Германски пилот беше осъден на 7 години затвор

Германец беше осъден на 7 години затвор за опит за убийство, след като се опитал да разбиe малък самолет, докато инструкторът му по летене се намирал на борда.

Обратно в новината

Коментари - Германски пилот беше осъден на 7 години затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ш0% от нацията на фашистите им е смахната, като хитлер.

30% от тази нация са психично болни дори като ходиш по улиците в Германия го виждаш исписано на лицата на хоРАТА СТРАШНО ДЕПРЕСИРАНА НАЦИЯ

швабите, са правили нов експеримент за масово самоунищожение на себеподобни, хора, гледайте по- малко трлевизия и филми за извънземни!

Ха-ха, май инструкторът сбъркал лоста...

От кармата си не можеш да избягаш, нещата могат да се изследват и от този аспект.

Малко преди разбиването, инструктора пуснал единия лост и хванал другия...

Какъв е този инструктор на 73 години по време на инцидента, бе?Че и "сексуално посегателство" имало?

излез малко от БГ.... и може ида разбереш че за нормалния свят и 80 години не са чак толкова много.да кажем като 55 годините българи... а и в случая ни задника ни, устата, ни ръцете на инструктора имат проблем с годините... май тва е голямата екстра на гейовете - винаги могат да са сексуално активни...

Германците са фенове на психоотклоненията и подсъзнанието,дори класици. Но не са толкова изкукуригали защото при тях "работата те прави свободен!" и това не го е измислил хитлер. Иначе хамериканците са още по-побъркани и объркани- като му доскучае взема от килера пушката помпа и револвера и излиза на улицата на лов. От 25г. насам и ние на там вървим.

А причината,причинатааа Hahahahahaaa.. Годините.... Хахахааа...

Забележете: за две години са приключили с разследването, обвинението, стигнали са до апелативен съд и наново първоинстанционният съд се е произнесъл. При нас това ще отнеме поне 4 години.

Айсиктир, бе! Тез шваби са големи камикадзета.