

Много вярно казано . Проблема в Пирогов е огромен и не е свързан само с началниците . Издават се документи с невярно и непълно съдържание защото или някой не си е свършил работата както трябва или са му платили да я свърши така . И не на всички документи има подпис на началник клиника и тн. Папките с медицинската документация на болните са размахва напред назад на познати уж и после ще говорим за тайни , за пава на пациента и какво ли още не .

ТОВА КОЕТО СТАВА В ПИРОГОВ ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ, КОИТО СА ИМАЛИ "УДОВОЛСТВИЕТО" ДА ПОСЕТЯТ ТОВА ЗАВЕДЕНИЕ. СЪЩОТО НЕЩО СЕ ПРАВИ НА ВСЯКЪДЕ ИЗ СТРАНАТА. ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ ВСИЧКИ ПЛЮВАТ И НИКОЙ НЕ ДАВА РАЗУМНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ. И КВО ОТ ТОВА КАТО СМЕНЯТ РЪКОВОДСТВОТО ? ПРОБЛЕМЪТ ПАК СИ ОСТАВА И СЛЕД ГОДИНА - ДВЕ, И ТОВА РЪКОВОДСТВО ЩЕ СИ ОТИДЕ И ПРОБЛЕМЪТ ПАК СИ ГО ИМА ......

Че някой продължава ли да гледа БТВ ?! : ))

мисля си че тази практика на присвояване на пари или раздаване на големи заплати или злоупотреби с пари от НЗК едва ли е от последните години. Сигурну е започнала с реформата и е обичайна за поредица болници. НО ЗА МЕН ТУК ВИНА ИМАТ и контролните органи на МЗ и на Касата, които не си вършат работата системно А КАМПАНИЙНО.

Каквото и да се напише е истина! Истина е,че има и лоши лекари, истина е,че има и лоши министри, истина е, че сме затънали отвсякъде! Истина е и това, че при инцидент всеки звъни в Пирогов. какво искате, управляващи- приватизация на болницата- ясно е! Нали синът на великата министърка бе опериран и спасен там. Дори от морални съображения ТЯ ТРЯБВАШЕ ДА НЕ СЕ ВКЛЮЧВА В ТАЗИ АНТИПИРОГОВ АКЦИЯ! Въпрос на морал!

И по важното е че тя не е ВИДЯЛА какво е състоянието на Пирогов тогава а като се разшумя от медиите започна да РАБОТИ по случая..Това е правителственото лицемерие по всички реални проблеми на живота ни....Виждат ги, знаят ги но си ТРАЯТ защото нямат интелекта и професионализма да се справят...

ИМХ ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ. ПО ПЪТЕЧКАТА СТИГНАХ ДО ЛЕКАРЯ- ТОЙ МЕ ПОГЛЕДНА И УСТАНОВИ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ОТИДА ВЪВ ЧАСНИЯ МУ КАБИНЕТ Е ТОВА Е ТО ИЗЛЕКУВАХА МЕ НАБЪРЖЕ.

Нали са ни / ви учили на много ценности и всестранно развитие на личността ? Или някои скромно забравят това възпитание. Защо не се учат от по-добрите от нас в света? Или имат оправдание, че са финансово онеправдани? А останалите?

Сигурно е така. Ама защо когато въпросните лекари са толкова принципни, не са изнесли тази информация тогава, а чак сега. Или вече е време да се натегат на новия началник. Това са лекари мерзавци.

Да, състоянието е такова, но защо ние да сме виновни, след като не мога да оставя работата си и да се занимавам с проблеми на здравната система, от което и не разбирам. Тази кампания обаче срещу лекари почва да буди съмнение в мен - не е нормално, точно срещу това съсловие да скачаме. Защо никой не скача срещу заплатите, имотното състояние, бизнесите и скрития живот в чужбина на политиците ни и децата им?

То да беше само един престъпник прикрит по този начин!!! Че те всички стават инвалиди, щом се стигне до процес! Иначе Поклон пред лекарите по призвание, но за съжаление останаха повече търгашите!

Защо нещо, което е ежедневие, се представя като новина?! Нима толкова години (повече от 20 вече) всички власти (първа, втора, трета и т.н.) са слепи и ..... О, чудо - те се напъват да опитат да прогледнат? По-полеко с напъването, че може и да засмърдите..... ;)

За "Пирогов" или добро, или нищо. Бог да го прости!

Ами то като че ли само бандити и политици (то си е едно и също) получават добро обслужване в болниците, защото иначе бой и онова другото.... За обикновения човек - дране и унижения. Нищо че от здравната каса неговите кинти си делят мафиотите в бели халати.

ПОКЛОН ПРЕД ДОБРИТЕ ЛЕКАРИ НАВСЯКЪДЕ В БЪЛГАРИЯ . НО ЗАТВОР ЗА ТАКИВА КАТО П-Р РАДЕНОВСКИ Д-Р НА ПИРОГОВ - ИЗТОЧВАНЕ ПО НАЙ - РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ ЗДРАВНАТА КАСА И МИНИСТЕРСТВОТО. ПАРИ ЗА ЗДРАВЕ НЯМА ОТ ТАКИВА КАТО НЕГО . ЗАТВОР ,ЗАТВОР ЗА НАЗИДАНИЕ НА ДРУГИТЕ.

навремето р.ралин беше написал за нашето здравеопзване следните думи:докторите скарани,сестрите издокарани,санитарите прости а болните бог даги прости....

Тези думи на великия Радой трябва да се изпишат със златни букви на фасада на здравното Министерство.

Хахаха, това беше яко. Велик беше Радой, Бог да го прсти.

А другите ги знаем къде са скупчени да ни работят!

Мръсотия, мизерия, добри лекари и високомерни сестри и санитари - това е Пирогов . Нищо не е уредено както трябва . Правят се грешки по веригата, някои нарочно сякаш други може би от немърливост. Има много какво да се желае .

е универсална със своите възможности. За едни тя е съвременен ятак, за други пенсионна Калифорния, за трети - източник на приходи от изписвани лекарства, за нЕкои - месечен доход от петцифрени суми..Просто е универсална. Осигурявайте се граждани. НЕма такава по света.

ufviuholk

леките жени наречени лекари в България знаят за реват като вдовици за..... когато започнат масови проверки за това че са убили някое бебе и как имало обществото отрицателно отношение към тях,даже и имат наглостта да протестират и с някакви изтъркани лозунги за достоен живот,какво достойство имат лекарите които прикриват някое лице от крими контингента или убиват новородени и техните майки??? явно чрез прикриването на лица от криминалният свят нашите ДОСТОЙНИ ЛЕКАРИ закърпват бюджета си!

И аз тъй викам да се затворят всички болници, за да може булгаристанеца да доживее старини чрез глдолечение.

Наглец,научи се да пишеш на бЪлгарски,преди да изказваш мнение за бЪлгария!

Прокурата да се самосезира и за имотното състояние на лекарите. На скоро един ивестен неврохирург катастрофира. Неврохирург в България не би трябвало да може да си позволи да има дом, да издържа деца, камо ли пък автомобил да кара!!!

а какво по-естествено от това един от най-добрите неврохирурзи да има дом и кола (при това не луксозна)? Кой според Вас би могъл да ги има? Икономистите ли?

Човека иронизираше и то основателно.

Пирогов, е като Авгиевите обори.Трябва яка чистка.

Rosemary

За съжаление цяла България е като Авгиевите обори :-(. Но всеки ако се труди да "чисти" в своето си ъгълче, по-лесно и по-бързо ще стане.

За почистване на Авгиеви обори си трябва Херкулес.

Е и какво като го хванат, условна присъда и това е.