Ужас! Днес е най-тъжният понеделник за 2018 г.

Британски учени изчислиха, че днес, 15 януари е най-тъжният понеделник за цялата 2018 година, така наречения blue Monday.

Обратно в новината

Коментари - Ужас! Днес е най-тъжният понеделник за 2018 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"най-тъжният понеделник за цялата 2018 година", "слаба мотивация за работа", "силно негативни чувства", "махмурлук след празниците"... Де гиди, руно непрано! Да хвана една гьостерица, че да ги почна тези тъжните, немотивираните и негативни махмурлии - ще им се види най-веселият понеделник не на годината, ами на десетилетието...

Дрън, дрън, та пляс!...

аз пък си умирам от кеф дето на британците им е скапан понеделника!!!... хахахахха

Добре, че са британските учени, които с всеотдаен труд и риск за живота си ни откриват най-жизненоважните проблеми и ни посочват правилния път. Да живеят британските учени!

А следобен чай в 4?

За нас сичкуту е неделя.

Тихо и бяло навън заваля и превърна дърветата в приказка зимна. От щастие искам да плача. Кротко се реят снежинките и ми разказват за теб. Видели те на прозореца, мило момиче. И блестели сълзи във очите ти. Но си успяла по вятъра с тях, да ми пратиш от твоята ангелска нежност. Сега са бели въздишки и вместо теб ме докосват. Притихнал, като в храм... Една по една ги целувам. П.С." Ужасът " е само в празните черепни кухини на " новинарите ". И на британските " учени " :))) Прекрасен ден и ведра седмица , хора :)))

Благодарим и подобно, пане Туск!

На кой му пука за сдуханите островни примати :)))) Като не могат да пият и да се веселят като хората , да психясват ! При нас си е чуден зимен ден . Със здраве !

Абе те доста пият.

Освен че е най-тъжния, стори ми се че е и най-дългия... и така до следващия понеделник.

с тая пропаганда, сякаш хората живеят само по празниците! Трябва да се въведе закон за плащане на такса от медиите, които разпространяват такива "новини"!

Там вече ядат капсулите за пералня.

"Новият тренд, изправил на нокти родителите, е кръстен Tide Pod Challenge, пише вестник "Дейли мирър", цитиран от БТА." Daily Mirror, водещ руски ежедневник!

... им летят тайфуните наляво - нядясно...

Ужас! Ами супер! То да не е празник и на шоплъка? Ако се сетим за безсмъртната поговорка: "Я не сакам, на мене да ми е добре, а на всички да им е зле!" Ей го на! Баси куците англичани! Ние си имаме, зеле, ракия, сланина, туршия, Вино, ракия, бахур, мръвка, вино, вино, вино..... Направо добре, че се разкараха ония от Албиона, само сдухват купона!

На мен пък ми е супер готин ден:-):-):-)