Пет деца са припаднали в първия учебен ден

282 сигнала са обработили вчера в Спешна помощ в София

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАЛИ ПЪК НЯМА НЕЩО ОБЩО С ПОСТОЯННИТЕ ОБЛЪЧВАНИЯ ОТ НЕИЗВЕСТНИ ИЗТОЧНИЦИ НА КОИТО СМЕ ПОДЛОЖЕНИ?!

Съгласна съм с Оса,много дълго стоят децата на тържествата и речите. Те и без това са в стрес.

Децата са припадали от "добрия" живот в нашата страна!

Децата са припаднали от стерса, че им свършва ваканцията и започва продължителния период на гадост, наречен училище!

Децата колабират през първия учебен ден по две причини: наистина не се научи нашата нация да сведе до миниум времето за тържеството и то да бъде интригуващо за всички; и мисълта за предстоящите учебни занимания след волните игри, карат по- чувствителните деца да изпитват страх. Колкото ненужен материал се преподава, толкова НЯКОИ учители се кефят,че ще затруднят децата/ но това е друга тема, по която си заслужава обществен дебат/.

Това, че месецът е септември не означава да си облечете зимните дрехи на мига! Виждам жени с вълнени рокли с дълъг ръкав и полу-яка?!? Да- за през декември и -20С Ок до към 8 сутринта, а после? на 30С какво очакват...

Колабирали са на територията на училището, заради идиотските традиции да стоят изтъпанчени 2 часа на слънцето в двора и да слушат логореите на директор, учители, общинари и пр.

Само искам да потвърдя, че и моето състояние от няколко дена е било сведено до припадък. Първо започва виене на свят, после промяна в координацията при движение по пътя, една несигурност и залитане, и ако не седна, или не взема валидол, съм припаднала /50 г./... Това не е само от вчера. Нямам обяснение, напротив обезпокоена съм. Днес съм добре... Обяснявам го с необичайното топло време за м. септември... Не отидох на лекар, защото не съм сигурна, че ще ми бъде дадена адекватна диагноза... Стремя се да съм в дома си и помече течности и почивка...

Сигурно в метрото, щото днес така се блъскаха да седнат, за да цъкат на телефоните си.. Гледаха с презрение 'работещите' чичковци и лелички, които смеят да им заемат местата. Отврат.