САЩ с нови санкции срещу петролния сектор в Иран

Американският президент Барак Обама наложи допълнителни санкции над петролния и финансовия сектор в Иран, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - САЩ с нови санкции срещу петролния сектор в Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

баба ванга!!! ще има последен президент. купуваи те олио,брашно и захар. ще става нещо сериозно за сметка на обикновенните хора!

Ако може някой да ме упъти,къде мога да намеря в интернет листата с така наречените от Обама листа с "международни ангажименти" на нациите.

Ал

А този храбрец преди да го изберат за президент обещаваше наляво и надясно да спира войните...

То от него нищо не зависи-ако не слушка ще последва Кенеди. Лошото е , че заради САЩ цените на петрола пак ще хвръкнат нагоре.

баце нъл знайш- най се лаже на война и на избори.

Обема отново не е в час. Не САЩ, а Иран е въвел санкции срещу САЩ и сателити. САЩ и Израел са ядрени държави, които се държат прекалено разпасано и опасно по света, произвеждат несигурност, терор и беззаконие. Готвят се за война срещу новия световен ред, където им се отрежда скромна роля. Очевидно е, че все някой трабваше да ги вкара в релси. Обема бил засилил санкциите. Ми той, милия, не вижда ли, че държавата му е в необявен фалит? Смешник! Това да не му е Гренада - на умряло куче нож да вади.

Негрото нещо не вдява. И да играят по амриканска свирка и да ги накажат на края, хи, хи, хи. Как ще стане това?

И Иран си го преместиха от левия крачол в десния.